Lej en bil i Flensborg, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Flensborg, Tyskland

Flensborg, Tyskland
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Flensborg, Tyskland
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Flensborg?

Alle

158 kr. - 623 kr.

Familie

158 kr. - 406 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Flensborg, Tyskland er i maj. Med en lejepris på kun 158 kr. pr. dag er prisen 45% lavere end resten af året. Den dyreste måned er januar. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i maj. I Flensborg kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Flensborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Flensborg, Tyskland
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Information om din rejse til Flensborg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Flensborg?

Aldersgrænsen for at leje bil i Flensborg er 18 år, og man skal have haft sit kørekort i mindst 1-3 år (afhængig af bilkategori). Førere mellem 18-22 år skal tilkøbe kaskoforsikring, og førere under 25 år skal muligvis betale et “ungdoms-gebyr”.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Reglerne for vejafgifter i Tyskland er ikke en konstant størrelse og kan skifte før eller efter, du har planlagt billeje i Flensborg. Husk at tjekke reglerne online, før du tager afsted. Der er ingen fast hastighedsgrænse på motorvejene, men derimod en foreslået eller såkaldt “retningsgivende hastighed” på 130 km/t. Det betyder, at det anbefales at køre med en hastighed på maks. 130 km/t, men det er tilladt at køre hurtigere. Derfor er det vigtigt at være godt opmærksom på de tyske motorveje samt at holde til højre på vejbanen. På nogle motorveje er der dog skiltet med 130 km/t, hvilket betyder, at det er den maksimale fart, du må køre. Hvis sigtbarheden er nedsat til under 50 meter (for eksempel på grund af tåge, sne eller regnvejr), skal hastigheden sænkes til 50 km/t på alle veje. Du skal huske at have nærlyset tændt efter mørkets frembrud. Dansk-registrerede biler må dog gerne køre med nærlyset tændt i dagtimerne. Promillegrænsen er som i Danmark 0,5 i hele Tyskland.

Parkering

Du kommer højst sandsynligt ud for at skulle bruge din p-skive i Flensborg, men her bør du være opmærksom på, at en dansk P-skive ikke er tilladt i Tyskland. Du kan købe en tysk version hjemmefra eller på de tyske tankstationer. Husk at dække eller fjerne din danske p-skive. Der findes en god mængde parkeringshuse i Flensborg, som er åbne døgnet rundt. Det burde heller ikke være svært at finde en parkeringsplads på gaden, hvis du ikke vælger den travleste – flere parkeringspladser er gratis. “Parkplatz Exe” ved centrum bliver ofte nævnt som det bedste sted at parkere gratis i dagtimerne. Har du valgt både hotel og billeje i Flensborg, er parkering ofte fri eller mulig for et mindre gebyr.

Udflugtsmål i og omkring Flensborg

Billeje i Flensborg er en oplevelse værd. Byen nær den dansk-tyske grænse er nok især kendt af danskere som et billigt sted at handle ind i grænsebutikkerne, men Flensborg har dog langt mere at byde på. Byen er kendt for dens øl, Flensburger Pilsener (også blot kaldes “Flens”), og er centrum for det danske nationale mindretal i Tyskland, hvilket nok forklarer indbyggernes jyskklingende hilsen “Moin Moin”. Flensborg er beliggende i den nordligste stat af de 16 tyske stater, Slesvig-Holsten. Hele staten er værd at udforske med dens imponerende natur, der inviterer til vandring, arkitektur, kulturskatte og ikke mindst gastronomien. Husk at prøve (eller endda besøge) Flensborg Bryggeri og den klassiske marcipan fra Niederegger. Slesvig-Holsten er også kendt for fisk i mange forskellige retter, røgede pølser, tyndskåret skinke, sprød kål og krydret ost. Ja, der er masser at opleve i Flensborg for en feinschmecker! Glem ikke et smut til den velbesøgte havn i Flensborg, hvor du kan følge med i livet ved vandet over en god frokost.

Hvilke forsikringer skal man have?

Tyskerne er ferme bag et rat, og det er ganske sikkert at køre bil i Tyskland, men du bør altid huske en forsikring. Som udgangspunk, når du leder efter biludlejning i Flensborg, kan du regne med, at bilen er ansvarsforsikret fra udlejningsselskabets side, og derudover er det en god idé at tilkøbe kaskoforsikring. De fleste biludlejningskontorer tilbyder forskellige niveauer af selvrisiko, så tag et kig på priserne.

Kan man bruge sit danske kørekort i Flensborg, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Tyskland.

Hvor i Flensborg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Flensborg er ikke det største biludlejningsmekka, og der findes lidt færre udlejningskontorer end i andre byer. Det er dog populært for danskere og andre at leje bil i Flensborg. Derfor er det en god idé at bestille online og i god tid før din rejse, så du har et bedre overblik over priser og måske har mulighed for et godt tilbud. Det kan være en smart idé at vente med at leje en bil, indtil du ankommer til Tyskland, da der kan være penge at spare i forhold til Danmark. Priserne varierer, men du kan forvente en pris på omkring 40 EUR (300 DKK) pr. dag, som bliver mindre, hvis du lejer i længere tid. Med i prisen hører fri kilometer og kollisionsskadeforsikring. (Information checket 10/05/2019).


Afstanden fra Flensborg, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamborgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Flensborg

I maj til og med i dag 1.607 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Flensborg.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Flensborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Flensborg udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Sixt, Dollar og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Flensborg, Tyskland i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 280 kr. for at leje en bil i juni i Flensborg. Et særligt godt tilbud vil være omkring 108 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Flensborg indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 114 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 265 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Flensborg har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Global Rent A Car når du besøger Flensborg. Med gennemsnitspriser på 182 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Global Rent A Car et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Flensborg, Tyskland biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Flensborg opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Flensborg så som Sixt, Dollar og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Flensborg har flest biludlejningssteder?

I byen Flensborg, Tyskland er der 2 udlejningssteder ejet af BUCHBINDER med en gennemsnitlig daglig pris på 191 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Flensborg, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Flensborg, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Flensborg er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Flensborg er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Flensborg i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Flensborg.

Minder vejret i Flensborg om vejret i resten af Slesvig-Holsten?

Klimaet i Slesvig-Holsten i maj er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Flensborg til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Flensborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Flensborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Flensborg