De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Albanien

Leder du efter billig biludlejning i Albanien? Så søg her!

Chaufførens alder: 26-65
fre. 28.6
fre. 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Albanien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Albanien
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

224 kr./dag

27 juni - 4 juli
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

236 kr./dag

28 juni - 9 juli
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

239 kr./dag

28 juni - 9 juli
Opel Corsa
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

240 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

248 kr./dag

27 juni - 4 juli
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

248 kr./dag

27 juni - 30 juni
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

256 kr./dag

27 juni - 4 juli
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

256 kr./dag

29 juni - 8 juli
Volkswagen up!
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

269 kr./dag

27 juni - 4 juli
Chevrolet Spark

Information om og trends inden for biludlejning i Albanien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Albanien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Albanien?

Det billigste biludlejningsfirma i Albanien er SURPRICE CAR RENTAL . Rejsende har fundet lejebiler fra SURPRICE CAR RENTAL for helt ned til 171 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 411 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvilket udlejningsbureau i Albanien har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Albanien er SURPRICE CAR RENTAL . De har i øjebillet 31 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos SURPRICE CAR RENTAL ? Tirana er den mest populære by at besøge i Albanien, og SURPRICE CAR RENTAL har 10 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Albanien?

Når det drejer sig om at leje bil i Albanien, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 39% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 359 kr. pr. dag.

Find billig billeje i Albanien

Find den lejebil i Albanien, der passer til dine behov

Lille biler

85 kr. - 425 kr.

Alle biltyper

101 kr. - 587 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Albanien er 208 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Albanien er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 85 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Albanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Albanien er 330 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Albanien er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Albanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Albanien er 531 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Albanien er i februar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Albanien er 363 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Albanien er i februar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Albanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Albanien er 481 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Albanien er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Albanien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Albanien er 572 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Albanien er i februar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Albanien er 237 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Albanien er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Albanien. I Albanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

224 kr./dag

27 juni - 4 juli
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

236 kr./dag

28 juni - 9 juli
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

239 kr./dag

28 juni - 9 juli
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Albanien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Albanien

SURPRICE CAR RENTAL

31 kontorer

GREEN MOTION

13 kontorer

SICILY BY CAR

9 kontorer

Sixt

9 kontorer

ADDCAR RENTAL

8 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer

Sunnycars

8 kontorer

CarWiz

7 kontorer

Billeje i Albanien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Albanien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Albanien?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Albanien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Albanien?

Albanien blev rangeret som nr. 52 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Albanien en bedømmelse på 4,3 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Albanien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Albanien?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Albanien er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Albanien kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Albanien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Albanien?

Priser for biler i Albanien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Albanien?

Antallet af udbydere for biler i Albanien er 251 fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Albanien?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Albanien. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Albanien?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Albanien. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Albanien?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Albanien, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Albanien?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Albanien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Albanien med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Albanien, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Albanien på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Albanien.

Kan jeg finde billeje i Albanien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Albanien.

Kan jeg søge efter billeje i Albanien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Albanien.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Albanien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 28.6
Middag
fre. 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Albanien

Find billeje i disse populære byer i Albanien