Billeje i Odense, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Odense, Region Syddanmark

Odense, Danmark
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Odense, Danmark
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Odense, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Odense, Region Syddanmark
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

36 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Peugeot 208
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Ford Fiesta
Audi A6
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

77 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Audi A6
BMW 3 Series Touring
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
BMW 3 Series Touring
Skoda Fabia Combi
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Skoda Fabia Combi
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

42 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Kia XCeed
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Volkswagen Passat Variant
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Renault Kadjar
Volkswagen Tiguan
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

51 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Volkswagen Tiguan

Vigtige oplysninger om billeje i Odense

Du har gode muligheder for at tage en tur til eksempelvis Tyskland eller Sverige, når du lejer en bil i Odense. Forlader du Danmark, skal du dog huske at oplyse til firmaet, der står for biludlejningen, hvilke lande du vil bruge bilen i. Det skal du gøre allerede, når du reserverer den. Herudover skal du betale et tillæg, så du fortsat er dækket af forsikringen. Skal du rejse langt, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke lande du må køre til, da dette kan variere fra firma til firma. Mange EU-lande samt Norge og Schweiz vil typisk være i orden, men der er ligeledes en del områder i Europa, som er lukket land af forsikringsmæssige årsager. Det er som regel ret nemt at finde ud af ved at besøge hjemmesiderne for de forskellige udlejningsfirmaer.

Firmaerne, der står for biludlejningen i Odense, vil typisk foretrække eller kræve, at du klarer betalingen med mindst et internationalt anerkendt kreditkort. I nogle tilfælde er det dog muligt at betale et kontant depositum i stedet og afregne eventuelle ekstra omkostninger, når du afleverer bilen. Da Odense er en af Danmarks største byer og derfor huser en del forskellige udlejningsfirmaer, burde det øge dine chancer for at vælge den løsning. Dog vil kontant depositum som regel kun være en mulighed i forbindelse med biludlejning af mindre og billigere biler. Hvis du er på udkig efter et luksuskøretøj eller en bil med masser af plads, kommer du ikke udenom at skulle bruge et kreditkort. Du skal under alle omstændigheder bruge lidt tid på at sætte dig ind i dine muligheder, da en del firmaer i Odense som sagt har krav om kreditkort, lige meget hvilken kategori af lejebiler det drejer sig om.

Der gælder de samme færdselsregler i Odense som i resten af Danmark. Modsat de fleste andre danske byer, skal du som bilist i Odense dog være opmærksom på letbanen. Et letbanetog har mulighed for at bremse eller sænke farten, men da det kører på skinner, kan det hverken dreje eller undvige, når der er optræk til en ulykke. Det er samtidig næsten lydløst, så kører du i bil, har du et stort ansvar for, at det ikke går galt. Det indebærer blandt andet at standse for gult, da du ellers kan ende midt i et vejkryds, når letbanen kører forbi. Følger du de gældende færdselsregler og instrukser omkring letbanen, bør der dog ikke være fare på færde. Herudover er der generelt i Danmark mange cyklister, som du skal tage hensyn til.

Det er naturligvis et krav, at du er i besiddelse af et gyldigt kørekort, når du lejer en bil i Odense som international rejsende. Kørekortet skal passe til den kategori, du ønsker, og derudover skal du have haft kortet i minimum et år. Firmaet bag biludlejningen skal også se bevis for, at du er den, du siger, du er. Derfor skal du kunne fremvise foto-ID i form af et pas eller et nationalt ID-kort. I forhold til betalingen skal du have et anerkendt kreditkort, som er udstedt i dit navn. Det er også en god idé at medbringe dokumentation for reservation, når du afhenter din lejebil. På den måde undgår du eventuelle misforståelser. Det kan altid anbefales at reservere i god tid, så du kan være sikker på, at udlejningsfirmaet har den bil, du ønsker.


Find billig billeje i Odense, Region Syddanmark

Find den lejebil i Odense, der passer til dine behov

Biler i Lille

334 kr. - 520 kr.

Alle biltyper

508 kr. - 853 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Odense, Danmark er 410 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Odense, Danmark er i september. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Odense.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Odense, Danmark er 599 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Odense, Danmark er i oktober. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 365 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Odense.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Odense, Danmark er 843 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Odense, Danmark er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 528 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Odense, Danmark er 503 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Odense, Danmark er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 353 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Odense.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Odense, Danmark er 744 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Odense, Danmark er i juli. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 615 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Odense.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Odense, Danmark er 822 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Odense, Danmark er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 528 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Odense.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

33 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Ford Ka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Odense

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Odense, Region Syddanmark

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sunnycars

4 kontorer

Avis

2 kontorer

Hertz

2 kontorer

Sixt

2 kontorer

Enterprise

1 kontor

keddy by Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Odense

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Odense

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Economy, Wagon, Compact

Billigste lejebil

197 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Odense, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Odense i de seneste 72 timer: Economy, Wagon, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Odense er 197 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 355 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Odense i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Opel Corsa som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Odense

Herunder vises de mest populære hoteller i Odense

Kørsel i lejebil i Odense – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Odense, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Odense for en weekend i januar fås i gennemsnit for 430 kr.. Billigere tilbud fås til 311 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Odense i januar, kan du forvente en pris på cirka 366 kr.. De bedste priser fås fra 337 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Sixt når du besøger Odense. Med gennemsnitspriser på 361 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Sixt et super udlejningsfirma at leje fra.

I byen Odense, Danmark er der 2 udlejningssteder ejet af Budget med en gennemsnitlig daglig pris på 383 kr..

50 km/t. er fartgrænsen i Odense, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Odense er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Odense så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Odense til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 1 °C, og at du kan forvente 48,7 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Odense

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Odense

Lejebiler der er populære i Odense

Lej en af disse populære biltyper i Odense

Kom i gang med at planlægge din rejse til Odense


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Odense ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Odense. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Odense, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Odense.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Odense.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Odense.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.