Lej en bil i Köln, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Köln, Tyskland

Köln, Tyskland
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Köln, Tyskland
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Köln, Tyskland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

102 kr. - 591 kr.

Alle biltyper

130 kr. - 653 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Köln, Tyskland, er 191 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Köln, Tyskland, er i september. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 102 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Köln.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Köln, Tyskland, er 271 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Köln, Tyskland, er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Köln.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Köln, Tyskland, er 176 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Köln, Tyskland, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Köln. I Köln kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Köln.


Biludlejningsfirmaer i Köln

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Köln, Tyskland
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

9,4

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

9,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,6
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

7,4

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,7
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,0

Afstanden fra Köln, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Köln/Bonns biludlejningsdisk

Biludlejning i Köln

I juli har vi foretaget 57 søgninger på biludlejning i Köln for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Köln for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Budget, og Thrifty er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Köln. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Köln, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Köln har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos INTERRENT når du besøger Köln. Med gennemsnitspriser på 192 kr./dag tilgængelige gennem deres 5 udlejningskontorer, er INTERRENT et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Köln, Tyskland biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Köln opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Köln så som FLIZZR, Enterprise og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Köln i august måned?

Leje af en standardbil i Köln i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 15 °C og nedbør omkring 64 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Köln koster 213 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Köln har flest biludlejningssteder?

I byen Köln, Tyskland er der 5 udlejningssteder ejet af INTERRENT med en gennemsnitlig daglig pris på 192 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Köln, Tyskland?

Når du lejer en bil i Köln, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Köln er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Köln.

Hvordan er vejret i Köln, Tyskland i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Köln i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 78 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Köln typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Köln om vejret i resten af Nordrhein-Westfalen?

Klimaet i Nordrhein-Westfalen i juli er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 82 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Köln til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Köln

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Köln

Se flere lejebiler i Nordrhein-Westfalen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Aachen, Bochum og Bonn i Nordrhein-Westfalen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Köln