Lej en bil i Stockholm, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Stockholm, Sverige

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

172 kr. - 394 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 618 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Stockholm, Sverige, er 224 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Stockholm, Sverige, er i april. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stockholm. I Stockholm kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Stockholm.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Stockholm, Sverige, er 295 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Stockholm, Sverige, er i april. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stockholm. I Stockholm kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Stockholm.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Stockholm, Sverige, er 374 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Stockholm, Sverige, er i januar. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 328 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stockholm. I Stockholm kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Stockholm.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Stockholm, Sverige, er 298 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Stockholm, Sverige, er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stockholm. I Stockholm kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Stockholm.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Stockholm, Sverige, er 249 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Stockholm, Sverige, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stockholm. I Stockholm kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Stockholm.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

256 kr./dag

14 aug – 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

256 kr./dag

14 aug – 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

264 kr./dag

14 aug – 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Stockholm

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stockholm, Sverige
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,5

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

8,4
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

9,2
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

9,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

7,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,4
17 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

7,3

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8

Information om din rejse til Stockholm

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Stockholm?

Du behøver ikke altid at rejse langt væk for at opleve nyt. Blot en times flyvning fra Danmark ligger Stockholm, Skandinaviens største by. Når først du er landet, kan du med fordel gøre brug af billeje i Stockholm, så du ikke er afhængig af busventetider og forsinkede tog. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge iblandt, men langt de fleste har en specifik aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning i Stockholm hos Budget kræver eksempelvis, at du er mindst 19 år. Derudover skal alle chauffører mellem 19-25 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 30 SEK (ca. 21 DKK). Hos Hertz er minimumsalderen den samme, men til gengæld er det kun chauffører mellem 19-24 år, der skal betale et dagsgebyr, som lyder på ca. 80 SEK (ca. 55 DKK). Green Motion tilbyder også billeje i Stockholm med en mindstealder på 20 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Så lej bil i Stockholm og nyd friheden med ture ud i det blå!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Stockholm betyder også overholdelse af landets køreregler. I byområder må du køre maks. 50 km/t i din udlejningsbil. På landeveje må du køre maks. 70 km/t, mens du på motortrafikveje og motorveje må køre maks. 110 km/t. I Sverige har de strengere krav til køb af alkohol, hvilket også ses på landets promillegrænse. Den er nemlig på 0,2. Når du kører ind og ud af Stockholm centrum, skal der betales en vejafgift. Beløbet afhænger af, hvornår på dagen, du kører, men det ligger mellem ca. 11-35 SEK (ca. 8-24 DKK). I weekender og i hele juli måned skal der ikke betales vejafgift. Du skal ligesom i Danmark også køre med lyset tændt om dagen i Sverige.

Parkering

Der er mange muligheder for at parkere din lejebil i Stockholm. Du kan eksempelvis benytte gadeparkering under åben himmel i områder som Norrmalm og Gamla Stan, hvor det dog kun er lovligt at parkere i en time. Omkring Kungsholmen, Vasastaden, Östermalm og Södermalm kan du til gengæld parkere fra 9:00-19:00 til en timepris på ca. 15 SEK (ca. 10 DKK). Du kan også parkere i et af byens parkeringshuse som eksempelvis Loka Brunn, Norra Latin og Kungsbron til priser mellem ca. 60-80 SEK (ca. 41-55 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Stockholm

Indstil din GPS, spænd barnestolen og kør ud i det blå i din lejebil! På en dagstur kan du med fordel nå både Mälaren Sø, Gripsholm Slot og Drottningholm Palads, hvor kongefamilien har deres private residens. Billeje i Stockholm med fri kilometer kan også bringe dig til byen Gävle, der byder på et jernbanemuseum, og samtidig er byen kendt for at have den bedste chokolade i Sverige. Den lille eventyr-by Sigtuna med udsigt over Sigtuna-bugten samt den smukke kirkeruin St. Olof er også værd at køre efter.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skadesforsikring, tyveriforsikring og en ansvarsforsikring er som regel med i prisen, når du benytter dig af biludlejning i Stockholm. Du kan med fordel vælge at betale ekstra, så du ikke har nogen selvrisiko. Derudover er det muligt at forsikre sig yderligere ved at betale for tillægsdækninger på eksempelvis hjul, glas, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Stockholm, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort er gyldige i hele EU, og dermed også i Sverige, har du ikke brug for et internationalt kørekort.

Hvor i Stockholm kan man hente og aflevere sin lejebil?

Arlanda og Bromma Lufthave er to af hovedlokationerne. Budget, Hertz og Europcar har også kontor i centrum. (Information checket 13/05/2019).


Afstanden fra Stockholm, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Stockholm

I juli til og med i dag 181 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Stockholm.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Stockholm for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Stockholm. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stockholm har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Stockholm hos Budget, som har 5 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 108 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Stockholm gennem Budget er 225 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Stockholm, Sverige biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Stockholm ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Stockholm. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Stockholm i august måned?

Leje af en standardbil i Stockholm i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 11 °C og nedbør omkring 55 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Stockholm koster 249 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stockholm har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Stockholm, Sverige, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 17 biludlejningssteder i Stockholm, Sverige by, og du kan forvente at betale omkring 288 kr./dag for din udlejningsbil i Stockholm, Sverige.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stockholm, Sverige?

Rejsende, som lejer en bil i Stockholm, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Stockholm ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Stockholm, Sverige i juli?

Normalt er vejret i Stockholm i juli måned 17 °C og den forventede nedbør er 72 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Stockholm typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Stockholm om vejret i resten af Stockholms län?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Stockholm til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Stockholms län normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 72 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Malmø, Helsingborg og Göteborg i Sverige

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stockholm