Lej en bil i Mar del Plata, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mar del Plata, Argentina

Mar del Plata, Argentina
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Mar del Plata, Argentina
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Mar del Plata

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mar del Plata, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Mar del Plata, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Mar del Platas biludlejningsdisk

Biludlejning i Mar del Plata

I september har vi foretaget 8.202 søgninger på biludlejning i Mar del Plata for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mar del Plata for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Mar del Plata. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mar del Plata, Argentina?

Hastighedsbegrænsningen i Mar del Plata er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Mar del Plata har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 110 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Mar del Plata, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Mar del Plata?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Mar del Plata, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai i10. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 192 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Mar del Plata på helt ned til 43 kr. om dagen. Leje af en Hyundai i10 in Mar del Plata ligger i gennemsnit på 180 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 16 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Mar del Plata, Argentina i september?

I september er der normalt 50 mm nedbør i Mar del Plata og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Mar del Plata, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Mar del Plata i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Mar del Plata. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Mar del Plata plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Hyundai i10 og Ford Focus.

Minder vejret i Mar del Plata om vejret i resten af Provincia de Buenos Aires?

Klimaet i Provincia de Buenos Aires i september er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 63 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Mar del Plata til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mar del Plata