Lej en bil i Bodrum, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bodrum, Tyrkiet

Bodrum, Tyrkiet
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Bodrum, Tyrkiet
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bodrum, Tyrkiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

91 kr. - 285 kr.

Alle biltyper

91 kr. - 417 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bodrum, Tyrkiet, er 86 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bodrum, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bodrum. I Bodrum kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bodrum.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Cizgi Rent A Car

186 kr./dag

11 sep – 25 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Cizgi Rent A Car

194 kr./dag

11 sep – 25 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Cizgi Rent A Car

202 kr./dag

11 sep – 25 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Bodrum

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bodrum, Tyrkiet
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Information om din rejse til Bodrum

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bodrum?

Tyrkiet er ofte med på listen over lande, som danske turister valfarter til. Især badebyerne er kendt for lækre sandstrande, sublim kundeservice og godt vejr. Det gælder også for Bodrum, der ligger på vestkysten direkte ud til Middelhavet. Byen er mere end strandliv og natklubber, for den huser resterne af et af verdens syv vidundere i form af et mausoleum, som i dag er en ruin. Billeje i Bodrum giver dig muligheden for at køre afsted hver dag, som det nu engang passer ind i din planlægning. Dog skal udlejningsfirmaernes regler for mindstealder overholdes, og de varierer blandt de forskellige udbydere. Hos Goldcar skal du være fyldt 21 år for at kunne benytte biludlejning i Bodrum. Alle førere under 25 år skal desuden betale et ekstra dagstillæg på ca. 28 TRY (ca. 31 DKK). En yderligere detalje er, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Billeje i Bodrum hos Hertz kræver en mindstealder på 23 år. Selskabet opkræver derudover et ekstra beløb på ca. 27 TRY (ca. 30 DKK) pr. dag pr. ekstra chauffør. Budget kræver en minimumalder på 19 år, og alle kørere under 21 år skal betale ca. 99 TRY (ca. 109 DKK) ekstra om dagen. Lej bil i Bodrum, og se frem til mange køreture i en bilklasse, der passer til dine behov!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er essentielt at kende til reglerne i trafikken, inden du begiver dig afsted i din udlejningsbil. I Tyrkiet har man fastsat fartgrænsen til 50 km/t i byområder. På landeveje må du køre maks. 90 km/t, mens du på motorveje må komme op på 120 km/t. Alkohol og bilkørsel er forbudt i Tyrkiet, hvor promillegrænsen er på 0,0. Du skal huske at tænde for kørelyset ved mørkets frembrud, når du begiver dig rundt i lejebil i Tyrkiet. Der skal betales vejafgift på nogle motorveje og broer – dog ikke i Bodrum, men eksempelvis omkring Ankara og Istanbul.

Parkering

Det er ikke svært at komme parkere din lejebil i Bodrum. Der findes flere forskellige parkeringsområder i centrum, hvor betaling er påkrævet. Derin Otopark, Nil Otopark og Efem Otopark er blot nogle af stederne, som både ligger tæt på centrum og havnen. Prisen for den første time er ca. 5 TRY (ca. 6 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Bodrum

Du er ikke bundet op af offentlige transportmidler, når du foretager billeje i Bodrum. Husk at indstille barnestol og GPS, før I tager afsted. Og så er det ellers tid til at nyde godt af fri kilometer på nye eventyr. Du kan opleve endnu et af oldtidens syv underværker ved at køre til Efesos, hvor du kan se Artemistemplet, hvis fundament menes at være fra det 7. århundrede før Kristus. En køretur til den lille fiskerby Myndos bringer dig også tilbage i historien – til tiden hvor Alexander den Store regerede. Her kan du slappe af ved Rabbit Island og følge livet på vandet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du har mulighed for at tilpasse dine forsikringer individuelt, men som udgangspunkt får du tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring med i lejeprisen. Som regel er der fastsat en selvrisiko, som du kan betale for at få i nul. Som udgangspunkt er eksempelvis ruder, hjul, undervogn og tag dog ikke dækket, men du kan vælge at investere i tillægsdækninger.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bodrum, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationalt kørekort for at køre bil i Tyrkiet. Det kan du få hos Borgerservice til en pris på ca. 25 DKK. Du skal blot medbringe dit kørekort samt et pasfoto.

Hvor i Bodrum kan man hente og aflevere sin lejebil?

Avis, Budget og Europcar – det er nogle af de udlejningsfirmaer, der har afhentningskontor i centrum. Du kan med fordel benytte Bodrum Lufthavn, hvor langt de fleste selskaber holder til.


Afstanden fra Bodrum, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Izmir Adnan Menderess biludlejningsdisk

Biludlejning i Bodrum

Vi har foretaget 98 søgninger på biludlejning i Bodrum denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bodrum for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Bodrum. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bodrum, Tyrkiet i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 129 kr. for at leje en bil i august i Bodrum. Et særligt godt tilbud vil være omkring 129 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Bodrum indtil videre. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 155 kr.-209 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bodrum har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Goldcar Rental SP er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 236 kr./dag når du lejer en bil i Bodrum. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Bodrum er 71 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bodrum, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Bodrum, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bodrum er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bodrum.

Hvordan er vejret i Bodrum, Tyrkiet i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bodrum i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 10 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Bodrum er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Bodrum om vejret i resten af Mugla-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Bodrum til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Mugla-provinsen normalt har en temperatur på 27 °C, og at du kan forvente 5,8 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Tyrkiet

Se vores biludlejningstilbud i byer som Istanbul, Antalya og Izmir i Tyrkiet

Biludlejning i lufthavne i Bodrum

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bodrum

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bodrum