Billeje i Lufthavn: Milas–Bodrum

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Milas–Bodrum? Søg her!

Bodrum, Tyrkiet - Milas–Bodrum (BJV)
14. apr. — 17. apr.
Samme aflevering
Bodrum, Tyrkiet - Milas–Bodrum (BJV)
fre. 14.4
Middag
man. 17.4
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Lufthavn: Milas–Bodrum

Find den lejebil i Lufthavn: Milas–Bodrum, der passer til dine behov

Biler i Lille

69 kr. - 309 kr.

Alle biltyper

69 kr. - 433 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Milas–Bodrum er 144 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Milas–Bodrum er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Milas–Bodrum. I Lufthavn: Milas–Bodrum kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Milas–Bodrum er 169 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Milas–Bodrum er i oktober. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 162 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Milas–Bodrum. I Lufthavn: Milas–Bodrum kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Milas–Bodrum er 145 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Milas–Bodrum er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Milas–Bodrum. I Lufthavn: Milas–Bodrum kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Milas–Bodrum

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Milas–Bodrum

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,2

Otorento

2 kontorer

1First Car Rental

1 kontor

724Rent

1 kontor

AcaRent

1 kontor

ADDCAR RENTAL

1 kontor

ADMITA

1 kontor

AeroDrive

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bodrum

Herunder vises de mest populære hoteller i Bodrum

Billeje i Lufthavn: Milas–Bodrum

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Milas–Bodrum, så du er klar til næste rejse

Den billigste lejebil i Lufthavn: Milas–Bodrum er Hyundai Accent fra Pandora Car Hire, som i gennemsnit koster 272 kr./dag. I den forgangne år har brugerne dog fundet leje af Hyundai Accent for helt ned til 271 kr./dag fra Pandora Car Hire. Sørg for at booke din lejebil på forhånd, så du kan udnytte de billigste priser.

De bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Milas–Bodrum kan fås, når du booker 13 dage i forvejen, når priserne ligger på 171 kr./dag i gennemsnit. Baseret på sidste års data kan du forvente at betale 258 kr./dag i gennemsnit, hvis du lejer bil i en weekend. Lejepriserne på hverdag ligger i gennemsnit på 261 kr./dag. Selvom du kan finde tilbud på billeje hele året rundt i Lufthavn: Milas–Bodrum, er januar normalt det bedste måned at leje i, hvor priserne i gennemsnit ligger på 137 kr./dag.


Leje af bil i andre byer i Tyrkiet

Se vores biludlejningstilbud i regioner som Antalya, Konya og Istanbul i Tyrkiet

Se flere lejebiler i Bodrum

Find billige udlejningsbiler i Bodrum

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Milas–Bodrum


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Lufthavn: Milas–Bodrum. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Lufthavn: Milas–Bodrum. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.