Billeje i Flensborg, Slesvig-Holsten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Flensborg, Slesvig-Holsten

Flensborg, Tyskland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Flensborg, Tyskland
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Flensborg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Flensborg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Flensborg?

De billigste udlejningsbiler i Flensborg kan normalt findes gennem Enterprise Rent-A-Car. Når du booker hos Enterprise Rent-A-Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 154 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Flensborg er 435 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Flensborg har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Flensborg, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Flensborg?

Leje af Toyota ProAce og Peugeot 3008 in Flensborg er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Toyota ProAce in Flensborg kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 595 kr./dag og kan gå helt ned til 287 kr./dag. Priser på leje af en Peugeot 3008 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 392 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 230 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Flensborg, Slesvig-Holsten

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Flensborg, Slesvig-Holsten
Economy166 kr./dag
Lille mellemklasse171 kr./dag
Standard240 kr./dag
Stor322 kr./dag
Mini156 kr./dag
Mellemstor SUV178 kr./dag
Kompakt stationcar192 kr./dag
Kompakt SUV198 kr./dag
Standard SUV205 kr./dag
Middel stationcar233 kr./dag
Standard stationcar263 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Flensborg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Flensborg?

Aldersgrænsen for at leje bil i Flensborg er 18 år, og man skal have haft sit kørekort i mindst 1-3 år (afhængig af bilkategori). Førere mellem 18-22 år skal tilkøbe kaskoforsikring, og førere under 25 år skal muligvis betale et “ungdoms-gebyr”.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Reglerne for vejafgifter i Tyskland er ikke en konstant størrelse og kan skifte før eller efter, du har planlagt billeje i Flensborg. Husk at tjekke reglerne online, før du tager afsted. Der er ingen fast hastighedsgrænse på motorvejene, men derimod en foreslået eller såkaldt “retningsgivende hastighed” på 130 km/t. Det betyder, at det anbefales at køre med en hastighed på maks. 130 km/t, men det er tilladt at køre hurtigere. Derfor er det vigtigt at være godt opmærksom på de tyske motorveje samt at holde til højre på vejbanen. På nogle motorveje er der dog skiltet med 130 km/t, hvilket betyder, at det er den maksimale fart, du må køre. Hvis sigtbarheden er nedsat til under 50 meter (for eksempel på grund af tåge, sne eller regnvejr), skal hastigheden sænkes til 50 km/t på alle veje. Du skal huske at have nærlyset tændt efter mørkets frembrud. Dansk-registrerede biler må dog gerne køre med nærlyset tændt i dagtimerne. Promillegrænsen er som i Danmark 0,5 i hele Tyskland.

Parkering

Du kommer højst sandsynligt ud for at skulle bruge din p-skive i Flensborg, men her bør du være opmærksom på, at en dansk P-skive ikke er tilladt i Tyskland. Du kan købe en tysk version hjemmefra eller på de tyske tankstationer. Husk at dække eller fjerne din danske p-skive. Der findes en god mængde parkeringshuse i Flensborg, som er åbne døgnet rundt. Det burde heller ikke være svært at finde en parkeringsplads på gaden, hvis du ikke vælger den travleste – flere parkeringspladser er gratis. “Parkplatz Exe” ved centrum bliver ofte nævnt som det bedste sted at parkere gratis i dagtimerne. Har du valgt både hotel og billeje i Flensborg, er parkering ofte fri eller mulig for et mindre gebyr.

Udflugtsmål i og omkring Flensborg

Billeje i Flensborg er en oplevelse værd. Byen nær den dansk-tyske grænse er nok især kendt af danskere som et billigt sted at handle ind i grænsebutikkerne, men Flensborg har dog langt mere at byde på. Byen er kendt for dens øl, Flensburger Pilsener (også blot kaldes “Flens”), og er centrum for det danske nationale mindretal i Tyskland, hvilket nok forklarer indbyggernes jyskklingende hilsen “Moin Moin”. Flensborg er beliggende i den nordligste stat af de 16 tyske stater, Slesvig-Holsten. Hele staten er værd at udforske med dens imponerende natur, der inviterer til vandring, arkitektur, kulturskatte og ikke mindst gastronomien. Husk at prøve (eller endda besøge) Flensborg Bryggeri og den klassiske marcipan fra Niederegger. Slesvig-Holsten er også kendt for fisk i mange forskellige retter, røgede pølser, tyndskåret skinke, sprød kål og krydret ost. Ja, der er masser at opleve i Flensborg for en feinschmecker! Glem ikke et smut til den velbesøgte havn i Flensborg, hvor du kan følge med i livet ved vandet over en god frokost.

Hvilke forsikringer skal man have?

Tyskerne er ferme bag et rat, og det er ganske sikkert at køre bil i Tyskland, men du bør altid huske en forsikring. Som udgangspunk, når du leder efter biludlejning i Flensborg, kan du regne med, at bilen er ansvarsforsikret fra udlejningsselskabets side, og derudover er det en god idé at tilkøbe kaskoforsikring. De fleste biludlejningskontorer tilbyder forskellige niveauer af selvrisiko, så tag et kig på priserne.

Kan man bruge sit danske kørekort i Flensborg, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Tyskland.

Hvor i Flensborg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Flensborg er ikke det største biludlejningsmekka, og der findes lidt færre udlejningskontorer end i andre byer. Det er dog populært for danskere og andre at leje bil i Flensborg. Derfor er det en god idé at bestille online og i god tid før din rejse, så du har et bedre overblik over priser og måske har mulighed for et godt tilbud. Det kan være en smart idé at vente med at leje en bil, indtil du ankommer til Tyskland, da der kan være penge at spare i forhold til Danmark. Priserne varierer, men du kan forvente en pris på omkring 40 EUR (300 DKK) pr. dag, som bliver mindre, hvis du lejer i længere tid. Med i prisen hører fri kilometer og kollisionsskadeforsikring.


Find billig billeje i Flensborg, Slesvig-Holsten

Find den lejebil i Flensborg, der passer til dine behov

Biler i Lille

222 kr. - 551 kr.

Alle biltyper

450 kr. - 709 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Flensborg, Tyskland er 335 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Flensborg, Tyskland er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 222 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Flensborg, Tyskland er 460 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Flensborg, Tyskland er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 328 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Flensborg, Tyskland er 715 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Flensborg, Tyskland er i november. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 559 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Flensborg, Tyskland er 391 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Flensborg, Tyskland er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 289 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Flensborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Flensborg, Tyskland er 804 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Flensborg, Tyskland er i januar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 652 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Flensborg, Tyskland er 674 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Flensborg, Tyskland er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 471 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Flensborg, Tyskland er 662 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Flensborg, Tyskland er i oktober. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Flensborg. I Flensborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

166 kr./dag

28 sep. - 1 okt.
Renault Clio
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

171 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Flensborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Flensborg, Slesvig-Holsten

Avis

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Global Rent A Car

2 kontorer

Europcar

2 kontorer

Budget

1 kontor

Dollar

1 kontor

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

4,0

Sixt

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Flensborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Flensborg

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Passenger Van, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

219 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Flensborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise Rent-A-Car og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Flensborg i de seneste 72 timer: Passenger Van, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Flensborg er 219 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 527 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Flensborg i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Flensborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Flensborg

Kørsel i lejebil i Flensborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Flensborg, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Flensborg, Tyskland i oktober?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 550 kr. for at leje en bil i oktober i Flensborg. Et særligt godt tilbud vil være omkring 227 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Flensborg indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 246 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 496 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Flensborg, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Flensborg, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Flensborg er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Flensborg er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Flensborg?

Minder vejret i Flensborg om vejret i resten af Slesvig-Holsten?

Klimaet i Slesvig-Holsten i september er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 80 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Flensborg til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Flensborg?

Priser for biler i Flensborg opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Flensborg?

Fra september 2023 er der 21 udbydere at vælge mellem for biler i Flensborg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Flensborg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Flensborg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Flensborg?

For at leje en bil i Flensborg, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Flensborg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Flensborg

Lejebiler der er populære i Flensborg

Lej en af disse populære biltyper i Flensborg

Udlejningsbiler i populære bydele i Flensborg

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Flensborg? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Flensborg


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Flensborg?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Flensborg, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Flensborg?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Flensborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Flensborg med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Flensborg.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Flensborg på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Flensborg.

Kan jeg finde billeje i Flensborg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Flensborg.

Kan jeg søge efter billeje i Flensborg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Flensborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Flensborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.