Billeje i Sivas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sivas

Sivas, Tyrkiet
8. mar — 15. mar
Samme aflevering
Sivas, Tyrkiet
man 8.3
Middag
man 15.3
Middag

Afstanden fra Sivas til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sivass biludlejningsdisk

Biludlejning i Sivas

22 brugere har søgt efter billeje i Sivas med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sivas for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Sixt, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sivas. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sivas har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Sivas hos Global Rent A Car, som har 14 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 213 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Sivas gennem Global Rent A Car er 262 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sivas biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Sivas ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Sivas. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sivas i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Sivas i april. I Sivas kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 13 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Sivas koster 180 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sivas har flest biludlejningssteder?

Global Rent A Car er meget populært i Sivas, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 14 biludlejningssteder i Sivas by, og du kan forvente at betale omkring 262 kr./dag for din udlejningsbil i Sivas.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sivas?

Hastighedsbegrænsningen i Sivas er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Sivas har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Sivas, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Sivas, Sivas-provinsen, Tyrkiet i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Sivas 2 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Sivas.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Sivas i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sivas. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sivas plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Sivas om vejret i resten af Sivas-provinsen?

Klimaet i Sivas-provinsen i marts er normalt 2 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Sivas til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sivas

  • Få den seneste informatiom om fly til Sivas

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Sivas