Lej en bil i Salta, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salta, Argentina

Salta, Argentina
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Salta, Argentina
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Salta, Argentina

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

206 kr. - 908 kr.

Alle biltyper

206 kr. - 908 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Salta, Argentina, er 203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Salta, Argentina, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Salta. I Salta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Salta.


Biludlejningsfirmaer i Salta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salta, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Salta, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Salta General Belgranos biludlejningsdisk

Biludlejning i Salta

Indtil videre har der i oktober været 4.548 søgninger på biludlejning i Salta på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Salta for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Salta. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Salta, Argentina biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Salta opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Salta så som Hertz, Alamo og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Salta i november måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 21 °C og nedbør på 120 mm i november, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Salta. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i november måned og er et populært valg blandt Salta rejsende. Leje af en Standard i Salta koster 693 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Salta, Argentina?

Saltas hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Salta er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Salta, Argentina i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Salta i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Salta typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Salta om vejret i resten af Provincia de Salta?

Dem, der gerne vil leje bil i Salta til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Provincia de Salta i oktober måned normalt er ca. 19 °C med 20 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Argentina

Se vores biludlejningstilbud i byer som Buenos Aires, San Carlos de Bariloche og Mendoza i Argentina

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salta