Billeje i Izmir, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Izmir, Tyrkiet

Izmir, Tyrkiet
12. mar — 19. mar
Samme aflevering
Izmir, Tyrkiet
fre 12.3
Middag
fre 19.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Izmir?

Alle

60 kr. - 543 kr.

Economy

60 kr. - 293 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Izmir, Tyrkiet er i november. Med en lejepris på kun 70 kr. pr. dag er prisen 44% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i december. I Izmir kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Izmir

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Izmir, Tyrkiet
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 17 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 14 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 8 anmeldelser


Afstanden fra Izmir, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Izmir Adnan Menderess biludlejningsdisk

Biludlejning i Izmir

Vi har foretaget 774 søgninger på biludlejning i Izmir denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Izmir for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Sixt, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Izmir. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Izmir, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Izmir, Tyrkiet i april?

I april i Izmir var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 224 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 49 kr.. 223 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Izmir, men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 97 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Izmir har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Izmir er GREEN MOTION med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 145 kr. fra dens 2 beliggenheder i Izmir. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos GREEN MOTION i Izmir er 49 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Izmir, Tyrkiet biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Izmir biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Izmir tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Izmir har flest biludlejningssteder?

Enterprise er meget populært i Izmir, Tyrkiet, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Izmir, Tyrkiet by, og du kan forvente at betale omkring 313 kr./dag for din udlejningsbil i Izmir, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Izmir, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Izmir, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Izmir er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Izmir.

Hvordan er vejret i Izmir, Tyrkiet i marts?

I marts er der normalt 77 mm nedbør i Izmir og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Izmir, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Izmir i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Izmir. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Izmir plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Hyundai Accent.

Minder vejret i Izmir om vejret i resten af Izmir-provinsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Izmir til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Izmir-provinsen i marts måned normalt er ca. 11 °C med 77 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Izmir

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Izmir

Kom i gang med at planlægge din rejse til Izmir

  • Få den seneste informatiom om fly til Izmir

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Izmir
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Izmirs mest populære områder

    Find hoteller in Izmir