Billeje i Flensborg, Slesvig-Holsten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Flensborg, Slesvig-Holsten

Flensborg, Tyskland
4. juli — 11. juli
Samme aflevering
Flensborg, Tyskland
man. 4.7
Middag
man. 11.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Flensborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Flensborg, Slesvig-Holsten
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Flensborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Flensborg

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Passenger Van, Full-size, SUV

Billigste lejebil

243 kr.

Den mest populære model

Ford Galaxy
Det mest populære biludlejningsbureau i Flensborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Flensborg i de seneste 72 timer: Passenger Van, Full-size, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Flensborg er 243 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 629 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Flensborg i de seneste 7 dage er Ford Galaxy. Vores brugere foretrækker også Class Luxury Van som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Flensborg

Aldersgrænsen for at leje bil i Flensborg er 18 år, og man skal have haft sit kørekort i mindst 1-3 år (afhængig af bilkategori). Førere mellem 18-22 år skal tilkøbe kaskoforsikring, og førere under 25 år skal muligvis betale et “ungdoms-gebyr”.

Reglerne for vejafgifter i Tyskland er ikke en konstant størrelse og kan skifte før eller efter, du har planlagt billeje i Flensborg. Husk at tjekke reglerne online, før du tager afsted. Der er ingen fast hastighedsgrænse på motorvejene, men derimod en foreslået eller såkaldt “retningsgivende hastighed” på 130 km/t. Det betyder, at det anbefales at køre med en hastighed på maks. 130 km/t, men det er tilladt at køre hurtigere. Derfor er det vigtigt at være godt opmærksom på de tyske motorveje samt at holde til højre på vejbanen. På nogle motorveje er der dog skiltet med 130 km/t, hvilket betyder, at det er den maksimale fart, du må køre. Hvis sigtbarheden er nedsat til under 50 meter (for eksempel på grund af tåge, sne eller regnvejr), skal hastigheden sænkes til 50 km/t på alle veje. Du skal huske at have nærlyset tændt efter mørkets frembrud. Dansk-registrerede biler må dog gerne køre med nærlyset tændt i dagtimerne. Promillegrænsen er som i Danmark 0,5 i hele Tyskland.

Du kommer højst sandsynligt ud for at skulle bruge din p-skive i Flensborg, men her bør du være opmærksom på, at en dansk P-skive ikke er tilladt i Tyskland. Du kan købe en tysk version hjemmefra eller på de tyske tankstationer. Husk at dække eller fjerne din danske p-skive. Der findes en god mængde parkeringshuse i Flensborg, som er åbne døgnet rundt. Det burde heller ikke være svært at finde en parkeringsplads på gaden, hvis du ikke vælger den travleste – flere parkeringspladser er gratis. “Parkplatz Exe” ved centrum bliver ofte nævnt som det bedste sted at parkere gratis i dagtimerne. Har du valgt både hotel og billeje i Flensborg, er parkering ofte fri eller mulig for et mindre gebyr.

Billeje i Flensborg er en oplevelse værd. Byen nær den dansk-tyske grænse er nok især kendt af danskere som et billigt sted at handle ind i grænsebutikkerne, men Flensborg har dog langt mere at byde på. Byen er kendt for dens øl, Flensburger Pilsener (også blot kaldes “Flens”), og er centrum for det danske nationale mindretal i Tyskland, hvilket nok forklarer indbyggernes jyskklingende hilsen “Moin Moin”. Flensborg er beliggende i den nordligste stat af de 16 tyske stater, Slesvig-Holsten. Hele staten er værd at udforske med dens imponerende natur, der inviterer til vandring, arkitektur, kulturskatte og ikke mindst gastronomien. Husk at prøve (eller endda besøge) Flensborg Bryggeri og den klassiske marcipan fra Niederegger. Slesvig-Holsten er også kendt for fisk i mange forskellige retter, røgede pølser, tyndskåret skinke, sprød kål og krydret ost. Ja, der er masser at opleve i Flensborg for en feinschmecker! Glem ikke et smut til den velbesøgte havn i Flensborg, hvor du kan følge med i livet ved vandet over en god frokost.

Tyskerne er ferme bag et rat, og det er ganske sikkert at køre bil i Tyskland, men du bør altid huske en forsikring. Som udgangspunk, når du leder efter biludlejning i Flensborg, kan du regne med, at bilen er ansvarsforsikret fra udlejningsselskabets side, og derudover er det en god idé at tilkøbe kaskoforsikring. De fleste biludlejningskontorer tilbyder forskellige niveauer af selvrisiko, så tag et kig på priserne.

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Tyskland.

Flensborg er ikke det største biludlejningsmekka, og der findes lidt færre udlejningskontorer end i andre byer. Det er dog populært for danskere og andre at leje bil i Flensborg. Derfor er det en god idé at bestille online og i god tid før din rejse, så du har et bedre overblik over priser og måske har mulighed for et godt tilbud. Det kan være en smart idé at vente med at leje en bil, indtil du ankommer til Tyskland, da der kan være penge at spare i forhold til Danmark. Priserne varierer, men du kan forvente en pris på omkring 40 EUR (300 DKK) pr. dag, som bliver mindre, hvis du lejer i længere tid. Med i prisen hører fri kilometer og kollisionsskadeforsikring.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Flensborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Flensborg

Kørsel i lejebil i Flensborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Flensborg, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 667 kr. for at leje en bil i juli i Flensborg. Et særligt godt tilbud vil være omkring 307 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Flensborg indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 82 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 589 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Europcar når du besøger Flensborg. Med gennemsnitspriser på 461 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Europcar et super udlejningsfirma at leje fra.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Flensborg opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Flensborg så som Avis, Hertz og Enterprise der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

I byen Flensborg, Tyskland er der 1 udlejningssted ejet af Enterprise med en gennemsnitlig daglig pris på 673 kr..

Hvis du lejer en bil i Flensborg, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Flensborg er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Flensborg er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Klimaet i Slesvig-Holsten i juni er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Flensborg til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Flensborg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Flensborg

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Flensborg


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Flensborg, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Flensborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Flensborg.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Flensborg.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Flensborg.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Flensborg.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.