De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Kolding, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kolding, Region Syddanmark

Chaufførens alder: 26-65
tor. 20.6
tor. 27.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Kolding, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Kolding, Region Syddanmark
Economy635 kr./dag
Lille mellemklasse682 kr./dag
Stor mellemklasse711 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Kolding

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kolding

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kolding?

De billigste udlejningsbiler i Kolding kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 215 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kolding er 335 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kolding?

Leje af Volkswagen Multivan og Kia Cee'd in Kolding er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Multivan in Kolding kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 931 kr./dag og kan gå helt ned til 766 kr./dag. Priser på leje af en Kia Cee'd kan også variere, men plejer at ligge på omkring 319 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 233 kr./dag.

Find billig billeje i Kolding, Region Syddanmark

Find den lejebil i Kolding, der passer til dine behov

Lille biler

253 kr. - 522 kr.

Alle biltyper

428 kr. - 861 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Kolding, Danmark er 358 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Kolding, Danmark er i marts. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kolding. I Kolding kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Kolding.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Kolding, Danmark er 712 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Kolding, Danmark er i december. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 427 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kolding. I Kolding kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Kolding.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Kolding, Danmark er 896 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Kolding, Danmark er i marts. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 503 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kolding. I Kolding kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kolding, Danmark er 467 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kolding, Danmark er i december. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 308 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kolding. I Kolding kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Kolding, Danmark er 1.003 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Kolding, Danmark er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 621 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kolding. I Kolding kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Kolding, Danmark er 812 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Kolding, Danmark er i marts. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 503 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kolding. I Kolding kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

635 kr./dag

25 juni - 2 juli
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

682 kr./dag

25 juni - 2 juli
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Kolding

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kolding, Region Syddanmark

Avis

2 kontorer

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

2 kontorer

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

FLIZZR

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Kolding

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kolding

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Economy, Compact, Premium

Billigste lejebil

261 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Det mest populære biludlejningsbureau i Kolding, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kolding i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Premium.
Den laveste pris for en lejebil i Kolding er 261 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 391 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kolding i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Kia Cee'd som alternativ.

Kørsel i lejebil i Kolding – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kolding, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kolding, Danmark?

Rejsende, som lejer en bil i Kolding, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Kolding ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Multivan in Kolding?

Minder vejret i Kolding om vejret i resten af Region Syddanmark?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Kolding og rundt i Region Syddanmark eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 42 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kolding?

Priser for biler i Kolding blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kolding?

Der er 15 udbydere for biler i Kolding fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kolding?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Kolding. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kolding?

Alle førere, der lejer en bil i Kolding, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kolding?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Kolding, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kolding?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Kolding ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Kolding med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Kolding.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kolding på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Kolding.

Kan jeg finde billeje i Kolding, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kolding med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Kolding med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Kolding med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kolding på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 20.6
Middag
tor. 27.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo