Billeje i Chania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chania

Chania, Kreta, Grækenland
22. jan — 29. jan
Samme aflevering
Chania, Kreta, Grækenland
fre 22.1
Middag
fre 29.1
Middag

Biludlejningsfirmaer i Chania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chania
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.9

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Hvornår er det billigst at leje en bil i Chania?

Alle

36 kr. - 282 kr.

Economy

36 kr. - 194 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Chania er i januar. Med en lejepris på kun 36 kr. pr. dag er prisen 63% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Chania kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Information om din rejse til Chania

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Chania?

Rigtig mange turister benytter sig af muligheden for at booke en lejebil, når ferien foregår på Kreta grundet de mange attraktioner på øen. Billeje i Chania er også en mulighed, så du kan opleve nogle af områderne uden for denne familievenlige turistby. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der ofte varierer, afhængig af destination og selskab. Hos Goldcar skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 25 EUR (ca. 187 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Abbycar ligeledes være fyldt 21 år, og selskabet har også indført et gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet er på ca. 70 EUR (ca. 522 DKK) pr. udlejning, og dermed ikke pr. dag. Lignende alderskrav og regelsæt findes hos andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Sixt, Alamo og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du har styr på trafik- og færdselsregler i forbindelse med billeje i Chania, kan du roligt begive dig ud på road trip. Fartgrænserne er vigtige at have styr på, da du maks. må køre 50 km/t i bymiljøer, maks. 80 km/t på hovedveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Det er ikke smart at køre med alkohol i blodet, hvilket regeringen også indikerer med en promillegrænse på maks. 0,25. Ligesom i Danmark må du heller ikke tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, i forbindelse med biludlejning i Chania.

Parkering

Når du lejer en bil i Chania, skal du før eller siden til at se dig om efter parkeringsmuligheder. I de større byer som netop Chania, Heraklion og Rethymnon er det oftest ikke muligt at parkere inde i selve centrum, der også betegnes som de gamle bydele. Til gengæld er der i Chania andre lokationer at vælge imellem. Der er blandt andet gode p-muligheder omkring den centrale markedshal i byen, som ligger på grænsen mellem den gamle og den nye bydel. Omkring den venetianske havn og det gamle arsenal i nord-byen finder du også mange parkeringspladser at vælge imellem. Hvis der er skiltet med betalingsparkering, skal du købe et p-kort i en af de nærliggende kiosker.

Udflugtsmål i og omkring Chania

Billeje i Chania kan bringe dig vidt omkring, så du kan opleve nogle af områderne omkring byen, uden at skulle være afhængig af busser eller taxi. Samaria-kløften er et oplagt sted at besøge med sin 18 km lange rute indhyllet i klippelandskaber og frodige dale. Elafonissi er også attraktiv at slå vejen forbi, da du der finder en af øens bedste strande. Knossos-paladset ved den gamle oldtidsby er en af de mest besøgte attraktioner på hele Kreta, og du bør overveje at have den med i tur-kalenderen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Nogle grækere er kendte og berygtede for at køre lidt uden for lovens rammer, og derfor er det klogt at forsikre dig ud over den basisdækning, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det er nemlig oftest en minimumforsikring, som ikke dækker ting som eksempelvis ruder, undervogn, hjul og dæk. Derudover bør du sænke selvrisikoen til nul, så du slipper for en egenbetaling ved et eventuelt uheld eller lignende i forbindelse med billig billeje.

Kan man bruge sit danske kørekort i Chania, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Chania, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Chania kan man hente og aflevere sin lejebil?

Chania Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil. (Priser tjekket 29/09/2018).


Afstanden fra Chania til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Airports biludlejningsdisk

Biludlejning i Chania

739 personer har søgt efter billeje i Chania in januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chania for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Sixt, og Thrifty er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Chania. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Chania i februar?

Biludlejning i Chania for en weekend i februar fås helt ned til 278 kr.. Gennemsnitsprisen er 370 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 39 kr.-214 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chania har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Goldcar Rental SP er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 173 kr./dag når du lejer en bil i Chania. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Chania er 29 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Chania biludlejning?

Udlejningsbiler i Chania fra populære udlejningssteder så som Alamo, Sixt og Thrifty tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Chania, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Chania i februar måned?

På rejser til Chania i februar måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Chania i februar måned, når temperaturer er på omkring 13 °C og der er 81 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Chania koster 149 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chania har flest biludlejningssteder?

I byen Chania er der 4 udlejningssteder ejet af Autocandia med en gennemsnitlig daglig pris på 196 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chania?

Når du lejer en bil i Chania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Chania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Chania.

Hvordan er vejret i Chania, Grækenland i januar?

Normalt er vejret i Chania i januar måned 11 °C og den forventede nedbør er 142 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Chania i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Chania. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Chania plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Fiat 500 og Fiat Panda.

Minder vejret i Chania om vejret i resten af Kreta?

Klimaet i Kreta i januar er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 138 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Chania til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i Chania

Se vores biludlejningstilbud i byer som Agios Nikolaos, Heraklion og Hersonissos i Chania

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chania

 • Få den seneste informatiom om fly til Chania

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Chania
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Chanias mest populære områder

  Find hoteller in Chania
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Chania