Lej en bil i Milano, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milano, Italien

Milano, Milano, Italien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Milano, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

105 kr. - 232 kr.

Alle biltyper

299 kr. - 534 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Milano, Italien, er 153 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Milano, Italien, er i oktober. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 62% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Milano.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Milano, Italien, er 298 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Milano, Italien, er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Milano.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Milano, Italien, er 660 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Milano, Italien, er i december. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 452 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Milano.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Milano, Italien, er 203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Milano, Italien, er i marts. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 123 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Milano.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Milano, Italien, er 615 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Milano, Italien, er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Milano.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Milano, Italien, er 722 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Milano, Italien, er i februar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Milano.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ecovia

174 kr./dag

9 sep – 17 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ecovia

190 kr./dag

5 sep – 19 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Ecovia

205 kr./dag

9 sep – 17 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Milano

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milano, Italien
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,9

Comfort

5,7

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,1

Valuta for pengerne

4,8
13 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,6
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,6
20 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,8

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,6
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

8,0

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral40,4 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral6,7 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral46,2 km

Information om din rejse til Milano

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Milano?

Som udgangspunkt er det muligt for alle danske kørekortindehaver at sidde bag rattet, når det drejer sig om biludlejning i Milano. Aldersgrænser er noget, som alle udlejningsfirmaer har indført i deres regelsæt, og du kan sammenligne mulighederne på momondo. Rigtig mange af de store udlejningskæder, som eksempelvis Sixt og Europcar, tilbyder billeje i Milano, og hos disse selskaber kan du leje allerede fra du er fyldt 18 år. Det samme gælder hos nogle af de mindre selskaber, som eksempelvis Ace, hvor folk mellem 18 og 75 år kan booke en lejebil. Fælles for dem alle, samt for mange af de andre udlejningsfirmaer, er, at der skal betales et ung-fører-gebyr, hvis du er under 25 år. Man forbinder nemlig mindre kørerutine med større risiko for skader, og hos eksempelvis Europcar er gebyret ca. 20 EUR (ca.155 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, bør du have styr på trafik- og færdselsreglerne i Italien, så du undgår at overtræde loven. Når du lejer en bil, skal du være opmærksom på din erfaring som bilist. Støvlelandet har nemlig indført en promillegrænse på nul, hvis du har under tre års kørerutine. Samtidig må du kun køre maks. 90 km/t på landeveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Har du haft kørekort i mere end tre år, må du maks. køre henholdsvis 110 km/t og 130 km/t.

Parkering

Når du benytter dig af billig billeje i Milano, så skal du kalkulere med ekstra udgifter til parkering. Billeje i Milano er populært, og derfor har byen indført betalings-zoner, som du kan kende på markerede linjer, der er malet blå. Båsene markeret med gul er forbeholdt de lokale beboere. Ligesom i mange andre italienske byer, er der i Milano også indført miljøzoner i centrum, som er bilfri fra kl. 8 til 18. Hold øje med skiltene, hvor der står zona traffico limitato. Derudover kan du risikere at skulle betale en forureningsafgift i form af Ecopass – medmindre din lejebil kører på el, metangas eller autogas.

Udflugtsmål i og omkring Milano

Når du benytter dig af billeje i Milano, opnår du friheden til at se mere end blot storbyen. En tur nordpå til Comosøen, der er Italiens tredjestørste sø, er absolut værd at overveje. Dér kan du parkere bilen og tage på en sejltur samt betragte de fine, farverige huse langs vandet. Gardasøen, Venedig og Schweiz er også oplagte destinationer, men husk at tjekke, om der skal betales tillæg for at køre bilen over grænsen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Et fremmed sprog samt en anderledes trafikkultur – det er blot to af de ting, du vil opleve, når du gør brug af billeje i Milano. Færdselsreglerne er dog ikke så meget forskellige fra de danske, og mange italienere taler engelsk, så der er ingen problemer i det. Alligevel er det en ekstra sikkerhed at købe en forsikring med så lav en selvrisiko som muligt – eller helt fjerne den, hvis budgettet er til det. Dermed slipper du for uventede regninger, hvis uheldet er ude i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Milano, eller skal man have et internationalt?

Du kan uden problemer tage dit danske kørekort med til Milano, for det gælder i hele EU.

Hvor i Milano kan man hente og aflevere sin lejebil?

De to hovedlufthavne Malpensa og Linate er sammen med Milano Hovedbanegård omdrejningspunkt for biludlejning. Derudover er det også muligt at hente og aflevere udlejningbiler rundt omkring på de forskellige udlejeres kontorer i centrum. (Priser tjekket 20/09/2018).


Afstanden fra Milano, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Milano Malpensas biludlejningsdisk

Biludlejning i Milano

2.053 personer har søgt efter billeje i Milano in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Milano for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Milano. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Milano, Italien i august?

I august i Milano var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 206 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 25 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 27 kr.-180 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milano har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Milano hos Centauro, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 9 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Milano gennem Centauro er 102 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Milano, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Milano biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Milano tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Milano i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Milano på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Milano har en gennemsnitstemperatur på 18 °C gennemsnitlig nedbør på 73 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Milano koster 407 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milano har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Milano, Italien. På de 20 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 205 kr. i Milano, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milano, Italien?

Når du lejer en bil i Milano, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milano er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milano.

Hvordan er vejret i Milano, Italien i juli?

Normalt er vejret i Milano i juli måned 22 °C og den forventede nedbør er 67 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Milano er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Milano om vejret i resten af Lombardy?

Dem, der gerne vil leje bil i Milano til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lombardy i juli måned normalt er ca. 22 °C med 91,7 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Milano

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bergamo, Como og Ferno i Milano

Kom i gang med at planlægge din rejse til Milano