Billeje i Verona, Veneto

Find billige tilbud på biludlejning i Verona, Veneto

Verona, Veneto, Italien
5. apr. — 12. apr.
Samme aflevering
Verona, Veneto, Italien
ons. 5.4
Middag
ons. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Verona, Veneto

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Verona, Veneto
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

190 kr./dag

17 maj - 21 maj
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

240 kr./dag

17 maj - 21 maj
Chevrolet Spark
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

304 kr./dag

17 maj - 21 maj
Mazda CX-3
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

328 kr./dag

17 maj - 21 maj
Ford Focus
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

466 kr./dag

17 maj - 21 maj
Volkswagen Jetta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

486 kr./dag

17 maj - 21 maj
Hyundai i30
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

576 kr./dag

17 maj - 21 maj
Nissan Qashqai
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

589 kr./dag

17 maj - 21 maj
Ford Focus
Mitsubishi Lancer
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

718 kr./dag

17 maj - 21 maj
Mitsubishi Lancer

Vigtige oplysninger om billeje i Verona

Det har i årtier været fast rutine for mange danske turister at tage på kør-selv-ferie til Italien. I dag er flypriserne lave, og du kan spare tid ved at flyve til Verona og foretage billeje i Verona. Med biludlejning i Verona vil en lejebil vente på dig, når du ankommer i lufthavnen eller til et af udlejningskontorerne i midtbyen. Der er dog en aldersgrænse for leje af bil blandt udlejningsfirmaerne, som du skal være opmærksom på. Billeje i Verona hos Maggiore kræver en mindstealder på 19 år. Firmaet tillægger desuden chauffører under 25 år et ekstra dagsgebyr på ca. 18,85 EUR (ca. 141 DKK). Hos Goldcar skal du være 21 år for at bruge billeje i Verona. Derudover kræver firmaet, at du har haft kørekort i mindst et år, og at alle lejere under 25 år betaler et ung-fører-gebyr på 13 EUR (ca. 97 DKK) om dagen. Lej bil i Verona og nyd en masse udflugter, men husk at tjekke aldersgrænsen hos udlejningsfirmaerne først.

Færdselsreglerne skal naturligvis overholdes, når du benytter dig af billeje i Verona. I den forbindelse er landets fartgrænser værd at kende. På byveje må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er den tilladte maksimale hastighed 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på motortrafikveje og motorveje i Italien. Promillegrænsen i Italien er den samme som i Danmark – nemlig 0,5. Det er desuden et lovkrav, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne uden for bebyggede områder. Der skal betales vejafgift for at benytte italienske motorveje og nogle tunneller. Du trækker en billet ved indkørsel og betaler, inden du forlader motorvejen igen.

Den gamle UNESCO-bydel Centro Storico er stort set bilfri, men du kan parkere din udlejningsbil i områderne uden for. Du kan eksempelvis holde ubegrænset ved steder som Piazzale Guardini, Viale Galliano og Via Città di Nimes. Prisen er ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) for heldagsparkering. Byen har også en del p-huse, som eksempelvis Parking Arena og Parking Polo Zanotto. Priserne pr. time ligger mellem ca. 2-4 EUR (ca. 15-30 DKK).


Find billig billeje i Verona, Veneto

Find den lejebil i Verona, der passer til dine behov

Biler i Lille

65 kr. - 509 kr.

Alle biltyper

101 kr. - 3.923 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Verona, Italien er 307 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Verona, Italien er i februar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 65 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Verona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Verona, Italien er 658 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Verona, Italien er i november. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 159 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Verona.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Verona, Italien er 2.257 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Verona, Italien er i februar. Prisen er 87% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 66% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Verona, Italien er 734 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Verona, Italien er i januar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Verona. I Verona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Verona.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

190 kr./dag

17 maj - 21 maj
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

240 kr./dag

17 maj - 21 maj
Chevrolet Spark
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

328 kr./dag

17 maj - 21 maj
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Verona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Verona, Veneto

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

10,0

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

5,9

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,0

Sunnycars

10 kontorer

Ecovia

6 kontorer

NOLEGGIARE

5 kontorer

Autovia

4 kontorer

Free2Move

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Verona

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Verona

Det mest populære bureau

Target Italy

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

283 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Verona, der er fundet på momondo i denne måned, er Target Italy. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og NOLEGGIARE
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Verona i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Verona er 283 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 366 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Verona i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Verona

Herunder vises de mest populære hoteller i Verona

Kørsel i lejebil i Verona – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Verona, så du er klar til næste rejse.

I april i Verona var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 396 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 109 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Verona i april fandt en gennemsnitspris på 482 kr.. De fandt priser helt ned til 291 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

De billigste udlejningsbiler i Verona kan normalt findes gennem OptimoRent. Når du booker hos OptimoRent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 72 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Verona er 72 kr./dag.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Verona

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Verona

Kom i gang med at planlægge din rejse til Verona


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Verona, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Verona ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.