Billeje i Izmir, Izmir-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Izmir, Izmir-provinsen

Izmir, Tyrkiet
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Izmir, Tyrkiet
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Izmir, Izmir-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Izmir, Izmir-provinsen
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

17 okt. - 23 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Hyundai i40
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

62 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

22 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Volkswagen Passat Variant
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

28 kr./dag

17 okt. - 23 okt.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

17 okt. - 23 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

25 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Volkswagen Polo

Vigtige oplysninger om billeje i Izmir

Mulighederne for at krydse en landegrænse i en lejebil fra Izmir er i bedste fald meget små. Blandt andet af forsikringsmæssige årsager vil langt de fleste udlejningsfirmaer ikke lade dig forlade Tyrkiet i én af deres biler. Vil du fortsætte din rejse til eksempelvis Grækenland eller Bulgarien, er du derfor nødt til at aflevere din lejebil i Tyrkiet og derefter leje en anden, når du når din nye destination. Du kan eventuelt kontakte det biludlejningsfirma, du har tænkt dig at benytte, for at høre mere om dine muligheder for at krydse grænsen. Men du skal som sagt ikke regne med, at du får grønt lys.

Du kan hverken bruge debetkort, for eksempel VisaDankort, eller kontant betaling i forbindelse med biludlejning hos et af de velkendte internationale firmaer, når du står i Izmir. Du skal derfor huske at have et internationalt anerkendt kreditkort med dig, når du rejser til Tyrkiet. Det skal både bruges til betaling for billejen, hvis du ikke har forudbetalt denne hjemmefra, og i forbindelse med et beløb, som firmaerne reserverer til at dække af eventuelle skader, benzin og lignende. Det betyder, at der skal være dækning på kortet for et sådan beløb, der kan variere en smule, alt efter hvilket firma du vælger. Hvis du er chauffør, skal kreditkortet desuden være i dit navn. Du kan muligvis finde mindre biludlejningsfirmaer i Izmir, der afviger fra disse regler og for eksempel accepterer et debetkort. Du frarådes dog på at skrive under på nogen form for lejeaftale, hvis du ikke er helt sikker på, hvad den indebærer.

Selv om du sikkert kommer til at opleve bilister, der hverken spænder selen eller overholder fartgrænserne, er det vigtigt for din egen sikkerhed, at du ikke lader dig friste til at følge dem. I tilfælde af en ulykke skal du have de rette forsikringer. Det er normalt ikke noget, du skal bekymre dig om, når du lejer en bil hos et af de velkendte biludlejningsfirmaer, men det er altid en god idé at nærstudere lejeaftalen. Når du leder efter parkeringspladser i Izmir, skal du være opmærksom på, at de både kan være svære at finde og sjældent er gratis. Du betaler både for at holde på gaden og i et parkeringshus. Kører du rundt på en af motorvejene uden for byen, møder du engang imellem et elektronisk betalingssystem, som opkræver en vejafgift automatisk. Den betaler du så senere for, når du afleverer bilen.

Ved biludlejning i Izmir skal du fremvise foto-ID, hvilket for danske statsborgere betyder, at du skal huske passet, når du afhenter din lejebil. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt kørekort, som du har haft i mindst ét år. Ved leje af biler i nogle kategorier, kan der imidlertid være krav om, at chaufføren har haft kørekort i to år eller mere. Som udgangspunkt kan du bruge dit danske kørekort, når du lejer en bil i Izmir, men det anbefales, at du også medbringer et internationalt kørekort. Det er både enkelt og billigt at anskaffe samt noget nemmere for folk i Tyrkiet at forstå. Endelig skal du bruge et internationalt anerkendt kreditkort til betaling for lejen og i forbindelse med depositum. Medbring også gerne en kvittering for din reservation. Det anbefales altid at reservere hjemmefra, hvor du typisk har bedre muligheder for at finde billige udlejningsbiler.


Find billig billeje i Izmir, Izmir-provinsen

Find den lejebil i Izmir, der passer til dine behov

Biler i Lille

90 kr. - 278 kr.

Alle biltyper

102 kr. - 638 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Izmir, Tyrkiet er 154 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Izmir, Tyrkiet er i marts. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Izmir.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Izmir, Tyrkiet er 192 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Izmir, Tyrkiet er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Izmir.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Izmir, Tyrkiet er 432 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Izmir, Tyrkiet er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Izmir, Tyrkiet er 233 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Izmir, Tyrkiet er i april. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Izmir.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Izmir, Tyrkiet er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Izmir, Tyrkiet er i september. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Izmir, Tyrkiet er 663 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Izmir, Tyrkiet er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 486 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Izmir. I Izmir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

23 okt. - 30 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Izmir

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Izmir, Izmir-provinsen
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

7,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

2,0
8 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Izmir

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Izmir

Det mest populære bureau

CarWiz

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

194 kr.

Den mest populære model

Citroen C-Elysée
Det mest populære biludlejningsbureau i Izmir, der er fundet på momondo i denne måned, er CarWiz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hit og Right Cars
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Izmir i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Izmir er 194 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 298 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Izmir i de seneste 7 dage er Citroen C-Elysée. Vores brugere foretrækker også Hyundai i20 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Izmir

Herunder vises de mest populære hoteller i Izmir

Kørsel i lejebil i Izmir – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Izmir, så du er klar til næste rejse.

I september i Izmir var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 240 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 163 kr.. 324 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Izmir, men for september er det ikke unormalt at se priser helt ned til 126 kr., afhængigt af dine ønsker.

Den billigste udbyder i Izmir er Rhodium med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 176 kr. fra dens beliggenhed i Izmir. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Rhodium i Izmir er 119 kr..

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Izmir biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Izmir tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Izmir på i september måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Izmir har en gennemsnitstemperatur på 18 °C gennemsnitlig nedbør på 41 mm i september måned. Leje af en Cabriolet i Izmir koster 805 kr./dag i gennemsnit.

CIRCULAR er meget populært i Izmir, Tyrkiet, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Izmir, Tyrkiet by, og du kan forvente at betale omkring 286 kr./dag for din udlejningsbil i Izmir, Tyrkiet.

Når du lejer en bil i Izmir, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Izmir er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Izmir.

I august er der normalt 5 mm nedbør i Izmir og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Izmir, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Dem, der gerne vil leje bil i Izmir til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Izmir-provinsen i august måned normalt er ca. 26 °C med 5 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Izmir

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Izmir

Populære udlejningsbiler i Izmir

Lej en af disse populære biltyper i Izmir

Kom i gang med at planlægge din rejse til Izmir


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Izmir, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Izmir ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Izmir.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Izmir.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Izmir.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Izmir.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.