Billeje i Chania, Kreta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chania, Kreta

Chania, Chania, Grækenland
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Chania, Kreta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Chania, Kreta
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

38 kr./dag

28 juni - 5 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

46 kr./dag

3 juli - 10 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

28 juni - 5 juli
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

30 kr./dag

28 juni - 5 juli
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

28 juni - 5 juli
Hyundai Accent
Nissan Primastar
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

28 juni - 5 juli
Nissan Primastar
Lancia Voyager
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

69 kr./dag

28 juni - 5 juli
Lancia Voyager
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

33 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion

Find billig billeje i Chania, Kreta

Find den lejebil i Chania, der passer til dine behov

Biler i Lille

39 kr. - 507 kr.

Alle biltyper

39 kr. - 948 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Chania, Grækenland er 206 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Chania, Grækenland er i januar. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 39 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Chania, Grækenland er 332 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Chania, Grækenland er i februar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 83 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Chania, Grækenland er 485 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Chania, Grækenland er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Chania, Grækenland er 380 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Chania, Grækenland er i oktober. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Chania, Grækenland er 447 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Chania, Grækenland er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 459 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Chania, Grækenland er 619 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Chania, Grækenland er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 437 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Chania, Grækenland er 403 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Chania, Grækenland er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion
Skoda Citigo
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

28 juni - 5 juli
Skoda Citigo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Chania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chania, Kreta
8 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Chania

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Chania

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

159 kr.

Den mest populære model

Hyundai Accent
Det mest populære biludlejningsbureau i Chania, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er AbbyCar Car Rentals og Caldera
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Chania i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Chania er 159 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 374 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Chania i de seneste 7 dage er Hyundai Accent. Vores brugere foretrækker også Suzuki Swift som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Chania

Rigtig mange turister benytter sig af muligheden for at booke en lejebil, når ferien foregår på Kreta grundet de mange attraktioner på øen. Billeje i Chania er også en mulighed, så du kan opleve nogle af områderne uden for denne familievenlige turistby. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der ofte varierer, afhængig af destination og selskab. Hos Goldcar skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 25 EUR (ca. 187 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Abbycar ligeledes være fyldt 21 år, og selskabet har også indført et gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet er på ca. 70 EUR (ca. 522 DKK) pr. udlejning, og dermed ikke pr. dag. Lignende alderskrav og regelsæt findes hos andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Sixt, Alamo og mange andre.

Når du har styr på trafik- og færdselsregler i forbindelse med billeje i Chania, kan du roligt begive dig ud på road trip. Fartgrænserne er vigtige at have styr på, da du maks. må køre 50 km/t i bymiljøer, maks. 80 km/t på hovedveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Det er ikke smart at køre med alkohol i blodet, hvilket regeringen også indikerer med en promillegrænse på maks. 0,25. Ligesom i Danmark må du heller ikke tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, i forbindelse med biludlejning i Chania.

Når du lejer en bil i Chania, skal du før eller siden til at se dig om efter parkeringsmuligheder. I de større byer som netop Chania, Heraklion og Rethymnon er det oftest ikke muligt at parkere inde i selve centrum, der også betegnes som de gamle bydele. Til gengæld er der i Chania andre lokationer at vælge imellem. Der er blandt andet gode p-muligheder omkring den centrale markedshal i byen, som ligger på grænsen mellem den gamle og den nye bydel. Omkring den venetianske havn og det gamle arsenal i nord-byen finder du også mange parkeringspladser at vælge imellem. Hvis der er skiltet med betalingsparkering, skal du købe et p-kort i en af de nærliggende kiosker.

Billeje i Chania kan bringe dig vidt omkring, så du kan opleve nogle af områderne omkring byen, uden at skulle være afhængig af busser eller taxi. Samaria-kløften er et oplagt sted at besøge med sin 18 km lange rute indhyllet i klippelandskaber og frodige dale. Elafonissi er også attraktiv at slå vejen forbi, da du der finder en af øens bedste strande. Knossos-paladset ved den gamle oldtidsby er en af de mest besøgte attraktioner på hele Kreta, og du bør overveje at have den med i tur-kalenderen.

Nogle grækere er kendte og berygtede for at køre lidt uden for lovens rammer, og derfor er det klogt at forsikre dig ud over den basisdækning, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det er nemlig oftest en minimumforsikring, som ikke dækker ting som eksempelvis ruder, undervogn, hjul og dæk. Derudover bør du sænke selvrisikoen til nul, så du slipper for en egenbetaling ved et eventuelt uheld eller lignende i forbindelse med billig billeje.

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Chania, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Chania Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Chania

Herunder vises de mest populære hoteller i Chania

Kørsel i lejebil i Chania – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chania, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Chania for en weekend i juli fås helt ned til 380 kr.. Gennemsnitsprisen er 380 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 181 kr.-507 kr..

Daglige priser fra Goldcar Rental SP er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 200 kr./dag når du lejer en bil i Chania. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Chania er 33 kr./dag.

Udlejningsbiler i Chania fra populære udlejningssteder så som Caldera, Thrifty og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Chania, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Med gennemsnitlige temperaturer på 25 °C og nedbør på 2 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juli måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Chania er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Chania koster 416 kr./dag i gennemsnit.

I byen Chania, Grækenland er der 2 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 626 kr..

Når du lejer en bil i Chania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Chania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Chania.

Normalt er vejret i Chania i juni måned 24 °C og den forventede nedbør er 5 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Kreta i juni er normalt 24 °C med en forventet nedbør på 5,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Chania til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Chania

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Chania

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chania


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Chania ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Chania. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Chania og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Chania.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Chania.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Chania.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.