Billeje i Flensborg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Flensborg

fre.. 16.8.
12:00
lør.. 17.8.
12:00
Sammenlign momondo med |

Find billig billeje i Flensborg

Se de bedste tilbud på billeje i Flensborg fundet af momondos brugere for nylig
Passat Variant
eller lignende Standard
5 2 4-5
176 DKK
23. aug. - 4. sep.
Flensborg
Zur Bleiche 51
176 DKK
23. aug. - 4. sep.
A3
eller lignende Stor mellemklasse
5 2 4-5
204 DKK
6. jul. - 20. jul.
Flensborg
Zur Bleiche 51
204 DKK
6. jul. - 20. jul.
Zafira Tourer
eller lignende Standard
5 2 4-5
214 DKK
3. jul. - 28. jul.
Flensborg
Zur Bleiche 51
214 DKK
3. jul. - 28. jul.

Populære lejebiler i Flensborg

De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 24 timer
Economy-bil i Flensborg enterprise
Economy
2 voksne, 2 tasker
Lille mellemklasse-bil i Flensborg global
Lille mellemklasse
4 voksne, 2 tasker
Stor mellemklasse-bil i Flensborg global
Stor mellemklasse
5 voksne, 3 tasker
Standard-bil i Flensborg global
Standard
5 voksne, 3 tasker
Stor-bil i Flensborg enterprise
Stor
5 voksne, 2 tasker
Firhjulstrækker-bil i Flensborg global
Firhjulstrækker
5 voksne, 3 tasker

De bedste biludlejningsfirmaer i Flensborg

I tvivl om hvilke biludlejningsfirmaer, du skal leje en bil hos? Her er de mest populære udbydere
sixtrentacar Billigste Sixt Sixt giver dig de billigste tilbud 1 sted i byen
avis Mest populære Avis Avis giver dig de billigste tilbud 1 sted i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 3 steder i byen

Biludlejningsfirmaer i Flensborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Flensborg
$self.agencySymbol
Hertz
Fantastisk - 10,0 (1 anmeldelse)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Budget
God - 7,4 (35.226 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Dollar
God - 7,4 (31.150 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Thrifty
God - 7,3 (19.049 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
BUCHBINDER
God - 7,1 (21 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Global Rent A Car
God - 7,0 (51 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Europcar
God - 6,7 (2.432 anmeldelser)
1 sted

Billeje i Flensborg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Flensborg?

Aldersgrænsen for at leje bil i Flensborg er 18 år, og man skal have haft sit kørekort i mindst 1-3 år (afhængig af bilkategori). Førere mellem 18-22 år skal tilkøbe kaskoforsikring, og førere under 25 år skal muligvis betale et “ungdoms-gebyr”.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Reglerne for vejafgifter i Tyskland er ikke en konstant størrelse og kan skifte før eller efter, du har planlagt billeje i Flensborg. Husk at tjekke reglerne online, før du tager afsted. Der er ingen fast hastighedsgrænse på motorvejene, men derimod en foreslået eller såkaldt “retningsgivende hastighed” på 130 km/t. Det betyder, at det anbefales at køre med en hastighed på maks. 130 km/t, men det er tilladt at køre hurtigere. Derfor er det vigtigt at være godt opmærksom på de tyske motorveje samt at holde til højre på vejbanen. På nogle motorveje er der dog skiltet med 130 km/t, hvilket betyder, at det er den maksimale fart, du må køre. Hvis sigtbarheden er nedsat til under 50 meter (for eksempel på grund af tåge, sne eller regnvejr), skal hastigheden sænkes til 50 km/t på alle veje. Du skal huske at have nærlyset tændt efter mørkets frembrud. Dansk-registrerede biler må dog gerne køre med nærlyset tændt i dagtimerne. Promillegrænsen er som i Danmark 0,5 i hele Tyskland.

Parkering

Du kommer højst sandsynligt ud for at skulle bruge din p-skive i Flensborg, men her bør du være opmærksom på, at en dansk P-skive ikke er tilladt i Tyskland. Du kan købe en tysk version hjemmefra eller på de tyske tankstationer. Husk at dække eller fjerne din danske p-skive. Der findes en god mængde parkeringshuse i Flensborg, som er åbne døgnet rundt. Det burde heller ikke være svært at finde en parkeringsplads på gaden, hvis du ikke vælger den travleste – flere parkeringspladser er gratis. “Parkplatz Exe” ved centrum bliver ofte nævnt som det bedste sted at parkere gratis i dagtimerne. Har du valgt både hotel og billeje i Flensborg, er parkering ofte fri eller mulig for et mindre gebyr.

Udflugtsmål i og omkring Flensborg

Billeje i Flensborg er en oplevelse værd. Byen nær den dansk-tyske grænse er nok især kendt af danskere som et billigt sted at handle ind i grænsebutikkerne, men Flensborg har dog langt mere at byde på. Byen er kendt for dens øl, Flensburger Pilsener (også blot kaldes “Flens”), og er centrum for det danske nationale mindretal i Tyskland, hvilket nok forklarer indbyggernes jyskklingende hilsen “Moin Moin”. Flensborg er beliggende i den nordligste stat af de 16 tyske stater, Slesvig-Holsten. Hele staten er værd at udforske med dens imponerende natur, der inviterer til vandring, arkitektur, kulturskatte og ikke mindst gastronomien. Husk at prøve (eller endda besøge) Flensborg Bryggeri og den klassiske marcipan fra Niederegger. Slesvig-Holsten er også kendt for fisk i mange forskellige retter, røgede pølser, tyndskåret skinke, sprød kål og krydret ost. Ja, der er masser at opleve i Flensborg for en feinschmecker! Glem ikke et smut til den velbesøgte havn i Flensborg, hvor du kan følge med i livet ved vandet over en god frokost.

Hvilke forsikringer skal man have?

Tyskerne er ferme bag et rat, og det er ganske sikkert at køre bil i Tyskland, men du bør altid huske en forsikring. Som udgangspunk, når du leder efter biludlejning i Flensborg, kan du regne med, at bilen er ansvarsforsikret fra udlejningsselskabets side, og derudover er det en god idé at tilkøbe kaskoforsikring. De fleste biludlejningskontorer tilbyder forskellige niveauer af selvrisiko, så tag et kig på priserne.

Kan man bruge sit danske kørekort i Flensborg, eller skal man have et internationalt?

Ja, du kan bruge dit danske EU-kørekort, når du kører bil i Tyskland.

Hvor i Flensborg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Flensborg er ikke det største biludlejningsmekka, og der findes lidt færre udlejningskontorer end i andre byer. Det er dog populært for danskere og andre at leje bil i Flensborg. Derfor er det en god idé at bestille online og i god tid før din rejse, så du har et bedre overblik over priser og måske har mulighed for et godt tilbud. Det kan være en smart idé at vente med at leje en bil, indtil du ankommer til Tyskland, da der kan være penge at spare i forhold til Danmark. Priserne varierer, men du kan forvente en pris på omkring 40 EUR (300 DKK) pr. dag, som bliver mindre, hvis du lejer i længere tid. Med i prisen hører fri kilometer og kollisionsskadeforsikring. (Information checket 10/05/2019).


Planlæg din rejse til Flensborg med fly og hotel