Lej en bil i Bologna, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bologna, Italien

Bologna, Bologna, Italien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Bologna, Bologna, Italien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bologna, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

48 kr. - 209 kr.

Alle biltyper

48 kr. - 521 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bologna, Italien, er 128 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bologna, Italien, er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bologna.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bologna, Italien, er 170 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bologna, Italien, er i november. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bologna.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bologna, Italien, er 372 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bologna, Italien, er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 300 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Bologna.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bologna, Italien, er 117 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bologna, Italien, er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bologna.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
NOLEGGIARE

106 kr./dag

23 sep – 26 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
NOLEGGIARE

115 kr./dag

22 sep – 25 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
NOLEGGIARE

161 kr./dag

23 sep – 26 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Bologna

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bologna, Italien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

9,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

4,9

Valuta for pengerne

6,9
5,2
Okay
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,4

Comfort

5,4

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

4,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
10 kontorer
5 kontorer

Information om din rejse til Bologna

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bologna?

Du kan godt finpudse kørekortet og glæde dig til at komme afsted, for Bologna bugner med seværdigheder. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, da det er kutyme blandt dem at fastsætte en minimumsalder for biludlejning. Billeje i Bologna hos eksempelvis Locauto kræver en mindstealder på 19 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år ved leje af firmaets små biler. Firmaets lejebiler med store motorer kræver en minimumsalder på 27 år samt besiddelse af kørekort i mindst fem år. Derudover opkræver Locauto et ung-fører-gebyr på ca. 22 EUR (ca. 164 DKK) pr. dag hos chauffører mellem 19 og 21 år, mens der skal betales ca. 11 EUR (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er mellem 22 og 24 år. Hos Sicily by Car har man eksempelvis også opdelt alderskravene efter bilernes størrelse. Du skal være mindst 19 år for at leje de små biler samt betale et ekstra dagsgebyr på ca. 21,20 EUR (ca. 158 DKK) pr. dag. Er du 21 eller 22 år er dagsgebyret på ca. 14,13 EUR (ca. 105 DKK). Ved mellemklassebiler skal du være mindst 23 år, mens store biler kræver en mindstealder på 25 år. I disse to aldersgrupper er der intet ung-fører-tillæg. Lignende regler findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Alamo, Budget, Hertz eller andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Kendskab til italienske trafik- og færdselsregler er et must i forbindelse med billeje i Bologna. Ligesom i Danmark er det i Italien også forbudt at bruge en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Derudover er promillegrænsen også på maks. 0,5 – medmindre du har under tre års køreerfaring, for så er grænsen på nul. Hastighedsgrænsen i byen er på maks. 50 km/t, mens den på landeveje er maks. 110 km/t og maks. 130 km/t på motorveje. Hvis du lejer en bil og har under tre års køreerfaring, er maks. grænserne på 90 km/t og 100 km/t for henholdsvis landeveje og motorveje.

Parkering

Du vil få brug for at parkere din udlejningsbil, når du er undervejs på fire hjul i Bologna. Ligesom i mange af de andre store italienske byer, er der i Bologna også forbud mod at køre rundt i den gamle bydel i et bestemt tidsrum. For Bolognas vedkommende gælder det fra kl. 7-20. Du kan kende det på skiltene med en rød ring samt skriften zona traffico limitato. Du kan dog godt parkere uden for den gamle bydel, hvor der skal betales i tidsrummet fra kl. 7-20. De mest centrale p-pladser koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Der findes også en del p-huse omkring centrum.

Udflugtsmål i og omkring Bologna

Billeje i Bologna er din chance for at opleve mere end blot storbyliv. En mad-turné til Parma er værd at overveje. Det er parmaskinkens hjemby, hvor du også kan mæske dig i pasta, pizza samt lokal rødvin. En tur til Ferrari-fabrikken med tilhørende museum lige uden for Modena er også oplagt.

Hvilke forsikringer skal man have?

I forbindelse med billig billeje skal du også have tjek på forsikringen. Basisforsikringen inkluderet hos udlejningsfirmaerne er sjælden nok. Som chauffør i udlandet er det optimalt at betale ekstra for at fjerne selvrisikoen, så du ikke selv skal betale for eventuelle skader. Det er også oplagt at se nærmere på ekstra dækning af ting som glas, hjul og dæk, der normalt ikke er med i en grundforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bologna, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Bologna. Italien er medlem af EU, og danske kørekort er gyldige i alle EU-medlemslande.

Hvor i Bologna kan man hente og aflevere sin lejebil?

Bologna Lufthavn er det primære sted for ud- og aflevering af lejebiler. Der findes dog også flere muligheder i centrum.


Afstanden fra Bologna, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Bologna

Indtil videre har der i juli været 350 søgninger på biludlejning i Bologna på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bologna for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Bologna udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar, Hertz og Alamo. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bologna, Italien i august?

212 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Bologna i august. Tilbud fås helt ned til 105 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 41 kr.-148 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bologna har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Goldcar Rental SP er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 139 kr./dag når du lejer en bil i Bologna. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Bologna er 40 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bologna, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Bologna tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som NOLEGGIARE , Europcar og Firefly, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bologna i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 20 °C og nedbør på 61 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Bologna er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Bologna koster 224 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bologna har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Bologna, Italien med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 161 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Bologna, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bologna, Italien?

Når du lejer en bil i Bologna, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bologna er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bologna.

Hvordan er vejret i Bologna, Italien i juli?

I juli er der normalt 43 mm nedbør i Bologna og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Bologna, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Bologna er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Bologna om vejret i resten af Emilia Romagna?

Klimaet i Emilia Romagna i juli er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 45,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bologna til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Bologna

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bologna

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bologna