Billeje i Mexico City, Mexico City Federal District

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mexico City, Mexico City Federal District

Mexico City, Mexico City Federal District, Mexico
3. dec. — 10. dec.
Mexico City, Mexico City Federal District, Mexico
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Mexico City

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Mexico City

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Mexico City?

De billigste udlejningsbiler i Mexico City kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 53 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Mexico City er 53 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Mexico City har flest lokationer?

Thrifty har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Mexico City, med 16 lokationer.

Bedste tilbud på lejebiler i Mexico City, Mexico City Federal District

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Mexico City, Mexico City Federal District
Economy101 kr./dag
Lille mellemklasse102 kr./dag
Stor mellemklasse106 kr./dag
Standard105 kr./dag
Stor108 kr./dag
Lille varevogn616 kr./dag
Mellemstor SUV111 kr./dag
Kompakt SUV111 kr./dag
Standard SUV112 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Mexico City

For at komme rundt i Mexico City skal du bruge en bil. Uanset om det er en Biludlejning i Mexico City eller en taxa, er begge tilgængelige og de nemmeste måder at se de ikoniske seværdigheder som Zócalo plaza og den smukke Palacio de Bellas Artes. Der er over 30 biludlejningssteder i Mexico City. Tag din udlejningsbil i Mexico City ned ad Paseo de la Reforma boulevarden og til det berømte farverige Frida Kahlo museum i udkanten af byen. Med din egen bil kan du komme rundt og tage dagsture fra den mexicanske hovedstad. Parkering i centrum af Mexico City er ikke nemt, men du kan reservere pladser i garager online. Det er sikkert at køre rundt i Mexico, men vi anbefaler blot at undgå at tage din udlejningsbil med rundt om natten.

Kan det betale sig at leje en bil, mens man besøger Mexico City?

Bortset fra de vigtigste seværdigheder i byen, er der så mange seværdigheder at se på en kort køretur væk. Teotihuacan-pyramiderne er et vigtigt sted, der går tilbage til aztekerne. Du kan leje bil i Mexico City på lidt over en time. Ud over pyramiderne ligger Xochimilco-kanalerne, der er bygget af Aztecs, under 1 time fra byens centrum. Det bør ikke være et problem at finde en billig Biludlejning i Mexico City. Den eneste vanskelige del kan være at finde parkering i byen. Ikke desto mindre vil det at leje en bil i Mexico City give dig mulighed for at tage dagsture fra centrum og sørge for, at din rejse til Mexico City er fuldført. Byen er gangbar i de forskellige kvarterer; den vanskelige del er at komme rundt mellem disse områder. Husk Mexico City-Querétaro 57D er den travleste motorvej i hele Mexico. Det er den mest direkte vej ind i hovedstaden fra nord.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Mexico City?

Vi har samlet en række love og tip til, hvornår du kører i Mexico City. Vi anbefaler, at du primært kører, mens det er lyst, især hvis du har en luksusbil udlejning i Mexico City. Natkørsel i Mexico kan blive forvirrende, især når det ikke er i byens centrum. I Mexico anvender de det metriske system, så alle skilte med hastighedsgrænser og afstandsangivelser bliver i kilometer. Hvis du rejser i Mexico City fra USA, skal du huske på, at det ikke er lovligt at slå røde sving til. Mange vejkryds i landet er erstattet af trafikcirkler, så undgå distraktioner og give efter for de biler, der allerede kører rundt. Hvis du planlægger at få en drink, anbefaler vi, at du ikke drikker og kører. Det lovlige indhold af alkohol i blodet under kørslen er under 0,08 %. Husk, at vi foreslår, at du checker ind hos Mexico Citys afdeling for motorkøretøjer for at sikre, at der ikke sker ændringer i færdselsloven.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Mexico City, hvis jeg besøger et andet land?

Du bør ikke blive bedt om at fremvise en særlig tilladelse som f.eks. den internationale chaufførs tilladelse, når du lejer din bil i Mexico City, så længe din kørekort er på engelsk. Hvis ikke, bør du have en IDP bare for en sag. Afhængigt af biludlejningsfirmaet kan du få problemer med at samle køretøjet op.


Find billig billeje i Mexico City, Mexico City Federal District

Find den lejebil i Mexico City, der passer til dine behov

Lille cars

94 kr. - 516 kr.

Alle biltyper

150 kr. - 725 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Mexico City, Mexico er 217 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Mexico City, Mexico er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 94 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico City. I Mexico City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Mexico City.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Mexico City, Mexico er 232 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Mexico City, Mexico er i september. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico City. I Mexico City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Mexico City.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Mexico City, Mexico er 520 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Mexico City, Mexico er i oktober. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 190 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mexico City. I Mexico City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Mexico City.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

20 jan. - 5 feb.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

102 kr./dag

20 jan. - 5 feb.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

112 kr./dag

20 jan. - 5 feb.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Mexico City

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mexico City, Mexico City Federal District

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,0

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

3,7

Value

5,0

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

4,8

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,7

Value

4,3

MEXRENTACAR

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

5,5

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,7

Value

4,6

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,6

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,1

Value

3,9

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,6

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

4,0

Value

3,9

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,5

Comfort

3,5

Samlet

3,6

Afhentning/aflevering

4,3

Value

3,5

Hertz

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

3,5

Samlet

2,7

Afhentning/aflevering

3,2

Value

2,7

Thrifty

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,7

Comfort

3,1

Samlet

2,8

Afhentning/aflevering

2,4

Value

2,8

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Mexico City

Herunder vises de mest populære hoteller i Mexico City

Kørsel i lejebil i Mexico City – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Mexico City, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Mexico City, Mexico biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Mexico City opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Mexico City så som Alamo, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mexico City, Mexico?

70 km/t. er fartgrænsen i Mexico City, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Mexico City er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Mexico City så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan X-Trail in Mexico City?

Hvordan er vejret i Mexico City, Mexico i november?

Normalt er vejret i Mexico City i november måned 15 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Mexico City om vejret i resten af Mexico City Federal District?

Dem, der gerne vil leje bil i Mexico City til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Mexico City Federal District i november måned normalt er ca. 15 °C med 10 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Mexico City?

Priser for biler i Mexico City opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Mexico City?

Fra november 2023 er der 136 udbydere at vælge mellem for biler i Mexico City.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Mexico City?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Mexico City. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Mexico City?

For at leje en bil i Mexico City, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Mexico City?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Mexico City, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Mexico City?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Mexico City ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Mexico City med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Mexico City eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Mexico City på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Mexico City.

Kan jeg finde billeje i Mexico City, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Mexico City med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Mexico City med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Mexico City på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mexico City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.