De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Flensborg, Slesvig-Holsten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Flensborg, Slesvig-Holsten

Chaufførens alder: 26-65
Fri 28.6
Fri 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Flensborg, Slesvig-Holsten

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Flensborg, Slesvig-Holsten
Economy200 kr./dag
Lille mellemklasse216 kr./dag
Mini194 kr./dag
Premium257 kr./dag
Kompakt SUV189 kr./dag
Leverandørvalg205 kr./dag
Kompakt stationcar209 kr./dag
Mellemstor SUV247 kr./dag
Middel stationcar268 kr./dag
Premium stationcar330 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Flensborg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Flensborg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Flensborg?

De billigste udlejningsbiler i Flensborg kan normalt findes gennem Enterprise Rent-A-Car. Når du booker hos Enterprise Rent-A-Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 186 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Flensborg er 356 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Flensborg har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Flensborg, med 4 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Flensborg?

Leje af Ford Galaxy og Skoda Kodiaq in Flensborg er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Galaxy in Flensborg kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 914 kr./dag og kan gå helt ned til 381 kr./dag. Priser på leje af en Skoda Kodiaq kan også variere, men plejer at ligge på omkring 375 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 248 kr./dag.

Find billig billeje i Flensborg, Slesvig-Holsten

Find den lejebil i Flensborg, der passer til dine behov

Lille biler

227 kr. - 416 kr.

Alle biltyper

466 kr. - 689 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Flensborg, Tyskland er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Flensborg, Tyskland er i oktober. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Flensborg, Tyskland er 481 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Flensborg, Tyskland er i juli. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Flensborg, Tyskland er 703 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Flensborg, Tyskland er i maj. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 539 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Flensborg, Tyskland er 434 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Flensborg, Tyskland er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 348 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Flensborg, Tyskland er 998 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Flensborg, Tyskland er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 788 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Flensborg, Tyskland er 736 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Flensborg, Tyskland er i december. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 613 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Flensborg, Tyskland er 515 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Flensborg, Tyskland er i november. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

200 kr./dag

20 Jul - 27 Jul
Volkswagen Polo
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

209 kr./dag

8 Aug - 11 Aug
Ford Focus Wagon

Biludlejningsfirmaer i Flensborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Flensborg, Slesvig-Holsten

Avis

2 kontorer

keddy by Europcar

1 kontor

Global Rent A Car

2 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

Budget

2 kontorer

Europcar

2 kontorer

Dollar

1 kontor

Sixt

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Flensborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Flensborg

Det mest populære bureau

Enterprise Rent-A-Car

Populære biltyper

Full-size, Compact, SUV

Billigste lejebil

199 kr.

Den mest populære model

Ford Galaxy
Det mest populære biludlejningsbureau i Flensborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Enterprise Rent-A-Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og keddy by Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Flensborg i de seneste 72 timer: Full-size, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Flensborg er 199 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 382 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Flensborg i de seneste 7 dage er Ford Galaxy. Vores brugere foretrækker også Skoda Kodiaq som alternativ.

Kørsel i lejebil i Flensborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Flensborg, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Flensborg, Tyskland i juli?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 658 kr. for at leje en bil i juli i Flensborg. Et særligt godt tilbud vil være omkring 225 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Flensborg indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 212 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 542 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Flensborg, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Flensborg, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Flensborg er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Flensborg er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Flensborg?

Minder vejret i Flensborg om vejret i resten af Slesvig-Holsten?

Klimaet i Slesvig-Holsten i juni er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 53,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Flensborg til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Flensborg?

Priser for biler i Flensborg opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Flensborg?

Fra juni 2024 er der 24 udbydere at vælge mellem for biler i Flensborg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Flensborg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Flensborg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Flensborg?

For at leje en bil i Flensborg, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Flensborg?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Flensborg, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Flensborg?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Flensborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Flensborg med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Flensborg.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Flensborg på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Flensborg.

Kan jeg finde billeje i Flensborg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Flensborg.

Kan jeg søge efter billeje i Flensborg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Flensborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Flensborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 28.6
Middag
Fri 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Flensborg

Populære typer af udlejningsbiler i Flensborg