Billeje i Bologna, Emilia Romagna

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bologna, Emilia Romagna

Bologna, Bologna, Italien
7. dec. — 14. dec.
Bologna, Bologna, Italien
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Bologna

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bologna

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bologna?

De billigste udlejningsbiler i Bologna kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 29 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Bologna er 170 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Bologna har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Bologna, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bologna?

Når vores brugere lejer bil in Bologna, vælger de fleste en Fiat 500 til 227 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Panda til i gennemsnit 205 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat 500 in Bologna for helt ned til 39 kr./dag og udlejning af Fiat Panda for helt ned til 50 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Bologna

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bologna?

Du kan godt finpudse kørekortet og glæde dig til at komme afsted, for Bologna bugner med seværdigheder. Først skal du dog have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, da det er kutyme blandt dem at fastsætte en minimumsalder for biludlejning. Billeje i Bologna hos eksempelvis Locauto kræver en mindstealder på 19 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år ved leje af firmaets små biler. Firmaets lejebiler med store motorer kræver en minimumsalder på 27 år samt besiddelse af kørekort i mindst fem år. Derudover opkræver Locauto et ung-fører-gebyr på ca. 22 EUR (ca. 164 DKK) pr. dag hos chauffører mellem 19 og 21 år, mens der skal betales ca. 11 EUR (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er mellem 22 og 24 år. Hos Sicily by Car har man eksempelvis også opdelt alderskravene efter bilernes størrelse. Du skal være mindst 19 år for at leje de små biler samt betale et ekstra dagsgebyr på ca. 21,20 EUR (ca. 158 DKK) pr. dag. Er du 21 eller 22 år er dagsgebyret på ca. 14,13 EUR (ca. 105 DKK). Ved mellemklassebiler skal du være mindst 23 år, mens store biler kræver en mindstealder på 25 år. I disse to aldersgrupper er der intet ung-fører-tillæg. Lignende regler findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Alamo, Budget, Hertz eller andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Kendskab til italienske trafik- og færdselsregler er et must i forbindelse med billeje i Bologna. Ligesom i Danmark er det i Italien også forbudt at bruge en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Derudover er promillegrænsen også på maks. 0,5 – medmindre du har under tre års køreerfaring, for så er grænsen på nul. Hastighedsgrænsen i byen er på maks. 50 km/t, mens den på landeveje er maks. 110 km/t og maks. 130 km/t på motorveje. Hvis du lejer en bil og har under tre års køreerfaring, er maks. grænserne på 90 km/t og 100 km/t for henholdsvis landeveje og motorveje.

Parkering

Du vil få brug for at parkere din udlejningsbil, når du er undervejs på fire hjul i Bologna. Ligesom i mange af de andre store italienske byer, er der i Bologna også forbud mod at køre rundt i den gamle bydel i et bestemt tidsrum. For Bolognas vedkommende gælder det fra kl. 7-20. Du kan kende det på skiltene med en rød ring samt skriften zona traffico limitato. Du kan dog godt parkere uden for den gamle bydel, hvor der skal betales i tidsrummet fra kl. 7-20. De mest centrale p-pladser koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Der findes også en del p-huse omkring centrum.

Udflugtsmål i og omkring Bologna

Billeje i Bologna er din chance for at opleve mere end blot storbyliv. En mad-turné til Parma er værd at overveje. Det er parmaskinkens hjemby, hvor du også kan mæske dig i pasta, pizza samt lokal rødvin. En tur til Ferrari-fabrikken med tilhørende museum lige uden for Modena er også oplagt.

Hvilke forsikringer skal man have?

I forbindelse med billig billeje skal du også have tjek på forsikringen. Basisforsikringen inkluderet hos udlejningsfirmaerne er sjælden nok. Som chauffør i udlandet er det optimalt at betale ekstra for at fjerne selvrisikoen, så du ikke selv skal betale for eventuelle skader. Det er også oplagt at se nærmere på ekstra dækning af ting som glas, hjul og dæk, der normalt ikke er med i en grundforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bologna, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Bologna. Italien er medlem af EU, og danske kørekort er gyldige i alle EU-medlemslande.

Hvor i Bologna kan man hente og aflevere sin lejebil?

Bologna Lufthavn er det primære sted for ud- og aflevering af lejebiler. Der findes dog også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i Bologna, Emilia Romagna

Find den lejebil i Bologna, der passer til dine behov

Lille cars

84 kr. - 872 kr.

Alle biltyper

217 kr. - 1.056 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Bologna, Italien er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Bologna, Italien er i januar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Bologna, Italien er 463 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Bologna, Italien er i februar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Bologna, Italien er 883 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Bologna, Italien er i marts. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bologna, Italien er 419 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bologna, Italien er i februar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Bologna, Italien er 1.108 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Bologna, Italien er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 835 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Bologna, Italien er 838 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Bologna, Italien er i december. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 392 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Bologna, Italien er 309 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Bologna, Italien er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bologna. I Bologna kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Bologna

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bologna, Emilia Romagna

GREEN MOTION

3 kontorer

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,4

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,9

Ecovia

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Avis

3,9
Ringe
2 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,9

Comfort

3,9

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

3,9

Value

3,9

DRIVALIA

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

11 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bologna

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bologna

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Mini

Billigste lejebil

131 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Bologna, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er NOLEGGIARE og Italy Car Rent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bologna i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Bologna er 131 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 283 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bologna i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bologna

Herunder vises de mest populære hoteller i Bologna

Kørsel i lejebil i Bologna – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bologna, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bologna, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Bologna tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Europcar og LOCAUTO , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bologna, Italien?

Når du lejer en bil i Bologna, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bologna er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bologna.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 Avant in Bologna?

Hvordan er vejret i Bologna, Italien i november?

I november er der normalt 81 mm nedbør i Bologna og en gennemsnitstemperatur på 8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Bologna, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Bologna om vejret i resten af Emilia Romagna?

Klimaet i Emilia Romagna i november er normalt 7 °C med en forventet nedbør på 83,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bologna til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bologna?

Priser for biler i Bologna opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bologna?

Fra november 2023 er der 112 udbydere at vælge mellem for biler i Bologna.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bologna?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bologna. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bologna?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Bologna. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bologna?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bologna. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bologna?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Bologna. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Bologna med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Bologna med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bologna på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Bologna.

Kan jeg finde billeje i Bologna, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Bologna.

Kan jeg søge efter billeje i Bologna med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Bologna med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bologna på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.