Billeje i Milano, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milano, Italien

Milano, Milano, Italien
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Milano?

Alle

44 kr. - 307 kr.

Economy

84 kr. - 165 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Milano, Italien er i marts. Med en lejepris på kun 100 kr. pr. dag er prisen 29% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. I Milano kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Milano

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milano, Italien
Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 122 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.9

Vurdering baseret på 69 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.9

Vurdering baseret på 91 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.6

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Lufthavn: Milano Malpensa

Milano, Italien

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral40,4 km
Lufthavn: Milano Linate

Milano, Italien

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral6,7 km
Lufthavn: Bergamo Bergamo

Bergamo, Italien

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral46,2 km

Information om din rejse til Milano

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Milano?

Som udgangspunkt er det muligt for alle danske kørekortindehaver at sidde bag rattet, når det drejer sig om biludlejning i Milano. Aldersgrænser er noget, som alle udlejningsfirmaer har indført i deres regelsæt, og du kan sammenligne mulighederne på momondo. Rigtig mange af de store udlejningskæder, som eksempelvis Sixt og Europcar, tilbyder billeje i Milano, og hos disse selskaber kan du leje allerede fra du er fyldt 18 år. Det samme gælder hos nogle af de mindre selskaber, som eksempelvis Ace, hvor folk mellem 18 og 75 år kan booke en lejebil. Fælles for dem alle, samt for mange af de andre udlejningsfirmaer, er, at der skal betales et ung-fører-gebyr, hvis du er under 25 år. Man forbinder nemlig mindre kørerutine med større risiko for skader, og hos eksempelvis Europcar er gebyret ca. 20 EUR (ca.155 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, bør du have styr på trafik- og færdselsreglerne i Italien, så du undgår at overtræde loven. Når du lejer en bil, skal du være opmærksom på din erfaring som bilist. Støvlelandet har nemlig indført en promillegrænse på nul, hvis du har under tre års kørerutine. Samtidig må du kun køre maks. 90 km/t på landeveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Har du haft kørekort i mere end tre år, må du maks. køre henholdsvis 110 km/t og 130 km/t.

Parkering

Når du benytter dig af billig billeje i Milano, så skal du kalkulere med ekstra udgifter til parkering. Billeje i Milano er populært, og derfor har byen indført betalings-zoner, som du kan kende på markerede linjer, der er malet blå. Båsene markeret med gul er forbeholdt de lokale beboere. Ligesom i mange andre italienske byer, er der i Milano også indført miljøzoner i centrum, som er bilfri fra kl. 8 til 18. Hold øje med skiltene, hvor der står zona traffico limitato. Derudover kan du risikere at skulle betale en forureningsafgift i form af Ecopass – medmindre din lejebil kører på el, metangas eller autogas.

Udflugtsmål i og omkring Milano

Når du benytter dig af billeje i Milano, opnår du friheden til at se mere end blot storbyen. En tur nordpå til Comosøen, der er Italiens tredjestørste sø, er absolut værd at overveje. Dér kan du parkere bilen og tage på en sejltur samt betragte de fine, farverige huse langs vandet. Gardasøen, Venedig og Schweiz er også oplagte destinationer, men husk at tjekke, om der skal betales tillæg for at køre bilen over grænsen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Et fremmed sprog samt en anderledes trafikkultur – det er blot to af de ting, du vil opleve, når du gør brug af billeje i Milano. Færdselsreglerne er dog ikke så meget forskellige fra de danske, og mange italienere taler engelsk, så der er ingen problemer i det. Alligevel er det en ekstra sikkerhed at købe en forsikring med så lav en selvrisiko som muligt – eller helt fjerne den, hvis budgettet er til det. Dermed slipper du for uventede regninger, hvis uheldet er ude i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Milano, eller skal man have et internationalt?

Du kan uden problemer tage dit danske kørekort med til Milano, for det gælder i hele EU.

Hvor i Milano kan man hente og aflevere sin lejebil?

De to hovedlufthavne Malpensa og Linate er sammen med Milano Hovedbanegård omdrejningspunkt for biludlejning. Derudover er det også muligt at hente og aflevere udlejningbiler rundt omkring på de forskellige udlejeres kontorer i centrum. (Priser tjekket 20/09/2018).


Afstanden fra Milano, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Milano Malpensas biludlejningsdisk

Biludlejning i Milano

2.053 personer har søgt efter billeje i Milano in marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Milano for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Milano. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Milano, Italien i april?

I april i Milano var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 273 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 30 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 28 kr.-175 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Milano, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Milano biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Milano tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Milano i april måned?

På rejser til Milano i april måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Milano i april måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 132 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Milano koster 128 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milano har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Milano, Italien. På de 20 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 201 kr. i Milano, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milano, Italien?

Når du lejer en bil i Milano, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milano er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milano.

Hvordan er vejret i Milano, Italien i marts?

Normalt er vejret i Milano i marts måned 7 °C og den forventede nedbør er 100 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Klimaet i Milano under marts måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Milano. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Milano plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Fiat 500 og Opel Corsa.

Minder vejret i Milano om vejret i resten af Lombardy?

Dem, der gerne vil leje bil i Milano til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lombardy i marts måned normalt er ca. 8 °C med 76,7 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Milano

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bergamo, Brescia og Como i Milano

Kom i gang med at planlægge din rejse til Milano

 • Få den seneste informatiom om fly til Milano

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Milano
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Milanos mest populære områder

  Find hoteller in Milano
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Milano