Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Milano, Lombardy

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milano, Lombardy

Milano, Milano, Italien
26. mar. — 2. apr.
Milano, Milano, Italien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Milano

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Milano

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Milano?

De billigste udlejningsbiler i Milano kan normalt findes gennem AcaRent. Når du booker hos AcaRent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 10 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Milano er 139 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Milano har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Milano, med 35 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Milano?

En Jeep Renegade er den mest populære bil at leje in Milano ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Jeep Renegade på helt ned til 28 kr./dag in Milano, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 381 kr./dag. En anden populær bil at leje in Milano er en Fiat 500X, der i gennemsnit koster 238 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 34 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Milano, Lombardy

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Milano, Lombardy
Economy37 kr./dag
Lille mellemklasse35 kr./dag
Stor mellemklasse85 kr./dag
SUV87 kr./dag
Mini36 kr./dag
Kompakt stationcar36 kr./dag
Leverandørvalg37 kr./dag
Kompakt SUV40 kr./dag
Mellemstor SUV146 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Milano

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Milano?

Som udgangspunkt er det muligt for alle danske kørekortindehaver at sidde bag rattet, når det drejer sig om biludlejning i Milano. Aldersgrænser er noget, som alle udlejningsfirmaer har indført i deres regelsæt, og du kan sammenligne mulighederne på momondo. Rigtig mange af de store udlejningskæder, som eksempelvis Sixt og Europcar, tilbyder billeje i Milano, og hos disse selskaber kan du leje allerede fra du er fyldt 18 år. Det samme gælder hos nogle af de mindre selskaber, som eksempelvis Ace, hvor folk mellem 18 og 75 år kan booke en lejebil. Fælles for dem alle, samt for mange af de andre udlejningsfirmaer, er, at der skal betales et ung-fører-gebyr, hvis du er under 25 år. Man forbinder nemlig mindre kørerutine med større risiko for skader, og hos eksempelvis Europcar er gebyret ca. 20 EUR (ca.155 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, bør du have styr på trafik- og færdselsreglerne i Italien, så du undgår at overtræde loven. Når du lejer en bil, skal du være opmærksom på din erfaring som bilist. Støvlelandet har nemlig indført en promillegrænse på nul, hvis du har under tre års kørerutine. Samtidig må du kun køre maks. 90 km/t på landeveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Har du haft kørekort i mere end tre år, må du maks. køre henholdsvis 110 km/t og 130 km/t.

Parkering

Når du benytter dig af billig billeje i Milano, så skal du kalkulere med ekstra udgifter til parkering. Billeje i Milano er populært, og derfor har byen indført betalings-zoner, som du kan kende på markerede linjer, der er malet blå. Båsene markeret med gul er forbeholdt de lokale beboere. Ligesom i mange andre italienske byer, er der i Milano også indført miljøzoner i centrum, som er bilfri fra kl. 8 til 18. Hold øje med skiltene, hvor der står zona traffico limitato. Derudover kan du risikere at skulle betale en forureningsafgift i form af Ecopass – medmindre din lejebil kører på el, metangas eller autogas.

Udflugtsmål i og omkring Milano

Når du benytter dig af billeje i Milano, opnår du friheden til at se mere end blot storbyen. En tur nordpå til Comosøen, der er Italiens tredjestørste sø, er absolut værd at overveje. Dér kan du parkere bilen og tage på en sejltur samt betragte de fine, farverige huse langs vandet. Gardasøen, Venedig og Schweiz er også oplagte destinationer, men husk at tjekke, om der skal betales tillæg for at køre bilen over grænsen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Et fremmed sprog samt en anderledes trafikkultur – det er blot to af de ting, du vil opleve, når du gør brug af billeje i Milano. Færdselsreglerne er dog ikke så meget forskellige fra de danske, og mange italienere taler engelsk, så der er ingen problemer i det. Alligevel er det en ekstra sikkerhed at købe en forsikring med så lav en selvrisiko som muligt – eller helt fjerne den, hvis budgettet er til det. Dermed slipper du for uventede regninger, hvis uheldet er ude i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Milano, eller skal man have et internationalt?

Du kan uden problemer tage dit danske kørekort med til Milano, for det gælder i hele EU.

Hvor i Milano kan man hente og aflevere sin lejebil?

De to hovedlufthavne Malpensa og Linate er sammen med Milano Hovedbanegård omdrejningspunkt for biludlejning. Derudover er det også muligt at hente og aflevere udlejningbiler rundt omkring på de forskellige udlejeres kontorer i centrum.


Find billig billeje i Milano, Lombardy

Find den lejebil i Milano, der passer til dine behov

Lille biler

117 kr. - 349 kr.

Alle biltyper

189 kr. - 677 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Milano, Italien er 224 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Milano, Italien er i december. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Milano.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Milano, Italien er 450 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Milano, Italien er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Milano.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Milano, Italien er 850 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Milano, Italien er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 54% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Milano, Italien er 446 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Milano, Italien er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Milano.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Milano, Italien er 784 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Milano, Italien er i december. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Milano, Italien er 1.025 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Milano, Italien er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 463 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 62% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Milano, Italien er 458 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Milano, Italien er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Hyundai i30
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

24 mar. - 27 mar.
Fiat Tipo Wagon
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

24 mar. - 27 mar.
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Milano

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milano, Lombardy

B-Rent

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Dollar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Hertz

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,4

DRIVALIA

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,3

Value

7,0

Thrifty

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,8

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,4

Budget

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

5,4

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,5

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,6

Samlet

4,2

Afhentning/aflevering

3,9

Value

4,0

Sunnycars

35 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Milano

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Milano

Det mest populære bureau

Rent Smart 24

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

90 kr.

Den mest populære model

Jeep Renegade
Det mest populære biludlejningsbureau i Milano, der er fundet på momondo i denne måned, er Rent Smart 24. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er NOLEGGIARE og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Milano i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Milano er 90 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 273 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Milano i de seneste 7 dage er Jeep Renegade. Vores brugere foretrækker også Fiat 500X som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Milano

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral40,4 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral46,2 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral6,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Milano

Herunder vises de mest populære hoteller i Milano
Hi! Ostello Milano

Hi! Ostello Milano

Via Martino Bassi 2 (Pedonale), Milan, Milano, Italy

4,3 km fra centrum

Idea Hotel Milano San Siro

Idea Hotel Milano San Siro

Via Airaghi Gaetano, 125, Milan, Milano, Italy

8,7 km fra centrum

Hotel Da Vinci

Hotel Da Vinci

Via Senigallia 6, Milan, Milano, Italy

7,7 km fra centrum

Ibis Milano Centro

Ibis Milano Centro

Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milan, Milano, Italy

1,9 km fra centrum

NH Collection Milano President

NH Collection Milano President

Largo Augusto, 10, Milan, Milano, Italy

0,7 km fra centrum

Glam Milano

Glam Milano

Piazza Duca D'Aosta 4/6, Milan, Milano, Italy

2,5 km fra centrum

Nyx Hotel Milan By Leonardo Hotels

Nyx Hotel Milan By Leonardo Hotels

Piazza IV Novembre 3, Milan, Milano, Italy

2,7 km fra centrum

Mercure Milano Solari

Mercure Milano Solari

Via Pietro Orseolo 1, Milan, Milano, Italy

1,7 km fra centrum

Unahotels Galles Milano

Unahotels Galles Milano

Piazza Lima 2, Milan, Milano, Italy

2,6 km fra centrum

Radisson Blu Hotel, Milan

Radisson Blu Hotel, Milan

Via Villapizzone 24, Milan, Milano, Italy

5,3 km fra centrum

Melia Milano

Melia Milano

Via Masaccio 19, Milan, Milano, Italy

3,7 km fra centrum

Quark Hotel Milano

Quark Hotel Milano

Via Lampedusa 11/a, Milan, Milano, Italy

3,1 km fra centrum

J24 Hotel Milano

J24 Hotel Milano

Viale Edoardo Jenner 24, Milan, Milano, Italy

3,7 km fra centrum

Hotel Berna

Hotel Berna

Via Torriani Napo 18, Milan, Milano, Italy

2,4 km fra centrum

iQ Hotel Milano

iQ Hotel Milano

Via Giovanni Battista Pirelli 5, Milan, Milano, Italy

2,4 km fra centrum

Hotel Dei Cavalieri Milano Duomo

Hotel Dei Cavalieri Milano Duomo

Piazza Giuseppe Missori 1, Milan, Milano, Italy

0,4 km fra centrum

Chateau Monfort

Chateau Monfort

Corso Concordia 1, Milan, Milano, Italy

1,5 km fra centrum

Hotel Viu Milan

Hotel Viu Milan

Via Fioravanti, 6, Milan, Milano, Italy

2,3 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Milano – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Milano, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Milano, Italien i april?

I april i Milano var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 621 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 53 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 34 kr.-387 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Milano, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Milano biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Milano tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Milano i april måned?

På rejser til Milano i april måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Milano i april måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 132 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Milano koster 142 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milano, Italien?

Når du lejer en bil i Milano, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milano er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milano.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Maserati Ghibli in Milano?

Hvordan er vejret i Milano, Italien i marts?

Normalt er vejret i Milano i marts måned 7 °C og den forventede nedbør er 100 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Milano om vejret i resten af Lombardy?

Dem, der gerne vil leje bil i Milano til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lombardy i marts måned normalt er ca. 8 °C med 76,7 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra marts 2024 er der 382 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Milano?

Du bør booke billeje i Milano ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Milano?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Milano ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Milano med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Milano, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Milano på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Milano.

Kan jeg finde billeje i Milano, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Milano.

Kan jeg søge efter billeje i Milano med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Milano med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Milano


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo