Lej en bil i Chania, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chania, Grækenland

Chania, Chania, Grækenland
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Chania, Grækenland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

35 kr. - 245 kr.

Alle biltyper

35 kr. - 625 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Chania, Grækenland, er 119 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Chania, Grækenland, er i januar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 35 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Chania, Grækenland, er 177 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Chania, Grækenland, er i februar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 74 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Chania, Grækenland, er 267 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Chania, Grækenland, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 322 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Chania, Grækenland, er 273 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Chania, Grækenland, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Chania.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Chania, Grækenland, er 176 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Chania, Grækenland, er i oktober. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Chania.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

160 kr./dag

1 sep – 8 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Royal Rentals

167 kr./dag

1 sep – 8 sep
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

167 kr./dag

1 sep – 8 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Chania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chania, Grækenland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

9,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,3
8 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer

Information om din rejse til Chania

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Chania?

Rigtig mange turister benytter sig af muligheden for at booke en lejebil, når ferien foregår på Kreta grundet de mange attraktioner på øen. Billeje i Chania er også en mulighed, så du kan opleve nogle af områderne uden for denne familievenlige turistby. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der ofte varierer, afhængig af destination og selskab. Hos Goldcar skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 25 EUR (ca. 187 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Abbycar ligeledes være fyldt 21 år, og selskabet har også indført et gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet er på ca. 70 EUR (ca. 522 DKK) pr. udlejning, og dermed ikke pr. dag. Lignende alderskrav og regelsæt findes hos andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Sixt, Alamo og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du har styr på trafik- og færdselsregler i forbindelse med billeje i Chania, kan du roligt begive dig ud på road trip. Fartgrænserne er vigtige at have styr på, da du maks. må køre 50 km/t i bymiljøer, maks. 80 km/t på hovedveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Det er ikke smart at køre med alkohol i blodet, hvilket regeringen også indikerer med en promillegrænse på maks. 0,25. Ligesom i Danmark må du heller ikke tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, i forbindelse med biludlejning i Chania.

Parkering

Når du lejer en bil i Chania, skal du før eller siden til at se dig om efter parkeringsmuligheder. I de større byer som netop Chania, Heraklion og Rethymnon er det oftest ikke muligt at parkere inde i selve centrum, der også betegnes som de gamle bydele. Til gengæld er der i Chania andre lokationer at vælge imellem. Der er blandt andet gode p-muligheder omkring den centrale markedshal i byen, som ligger på grænsen mellem den gamle og den nye bydel. Omkring den venetianske havn og det gamle arsenal i nord-byen finder du også mange parkeringspladser at vælge imellem. Hvis der er skiltet med betalingsparkering, skal du købe et p-kort i en af de nærliggende kiosker.

Udflugtsmål i og omkring Chania

Billeje i Chania kan bringe dig vidt omkring, så du kan opleve nogle af områderne omkring byen, uden at skulle være afhængig af busser eller taxi. Samaria-kløften er et oplagt sted at besøge med sin 18 km lange rute indhyllet i klippelandskaber og frodige dale. Elafonissi er også attraktiv at slå vejen forbi, da du der finder en af øens bedste strande. Knossos-paladset ved den gamle oldtidsby er en af de mest besøgte attraktioner på hele Kreta, og du bør overveje at have den med i tur-kalenderen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Nogle grækere er kendte og berygtede for at køre lidt uden for lovens rammer, og derfor er det klogt at forsikre dig ud over den basisdækning, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Det er nemlig oftest en minimumforsikring, som ikke dækker ting som eksempelvis ruder, undervogn, hjul og dæk. Derudover bør du sænke selvrisikoen til nul, så du slipper for en egenbetaling ved et eventuelt uheld eller lignende i forbindelse med billig billeje.

Kan man bruge sit danske kørekort i Chania, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Chania, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Chania kan man hente og aflevere sin lejebil?

Chania Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din lejebil.


Afstanden fra Chania, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.s biludlejningsdisk

Biludlejning i Chania

739 personer har søgt efter billeje i Chania in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chania for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget, Hertz, og Enterprise er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Chania. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chania har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Goldcar Rental SP er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 179 kr./dag når du lejer en bil i Chania. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Chania er 29 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Chania, Grækenland biludlejning?

Udlejningsbiler i Chania fra populære udlejningssteder såsom Caldera, Budget og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Chania, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Chania i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 19 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Chania er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Chania koster 532 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chania har flest biludlejningssteder?

I byen Chania, Grækenland er der 2 udlejningssteder ejet af Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 167 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chania, Grækenland?

Når du lejer en bil i Chania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Chania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Chania.

Hvordan er vejret i Chania, Grækenland i juli?

Normalt er vejret i Chania i juli måned 26 °C og den forventede nedbør er 1 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Chania er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Chania om vejret i resten af Kreta?

Klimaet i Kreta i juli er normalt 26 °C med en forventet nedbør på 1 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Chania til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Grækenland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Athen, Rhodos og Thessaloniki i Grækenland

Biludlejning i lufthavne i Chania

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Chania

Se flere lejebiler i Chania

Se vores biludlejningstilbud i byer som Heraklion, Hersonissos og Rethimno i Chania

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chania