Billeje i Milano, Lombardy

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milano, Lombardy

Milano, Milano, Italien
6. dec. — 13. dec.
Milano, Milano, Italien
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Milano

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Milano

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Milano?

De billigste udlejningsbiler i Milano kan normalt findes gennem Rent Smart 24. Når du booker hos Rent Smart 24, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 18 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Milano er 178 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Milano har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Milano, med 35 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Milano?

En Fiat 500X er den mest populære bil at leje in Milano ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500X på helt ned til 58 kr./dag in Milano, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 244 kr./dag. En anden populær bil at leje in Milano er en Fiat Panda, der i gennemsnit koster 188 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 39 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Milano, Lombardy

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Milano, Lombardy
Economy38 kr./dag
Lille mellemklasse35 kr./dag
Stor mellemklasse48 kr./dag
SUV151 kr./dag
Mini35 kr./dag
Kompakt stationcar37 kr./dag
Kompakt SUV43 kr./dag
Leverandørvalg64 kr./dag
Mellemstor SUV67 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Milano

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Milano?

Som udgangspunkt er det muligt for alle danske kørekortindehaver at sidde bag rattet, når det drejer sig om biludlejning i Milano. Aldersgrænser er noget, som alle udlejningsfirmaer har indført i deres regelsæt, og du kan sammenligne mulighederne på momondo. Rigtig mange af de store udlejningskæder, som eksempelvis Sixt og Europcar, tilbyder billeje i Milano, og hos disse selskaber kan du leje allerede fra du er fyldt 18 år. Det samme gælder hos nogle af de mindre selskaber, som eksempelvis Ace, hvor folk mellem 18 og 75 år kan booke en lejebil. Fælles for dem alle, samt for mange af de andre udlejningsfirmaer, er, at der skal betales et ung-fører-gebyr, hvis du er under 25 år. Man forbinder nemlig mindre kørerutine med større risiko for skader, og hos eksempelvis Europcar er gebyret ca. 20 EUR (ca.155 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil, bør du have styr på trafik- og færdselsreglerne i Italien, så du undgår at overtræde loven. Når du lejer en bil, skal du være opmærksom på din erfaring som bilist. Støvlelandet har nemlig indført en promillegrænse på nul, hvis du har under tre års kørerutine. Samtidig må du kun køre maks. 90 km/t på landeveje samt maks. 100 km/t på motorveje. Har du haft kørekort i mere end tre år, må du maks. køre henholdsvis 110 km/t og 130 km/t.

Parkering

Når du benytter dig af billig billeje i Milano, så skal du kalkulere med ekstra udgifter til parkering. Billeje i Milano er populært, og derfor har byen indført betalings-zoner, som du kan kende på markerede linjer, der er malet blå. Båsene markeret med gul er forbeholdt de lokale beboere. Ligesom i mange andre italienske byer, er der i Milano også indført miljøzoner i centrum, som er bilfri fra kl. 8 til 18. Hold øje med skiltene, hvor der står zona traffico limitato. Derudover kan du risikere at skulle betale en forureningsafgift i form af Ecopass – medmindre din lejebil kører på el, metangas eller autogas.

Udflugtsmål i og omkring Milano

Når du benytter dig af billeje i Milano, opnår du friheden til at se mere end blot storbyen. En tur nordpå til Comosøen, der er Italiens tredjestørste sø, er absolut værd at overveje. Dér kan du parkere bilen og tage på en sejltur samt betragte de fine, farverige huse langs vandet. Gardasøen, Venedig og Schweiz er også oplagte destinationer, men husk at tjekke, om der skal betales tillæg for at køre bilen over grænsen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Et fremmed sprog samt en anderledes trafikkultur – det er blot to af de ting, du vil opleve, når du gør brug af billeje i Milano. Færdselsreglerne er dog ikke så meget forskellige fra de danske, og mange italienere taler engelsk, så der er ingen problemer i det. Alligevel er det en ekstra sikkerhed at købe en forsikring med så lav en selvrisiko som muligt – eller helt fjerne den, hvis budgettet er til det. Dermed slipper du for uventede regninger, hvis uheldet er ude i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Milano, eller skal man have et internationalt?

Du kan uden problemer tage dit danske kørekort med til Milano, for det gælder i hele EU.

Hvor i Milano kan man hente og aflevere sin lejebil?

De to hovedlufthavne Malpensa og Linate er sammen med Milano Hovedbanegård omdrejningspunkt for biludlejning. Derudover er det også muligt at hente og aflevere udlejningbiler rundt omkring på de forskellige udlejeres kontorer i centrum.


Find billig billeje i Milano, Lombardy

Find den lejebil i Milano, der passer til dine behov

Lille cars

152 kr. - 341 kr.

Alle biltyper

413 kr. - 909 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Milano, Italien er 251 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Milano, Italien er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 152 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Milano.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Milano, Italien er 517 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Milano, Italien er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Milano.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Milano, Italien er 1.005 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Milano, Italien er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 590 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Milano, Italien er 495 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Milano, Italien er i marts. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Milano.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Milano, Italien er 937 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Milano, Italien er i november. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 559 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Milano, Italien er 1.188 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Milano, Italien er i oktober. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 751 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Milano, Italien er 507 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Milano, Italien er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 190 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Milano. I Milano kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

15 dec. - 20 dec.
Peugeot 208
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

15 dec. - 20 dec.
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

15 dec. - 20 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Milano

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milano, Lombardy

B-Rent

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Dollar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,4

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Hertz

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,5

Thrifty

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,8

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,4

DRIVALIA

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

5,2

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,4

Budget

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

5,3

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,7

Value

4,4

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,4

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

3,7

Value

3,8

Sunnycars

35 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Milano

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Milano

Det mest populære bureau

Rhodium

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

163 kr.

Den mest populære model

Citroen C1
Det mest populære biludlejningsbureau i Milano, der er fundet på momondo i denne måned, er Rhodium. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Firefly og JoyRent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Milano i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Milano er 163 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 324 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Milano i de seneste 7 dage er Citroen C1. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Milano

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral40,4 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral6,7 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral46,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Milano

Herunder vises de mest populære hoteller i Milano

Kørsel i lejebil i Milano – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Milano, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Milano, Italien i december?

I december i Milano var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 137 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 28 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 86 kr.-315 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Milano, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Milano biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Milano tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milano, Italien?

Når du lejer en bil i Milano, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milano er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milano.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Kuga in Milano?

Hvordan er vejret i Milano, Italien i november?

Normalt er vejret i Milano i november måned 6 °C og den forventede nedbør er 106 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Milano om vejret i resten af Lombardy?

Dem, der gerne vil leje bil i Milano til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Lombardy i november måned normalt er ca. 7 °C med 105,3 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra november 2023 er der 369 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Milano?

Du bør booke billeje i Milano ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Milano?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Milano ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Milano med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Milano, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Milano på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Milano.

Kan jeg finde billeje i Milano, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Milano.

Kan jeg søge efter billeje i Milano med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Milano med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.