Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Verona, Veneto

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Verona, Veneto

Verona, Veneto, Italien
29. Apr — 6. May
Verona, Veneto, Italien
Mon 29.4
Middag
Mon 6.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Verona, Veneto

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Verona, Veneto
Economy66 kr./dag
Lille mellemklasse132 kr./dag
Stor mellemklasse241 kr./dag
SUV202 kr./dag
Mini66 kr./dag
Leverandørvalg124 kr./dag
Kompakt SUV132 kr./dag
Kompakt stationcar165 kr./dag
Mellemstor SUV190 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Verona, Veneto

Find den lejebil i Verona, der passer til dine behov

Lille biler

38 kr. - 384 kr.

Alle biltyper

106 kr. - 696 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Verona, Italien er 198 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Verona, Italien er i november. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 38 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Verona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Verona, Italien er 436 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Verona, Italien er i januar. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 62 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Verona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Verona, Italien er 649 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Verona, Italien er i marts. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Verona, Italien er 283 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Verona, Italien er i januar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 62 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Verona.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Verona, Italien er 494 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Verona, Italien er i november. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 612 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Verona, Italien er 546 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Verona, Italien er i marts. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 122 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

7 May - 11 May
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

7 May - 11 May
Volkswagen Polo

Information om og trends inden for biludlejning i Verona

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Verona

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Verona?

De billigste udlejningsbiler i Verona kan normalt findes gennem Rent Smart 24. Når du booker hos Rent Smart 24, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 39 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Verona er 263 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Verona har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Verona, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Verona?

Når vores brugere lejer bil in Verona, vælger de fleste en Mercedes-Benz V-Class til 952 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat 500X til i gennemsnit 235 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Mercedes-Benz V-Class in Verona for helt ned til 508 kr./dag og udlejning af Fiat 500X for helt ned til 52 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Verona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Verona, Veneto

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

10,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,9

Value

7,9

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

NOLEGGIARE

5 kontorer

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

8 kontorer

Ecovia

6 kontorer

Autovia

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Verona

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Verona

Det mest populære bureau

NOLEGGIARE

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste lejebil

150 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz V-Class
Det mest populære biludlejningsbureau i Verona, der er fundet på momondo i denne måned, er NOLEGGIARE . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rent Smart 24 og Felirent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Verona i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Verona er 150 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 269 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Verona i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz V-Class. Vores brugere foretrækker også Fiat 500X som alternativ.

Kørsel i lejebil i Verona – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Verona, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Verona, Italien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Verona opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Verona så som Budget, Alamo og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Verona i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 21 °C og nedbør på 80 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Verona. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Verona rejsende. Leje af en Standard i Verona koster 1.615 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Verona, Italien?

Når du lejer en bil i Verona, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Verona er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Verona.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Maserati Ghibli in Verona?

Hvordan er vejret i Verona, Italien i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Verona 13 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Verona.

Minder vejret i Verona om vejret i resten af Veneto?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Verona til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Veneto normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 71,6 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Verona?

Priser for biler i Verona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Verona?

Der er 103 udbydere for biler i Verona fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Verona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Verona. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Verona?

Alle førere, der lejer en bil i Verona, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Verona?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Verona, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Verona?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Verona ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Verona med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Verona eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Verona på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Verona.

Kan jeg finde billeje i Verona, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Verona.

Kan jeg søge efter billeje i Verona med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Verona med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Verona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Mon 29.4
Middag
Mon 6.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Verona