Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Tyskland

Leder du efter billig biludlejning i Tyskland? Så søg her!

Berlin, Tyskland
1. May — 8. May
Berlin, Tyskland
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Tyskland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tyskland
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

114 kr./dag

23 May - 10 Jun
Kia Cee'd
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

117 kr./dag

20 May - 3 Jun
Vauxhall Mokka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

20 May - 3 Jun
Volkswagen Polo
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

139 kr./dag

23 May - 10 Jun
Peugeot 508
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

140 kr./dag

29 Apr - 6 May
Peugeot 208
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

154 kr./dag

23 May - 10 Jun
Skoda Octavia
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

157 kr./dag

29 Apr - 13 May
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

157 kr./dag

30 Apr - 7 May
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

160 kr./dag

4 May - 20 Jun
Opel Corsa

Find billig billeje i Tyskland

Find den lejebil i Tyskland, der passer til dine behov

Lille biler

245 kr. - 417 kr.

Alle biltyper

501 kr. - 733 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Tyskland er 309 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Tyskland er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Tyskland er 484 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Tyskland er i juli. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Tyskland er 737 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Tyskland er i april. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 537 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tyskland er 460 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tyskland er i oktober. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tyskland er 993 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tyskland er i januar. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 757 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Tyskland er 788 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Tyskland er i december. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 610 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Tyskland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Tyskland er 480 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Tyskland er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

114 kr./dag

23 May - 10 Jun
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

133 kr./dag

20 May - 3 Jun
Opel Corsa

Information om og trends inden for biludlejning i Tyskland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tyskland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tyskland?

Ok Mobility har normalt den billigste biludlejning i Tyskland. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 135 kr./dag, hvis du booker gennem Ok Mobility. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Ok Mobility til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 406 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Tyskland?

Sixt er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Tyskland, med 37% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Sixt er også populær pga. deres 296 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 6,9 ud af 10. Husk på at din destination i Tyskland måske ikke har nogen Sixt biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Tyskland har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flest biludlejningssteder i Tyskland. Firmaet har 810 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Overvej et besøg til Flensborg, som er den mest populære by i Tyskland. keddy by Europcar har en stor tilstedeværelse her med over 1 biludlejningssted – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Tyskland?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Tyskland, er den mest populære type en Lille mellemklasse. Vi anslår, at 28% af vores brugere valgte en Lille mellemklasse i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 387 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Biludlejningsfirmaer i Tyskland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tyskland

keddy by Europcar

810 kontorer

Sunnycars

729 kontorer

Europcar

643 kontorer

FLIZZR

549 kontorer

Global Rent A Car

524 kontorer

Sixt

494 kontorer

BUCHBINDER

483 kontorer

Avis

373 kontorer

Billeje i Tyskland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tyskland, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Tyskland?

I Tyskland er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Tyskland?

Tyskland har en score på 5,7 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Tyskland som nr. 13 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Tyskland, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Tyskland?

Promillegrænsen er 0,05% i Tyskland – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Tyskland med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Tyskland skal du være mindst 16 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Tyskland?

Gennemsnitsprisen på benzin i Tyskland var 13,81 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Tyskland, så kan du overveje Egypten. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 1,96 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 22,18 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tyskland?

Priser for biler i Tyskland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tyskland?

Antallet af udbydere for biler i Tyskland er 6.825 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tyskland?

Blandt forskellige lande, herunder Tyskland, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tyskland?

For at leje en bil i Tyskland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tyskland?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Tyskland, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tyskland?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Tyskland. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Tyskland med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Tyskland, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tyskland på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Tyskland.

Kan jeg finde billeje i Tyskland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tyskland.

Kan jeg søge efter billeje i Tyskland med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tyskland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tyskland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Tyskland