Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Lyngby, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lyngby, Hovedstaden

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Lyngby

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Lyngby

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lyngby?

Leje af Skoda Kamiq og Hyundai i10 in Lyngby er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Skoda Kamiq in Lyngby kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 351 kr./dag og kan gå helt ned til 346 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 123 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 107 kr./dag.

Find billig billeje i Lyngby, Hovedstaden

Find den lejebil i Lyngby, der passer til dine behov

Lille biler

118 kr. - 554 kr.

Alle biltyper

303 kr. - 1.490 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Lyngby, Danmark er 343 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Lyngby, Danmark er i marts. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyngby. I Lyngby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Lyngby, Danmark er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Lyngby, Danmark er i oktober. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyngby. I Lyngby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Lyngby, Danmark er 1.053 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Lyngby, Danmark er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lyngby. I Lyngby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Lyngby, Danmark er 617 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Lyngby, Danmark er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyngby. I Lyngby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Lyngby, Danmark er 483 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Lyngby, Danmark er i oktober. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 538 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lyngby. I Lyngby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Lyngby, Danmark er 793 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Lyngby, Danmark er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lyngby. I Lyngby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lyngby

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lyngby, Hovedstaden

Budget

1 kontor

Sixt

1 kontor

Hertz

2 kontorer

Europcar

1 kontor

Avis

1 kontor

keddy by Europcar

2 kontorer

FLIZZR

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Kørsel i lejebil i Lyngby – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lyngby, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lyngby, Danmark?

Lyngbys hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Lyngby er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Lyngby?

Minder vejret i Lyngby om vejret i resten af Hovedstaden?

Klimaet i Hovedstaden i maj er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Lyngby til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lyngby?

Priser for biler i Lyngby opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lyngby?

Antallet af udbydere for biler i Lyngby er 16 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lyngby?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lyngby. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lyngby?

For at leje en bil i Lyngby, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Lyngby?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lyngby, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lyngby?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Lyngby på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Lyngby med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Lyngby.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Lyngby på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Lyngby på momondo.

Kan jeg finde billeje i Lyngby, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Lyngby.

Kan jeg søge efter billeje i Lyngby med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Lyngby.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lyngby på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Lyngby

Find billeje i disse populære lufthavne i nærheden af Lyngby