Billeje i Tyskland

Leder du efter billig biludlejning i Tyskland? Så søg her!

Berlin, Tyskland
14. juni — 21. juni
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
ons. 14.6
Middag
ons. 21.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tyskland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tyskland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tyskland?

Major Agency har normalt den billigste biludlejning i Tyskland. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 161 kr./dag, hvis du booker gennem Major Agency. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Major Agency til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 365 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Tyskland?

Sixt er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Tyskland, med 41% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Sixt er også populær pga. deres 310 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,2 ud af 10. Husk på at din destination i Tyskland måske ikke har nogen Sixt biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Tyskland har flest biludlejningssteder?

Sunnycars har flest biludlejningssteder i Tyskland. Firmaet har 1.530 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Overvej et besøg til Flensborg, som er den mest populære by i Tyskland. Sunnycars har en stor tilstedeværelse her med over 3 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Tyskland?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Tyskland, er den mest populære type en Varevogn til passagerer. Vi anslår, at 28% af vores brugere valgte en Varevogn til passagerer i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 672 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i Tyskland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tyskland
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

157 kr./dag

19 juli - 25 juli
Volkswagen Golf
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

182 kr./dag

29 juni - 7 juli
Peugeot 108
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

190 kr./dag

28 juli - 12 aug.
Volkswagen Golf
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

195 kr./dag

17 juni - 30 juni
Kia XCeed
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

196 kr./dag

17 juni - 30 juni
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

196 kr./dag

17 juni - 30 juni
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

200 kr./dag

10 aug. - 19 aug.
Ford Fiesta
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

207 kr./dag

14 juli - 29 juli
Renault Kadjar
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

210 kr./dag

1 juli - 15 juli
Kia Cee'd

Oplysninger om billeje i Tyskland

Tyskland har ganske strikse regler for elektronik i bilen. Her er det ikke nok at mobil, GPS eller andet er håndfrit. Du må simpelthen slet ikke betjene det mens du kører. Selv et smartwatch er omfattet af disse regler. Promillegrænserne er som i Danmark, medmindre du har haft kørekort mindre end to år, eller endnu ikke er fyldt 21 år, så er promillegrænsen 0. I Tyskland er det også forbudt at bruge tjenester som advarer om fartkontrol og fartfælder. I de fleste byer skal du have miljømærke på din bil, men tyske udlejningsbiler har som regel disse allerede, ligesom det obligatoriske sikkerhedsudstyr der også skal være til stede i bilen, når du afhenter den. Vær også opmærksom på at der ved tilkørsel til motorvej ikke gælder en fletteregel, men at du derimod har vigepligt når du kommer ned til motorvejen.

Typisk vil der være gode penge at spare på at leje køretøjet til ferien i Tyskland frem for herhjemmefra. Men du skal være opmærksom på, at du ikke umiddelbart må køre bilen ind i Danmark. Det er dansk lov som afgør dette, og ikke din biludlejning. Du skal medbringe dit danske kørekort. Har du ikke dansk kørekort, så undersøg om der kræves internationalt kørekort for at køre i Tyskland, inden du tager afsted. Passet er også altid godt have i baghånden, bare for en sikkerheds skyld. Derudover vil du typisk kun kunne leje bil, hvis du kan betale med enten kredit eller debet kort. Man vil typisk forlange at kortet har på lejerens navn, og som minimum skal kortindehaveren naturligvis være til stede. Du finder billige lejebiler ved at søge lige her på momondo, så er der lidt ekstra til feriekassen.

Typisk finder du mest trafik i og omkring storbyerne i myldretiden, men hvis du kører så du rammer ferie eller helligdage, så kan du på de tyske motorveje være uheldig og blive fanget i kilometerlange køer, eller langsom kørsel. Vær i øvrigt opmærksom på omgående at tænde bilens nødblink, hvis du holder stille ved kø på motorvejen. Er du på en vej med mindst to vognbaner i hver retning og trafikken går I stå, så træk ud længst til venstre i venstre spor, og længst til højre i højre spor. Dette for at danne en nødkorridor for eventuelle redningskøretøjer. Men ellers er det en god ide at tjekke eventuelt vejarbejde på din tiltænkte strækning hos FDM, at spørge hos den tyske biludlejning, benytte en GPS med trafikinformation, samt gerne have bilens radio indstillet på den regionale, tyske radiostation i området du befinder dig. Ordene du skal lytte efter er Stau eller Schlange.


Find billig billeje i Tyskland

Find den lejebil i Tyskland, der passer til dine behov

Biler i Lille

219 kr. - 558 kr.

Alle biltyper

411 kr. - 707 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Tyskland er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Tyskland er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 219 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Tyskland er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Tyskland er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 333 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Tyskland er 696 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Tyskland er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 510 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tyskland er 379 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tyskland er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 287 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Tyskland er 760 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Tyskland er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 561 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Tyskland er 706 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Tyskland er i januar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 448 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Tyskland er 648 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Tyskland er i oktober. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

157 kr./dag

19 juli - 25 juli
Volkswagen Golf
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

182 kr./dag

29 juni - 7 juli
Peugeot 108

Biludlejningsfirmaer i Tyskland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tyskland

Sunnycars

1530 kontorer

keddy by Europcar

781 kontorer

Europcar

636 kontorer

FLIZZR

541 kontorer

Global Rent A Car

497 kontorer

BUCHBINDER

490 kontorer

Sixt

485 kontorer

Avis

343 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Tyskland

Nærliggende attraktioner:

Skiliftkarussell Winterberg127,9 km
Messe Koln150,4 km
Neue Messe Stuttgart156,5 km
Bodenseestadion267,9 km
Theresienwiese304,1 km

Nærliggende attraktioner:

Mercedes-Benz Arena Berlin16,5 km
Tempodrom17,5 km
Alexanderplatz18,7 km
Berlin Zoo19,6 km
Messe Berlin22,1 km

Nærliggende attraktioner:

Theresienwiese30,3 km
Neue Messe Stuttgart194,8 km
Bodenseestadion205,8 km
Skiliftkarussell Winterberg392,8 km
Tropical Islands432,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tyskland

Herunder vises de mest populære hoteller i Tyskland

Billeje i Tyskland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tyskland, så du er klar til næste rejse.

I Tyskland er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Tyskland har en score på 5,7 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Tyskland som nr. 13 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Tyskland, du rejser, hvor gode vejforholdene er.


Biludlejning i populære regioner i Tyskland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tyskland


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Tyskland, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Tyskland. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.