Lej en bil i Verona, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Verona, Italien

Verona, VE, Italien
27. okt. — 3. nov.
Samme aflevering
Verona, VE, Italien
ons. 27.10
Middag
ons. 3.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Verona, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

56 kr. - 259 kr.

Alle biltyper

56 kr. - 460 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Verona, Italien, er 132 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Verona, Italien, er i december. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 56 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Verona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Verona, Italien, er 201 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Verona, Italien, er i september. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Verona.


Biludlejningsfirmaer i Verona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Verona, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

10,0

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

5,9
7 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Verona

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Verona?

Det har i årtier været fast rutine for mange danske turister at tage på kør-selv-ferie til Italien. I dag er flypriserne lave, og du kan spare tid ved at flyve til Verona og foretage billeje i Verona. Med biludlejning i Verona vil en lejebil vente på dig, når du ankommer i lufthavnen eller til et af udlejningskontorerne i midtbyen. Der er dog en aldersgrænse for leje af bil blandt udlejningsfirmaerne, som du skal være opmærksom på. Billeje i Verona hos Maggiore kræver en mindstealder på 19 år. Firmaet tillægger desuden chauffører under 25 år et ekstra dagsgebyr på ca. 18,85 EUR (ca. 141 DKK). Hos Goldcar skal du være 21 år for at bruge billeje i Verona. Derudover kræver firmaet, at du har haft kørekort i mindst et år, og at alle lejere under 25 år betaler et ung-fører-gebyr på 13 EUR (ca. 97 DKK) om dagen. Lej bil i Verona og nyd en masse udflugter, men husk at tjekke aldersgrænsen hos udlejningsfirmaerne først.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Færdselsreglerne skal naturligvis overholdes, når du benytter dig af billeje i Verona. I den forbindelse er landets fartgrænser værd at kende. På byveje må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte maksimale hastighed 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på motortrafikveje og motorveje i Italien. Promillegrænsen i Italien er den samme som i Danmark – nemlig 0,5. Det er desuden et lovkrav, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne uden for bebyggede områder. Der skal betales vejafgift for at benytte italienske motorveje og nogle tunneller. Du trækker en billet ved indkørsel og betaler, inden du forlader motorvejen igen.

Parkering

Den gamle UNESCO-bydel Centro Storico er stort set bilfri, men du kan parkere din udlejningsbil i områderne uden for. Du kan eksempelvis holde ubegrænset ved steder som Piazzale Guardini, Viale Galliano og Via Città di Nimes. Prisen er ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) for heldagsparkering. Byen har også en del p-huse, som eksempelvis Parking Arena og Parking Polo Zanotto. Priserne pr. time ligger mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Verona

Spænd GPS og barnestol og gør klar til road trip omkring Verona! Norditalien er oplagt til mange køreture, og det er værd at tage turen over til Gardasøen, hvor I kan bade om sommeren samt nyde naturen og nogle af de smukke slotte og middelalderbyer. Fri kilometer inkluderet med din lejebil indbyder til flere dagsture. En køretur til den lille by Padua er også oplagt. Det er en lille universitetsby med det kendte Scrovegni-kapel.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er vigtigt, at både du og din lejebil er optimalt forsikret. En standardforsikring inkluderer både ansvarsforsikring og skadesforsikring. En ekstra bonus er, at du kan betale dig ud af selvrisikoen, hvis du vil undgå egenbetaling ved eventuelle skader. Oftest er udstyr og tilbehør som glas, tag, hjul og undervogn ikke inkluderet, men du kan tegne tillægsdækninger for den slags ting.

Kan man bruge sit danske kørekort i Verona, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i alle EU’s medlemslande. Da Italien er et EU-land, slipper du for at ansøge om et internationalt kørekort.

Hvor i Verona kan man hente og aflevere sin lejebil?

For turister, der ankommer med fly, er det nemmest at afhente og aflevere lejebil i Verona Lufthavn. Ankommer du eksempelvis med tog eller bus til byen, kan det i nogle tilfælde være nemmere at benytte udlejningskontorerne i centrum. Keddy, Sixt og Maggiore er blot nogle af de selskaber, som har afhentnings- og afleveringsmuligheder i byen.


Afstanden fra Verona, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Verona

I oktober har vi foretaget 7 søgninger på biludlejning i Verona for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Verona for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Verona. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Verona har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Verona er billigst gennem SICILY BY CAR på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 50 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 188 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Verona, Italien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Verona opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Verona så som Avis, Hertz og Alamo der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Verona i november måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 3 °C og nedbør på 60 mm i november, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Verona. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i november måned og er et populært valg blandt Verona rejsende. Leje af en Standard i Verona koster 291 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Verona, Italien?

Når du lejer en bil i Verona, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Verona er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Verona.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Verona?

Til gennemsnitligt 119 kr./dag (og helt ned til 20 kr./dag) er udlejning af en Fiat Panda in Verona det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Ka in Verona for 139 kr./dag i gennemsnit (19 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A5 Sportback in Verona?

Sixt er det mest populære biludlejningsfirma in Verona, som udlejer Audi A5 Sportback. Leje af en Audi A5 Sportback in Verona ligger på omkring 891 kr./dag, når du lejer hos Sixt.Sixt har også andre lejebiler i kategorien Luksus in Verona, hvis du skifte mening omkring Audi A5 Sportback. Du kan f.eks. leje en BMW 5 Series in Verona fra Sixt.

Hvordan er vejret i Verona, Italien i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Verona 13 °C, og den forventede nedbør er 90 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Verona.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Verona i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Verona. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Verona plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Ford Ka og Fiat 500.

Minder vejret i Verona om vejret i resten af Veneto?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Verona til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Veneto normalt har en temperatur på 13 °C, og at du kan forvente 80 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Verona

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Verona

Kom i gang med at planlægge din rejse til Verona