Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Odense, Region Syddanmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Odense, Region Syddanmark

Odense, Danmark
18. apr. — 25. apr.
Odense, Danmark
tor. 18.4
Middag
tor. 25.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Odense, Region Syddanmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Odense, Region Syddanmark
Economy217 kr./dag
Lille mellemklasse223 kr./dag
Stor mellemklasse248 kr./dag
Mini200 kr./dag
Kompakt stationcar246 kr./dag
Economy stationcar272 kr./dag
Standard stationcar280 kr./dag
Mellemstor SUV343 kr./dag
Middel stationcar494 kr./dag
Fuld størrelse stationcar1.155 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Odense, Region Syddanmark

Find den lejebil i Odense, der passer til dine behov

Lille biler

293 kr. - 424 kr.

Alle biltyper

394 kr. - 771 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Odense, Danmark er 352 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Odense, Danmark er i oktober. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Odense.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Odense, Danmark er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Odense, Danmark er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 330 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Odense.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Odense, Danmark er 1.137 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Odense, Danmark er i september. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 427 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Odense, Danmark er 428 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Odense, Danmark er i oktober. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 320 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Odense.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Odense, Danmark er 1.240 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Odense, Danmark er i september. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 591 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 54% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Odense, Danmark er 1.111 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Odense, Danmark er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 688 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Odense. I Odense kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

200 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Fiat Panda
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

211 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

217 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Opel Corsa

Information om og trends inden for biludlejning i Odense

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Odense

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Odense?

De billigste udlejningsbiler i Odense kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 130 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Odense er 373 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Odense har flest lokationer?

Avis har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Odense, med 2 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Odense?

Til gennemsnitligt 405 kr./dag (og helt ned til 184 kr./dag) er udlejning af en BMW 2 Series Active Tourer in Odense det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Peugeot 3008 in Odense for 418 kr./dag i gennemsnit (202 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Biludlejningsfirmaer i Odense

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Odense, Region Syddanmark

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

2 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

2 kontorer

Hertz

2 kontorer

keddy by Europcar

1 kontor

Sunnycars

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Odense

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Odense

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Mini, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

188 kr.

Den mest populære model

Kia Picanto
Det mest populære biludlejningsbureau i Odense, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Odense i de seneste 72 timer: Mini, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Odense er 188 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 361 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Odense i de seneste 7 dage er Kia Picanto. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Kørsel i lejebil i Odense – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Odense, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Odense, Danmark i maj?

Biludlejning i Odense for en weekend i maj fås i gennemsnit for 649 kr.. Billigere tilbud fås til 217 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Odense i maj, kan du forvente en pris på cirka 771 kr.. De bedste priser fås fra 709 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Odense, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Odense, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Odense er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Odense så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 3008 in Odense?

Minder vejret i Odense om vejret i resten af Region Syddanmark?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Odense til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Region Syddanmark normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 29 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Odense?

Priser for biler i Odense opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Odense?

Fra april 2024 er der 12 udbydere at vælge mellem for biler i Odense.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Odense?

Blandt forskellige lande, herunder Odense, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Odense?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Odense. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Odense?

Du bør booke billeje i Odense ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Odense?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Odense. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Odense med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Odense, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Odense på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Odense.

Kan jeg finde billeje i Odense, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Odense.

Kan jeg søge efter billeje i Odense med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Odense.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Odense på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 18.4
Middag
tor. 25.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Odense

Populære biludlejningsbureauer i Odense