Billeje i Chania, Kreta

Find billige tilbud på biludlejning i Chania, Kreta

Chania, Chania, Grækenland
1. juni — 8. juni
Samme aflevering
Chania, Chania, Grækenland
tor. 1.6
Middag
tor. 8.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Chania

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Chania

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Chania?

De billigste udlejningsbiler i Chania kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 32 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Chania er 196 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Chania?

Til gennemsnitligt 195 kr./dag (og helt ned til 51 kr./dag) er udlejning af en Toyota Aygo in Chania det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Peugeot 208 in Chania for 209 kr./dag i gennemsnit (53 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Chania, Kreta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Chania, Kreta
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

30 maj - 6 juni
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

30 maj - 6 juni
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

89 kr./dag

30 maj - 6 juni
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

103 kr./dag

30 maj - 6 juni
Opel Corsa
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

131 kr./dag

30 maj - 6 juni
Kia XCeed
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

137 kr./dag

30 maj - 6 juni
Peugeot 208
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

167 kr./dag

30 maj - 6 juni
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

174 kr./dag

30 maj - 6 juni
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

259 kr./dag

30 maj - 6 juni
Nissan Qashqai

Vigtige oplysninger om billeje i Chania

Rigtig mange turister benytter sig af muligheden for at booke en lejebil, når ferien foregår på Kreta grundet de mange attraktioner på øen. Billeje i Chania er også en mulighed, så du kan opleve nogle af områderne uden for denne familievenlige turistby. Du skal dog være opmærksom på udlejningsfirmaernes alderskrav, der ofte varierer, afhængig af destination og selskab. Hos Goldcar skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 25 EUR (ca. 187 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Abbycar ligeledes være fyldt 21 år, og selskabet har også indført et gebyr for chauffører under 25 år. Beløbet er på ca. 70 EUR (ca. 522 DKK) pr. udlejning, og dermed ikke pr. dag. Lignende alderskrav og regelsæt findes hos andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Avis, Hertz, Sixt, Alamo og mange andre.

Når du har styr på trafik- og færdselsregler i forbindelse med billeje i Chania, kan du roligt begive dig ud på road trip. Fartgrænserne er vigtige at have styr på, da du maks. må køre 50 km/t i bymiljøer, maks. 80 km/t på hovedveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Det er ikke smart at køre med alkohol i blodet, hvilket regeringen også indikerer med en promillegrænse på maks. 0,25. Ligesom i Danmark må du heller ikke tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, i forbindelse med biludlejning i Chania.

Når du lejer en bil i Chania, skal du før eller siden til at se dig om efter parkeringsmuligheder. I de større byer som netop Chania, Heraklion og Rethymnon er det oftest ikke muligt at parkere inde i selve centrum, der også betegnes som de gamle bydele. Til gengæld er der i Chania andre lokationer at vælge imellem. Der er blandt andet gode p-muligheder omkring den centrale markedshal i byen, som ligger på grænsen mellem den gamle og den nye bydel. Omkring den venetianske havn og det gamle arsenal i nord-byen finder du også mange parkeringspladser at vælge imellem. Hvis der er skiltet med betalingsparkering, skal du købe et p-kort i en af de nærliggende kiosker.


Find billig billeje i Chania, Kreta

Find den lejebil i Chania, der passer til dine behov

Biler i Lille

65 kr. - 386 kr.

Alle biltyper

70 kr. - 832 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Chania, Grækenland er 174 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Chania, Grækenland er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 65 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Chania, Grækenland er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Chania, Grækenland er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Chania, Grækenland er 549 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Chania, Grækenland er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Chania, Grækenland er 389 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Chania, Grækenland er i januar. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Chania, Grækenland er 430 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Chania, Grækenland er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Chania.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Chania, Grækenland er 730 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Chania, Grækenland er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Chania, Grækenland er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Chania, Grækenland er i marts. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 320 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Chania. I Chania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

30 maj - 6 juni
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

30 maj - 6 juni
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Chania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chania, Kreta

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Greenways Rent A Car

8 kontorer

Autocandia

6 kontorer

Autounion Car Rental

6 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer

Easy Auto

5 kontorer

AbbyCar Car Rentals

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Chania

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Chania

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

76 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Chania, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Autocandia og AbbyCar Car Rentals
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Chania i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Chania er 76 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 228 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Chania i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Peugeot 208 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Chania

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach13,2 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach7,2 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach5,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Chania

Herunder vises de mest populære hoteller i Chania

Kørsel i lejebil i Chania – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Chania, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Chania for en weekend i juni fås helt ned til 209 kr.. Gennemsnitsprisen er 297 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 76 kr.-309 kr..

Udlejningsbiler i Chania fra populære udlejningssteder så som Budget, Thrifty og Enterprise Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Chania, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Chania

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Chania

Lejebiler der er populære i Chania

Lej en af disse populære biltyper i Chania

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chania


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Chania ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Chania. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.