Lej en bil i Korfu, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Korfu, Grækenland

Korfu, II, Grækenland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Korfu, II, Grækenland
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Korfu, Grækenland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

51 kr. - 357 kr.

Alle biltyper

73 kr. - 588 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Korfu, Grækenland, er 98 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Korfu, Grækenland, er i oktober. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 51 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Korfu. I Korfu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Korfu.


Biludlejningsfirmaer i Korfu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Korfu, Grækenland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

3,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,7

Comfort

4,3

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,7

Valuta for pengerne

4,3
11 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Korfu, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistriass biludlejningsdisk

Biludlejning i Korfu

4 personer har søgt efter billeje i Korfu in december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Korfu for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Korfu. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Korfu har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Korfu er Kings Rental Corfu med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 90 kr. fra dens 5 beliggenheder i Korfu. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Kings Rental Corfu i Korfu er 65 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Korfu, Grækenland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Korfu biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Korfu tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Korfu i januar måned?

På rejser til Korfu i januar måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Korfu i januar måned, når temperaturer er på omkring 10 °C og der er 91 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Korfu koster 80 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Korfu har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Korfu, Grækenland med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 213 kr./dag, når de lejer en bil fra GREEN MOTION i Korfu, Grækenland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Korfu, Grækenland?

Rejsende, som lejer en bil i Korfu, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Korfu ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Korfu, Grækenland i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Korfu 11 °C, og den forventede nedbør er 122 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Korfu.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Korfu under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Korfu.

Minder vejret i Korfu om vejret i resten af De Ioniske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Korfu til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i De Ioniske Øer i december måned normalt er ca. 12 °C med 116 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Korfu

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Korfu

Kom i gang med at planlægge din rejse til Korfu