Billeje i Izmir, Izmir-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Izmir, Izmir-provinsen

Izmir, Tyrkiet
10. dec. — 17. dec.
Izmir, Tyrkiet
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Izmir

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Izmir

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Izmir?

De billigste udlejningsbiler i Izmir kan normalt findes gennem Right Cars. Når du booker hos Right Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 79 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Izmir er 79 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Izmir har flest lokationer?

Nissa Car Rental har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Izmir, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Izmir?

Leje af Renault Clio og Hyundai i20 in Izmir er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Renault Clio in Izmir kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 204 kr./dag og kan gå helt ned til 80 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i20 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 212 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 79 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Izmir, Izmir-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Izmir, Izmir-provinsen
Economy65 kr./dag
Lille mellemklasse76 kr./dag
Stor mellemklasse108 kr./dag
Standard193 kr./dag
Mini74 kr./dag
Premium452 kr./dag
Kompakt SUV143 kr./dag
Mellemstor SUV197 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Izmir

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Izmir?

Mulighederne for at krydse en landegrænse i en lejebil fra Izmir er i bedste fald meget små. Blandt andet af forsikringsmæssige årsager vil langt de fleste udlejningsfirmaer ikke lade dig forlade Tyrkiet i én af deres biler. Vil du fortsætte din rejse til eksempelvis Grækenland eller Bulgarien, er du derfor nødt til at aflevere din lejebil i Tyrkiet og derefter leje en anden, når du når din nye destination. Du kan eventuelt kontakte det biludlejningsfirma, du har tænkt dig at benytte, for at høre mere om dine muligheder for at krydse grænsen. Men du skal som sagt ikke regne med, at du får grønt lys.

Kan jeg leje en udlejningsbil i Izmir uden et kreditkort?

Du kan hverken bruge debetkort, for eksempel VisaDankort, eller kontant betaling i forbindelse med biludlejning hos et af de velkendte internationale firmaer, når du står i Izmir. Du skal derfor huske at have et internationalt anerkendt kreditkort med dig, når du rejser til Tyrkiet. Det skal både bruges til betaling for billejen, hvis du ikke har forudbetalt denne hjemmefra, og i forbindelse med et beløb, som firmaerne reserverer til at dække af eventuelle skader, benzin og lignende. Det betyder, at der skal være dækning på kortet for et sådan beløb, der kan variere en smule, alt efter hvilket firma du vælger. Hvis du er chauffør, skal kreditkortet desuden være i dit navn. Du kan muligvis finde mindre biludlejningsfirmaer i Izmir, der afviger fra disse regler og for eksempel accepterer et debetkort. Du frarådes dog på at skrive under på nogen form for lejeaftale, hvis du ikke er helt sikker på, hvad den indebærer.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Izmir?

Selv om du sikkert kommer til at opleve bilister, der hverken spænder selen eller overholder fartgrænserne, er det vigtigt for din egen sikkerhed, at du ikke lader dig friste til at følge dem. I tilfælde af en ulykke skal du have de rette forsikringer. Det er normalt ikke noget, du skal bekymre dig om, når du lejer en bil hos et af de velkendte biludlejningsfirmaer, men det er altid en god idé at nærstudere lejeaftalen. Når du leder efter parkeringspladser i Izmir, skal du være opmærksom på, at de både kan være svære at finde og sjældent er gratis. Du betaler både for at holde på gaden og i et parkeringshus. Kører du rundt på en af motorvejene uden for byen, møder du engang imellem et elektronisk betalingssystem, som opkræver en vejafgift automatisk. Den betaler du så senere for, når du afleverer bilen.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Izmir?

Ved biludlejning i Izmir skal du fremvise foto-ID, hvilket for danske statsborgere betyder, at du skal huske passet, når du afhenter din lejebil. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt kørekort, som du har haft i mindst ét år. Ved leje af biler i nogle kategorier, kan der imidlertid være krav om, at chaufføren har haft kørekort i to år eller mere. Som udgangspunkt kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Izmir, men det anbefales, at du også medbringer et internationalt kørekort. Det er både enkelt og billigt at anskaffe samt noget nemmere for folk i Tyrkiet at forstå. Endelig skal du bruge et internationalt anerkendt kreditkort til betaling for lejen og i forbindelse med depositum. Medbring også gerne en kvittering for din reservation. Det anbefales altid at reservere hjemmefra, hvor du typisk har bedre muligheder for at finde billige udlejningsbiler.


Find billig billeje i Izmir, Izmir-provinsen

Find den lejebil i Izmir, der passer til dine behov

Lille cars

93 kr. - 277 kr.

Alle biltyper

214 kr. - 689 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Izmir, Tyrkiet er 167 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Izmir, Tyrkiet er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Izmir.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Izmir, Tyrkiet er 220 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Izmir, Tyrkiet er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Izmir.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Izmir, Tyrkiet er 636 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Izmir, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Izmir.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Izmir, Tyrkiet er 304 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Izmir, Tyrkiet er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Izmir.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Izmir, Tyrkiet er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Izmir, Tyrkiet er i marts. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Izmir, Tyrkiet er 944 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Izmir, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 546 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 58% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

65 kr./dag

16 dec. - 6 jan.
Opel Corsa
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

16 dec. - 6 jan.
Fiat 500
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

76 kr./dag

16 dec. - 6 jan.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Izmir

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Izmir, Izmir-provinsen

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Garenta

4 kontorer

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

CIRCULAR

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,4

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,0

Nissa Car Rental

6 kontorer

Nokta Rent A Car

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Izmir

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Izmir

Det mest populære bureau

Rhodium

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

194 kr.

Den mest populære model

Renault Clio
Det mest populære biludlejningsbureau i Izmir, der er fundet på momondo i denne måned, er Rhodium. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ACTIVE RENT A CAR og VIP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Izmir i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Izmir er 194 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 237 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Izmir i de seneste 7 dage er Renault Clio. Vores brugere foretrækker også Hyundai i20 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Izmir

Herunder vises de mest populære hoteller i Izmir

Kørsel i lejebil i Izmir – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Izmir, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Izmir, Tyrkiet biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Izmir biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Izmir tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Izmir i januar måned?

På rejser til Izmir i januar måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Izmir i januar måned, når temperaturer er på omkring 8 °C og der er 95 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Izmir koster 172 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Izmir, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Izmir, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Izmir er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Izmir.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Izmir?

Hvordan er vejret i Izmir, Tyrkiet i december?

I december er der normalt 144 mm nedbør i Izmir og en gennemsnitstemperatur på 9 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Izmir, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Izmir om vejret i resten af Izmir-provinsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Izmir til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Izmir-provinsen i december måned normalt er ca. 9 °C med 144 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Izmir?

Priser for biler i Izmir opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Izmir?

Fra december 2023 er der 138 udbydere at vælge mellem for biler i Izmir.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Izmir?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Izmir. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Izmir?

For at leje en bil i Izmir, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Izmir?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Izmir, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Izmir?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Izmir ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Izmir med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Izmir.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Izmir på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Izmir.

Kan jeg finde billeje i Izmir, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Izmir.

Kan jeg søge efter billeje i Izmir med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Izmir.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Izmir på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.