Billeje i Luxembourg

Leder du efter billig biludlejning i Luxembourg? Så søg her!

Luxembourg, Luxembourg
4. dec. — 11. dec.
Samme aflevering
Luxembourg, Luxembourg
søn. 4.12
Middag
søn. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Luxembourg

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Luxembourg
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

51 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

43 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

57 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

2 dec. - 9 dec.
Fiat 500
Opel Insignia
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

74 kr./dag

2 dec. - 9 dec.
Opel Insignia
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

56 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Ford Fiesta
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Renault Kadjar
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

52 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
BMW 1 Series
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

74 kr./dag

2 dec. - 9 dec.
Ford Focus

Oplysninger om billeje i Luxembourg

For du vælger at køre rundt i en udlejningsbil i Luxembourg, er der nogle bestemte regler du bør gøre dig bekendt med. De afviger heldigvis ikke meget fra de danske, så er du vant til at køre i Danmark, er det ikke svært at køre i din lejebil i Luxembourg. Hvis du kører omkring de større byer, er der flere veje der er lukkede for bilkørsel. Her er det kun tilladt for cyklister og fodgængere at bruge vejen. Når du kører på motor - og hovedveje i Luxembourg, er det værd at kende til deres "lynlås-system". Dette indebærer, at hver bil i vejbane hver giver plads til en anden bilist der ønsker at skifte bane, før man selv kører videre. Det kan medføre bøde ikke at overholde denne regel. Hvis du ser et skilt med en rektangel bestående af et kors, betyder dette at du hverken må gøre ophold eller parkere der. Vær opmærksom på, at disse skilte kan findes i nærheden af trafiklys. I Luxembourg skal alle i bilen være fastspændt under kørsel og børn skal være fastspændt i et passende børnesæde.

Lej en bil i Luxembourg, hvis du er over 21 år gammel og ønsker at se dele af landet, der ikke kan nås med offentlig transport. Visse udlejningsselskaber i Luxembourg lejer kun biler til bilister over 25 år, eller som har været i besiddelse af et kørekort i mere end tre eller fem år. Man behøver ikke et internationalt kørekort i for at leje en udlejningsbil i Luxembourg, så længe ens kørekort er udstedt i et EU land. Man skal også kunne fremvise et gyldigt pas, samt et kreditkort ved leje af bil. I Luxembourg kræver de fleste store udlejningsfirmaer, at det er samme navn der fremgår på alle dokumenter. Har du skiftet navn, skal du derfor sørge for at få dem opdateret så de matcher. Når du kører rundt i din lejebil i Luxembourg, skal du altid være i besiddelse af dit kørekort og pas, samt de forsikrings - og udlejningsdokumenter du modtog ved leje af bilen.

Som med mange andre lande, så er den værste trafik centreret omkring de store byer. Derfor kan du, især i myldretiden, bruge tid i trafikken når du besøger hovedstaden Luxembourg, samt byer som Esch-sur-Alzette ved den franske grænse og den mindre by Mersch. I hovedstaden Luxembourg vil du især opleve trafik omkring de større festivaller og helligdage. Hvis du besøger byen omkring Buergbrennen, båldagene, anbefales det at du parkerer din bil og opdager byen til fods. Under de større helligdage kan det være svært at finde en parkeringsplads, men du kan nemt køre lidt udenfor centrum og tage din sightseeing til fods eller med den offentlige transport. Storbyen er fyldt med skjulte perler der kun nås ved at gå eller cykle dertil.

Hvis du har fået det der på tysk kaldes Fernweh (længslen efter at komme ud af byen), så kan du få nemt komme det til livs i Luxembourg. Dette lille land byder på billedskønne strækninger og en køretur er absolut en oplevelse i sig selv. Fra hovedstaden kan du i din lejebil køre fra Luxembourg til Vianden, tæt ved grænsen til Tyskland. Denne strækning er kendt som et af landets smukkeste, og før du afslutter turen kan du med fordel besøge Vianden Slot og Parrque Natural de Our.


Find billig billeje i Luxembourg

Find den lejebil i Luxembourg, der passer til dine behov

Biler i Lille

243 kr. - 355 kr.

Alle biltyper

306 kr. - 786 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Luxembourg er 293 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Luxembourg er i december. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luxembourg. I Luxembourg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Luxembourg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Luxembourg er 359 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Luxembourg er i oktober. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 350 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luxembourg. I Luxembourg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Luxembourg.

Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

43 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Renault Clio
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

2 dec. - 9 dec.
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

51 kr./dag

3 dec. - 10 dec.
Volkswagen Polo

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Luxembourg

Herunder vises de mest populære hoteller i Luxembourg

Billeje i Luxembourg

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Luxembourg, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Luxembourg er INTERRENT . Rejsende har fundet lejebiler fra INTERRENT for helt ned til 232 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 356 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Det mest populære biludlejningsfirma i Luxembourg er Alamo. Dette udlejningsfirma har lige nu 3 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 8,6 ud af 10. 46% af momondos brugere har fornyligt valgt Alamo som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Luxembourg.

Avis er det biludlejningsfirma i Luxembourg, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 7 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Luxembourg er en af de mest populære byer at besøge i Luxembourg, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 3 biludlejningssteder, som Avis har i byen.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Luxembourg, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Ud af 137 lande blev Luxembourg placeret som nr. 20 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Luxembourg bedømt med 5,6 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Luxembourg og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Luxembourg kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Luxembourg skal du være mindst 16 for at indtage alkohol.

Rejsende til Luxembourg foretrækker normalt en Mini. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 45% af vores brugere lejet en Mini til deres rejse til Luxembourg til en gennemsnitspris på 231 kr. pr. dag.

Benzin i Luxembourg kostede i sidste uge 12,14 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Luxembourg, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,36 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,07 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Luxembourg

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Luxembourg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Luxembourg


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Luxembourg. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Luxembourg ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Luxembourg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Luxembourg.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Luxembourg.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Luxembourg.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.