Billeje i Korfu, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Korfu, Grækenland

Korfu, II, Grækenland
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Korfu, II, Grækenland
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Korfu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Korfu, Grækenland
8,4
Fantastisk
2 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,0
0,0
Forfærdelig
11 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Afstanden fra Korfu, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistriass biludlejningsdisk

Biludlejning i Korfu

79 personer har søgt efter billeje i Korfu in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Korfu for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, National, og Dollar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Korfu. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Korfu har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Korfu er Kings Rental Corfu med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 85 kr. fra dens 3 beliggenheder i Korfu. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Kings Rental Corfu i Korfu er 61 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Korfu, Grækenland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Korfu biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Korfu tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Korfu i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 26 °C og nedbør på 9 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Korfu er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Korfu koster 403 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Korfu har flest biludlejningssteder?

Kings Rental Corfu har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Korfu, Grækenland med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 85 kr./dag, når de lejer en bil fra Kings Rental Corfu i Korfu, Grækenland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Korfu, Grækenland?

Rejsende, som lejer en bil i Korfu, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Korfu ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Korfu, Grækenland i maj?

I maj måned er gennemsnitstemperaturen i Korfu 20 °C, og den forventede nedbør er 37 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Korfu.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Korfu er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Korfu om vejret i resten af De Ioniske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Korfu til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i De Ioniske Øer i maj måned normalt er ca. 19 °C med 27,5 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Korfu

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Korfu

Kom i gang med at planlægge din rejse til Korfu