Billeje i Tyskland

Leder du efter billig biludlejning i Tyskland? Så søg her!

Berlin, Tyskland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Tyskland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tyskland
Audi A6
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

54 kr./dag

12 aug. - 15 aug.
Audi A6
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

38 kr./dag

8 sep. - 26 sep.
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

42 kr./dag

11 sep. - 20 sep.
Renault Duster
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

12 aug. - 15 aug.
Opel Corsa
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

8 sep. - 26 sep.
Renault Mégane
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

37 kr./dag

28 juli - 1 aug.
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

8 sep. - 26 sep.
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

44 kr./dag

12 aug. - 15 aug.
Renault Duster
Peugeot 308
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

12 aug. - 15 aug.
Peugeot 308

Find billig billeje i Tyskland

Find den lejebil i Tyskland, der passer til dine behov

Biler i Lille

196 kr. - 501 kr.

Alle biltyper

384 kr. - 913 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tyskland er 318 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tyskland er i januar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tyskland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tyskland er 479 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tyskland er i december. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tyskland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tyskland er 806 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tyskland er i december. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 430 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Tyskland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tyskland er 439 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tyskland er i oktober. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tyskland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Tyskland er 859 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Tyskland er i december. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 494 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Tyskland er 703 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Tyskland er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 430 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Tyskland er 467 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Tyskland er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tyskland. I Tyskland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

12 aug. - 15 aug.
Opel Corsa
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

8 sep. - 26 sep.
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

8 sep. - 26 sep.
Hyundai Accent

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Tyskland

Nærliggende attraktioner:

Skiliftkarussell Winterberg127,9 km
Travemunde Beach464,3 km

Nærliggende attraktioner:

Travemunde Beach249,5 km
Skiliftkarussell Winterberg366,3 km

Nærliggende attraktioner:

Skiliftkarussell Winterberg392,8 km
Travemunde Beach626,9 km

Oplysninger om billeje i Tyskland

Tyskland har ganske strikse regler for elektronik i bilen. Her er det ikke nok at mobil, GPS eller andet er håndfrit. Du må simpelthen slet ikke betjene det mens du kører. Selv et smartwatch er omfattet af disse regler. Promillegrænserne er som i Danmark, medmindre du har haft kørekort mindre end to år, eller endnu ikke er fyldt 21 år, så er promillegrænsen 0. I Tyskland er det også forbudt at bruge tjenester som advarer om fartkontrol og fartfælder. I de fleste byer skal du have miljømærke på din bil, men tyske udlejningsbiler har som regel disse allerede, ligesom det obligatoriske sikkerhedsudstyr der også skal være til stede i bilen, når du afhenter den. Vær også opmærksom på at der ved tilkørsel til motorvej ikke gælder en fletteregel, men at du derimod har vigepligt når du kommer ned til motorvejen.

Typisk vil der være gode penge at spare på at leje køretøjet til ferien i Tyskland frem for herhjemmefra. Men du skal være opmærksom på, at du ikke umiddelbart må køre bilen ind i Danmark. Det er dansk lov som afgør dette, og ikke din biludlejning. Du skal medbringe dit danske kørekort. Har du ikke dansk kørekort, så undersøg om der kræves internationalt kørekort for at køre i Tyskland, inden du tager afsted. Passet er også altid godt have i baghånden, bare for en sikkerheds skyld. Derudover vil du typisk kun kunne leje bil, hvis du kan betale med enten kredit eller debet kort. Man vil typisk forlange at kortet har på lejerens navn, og som minimum skal kortindehaveren naturligvis være til stede. Du finder billige lejebiler ved at søge lige her på momondo, så er der lidt ekstra til feriekassen.

Typisk finder du mest trafik i og omkring storbyerne i myldretiden, men hvis du kører så du rammer ferie eller helligdage, så kan du på de tyske motorveje være uheldig og blive fanget i kilometerlange køer, eller langsom kørsel. Vær i øvrigt opmærksom på omgående at tænde bilens nødblink, hvis du holder stille ved kø på motorvejen. Er du på en vej med mindst to vognbaner i hver retning og trafikken går I stå, så træk ud længst til venstre i venstre spor, og længst til højre i højre spor. Dette for at danne en nødkorridor for eventuelle redningskøretøjer. Men ellers er det en god ide at tjekke eventuelt vejarbejde på din tiltænkte strækning hos FDM, at spørge hos den tyske biludlejning, benytte en GPS med trafikinformation, samt gerne have bilens radio indstillet på den regionale, tyske radiostation i området du befinder dig. Ordene du skal lytte efter er Stau eller Schlange.

Tyskland er et stort og ekstremt varieret land, dermed er det også fyldt med utrolige veje og udsigter. Henter du din tyske udlejningsbil helt oppe ved grænsen, så kan du vælge at køre på nogle at de lidt mindre veje og eventuelt køre gennem smukke Holstensk Schweiz, som ligger i området mellem Kiel og Lübeck. Lüneburger Heide er et andet smukt område i det nordlige Tyskland, hvor det kan være praktisk at have lejet en bil og opleve landskabet. Ellers er Schwarzwaldhochstrasse, en turistrute gennem det sydlige Tyskland også en fantastisk oplevelse, eller hvorfor ikke køre på Badische Weinstrasse, hvis du er en vinelsker. Pas dog på med at blande kørsel og vin. Tag eventuelt et par overnatninger i området. Kommer du helt ned i det sydlige Bayern, så er Deutsche Alpenstrasse næsten en obligatorisk rute.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tyskland

Herunder vises de mest populære hoteller i Tyskland

Billeje i Tyskland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tyskland, så du er klar til næste rejse.

Hertz har normalt den billigste biludlejning i Tyskland. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 142 kr./dag, hvis du booker gennem Hertz. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Hertz til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 494 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Sixt er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Tyskland, med 24% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Sixt er også populær pga. deres 60 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,5 ud af 10. Husk på at din destination i Tyskland måske ikke har nogen Sixt biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Sunnycars har flest biludlejningssteder i Tyskland. Firmaet har 1.471 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Overvej et besøg til Flensborg, som er den mest populære by i Tyskland. Sunnycars har en stor tilstedeværelse her med over 3 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

I Tyskland er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Tyskland har en score på 5,7 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Tyskland som nr. 13 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Tyskland, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Promillegrænsen er 0,05% i Tyskland – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Tyskland med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Tyskland skal du være mindst 16 for at indtage alkohol.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Tyskland, er den mest populære type en Compact. Vi anslår, at 11% af vores brugere valgte en Compact i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 248 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Gennemsnitsprisen på benzin i Tyskland var 14,27 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Tyskland, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,19 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,19 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Tyskland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tyskland


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Tyskland, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Tyskland. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Tyskland, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Tyskland.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tyskland.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tyskland.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.