Lej en bil i Stockholm, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige
25. maj — 1. jun
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tir 25.5
Middag
tir 1.6
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Stockholm?

Alle

159 kr. - 669 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Stockholm, Sverige er i februar. Med en lejepris på kun 159 kr. pr. dag er prisen 36% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. I Stockholm kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Stockholm

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stockholm, Sverige
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse8 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
9,7
Fantastisk
3 anmeldelser5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,6
9,3
Fantastisk
8 anmeldelser5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,5

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

8,7
9,2
Fantastisk
1 anmeldelse11 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
8,9
Fantastisk
3 anmeldelser6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,0

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

9,3
5,5
Okay
8 anmeldelser17 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

6,2

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,5
0,0
Forfærdelig
25 kontorer
0,0
Forfærdelig
14 kontorer

Information om din rejse til Stockholm

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Stockholm?

Du behøver ikke altid at rejse langt væk for at opleve nyt. Blot en times flyvning fra Danmark ligger Stockholm, Skandinaviens største by. Når først du er landet, kan du med fordel gøre brug af billeje i Stockholm, så du ikke er afhængig af busventetider og forsinkede tog. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge iblandt, men langt de fleste har en specifik aldersgrænse for leje af bil. Biludlejning i Stockholm hos Budget kræver eksempelvis, at du er mindst 19 år. Derudover skal alle chauffører mellem 19-25 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 30 SEK (ca. 21 DKK). Hos Hertz er minimumsalderen den samme, men til gengæld er det kun chauffører mellem 19-24 år, der skal betale et dagsgebyr, som lyder på ca. 80 SEK (ca. 55 DKK). Green Motion tilbyder også billeje i Stockholm med en mindstealder på 20 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Så lej bil i Stockholm og nyd friheden med ture ud i det blå!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Stockholm betyder også overholdelse af landets køreregler. I byområder må du køre maks. 50 km/t i din udlejningsbil. På landeveje må du køre maks. 70 km/t, mens du på motortrafikveje og motorveje må køre maks. 110 km/t. I Sverige har de strengere krav til køb af alkohol, hvilket også ses på landets promillegrænse. Den er nemlig på 0,2. Når du kører ind og ud af Stockholm centrum, skal der betales en vejafgift. Beløbet afhænger af, hvornår på dagen, du kører, men det ligger mellem ca. 11-35 SEK (ca. 8-24 DKK). I weekender og i hele juli måned skal der ikke betales vejafgift. Du skal ligesom i Danmark også køre med lyset tændt om dagen i Sverige.

Parkering

Der er mange muligheder for at parkere din lejebil i Stockholm. Du kan eksempelvis benytte gadeparkering under åben himmel i områder som Norrmalm og Gamla Stan, hvor det dog kun er lovligt at parkere i en time. Omkring Kungsholmen, Vasastaden, Östermalm og Södermalm kan du til gengæld parkere fra 9:00-19:00 til en timepris på ca. 15 SEK (ca. 10 DKK). Du kan også parkere i et af byens parkeringshuse som eksempelvis Loka Brunn, Norra Latin og Kungsbron til priser mellem ca. 60-80 SEK (ca. 41-55 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Stockholm

Indstil din GPS, spænd barnestolen og kør ud i det blå i din lejebil! På en dagstur kan du med fordel nå både Mälaren Sø, Gripsholm Slot og Drottningholm Palads, hvor kongefamilien har deres private residens. Billeje i Stockholm med fri kilometer kan også bringe dig til byen Gävle, der byder på et jernbanemuseum, og samtidig er byen kendt for at have den bedste chokolade i Sverige. Den lille eventyr-by Sigtuna med udsigt over Sigtuna-bugten samt den smukke kirkeruin St. Olof er også værd at køre efter.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skadesforsikring, tyveriforsikring og en ansvarsforsikring er som regel med i prisen, når du benytter dig af biludlejning i Stockholm. Du kan med fordel vælge at betale ekstra, så du ikke har nogen selvrisiko. Derudover er det muligt at forsikre sig yderligere ved at betale for tillægsdækninger på eksempelvis hjul, glas, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Stockholm, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort er gyldige i hele EU, og dermed også i Sverige, har du ikke brug for et internationalt kørekort.

Hvor i Stockholm kan man hente og aflevere sin lejebil?

Arlanda og Bromma Lufthave er to af hovedlokationerne. Budget, Hertz og Europcar har også kontor i centrum. (Information checket 13/05/2019).


Afstanden fra Stockholm, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Stockholm

I maj til og med i dag 181 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Stockholm.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Stockholm for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Stockholm. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stockholm har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Stockholm hos Budget, som har 5 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 105 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Stockholm gennem Budget er 219 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Stockholm, Sverige biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Stockholm ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Stockholm. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stockholm har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Stockholm, Sverige, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 17 biludlejningssteder i Stockholm, Sverige by, og du kan forvente at betale omkring 280 kr./dag for din udlejningsbil i Stockholm, Sverige.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stockholm, Sverige?

Rejsende, som lejer en bil i Stockholm, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Stockholm ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Stockholm, Sverige i maj?

Normalt er vejret i Stockholm i maj måned 10 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Stockholm i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Stockholm. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Stockholm plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Audi A1.

Minder vejret i Stockholm om vejret i resten af Stockholms län?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Stockholm til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Stockholms län normalt har en temperatur på 10 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Malmø, Helsingborg og Göteborg i Sverige

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stockholm