Billeje i Köln, Nordrhein-Westfalen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Köln, Nordrhein-Westfalen

Köln, Tyskland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Köln, Tyskland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Köln, Nordrhein-Westfalen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Köln, Nordrhein-Westfalen
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

29 juni - 6 juli
Toyota Fortuner
Audi A6
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

83 kr./dag

26 aug. - 29 aug.
Audi A6
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

66 kr./dag

26 aug. - 29 aug.
Renault Duster
Mercedes-Benz C-Class
eller lignende Fuld størrelse stationcar
Op til 5 passagerer

82 kr./dag

29 juni - 6 juli
Mercedes-Benz C-Class
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Mégane
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

54 kr./dag

26 aug. - 29 aug.
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

66 kr./dag

26 aug. - 29 aug.
Hyundai Accent
Peugeot 308
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

26 aug. - 29 aug.
Peugeot 308
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Duster

Find billig billeje i Köln, Nordrhein-Westfalen

Find den lejebil i Köln, der passer til dine behov

Biler i Lille

116 kr. - 5.814 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 4.365 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Köln, Tyskland er 784 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Köln, Tyskland er i september. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 116 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Köln.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Köln, Tyskland er 582 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Köln, Tyskland er i januar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Köln.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Köln, Tyskland er 408 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Köln, Tyskland er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Köln.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Köln, Tyskland er 669 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Köln, Tyskland er i december. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 209 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Köln.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Köln, Tyskland er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Köln, Tyskland er i februar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

29 juni - 6 juli
Renault Mégane
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

57 kr./dag

29 juni - 6 juli
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

66 kr./dag

26 aug. - 29 aug.
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Köln

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Köln, Nordrhein-Westfalen
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,0
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,4

Comfort

2,4

Samlet

2,4

Afhentning/aflevering

3,9

Value

1,9
35 kontorer
11 kontorer
11 kontorer
9 kontorer
9 kontorer
8 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Köln

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Köln

Det mest populære bureau

INTERRENT

Populære biltyper

Full-size, Mini, Compact

Billigste lejebil

1.178 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Köln, der er fundet på momondo i denne måned, er INTERRENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GLOBALDRIVE og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Köln i de seneste 72 timer: Full-size, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Köln er 1.178 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.261 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Köln i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Audi A4 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Köln

Herunder vises de mest populære hoteller i Köln

Kørsel i lejebil i Köln – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Köln, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 269 kr. for at leje en bil i juli i Köln. Et særligt godt tilbud vil være omkring 269 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Köln indtil videre. Hvis du lejer en bil i en uge i Köln i juli, kan du forvente en pris på cirka 430 kr.. De bedste priser fås fra 375 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos INTERRENT når du besøger Köln. Med gennemsnitspriser på 214 kr./dag tilgængelige gennem deres 5 udlejningskontorer, er INTERRENT et super udlejningsfirma at leje fra.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Köln opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Köln så som FLIZZR, Enterprise og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

I juli måned i Köln ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 71 mm i gennemsnit i juli måned i Köln gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Köln koster 348 kr./dag i gennemsnit.

I byen Köln, Tyskland er der 5 udlejningssteder ejet af INTERRENT med en gennemsnitlig daglig pris på 214 kr..

Når du lejer en bil i Köln, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Köln er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Köln.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Köln i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 90 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Nordrhein-Westfalen i juni er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 84,6 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Köln til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Köln

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Köln

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Köln


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Köln ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Köln. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Köln og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Köln på momondo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Köln på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Köln.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.