Lej en bil i Potsdam, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Potsdam, Tyskland

Potsdam, Tyskland
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Potsdam, Tyskland
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Potsdam

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Potsdam, Tyskland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
4 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Potsdam, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Berlin Brandenburgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Potsdam

Indtil videre har der i september været 10 søgninger på biludlejning i Potsdam på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Potsdam for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Potsdam som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Potsdam. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Potsdam, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Potsdam, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Potsdam er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Potsdam så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Potsdam?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Focus Wagon in Potsdam, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Ford Focus. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Focus Wagon, er priserne i gennemsnit på 175 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Focus Wagon in Potsdam på helt ned til 148 kr. om dagen. Leje af en Ford Focus in Potsdam ligger i gennemsnit på 366 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 179 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Potsdam, Tyskland i september?

Normalt er vejret i Potsdam i september måned 14 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Potsdam i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Potsdam. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Potsdam plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Ford Focus Wagon og Ford Ka.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Potsdam