Billeje i Verona

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Verona

Verona, Veneto, Italien
31. jan — 7. feb
Samme aflevering
Verona, Veneto, Italien
søn 31.1
Middag
søn 7.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Verona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Verona
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Verona

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Verona?

Det har i årtier været fast rutine for mange danske turister at tage på kør-selv-ferie til Italien. I dag er flypriserne lave, og du kan spare tid ved at flyve til Verona og foretage billeje i Verona. Med biludlejning i Verona vil en lejebil vente på dig, når du ankommer i lufthavnen eller til et af udlejningskontorerne i midtbyen. Der er dog en aldersgrænse for leje af bil blandt udlejningsfirmaerne, som du skal være opmærksom på. Billeje i Verona hos Maggiore kræver en mindstealder på 19 år. Firmaet tillægger desuden chauffører under 25 år et ekstra dagsgebyr på ca. 18,85 EUR (ca. 141 DKK). Hos Goldcar skal du være 21 år for at bruge billeje i Verona. Derudover kræver firmaet, at du har haft kørekort i mindst et år, og at alle lejere under 25 år betaler et ung-fører-gebyr på 13 EUR (ca. 97 DKK) om dagen. Lej bil i Verona og nyd en masse udflugter, men husk at tjekke aldersgrænsen hos udlejningsfirmaerne først.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Færdselsreglerne skal naturligvis overholdes, når du benytter dig af billeje i Verona. I den forbindelse er landets fartgrænser værd at kende. På byveje må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte maksimale hastighed 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på motortrafikveje og motorveje i Italien. Promillegrænsen i Italien er den samme som i Danmark – nemlig 0,5. Det er desuden et lovkrav, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne uden for bebyggede områder. Der skal betales vejafgift for at benytte italienske motorveje og nogle tunneller. Du trækker en billet ved indkørsel og betaler, inden du forlader motorvejen igen.

Parkering

Den gamle UNESCO-bydel Centro Storico er stort set bilfri, men du kan parkere din udlejningsbil i områderne uden for. Du kan eksempelvis holde ubegrænset ved steder som Piazzale Guardini, Viale Galliano og Via Città di Nimes. Prisen er ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) for heldagsparkering. Byen har også en del p-huse, som eksempelvis Parking Arena og Parking Polo Zanotto. Priserne pr. time ligger mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Verona

Spænd GPS og barnestol og gør klar til road trip omkring Verona! Norditalien er oplagt til mange køreture, og det er værd at tage turen over til Gardasøen, hvor I kan bade om sommeren samt nyde naturen og nogle af de smukke slotte og middelalderbyer. Fri kilometer inkluderet med din lejebil indbyder til flere dagsture. En køretur til den lille by Padua er også oplagt. Det er en lille universitetsby med det kendte Scrovegni-kapel.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det er vigtigt, at både du og din lejebil er optimalt forsikret. En standardforsikring inkluderer både ansvarsforsikring og skadesforsikring. En ekstra bonus er, at du kan betale dig ud af selvrisikoen, hvis du vil undgå egenbetaling ved eventuelle skader. Oftest er udstyr og tilbehør som glas, tag, hjul og undervogn ikke inkluderet, men du kan tegne tillægsdækninger for den slags ting.

Kan man bruge sit danske kørekort i Verona, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i alle EU’s medlemslande. Da Italien er et EU-land, slipper du for at ansøge om et internationalt kørekort.

Hvor i Verona kan man hente og aflevere sin lejebil?

For turister, der ankommer med fly, er det nemmest at afhente og aflevere lejebil i Verona Lufthavn. Ankommer du eksempelvis med tog eller bus til byen, kan det i nogle tilfælde være nemmere at benytte udlejningskontorerne i centrum. Keddy, Sixt og Maggiore er blot nogle af de selskaber, som har afhentnings- og afleveringsmuligheder i byen. (Information checket 16/05/2019).


Afstanden fra Verona til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Verona

I januar har vi foretaget 33 søgninger på biludlejning i Verona for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Verona for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Verona. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Verona i februar?

I februar i Verona var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 82 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 48 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Verona i februar fandt en gennemsnitspris på 179 kr.. De fandt priser helt ned til 82 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Verona har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Verona er billigst gennem SICILY BY CAR på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 48 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 180 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Verona biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Verona opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Verona så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Verona i februar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 8 °C og nedbør på 60 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Verona. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Verona rejsende. Leje af en Standard i Verona koster 278 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Verona har flest biludlejningssteder?

SICILY BY CAR har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 180 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Verona?

Når du lejer en bil i Verona, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Verona er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Verona.

Hvordan er vejret i Verona, Italien i januar?

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Verona 2 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Verona.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Verona i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Verona. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Verona plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Opel Corsa og Ford Focus.

Minder vejret i Verona om vejret i resten af Veneto?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Verona til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Veneto normalt har en temperatur på 2 °C, og at du kan forvente 51,7 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Verona

 • Få den seneste informatiom om fly til Verona

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Verona
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Veronas mest populære områder

  Find hoteller in Verona
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Verona