Bil Danmark

Lej en bil i Danmark

Find billig biludlejning i Danmark til din næste rejse. Lej en bil på få minutter.

tir.. 9.11.
Middag
fre.. 12.11.
Middag
Sammenlign momondo med |

Mest populære byer at leje en bil i Danmark

Sammenlign biludlejningspriser i de mest populære byer i landet
Nuværende prisklasse
236 kr. - 303 kr. pr. dag
BILLIGSTE BY I DANMARK Billund 14% billigere Biludlejning i Billund er som regel billigst i Danmark til gennemsnitlig 236 kr. pr. dag.
DYRESTE BY I DANMARK Aarhus 11% dyrere Aarhus har som regel den dyreste biludlejning i Danmark med gennemsnitlige udlejningspriser på 303 kr. pr. dag.
MEST POPULÆRE BY I DANMARK København 66% flere besøg fra brugere Flere momondo brugere søger efter biludlejning i København end i andre regioner i Danmark.

Biludlejningsfirmaer i Danmark

Nedenfor er en liste over hvert landsdækkende biludlejningsfirma, hvor mange placeringer de har i landet, og hvilke populære byer du kan finde dem i
keddy by Europcar
42 beliggenheder
København 197 kr./dag
Rønne 233 kr./dag
Europcar
36 beliggenheder
København 360 kr./dag
Hillerød 260 kr./dag
Avis
33 beliggenheder
Odense 513 kr./dag
Rønne 401 kr./dag
Budget
33 beliggenheder
Esbjerg 215 kr./dag
Odense 348 kr./dag
Rønne 538 kr./dag
Hertz
29 beliggenheder
Aarhus 270 kr./dag
København 287 kr./dag
Odense 344 kr./dag
Aalborg 650 kr./dag
Sixt
21 beliggenheder
København 380 kr./dag
Aalborg 339 kr./dag
Aarhus 386 kr./dag

Mest populære biludlejningstyper

Herunder er de mest populære biludlejningstyper i Danmark og de billigste byer at leje dem i
Lille
Lille

Mest for pengene

København

248 kr./dag
Lille

1. mest populære

Odense

397 kr./dag
Lille

2. mest populære

Aalborg

395 kr./dag
Lille

3. mest populære

Frederikssund

334 kr./dag
Lille

4. mest populære

Karup

336 kr./dag
Lille

5. mest populære

Helsingør

296 kr./dag
Mellemstor
Mellemstor

Mest for pengene

Hillerød

314 kr./dag
Mellemstor

1. mest populære

Odense

568 kr./dag
Mellemstor

2. mest populære

Aalborg

697 kr./dag
Mellemstor

3. mest populære

Roskilde

468 kr./dag
Mellemstor

4. mest populære

København

462 kr./dag
Mellemstor

5. mest populære

Herning

528 kr./dag
Stor
Stor

Mest for pengene

Billund

803 kr./dag
Stor

1. mest populære

København

841 kr./dag
Stor

2. mest populære

Aarhus

978 kr./dag
Stor

3. mest populære

Odense

890 kr./dag
Stor

4. mest populære

Aalborg

1.079 kr./dag
Stor

5. mest populære

Fredericia

863 kr./dag
SUV
SUV

Mest for pengene

Billund

411 kr./dag
SUV

1. mest populære

Aalborg

482 kr./dag
SUV

2. mest populære

Odense

547 kr./dag
SUV

3. mest populære

København

418 kr./dag
SUV

4. mest populære

Helsingør

773 kr./dag
SUV

5. mest populære

Vejle

463 kr./dag
Varevogn
Varevogn

Mest for pengene

Aarhus

742 kr./dag
Varevogn

1. mest populære

København

854 kr./dag
Varevogn

2. mest populære

Aalborg

1.074 kr./dag
Varevogn

3. mest populære

Vejle

1.006 kr./dag

Biludlejning i Danmark

Før du booker din lejebil er der her et par tips og regler, der er værd at vide, når du kører i Danmark

Har Danmark nogle unikke færdselslove?

I Danmark kører du i højre side af vejen, og du har højre vigepligt i alle kryds, hvor der ikke er lysregulering. Hastighedsbegrænsningerne i Danmark varierer alt efter forholdene hvor du kører, og du kan og bør altid orientere dig i den lokale skiltning. Det er tilladt at have udstyr i bilen, som fortæller om fartkontrol. Det er gratis at køre på langt de fleste danske veje - det gælder både motorveje og i store byer - på nær én enkelt bro midt i landet. Det er påbudt at køre med sikkerhedssele og lys i Danmark, mens det er forbudt at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det gælder både samtaler og til at skrive sms. Ved overtrædelse af de danske færdselsregler risikerer du at blive standset af politiet, og de har forskellige muligheder for sanktion fra bøde, konfiskation af køretøj til frakendelse af kørekort.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Danmark?

Ved biludlejning Danmark er der en stribe dokumenter, du skal vise, når du henter bilen. Du skal have et gyldigt kreditkort, som er udstedt i dit eget navn. På kortet skal der være dækning, så du kan betale både lejen af bilen og et depositum. Når du henter bilen, skal du også have en udskrevet kopi af din reservation med, og du skal vise dit kørekort, som du skal have haft i mindst ét år og uden større forseelser. Er du i tvivl om størrelsen af en forseelse, anbefales det, at du kontakter udlejningsfirmaet, så der ikke opstår problemer ved afhentning af bilen. Endelig skal du have enten et pas eller en form for nationalt ID-kort, du kan vise, og hvis der er andre dokumenter, som du har noteret på din reservation, skal du også medbringe dem.

Hvilke områder i Danmark har mest trafik?

Der er tæt trafik om de store danske byer, og tættest er der i området i og om hovedstaden København. Særligt motorvejens sammenfletning af biler fra vest og fra syd ved Ishøj, som er en forstad til København, er præget af mange køer, når trafikken skal ind til København om morgenen og hjem igen sidst på eftermiddagen. I mindre grad gælder det samme for motorvejene mod nord, hvor både Hillerød- og Helsingørmotorvejen også kan have tendens til kødannelse i de travle timer. I Vestdanmark er der tæt trafik om de større byer som Aarhus, Aalborg og Odense, men ikke i samme grad som i hovedstadsområdet. På Fyn er strækningen af motorvejen syd for Odense hårdt ramt af køer, når biler fra Jylland skal til Sjælland eller omvendt og retur. Om sommeren er der også tæt trafik i sommerhusområderne i Vestjylland, ligesom der også kan være mange køretøjer på vejene i Sønderjylland, når ferietrafikken sætter ind.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Danmark?

Der er meget smuk natur i hele Danmark. Den vestjyske kyst med Vesterhavet og den barske, vindblæste natur er meget smuk at skue fra bilruden, og der er gode muligheder for også at stå ud og gå en tur. Længere sydpå kan du køre midt i marsklandet og se en del af UNESCOs verdensarv i form af Vadehavet. Kører du til Fyn og drejer mod syd, kan du køre i Svanninge bakker og nyde skov, bakker og udsigt. På Sjælland kan du køre langs den nordsjællandske kyst og skiftevis beundre de flotte huse og den smukke natur. Bevæger du dig ud på en eller flere af de mange danske øer, er der idylliske ruter på for eksempel Bornholm, der fører dig igennem og langs den specielle bornholmske klippede natur, mens du på Samsø kan se økologiske landbrug og stribevis af vejboder med lokale produkter.

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Danmark?

Det billigste biludlejningsfirma i Danmark er Major Agency. Rejsende har fundet lejebiler fra Major Agency for helt ned til 131 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 371 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Danmark?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Danmark Hertz. 47 brugere har givet Hertz en gennemsnitlig vurdering på 8,5 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 25% brugere valgt at leje bil gennem Hertz under deres besøg i Danmark.

Hvilket udlejningsbureau i Danmark har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Danmark og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 76 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at København er den mest populære destination i øjeblikket. I København har Sunnycars også 5 biludlejningssteder.

I hvilken side af vejen kører man i Danmark?

Hvis du lejer bil i Danmark, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Danmark?

I 2019 blev Danmark rangeret som nr. 16 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Danmark fik en bedømmelse på 5,6 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Danmark?

Grænsen for spirituskørsel i Danmark ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Danmark kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Danmark?

20% af momondos brugere fortrak at leje en Mini på deres rejse til Danmark, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Danmark varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 106 kr. om dagen i gennemsnit for en Mini.

Hvor meget koster benzin i Danmark?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 13,44 kr. pr. liter for benzin i Danmark. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Danmark, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,18 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 16,77 kr. pr. liter.


Biludlejning i andre byer i Danmark

Brug for mere inspiration til destinationer på din rejse til Danmark? Find udlejningsbiler i disse populære by på tværs af landet
Bil Danmark
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00