Lej en bil i København, Danmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i København, Danmark

København, Danmark
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
København, Danmark
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i København, Danmark

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

167 kr. - 1.304 kr.

Alle biltyper

416 kr. - 782 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i København, Danmark, er 347 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i København, Danmark, er i marts. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 167 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i København.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i København, Danmark, er 483 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i København, Danmark, er i april. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i København.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i København, Danmark, er 649 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i København, Danmark, er i maj. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i København.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i København, Danmark, er 362 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i København, Danmark, er i november. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i København.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i København, Danmark, er 806 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i København, Danmark, er i marts. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 582 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i København.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i København, Danmark, er 758 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i København, Danmark, er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 320 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i København.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

157 kr./dag

15 aug – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

200 kr./dag

16 aug – 13 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

200 kr./dag

16 aug – 13 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i København

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i København, Danmark
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

7,9

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Amager Strandpark4,9 km
Tivoli8,5 km
Frederiksberg Have10,1 km

Nærliggende attraktioner:

Frederiksberg Have137,3 km
Tivoli139,3 km
Amager Strandpark144,0 km

Nærliggende attraktioner:

Amager Strandpark149,4 km
Tivoli154,3 km
Frederiksberg Have156,3 km

Information om din rejse til København

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i København?

Din alder spiller en afgørende rolle, når du ønsker at booke en lejebil i den danske hovedstad. De forskellige biludlejninger sætter deres egne krav, og det kan godt svare sig at sammenligne dem, for at finde frem til den, der passer dig. Fælles for langt de fleste firmaer, der tilbyder billeje i København, er dog, at de har forskellige aldersgrænser i forhold til lejebilens størrelse. Hos både Sixt og Europcar kræves det eksempelvis, at du skal være fyldt 20 år, hvis du ønsker at leje en lille bil, der samtidig er lig med billig billeje, mens minimumsalderen er 23 år for mellemstore biler. Derudover er den henholdsvis 25 og 26 år for luksusbiler. Lignende alderskrav findes hos mange af de andre firmaer, men minimumsalderen kan variere. Ofte kræves det også, at du har haft kørekørt i mindst et år.

Parkering

Omkostningerne i forbindelse med parkering i København ligger ofte i den høje ende – især hvis du parkerer i Indre By. Den gode nyhed er, at du kan parkere gratis fra lørdag kl. 17 og helt frem til mandag kl. 8. Dermed er det meste af weekenden billig at parkere i. Derudover er det også gratis at parkere på helligdage, hvor mange bil-lejere netop ofte har brug for en udlejningsbil, når familien skal besøges eller der skal kigges nærmere på seværdigheder. København er delt op i fire zoner – henholdsvis gul, blå, grøn og rød, hvor priserne stiger i nævnte rækkefølge. Det betyder også, at rød zone i Indre By er den dyreste med en timepris på ca. 36 DKK mellem kl. 8-18. Du kan eksempelvis betale med en af de mange apps til formålet eller ved de klassiske p-automater. Det er også muligt at vælge en af byens mange parkeringshuse, hvor du holder i tørvejr.

Udflugtsmål i og omkring København

Når du gør brug af billeje i København, opnår du stor frihed både i og omkring byen. Det er oplagt at køre rundt mellem de klassiske udflugtsmål med Tivoli i centrum og videre til Østerbro og Den Lille Havfrue. Du slipper for at være afhængig af offentlig transport, og kan selv bestemme, hvornår du vil til og fra seværdighederne. En tur i Field’s med masser af indkøbsmuligheder og efterfølgende underholdning på Den Blå Planet på Amager er også et sikkert hit for de fleste, ung som gammel. Du kan også med fordel benytte lejebilen til en tur til Roskilde med den smukke domkirke eller tage over Øresund til Malmø. Det er også værd at besøge Nordsjælland, der byder på smukke slotte.

Hvilke forsikringer skal man have?

Ved billeje i København skal du huske at være forsikret. Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder heldigvis automatisk en basisforsikring, der dækker tyveri og skader af forskellig grad. Vær opmærksom på, at der ofte er en selvrisiko, som dog kan reduceres eller helt fjernes imod en merbetaling, så du delvist eller helt slipper for at skulle betale noget, hvis ulykken er ude. Kører du eksempelvis til Sverige, og dermed til udlandet, er det klogt at vælge en tillægsforsikring, der dækker eventuelle uheld uden for Danmark.

Hvor i København kan man hente og aflevere sin lejebil?

Der er mange muligheder for at leje en bil i København. Både Budget, Avis, Sixt, Europcar og Hertz har eksempelvis udlejningsterminaler i Københavns Lufthavn, hvilket især er praktisk, hvis du ankommer med fly fra Billund, Aalborg, Aarhus, Rønne eller nogle af de andre lufthavne. Du kan også hente og aflevere din lejebil i hjertet af København, hvad enten det er ved Hovedbanegården, på Vesterbro eller andre steder i centrum.


Afstanden fra København, Danmark til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: København Kastrups biludlejningsdisk

Biludlejning i København

Indtil videre har der i juli været 3.467 søgninger på biludlejning i København på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i København for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Enterprise, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i København. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i København, Danmark i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i København fra omkring 72 kr.-281 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i København i august, kan du forvente en pris på cirka 293 kr.. De bedste priser fås fra 114 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min København, Danmark biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i København opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i København så som Hertz, Enterprise og FLIZZR der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i København i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til København i august. I København kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 13 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i København koster 506 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i København har flest biludlejningssteder?

Hertz har 3 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 283 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i København, Danmark?

Rejsende, som lejer en bil i København, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til København ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i København, Danmark i juli?

Normalt er vejret i København i juli måned 16 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i København under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i København. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i København plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Opel Corsa og Ford Focus.

Minder vejret i København om vejret i resten af Hovedstaden?

Hvis du leder efter udlejningsbil i København til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Hovedstaden normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Danmark

Se vores biludlejningstilbud i byer som Aarhus, Billund og Aalborg i Danmark

Biludlejning i lufthavne i København

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af København

Kom i gang med at planlægge din rejse til København