Udlejningsbiler fra Ecovia i Bologna

Find og sammenlign gode tilbud på Ecovia udlejningsbiler i Bologna

Bologna, Bologna, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Bologna, Bologna, Italien
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Bologna Ecovia lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ecovia biludlejningssteder i Bologna, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Ecovia udlejningsbiler i Bologna

 • Er det sikkert at leje en bil fra Ecovia i Bologna under COVID-19?

  Ecovia ønsker at deres kunder og personale i Bologna skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Ecovia indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bologna. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Ecovia i Bologna koste i oktober?

  61 kr. per dag i Bologna er den billigste pris for en udlejningsbil fra Ecovia i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Ecovia er tættere på 253 kr. per dag i oktober, eller 1.774 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Ecovia en lokation i Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi?

  Ecovia har 1 lokation i Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi. Du vil finde Ecovia beliggende på Bologna Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Ecovia når man er i Bologna i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 131 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Ecovia i Bologna i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Ecovia udlejningsbiler i Bologna helt ned til 50 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Ecovia i Bologna?

  Til en gennemsnitspris på 131 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Ecovia i Bologna det billigste valg. 58% af vores brugere som lejede en bil i Bologna fra Ecovia valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 131 kr. per dag for en Economy er nemlig også 37% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Ecovia har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Ecovia biludlejningslokationer er der i Bologna?

  Ecovia opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Bologna. Den mest populære biludlejningslokation Ecovia har i Bologna er placeret på Bologna Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere, der søgte efter Ecovia udlejningsbiler i Bologna endt med at leje deres bil fra Bologna Airport lokationen.


Ecovia biler i andre byer i Italien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bologna

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Ecovia? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bologna biludlejningsfirmaer