Billeje i Danmark

Leder du efter billig biludlejning i Danmark? Så søg her!

København, Danmark
2. feb. — 9. feb.
Samme aflevering
København, Danmark
tor. 2.2
Middag
tor. 9.2
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Danmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Danmark
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Peugeot 208
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

31 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Skoda Octavia Combi
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

31 jan. - 17 feb.
Ford Ka
Toyota Avensis Touring Sports
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Toyota Avensis Touring Sports
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

18 kr./dag

31 jan. - 17 feb.
Kia Cee'd
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Volkswagen Golf
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

24 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Citroen C4 Picasso
Skoda Fabia Combi
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

31 jan. - 17 feb.
Skoda Fabia Combi

Oplysninger om billeje i Danmark

I Danmark kører du i højre side af vejen, og du har højre vigepligt i alle kryds, hvor der ikke er lysregulering. Hastighedsbegrænsningerne i Danmark varierer alt efter forholdene hvor du kører, og du kan og bør altid orientere dig i den lokale skiltning. Det er tilladt at have udstyr i bilen, som fortæller om fartkontrol. Det er gratis at køre på langt de fleste danske veje - det gælder både motorveje og i store byer - på nær én enkelt bro midt i landet. Det er påbudt at køre med sikkerhedssele og lys i Danmark, mens det er forbudt at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det gælder både samtaler og til at skrive sms. Ved overtrædelse af de danske færdselsregler risikerer du at blive standset af politiet, og de har forskellige muligheder for sanktion fra bøde, konfiskation af køretøj til frakendelse af kørekort.

Ved biludlejning Danmark er der en stribe dokumenter, du skal vise, når du henter bilen. Du skal have et gyldigt kreditkort, som er udstedt i dit eget navn. På kortet skal der være dækning, så du kan betale både lejen af bilen og et depositum. Når du henter bilen, skal du også have en udskrevet kopi af din reservation med, og du skal vise dit kørekort, som du skal have haft i mindst ét år og uden større forseelser. Er du i tvivl om størrelsen af en forseelse, anbefales det, at du kontakter udlejningsfirmaet, så der ikke opstår problemer ved afhentning af bilen. Endelig skal du have enten et pas eller en form for nationalt ID-kort, du kan vise, og hvis der er andre dokumenter, som du har noteret på din reservation, skal du også medbringe dem.

Der er tæt trafik om de store danske byer, og tættest er der i området i og om hovedstaden København. Særligt motorvejens sammenfletning af biler fra vest og fra syd ved Ishøj, som er en forstad til København, er præget af mange køer, når trafikken skal ind til København om morgenen og hjem igen sidst på eftermiddagen. I mindre grad gælder det samme for motorvejene mod nord, hvor både Hillerød- og Helsingørmotorvejen også kan have tendens til kødannelse i de travle timer. I Vestdanmark er der tæt trafik om de større byer som Aarhus, Aalborg og Odense, men ikke i samme grad som i hovedstadsområdet. På Fyn er strækningen af motorvejen syd for Odense hårdt ramt af køer, når biler fra Jylland skal til Sjælland eller omvendt og retur. Om sommeren er der også tæt trafik i sommerhusområderne i Vestjylland, ligesom der også kan være mange køretøjer på vejene i Sønderjylland, når ferietrafikken sætter ind.

Der er meget smuk natur i hele Danmark. Den vestjyske kyst med Vesterhavet og den barske, vindblæste natur er meget smuk at skue fra bilruden, og der er gode muligheder for også at stå ud og gå en tur. Længere sydpå kan du køre midt i marsklandet og se en del af UNESCOs verdensarv i form af Vadehavet. Kører du til Fyn og drejer mod syd, kan du køre i Svanninge bakker og nyde skov, bakker og udsigt. På Sjælland kan du køre langs den nordsjællandske kyst og skiftevis beundre de flotte huse og den smukke natur. Bevæger du dig ud på en eller flere af de mange danske øer, er der idylliske ruter på for eksempel Bornholm, der fører dig igennem og langs den specielle bornholmske klippede natur, mens du på Samsø kan se økologiske landbrug og stribevis af vejboder med lokale produkter.


Find billig billeje i Danmark

Find den lejebil i Danmark, der passer til dine behov

Biler i Lille

272 kr. - 539 kr.

Alle biltyper

568 kr. - 1.288 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Danmark er 363 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Danmark er i oktober. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Danmark.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Danmark er 621 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Danmark er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 446 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Danmark.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Danmark er 1.033 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Danmark er i januar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 662 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Danmark er 626 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Danmark er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 449 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Danmark.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Danmark er 1.009 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Danmark er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 666 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Danmark er 1.219 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Danmark er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 734 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Danmark.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

1 feb. - 1 mar.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

18 kr./dag

31 jan. - 17 feb.
Peugeot 208

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Danmark

Nærliggende attraktioner:

Amager Strandpark4,9 km
Børsen7,8 km
Christiansborg Slot8,0 km
Nationalmuseet8,1 km
Det Kongelige Teater8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund1,6 km
Jyske Bank Boxen Arena43,8 km
Herning Museum of Contemporary Art44,3 km

Nærliggende attraktioner:

Store Torv106,3 km
Århus Domkirke106,3 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum106,5 km
Herning Museum of Contemporary Art118,1 km
Jyske Bank Boxen Arena121,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Danmark

Herunder vises de mest populære hoteller i Danmark

Billeje i Danmark

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Danmark, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Danmark er Enterprise. Rejsende har fundet lejebiler fra Enterprise for helt ned til 188 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 429 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Danmark Sixt. 81 brugere har givet Sixt en gennemsnitlig vurdering på 7,9 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 32% brugere valgt at leje bil gennem Sixt under deres besøg i Danmark.

Hvis du har planer om at rejse til Danmark og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 76 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at København er den mest populære destination i øjeblikket. I København har Sunnycars også 5 biludlejningssteder.

Hvis du lejer bil i Danmark, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

I 2019 blev Danmark rangeret som nr. 16 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Danmark fik en bedømmelse på 5,6 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Grænsen for spirituskørsel i Danmark ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Danmark kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

15% af momondos brugere fortrak at leje en Compact på deres rejse til Danmark, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Danmark varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 304 kr. om dagen i gennemsnit for en Compact.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 14,62 kr. pr. liter for benzin i Danmark. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Danmark, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,33 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 20,14 kr. pr. liter.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Danmark


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Danmark, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Danmark på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Danmark, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Danmark.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Danmark på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Danmark med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.