Billeje i Bologna, Emilia Romagna

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bologna, Emilia Romagna

Bologna, Bologna, Italien
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Bologna, Bologna, Italien
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Bologna, Emilia Romagna

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bologna, Emilia Romagna
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

61 kr./dag

17 aug. - 21 aug.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

21 aug. - 23 aug.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

94 kr./dag

27 aug. - 29 aug.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

21 aug. - 23 aug.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

71 kr./dag

17 aug. - 21 aug.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

85 kr./dag

27 aug. - 29 aug.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

17 aug. - 21 aug.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

67 kr./dag

17 aug. - 21 aug.
Hyundai i40
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

17 aug. - 21 aug.
Mazda CX-3

Vigtige oplysninger om billeje i Bologna

Du kan godt finpudse kørekortet og glæde dig til at komme afsted, for Bologna bugner med seværdigheder. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, da det er kutyme blandt dem at fastsætte en minimumsalder for biludlejning. Billeje i Bologna hos eksempelvis Locauto kræver en mindstealder på 19 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år ved leje af firmaets små biler. Firmaets lejebiler med store motorer kræver en minimumsalder på 27 år samt besiddelse af kørekort i mindst fem år. Derudover opkræver Locauto et ung-fører-gebyr på ca. 22 EUR (ca. 164 DKK) pr. dag hos chauffører mellem 19 og 21 år, mens der skal betales ca. 11 EUR (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er mellem 22 og 24 år. Hos Sicily by Car har man eksempelvis også opdelt alderskravene efter bilernes størrelse. Du skal være mindst 19 år for at leje de små biler samt betale et ekstra dagsgebyr på ca. 21,20 EUR (ca. 158 DKK) pr. dag. Er du 21 eller 22 år er dagsgebyret på ca. 14,13 EUR (ca. 105 DKK). Ved mellemklassebiler skal du være mindst 23 år, mens store biler kræver en mindstealder på 25 år. I disse to aldersgrupper er der intet ung-fører-tillæg. Lignende regler findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Alamo, Budget, Hertz eller andre.

Kendskab til italienske trafik- og færdselsregler er et must i forbindelse med billeje i Bologna. Ligesom i Danmark er det i Italien også forbudt at bruge en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Derudover er promillegrænsen også på maks. 0,5 – medmindre du har under tre års køreerfaring, for så er grænsen på nul. Hastighedsgrænsen i byen er på maks. 50 km/t, mens den på landeveje er maks. 110 km/t og maks. 130 km/t på motorveje. Hvis du lejer en bil og har under tre års køreerfaring, er maks. grænserne på 90 km/t og 100 km/t for henholdsvis landeveje og motorveje.

Du vil få brug for at parkere din udlejningsbil, når du er undervejs på fire hjul i Bologna. Ligesom i mange af de andre store italienske byer, er der i Bologna også forbud mod at køre rundt i den gamle bydel i et bestemt tidsrum. For Bolognas vedkommende gælder det fra kl. 7-20. Du kan kende det på skiltene med en rød ring samt skriften zona traffico limitato. Du kan dog godt parkere uden for den gamle bydel, hvor der skal betales i tidsrummet fra kl. 7-20. De mest centrale p-pladser koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Der findes også en del p-huse omkring centrum.

Billeje i Bologna er din chance for at opleve mere end blot storbyliv. En mad-turné til Parma er værd at overveje. Det er parmaskinkens hjemby, hvor du også kan mæske dig i pasta, pizza samt lokal rødvin. En tur til Ferrari-fabrikken med tilhørende museum lige uden for Modena er også oplagt.

I forbindelse med billig billeje skal du også have tjek på forsikringen. Basisforsikringen inkluderet hos udlejningsfirmaerne er sjælden nok. Som chauffør i udlandet er det optimalt at betale ekstra for at fjerne selvrisikoen, så du ikke selv skal betale for eventuelle skader. Det er også oplagt at se nærmere på ekstra dækning af ting som glas, hjul og dæk, der normalt ikke er med i en grundforsikring.

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Bologna. Italien er medlem af EU, og danske kørekort er gyldige i alle EU-medlemslande.

Bologna Lufthavn er det primære sted for ud- og aflevering af lejebiler. Der findes dog også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i Bologna, Emilia Romagna

Find den lejebil i Bologna, der passer til dine behov

Biler i Lille

55 kr. - 1.989 kr.

Alle biltyper

55 kr. - 1.093 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bologna, Italien er 464 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bologna, Italien er i januar. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 55 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bologna.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bologna, Italien er 487 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bologna, Italien er i november. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bologna.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bologna, Italien er 818 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bologna, Italien er i marts. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bologna, Italien er 329 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bologna, Italien er i november. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bologna.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Bologna, Italien er 919 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Bologna, Italien er i oktober. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 896 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Bologna, Italien er 415 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Bologna, Italien er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

21 aug. - 23 aug.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

21 aug. - 23 aug.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

21 aug. - 23 aug.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Bologna

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bologna, Emilia Romagna
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,6

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

9,3

Value

7,9
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

3,9
1,9
Forfærdelig
2 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
11 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bologna

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bologna

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Mini

Billigste lejebil

420 kr.

Den mest populære model

Citroen C1
Det mest populære biludlejningsbureau i Bologna, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er NOLEGGIARE og SICILY BY CAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bologna i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Bologna er 420 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 632 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bologna i de seneste 7 dage er Citroen C1. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bologna

Herunder vises de mest populære hoteller i Bologna

Kørsel i lejebil i Bologna – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bologna, så du er klar til næste rejse.

499 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Bologna i september. Tilbud fås helt ned til 499 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 323 kr.-617 kr..

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Bologna tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som NOLEGGIARE , Europcar og Firefly, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Bologna i september. I Bologna kommer der igennemsnit 72 mm nedbør og med temperaturer omkring 15 °C i september måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Bologna koster 451 kr./dag i gennemsnit.

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Bologna, Italien med 4 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 823 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Bologna, Italien.

Når du lejer en bil i Bologna, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bologna er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bologna.

I august er der normalt 58 mm nedbør i Bologna og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Bologna, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Emilia Romagna i august er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 60,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bologna til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bologna

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bologna

Populære udlejningsbiler i Bologna

Lej en af disse populære biltyper i Bologna

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bologna


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bologna. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Bologna. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Bologna med gratis afbestillig.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Bologna.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Bologna.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Bologna med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.