Billeje i København, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i København, Hovedstaden

København, Danmark
6. dec. — 13. dec.
København, Danmark
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i København

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i København

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i København?

De billigste udlejningsbiler i København kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 108 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i København er 188 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i København har flest lokationer?

FLIZZR har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i København, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in København?

Når vores brugere lejer bil in København, vælger de fleste en Citroen C4 til 384 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en BMW X1 til i gennemsnit 518 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Citroen C4 in København for helt ned til 146 kr./dag og udlejning af BMW X1 for helt ned til 179 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i København, Hovedstaden

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i København, Hovedstaden
Economy165 kr./dag
Lille mellemklasse153 kr./dag
Stor mellemklasse205 kr./dag
Mini163 kr./dag
Kompakt stationcar180 kr./dag
Economy stationcar180 kr./dag
Middel stationcar232 kr./dag
Standard stationcar238 kr./dag
Mellemstor SUV276 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i København

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i København?

Din alder spiller en afgørende rolle, når du ønsker at booke en lejebil i den danske hovedstad. De forskellige biludlejninger sætter deres egne krav, og det kan godt svare sig at sammenligne dem, for at finde frem til den, der passer dig. Fælles for langt de fleste firmaer, der tilbyder billeje i København, er dog, at de har forskellige aldersgrænser i forhold til lejebilens størrelse. Hos både Sixt og Europcar kræves det eksempelvis, at du skal være fyldt 20 år, hvis du ønsker at leje en lille bil, der samtidig er lig med billig billeje, mens minimumsalderen er 23 år for mellemstore biler. Derudover er den henholdsvis 25 og 26 år for luksusbiler. Lignende alderskrav findes hos mange af de andre firmaer, men minimumsalderen kan variere. Ofte kræves det også, at du har haft kørekørt i mindst et år.

Parkering

Omkostningerne i forbindelse med parkering i København ligger ofte i den høje ende – især hvis du parkerer i Indre By. Den gode nyhed er, at du kan parkere gratis fra lørdag kl. 17 og helt frem til mandag kl. 8. Dermed er det meste af weekenden billig at parkere i. Derudover er det også gratis at parkere på helligdage, hvor mange bil-lejere netop ofte har brug for en udlejningsbil, når familien skal besøges eller der skal kigges nærmere på seværdigheder. København er delt op i fire zoner – henholdsvis gul, blå, grøn og rød, hvor priserne stiger i nævnte rækkefølge. Det betyder også, at rød zone i Indre By er den dyreste med en timepris på ca. 36 DKK mellem kl. 8-18. Du kan eksempelvis betale med en af de mange apps til formålet eller ved de klassiske p-automater. Det er også muligt at vælge en af byens mange parkeringshuse, hvor du holder i tørvejr.

Udflugtsmål i og omkring København

Når du gør brug af billeje i København, opnår du stor frihed både i og omkring byen. Det er oplagt at køre rundt mellem de klassiske udflugtsmål med Tivoli i centrum og videre til Østerbro og Den Lille Havfrue. Du slipper for at være afhængig af offentlig transport, og kan selv bestemme, hvornår du vil til og fra seværdighederne. En tur i Field’s med masser af indkøbsmuligheder og efterfølgende underholdning på Den Blå Planet på Amager er også et sikkert hit for de fleste, ung som gammel. Du kan også med fordel benytte lejebilen til en tur til Roskilde med den smukke domkirke eller tage over Øresund til Malmø. Det er også værd at besøge Nordsjælland, der byder på smukke slotte.

Hvilke forsikringer skal man have?

Ved billeje i København skal du huske at være forsikret. Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder heldigvis automatisk en basisforsikring, der dækker tyveri og skader af forskellig grad. Vær opmærksom på, at der ofte er en selvrisiko, som dog kan reduceres eller helt fjernes imod en merbetaling, så du delvist eller helt slipper for at skulle betale noget, hvis ulykken er ude. Kører du eksempelvis til Sverige, og dermed til udlandet, er det klogt at vælge en tillægsforsikring, der dækker eventuelle uheld uden for Danmark.

Hvor i København kan man hente og aflevere sin lejebil?

Der er mange muligheder for at leje en bil i København. Både Budget, Avis, Sixt, Europcar og Hertz har eksempelvis udlejningsterminaler i Københavns Lufthavn, hvilket især er praktisk, hvis du ankommer med fly fra Billund, Aalborg, Aarhus, Rønne eller nogle af de andre lufthavne. Du kan også hente og aflevere din lejebil i hjertet af København, hvad enten det er ved Hovedbanegården, på Vesterbro eller andre steder i centrum.


Find billig billeje i København, Hovedstaden

Find den lejebil i København, der passer til dine behov

Lille cars

257 kr. - 742 kr.

Alle biltyper

638 kr. - 1.203 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i København, Danmark er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i København, Danmark er i april. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i København.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i København, Danmark er 641 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i København, Danmark er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 460 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i København.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i København, Danmark er 996 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i København, Danmark er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 648 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i København, Danmark er 609 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i København, Danmark er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 414 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i København.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i København, Danmark er 1.037 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i København, Danmark er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 722 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i København, Danmark er 1.115 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i København, Danmark er i oktober. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 657 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i København. I København kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

153 kr./dag

1 feb. - 29 feb.
Hyundai i30
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

163 kr./dag

26 jan. - 11 feb.
Ford Ka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

165 kr./dag

4 jan. - 30 jan.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i København

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i København, Hovedstaden

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,6

Value

9,3

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,7

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,2

Europcar

7,0
God
3 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,9

Avis

6,8
Okay
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,6

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Fox

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i København

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i København

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

148 kr.

Den mest populære model

Citroen C1
Det mest populære biludlejningsbureau i København, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er MABI og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i København i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i København er 148 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 330 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i København i de seneste 7 dage er Citroen C1. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i København

Nærliggende attraktioner:

Amager Strandpark4,9 km
Børsen7,8 km
Christiansborg Slot8,0 km
Nationalmuseet8,1 km
Det Kongelige Teater8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Zoo København137,2 km
Frederiksberg Have137,3 km
Parken138,0 km
Enghaveparken138,4 km
Arbejdermuseet138,9 km

Nærliggende attraktioner:

Amager Strandpark149,4 km
Amalienborg153,2 km
Børsen153,3 km
Det Kongelige Teater153,4 km
Kongens Nytorv153,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i København

Herunder vises de mest populære hoteller i København

Kørsel i lejebil i København – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i København, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i København, Danmark i december?

For en weekend i december er de bedste biludlejningstilbud i København fra omkring 186 kr.-453 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i København i december, kan du forvente en pris på cirka 497 kr.. De bedste priser fås fra 224 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min København, Danmark biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i København opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i København så som Hertz, Europcar og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i København, Danmark?

Rejsende, som lejer en bil i København, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til København ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in København?

Hvordan er vejret i København, Danmark i november?

Normalt er vejret i København i november måned 5 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i København om vejret i resten af Hovedstaden?

Hvis du leder efter udlejningsbil i København til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Hovedstaden normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 50 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i København?

Priser for biler i København opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i København?

Fra november 2023 er der 31 udbydere at vælge mellem for biler i København.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i København?

Blandt forskellige lande, herunder København, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i København?

For at leje en bil i København, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i København?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i København. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i København?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i København. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i København med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i København, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i København på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i København.

Kan jeg finde billeje i København, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i København.

Kan jeg søge efter billeje i København med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i København på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til København på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.