De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Chania, Kreta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chania, Kreta

Chaufførens alder: 26-65
Fri 19.7
Fri 26.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Chania, Kreta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Chania, Kreta
Economy59 kr./dag
Lille mellemklasse76 kr./dag
Lille varevogn264 kr./dag
Mini59 kr./dag
Varevogn til passagerer339 kr./dag
Kompakt SUV146 kr./dag
Mellemstor SUV165 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Chania

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Chania

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Chania?

De billigste udlejningsbiler i Chania kan normalt findes gennem Right Cars. Når du booker hos Right Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 66 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Chania er 161 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Chania?

Til gennemsnitligt 303 kr./dag (og helt ned til 172 kr./dag) er udlejning af en Nissan Qashqai in Chania det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Fiat 500 in Chania for 130 kr./dag i gennemsnit (76 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Chania, Kreta

Find den lejebil i Chania, der passer til dine behov

Lille biler

80 kr. - 339 kr.

Alle biltyper

90 kr. - 515 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Chania, Grækenland er 159 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Chania, Grækenland er i november. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Chania, Grækenland er 309 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Chania, Grækenland er i marts. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 116 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Chania, Grækenland er 625 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Chania, Grækenland er i april. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 435 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Chania, Grækenland er 260 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Chania, Grækenland er i marts. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 120 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Chania, Grækenland er 427 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Chania, Grækenland er i marts. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 87 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Chania, Grækenland er 661 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Chania, Grækenland er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 56% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Chania, Grækenland er 466 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Chania, Grækenland er i februar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

59 kr./dag

12 Oct - 19 Oct
Ford Fiesta
Toyota Aygo
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

8 Oct - 20 Oct
Toyota Aygo

Biludlejningsfirmaer i Chania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chania, Kreta

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,5

SURPRICE CAR RENTAL

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

CarWiz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

6,0

Greenways Rent A Car

8 kontorer

Autounion Car Rental

7 kontorer

Autocandia

6 kontorer

Easy Auto

5 kontorer

AbbyCar Car Rentals

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Chania

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Chania

Det mest populære bureau

CarWiz

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

125 kr.

Den mest populære model

Nissan Qashqai
Det mest populære biludlejningsbureau i Chania, der er fundet på momondo i denne måned, er CarWiz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er AbbyCar Car Rentals og GREEN MOTION
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Chania i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Chania er 125 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 261 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Chania i de seneste 7 dage er Nissan Qashqai. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Chania – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chania, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Chania, Grækenland i august?

Biludlejning i Chania for en weekend i august fås helt ned til 144 kr.. Gennemsnitsprisen er 458 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 90 kr.-323 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Chania, Grækenland biludlejning?

Udlejningsbiler i Chania fra populære udlejningssteder så som Caldera, Thrifty og Enterprise Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Chania, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Chania i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 19 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Chania er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Chania koster 474 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chania, Grækenland?

Når du lejer en bil i Chania, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Chania er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Chania.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A3 Cabriolet in Chania?

Hvordan er vejret i Chania, Grækenland i juli?

Normalt er vejret i Chania i juli måned 26 °C og den forventede nedbør er 1 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Chania om vejret i resten af Kreta?

Klimaet i Kreta i juli er normalt 26 °C med en forventet nedbør på 2 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Chania til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chania?

Priser for biler i Chania opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chania?

Fra juli 2024 er der 138 udbydere at vælge mellem for biler i Chania.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chania?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chania. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chania?

For at leje en bil i Chania, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Chania?

Du bør booke billeje i Chania ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Chania?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Chania. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Chania med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Chania og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Chania på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Chania.

Kan jeg finde billeje i Chania, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Chania.

Kan jeg søge efter billeje i Chania med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Chania.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 19.7
Middag
Fri 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Chania

Populære typer af udlejningsbiler i Chania