Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Danmark

Leder du efter billig biludlejning i Danmark? Så søg her!

København, Danmark
1. Mar — 8. Mar
København, Danmark
Fri 1.3
Middag
Fri 8.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Danmark

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Danmark

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Danmark?

Det billigste biludlejningsfirma i Danmark er keddy by Europcar. Rejsende har fundet lejebiler fra keddy by Europcar for helt ned til 212 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 414 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Danmark?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Danmark Sixt. 93 brugere har givet Sixt en gennemsnitlig vurdering på 7,5 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 51% brugere valgt at leje bil gennem Sixt under deres besøg i Danmark.

Hvilket udlejningsbureau i Danmark har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Danmark og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 49 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at København er den mest populære destination i øjeblikket. I København har Sunnycars også 3 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Danmark?

30% af momondos brugere fortrak at leje en Lille mellemklasse på deres rejse til Danmark, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Danmark varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 383 kr. om dagen i gennemsnit for en Lille mellemklasse.

Bedste tilbud på lejebiler i Danmark

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Danmark
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

118 kr./dag

29 Feb - 29 Mar
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

119 kr./dag

29 Feb - 30 Mar
Fiat Panda
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

130 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen Polo
Renault Zoe
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Renault Zoe
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

136 kr./dag

4 Mar - 31 Mar
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

136 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

139 kr./dag

4 Mar - 31 Mar
Opel Corsa
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

140 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Renault Clio

Oplysninger om billeje i Danmark

Har Danmark nogle unikke færdselslove?

I Danmark kører du i højre side af vejen, og du har højre vigepligt i alle kryds, hvor der ikke er lysregulering. Hastighedsbegrænsningerne i Danmark varierer alt efter forholdene hvor du kører, og du kan og bør altid orientere dig i den lokale skiltning. Det er tilladt at have udstyr i bilen, som fortæller om fartkontrol. Det er gratis at køre på langt de fleste danske veje - det gælder både motorveje og i store byer - på nær én enkelt bro midt i landet. Det er påbudt at køre med sikkerhedssele og lys i Danmark, mens det er forbudt at bruge håndholdt mobil under kørslen. Det gælder både samtaler og til at skrive sms. Ved overtrædelse af de danske færdselsregler risikerer du at blive standset af politiet, og de har forskellige muligheder for sanktion fra bøde, konfiskation af køretøj til frakendelse af kørekort.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Danmark?

Ved biludlejning Danmark er der en stribe dokumenter, du skal vise, når du henter bilen. Du skal have et gyldigt kreditkort, som er udstedt i dit eget navn. På kortet skal der være dækning, så du kan betale både lejen af bilen og et depositum. Når du henter bilen, skal du også have en udskrevet kopi af din reservation med, og du skal vise dit kørekort, som du skal have haft i mindst ét år og uden større forseelser. Er du i tvivl om størrelsen af en forseelse, anbefales det, at du kontakter udlejningsfirmaet, så der ikke opstår problemer ved afhentning af bilen. Endelig skal du have enten et pas eller en form for nationalt ID-kort, du kan vise, og hvis der er andre dokumenter, som du har noteret på din reservation, skal du også medbringe dem.

Hvilke områder i Danmark har mest trafik?

Der er tæt trafik om de store danske byer, og tættest er der i området i og om hovedstaden København. Særligt motorvejens sammenfletning af biler fra vest og fra syd ved Ishøj, som er en forstad til København, er præget af mange køer, når trafikken skal ind til København om morgenen og hjem igen sidst på eftermiddagen. I mindre grad gælder det samme for motorvejene mod nord, hvor både Hillerød- og Helsingørmotorvejen også kan have tendens til kødannelse i de travle timer. I Vestdanmark er der tæt trafik om de større byer som Aarhus, Aalborg og Odense, men ikke i samme grad som i hovedstadsområdet. På Fyn er strækningen af motorvejen syd for Odense hårdt ramt af køer, når biler fra Jylland skal til Sjælland eller omvendt og retur. Om sommeren er der også tæt trafik i sommerhusområderne i Vestjylland, ligesom der også kan være mange køretøjer på vejene i Sønderjylland, når ferietrafikken sætter ind.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Danmark?

Der er meget smuk natur i hele Danmark. Den vestjyske kyst med Vesterhavet og den barske, vindblæste natur er meget smuk at skue fra bilruden, og der er gode muligheder for også at stå ud og gå en tur. Længere sydpå kan du køre midt i marsklandet og se en del af UNESCOs verdensarv i form af Vadehavet. Kører du til Fyn og drejer mod syd, kan du køre i Svanninge bakker og nyde skov, bakker og udsigt. På Sjælland kan du køre langs den nordsjællandske kyst og skiftevis beundre de flotte huse og den smukke natur. Bevæger du dig ud på en eller flere af de mange danske øer, er der idylliske ruter på for eksempel Bornholm, der fører dig igennem og langs den specielle bornholmske klippede natur, mens du på Samsø kan se økologiske landbrug og stribevis af vejboder med lokale produkter.


Find billig billeje i Danmark

Find den lejebil i Danmark, der passer til dine behov

Lille cars

231 kr. - 435 kr.

Alle biltyper

474 kr. - 668 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Danmark er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Danmark er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Danmark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Danmark er 577 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Danmark er i februar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 419 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Danmark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Danmark er 921 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Danmark er i oktober. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 663 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Danmark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Danmark er 551 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Danmark er i januar. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 429 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Danmark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Danmark er 907 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Danmark er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 644 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Danmark.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Danmark er 954 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Danmark er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 628 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Danmark. I Danmark kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Danmark.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

118 kr./dag

29 Feb - 29 Mar
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

119 kr./dag

29 Feb - 30 Mar
Fiat Panda
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Danmark

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Danmark

Sunnycars

49 kontorer

keddy by Europcar

42 kontorer

Europcar

36 kontorer

Avis

34 kontorer

Budget

34 kontorer

Hertz

32 kontorer

FLIZZR

30 kontorer

Sixt

27 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Danmark

Nærliggende attraktioner:

Amager Strandpark4,9 km
Børsen7,8 km
Christiansborg Slot8,0 km
Nationalmuseet8,1 km
Det Kongelige Teater8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Legoland Billund1,6 km
Jyske Bank Boxen Arena43,8 km
Herning Museum of Contemporary Art44,3 km

Nærliggende attraktioner:

Store Torv106,3 km
Århus Domkirke106,3 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum106,5 km
Herning Museum of Contemporary Art118,1 km
Jyske Bank Boxen Arena121,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Danmark

Herunder vises de mest populære hoteller i Danmark
NH Collection Copenhagen

NH Collection Copenhagen

Strandgade 7, Copenhagen, Capital Region, Denmark

0,8 km fra centrum

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

H. C. Andersens Boulevard 12, Copenhagen, Capital Region, Denmark

1,6 km fra centrum

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen

Bernstorffsgade 27, Copenhagen, Capital Region, Denmark

1,8 km fra centrum

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 18, Kastrup, Capital Region, Denmark

0,5 km fra centrum

Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen, Capital Region, Denmark

0,2 km fra centrum

Cabinn Copenhagen

Cabinn Copenhagen

Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, Capital Region, Denmark

2,3 km fra centrum

Wakeup Copenhagen Borgergade

Wakeup Copenhagen Borgergade

Borgergade 9, Copenhagen, Capital Region, Denmark

0,5 km fra centrum

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup, Capital Region, Denmark

0,5 km fra centrum

Copenhagen Island Hotel

Copenhagen Island Hotel

Kalvebod Brygge 53, Copenhagen, Capital Region, Denmark

2,6 km fra centrum

Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, Capital Region, Denmark

2,3 km fra centrum

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen, Capital Region, Denmark

4,7 km fra centrum

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Hammerichsgade 1, Copenhagen, Capital Region, Denmark

1,8 km fra centrum

Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel

Kalvebod Brygge 5, Copenhagen, Capital Region, Denmark

1,7 km fra centrum

Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham

Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham

Alexandriagade 1, Copenhagen, Capital Region, Denmark

3,5 km fra centrum

Bedwood Hostel

Bedwood Hostel

Nyhavn 63, Copenhagen, Capital Region, Denmark

0,2 km fra centrum

Cityhub Copenhagen

Cityhub Copenhagen

97B Vesterbrogade, Copenhagen, Capital Region, Denmark

3,0 km fra centrum

Copenhagen Strand

Copenhagen Strand

Havnegade 37, Copenhagen, Capital Region, Denmark

0,4 km fra centrum

Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, Copenhagen, Capital Region, Denmark

1,2 km fra centrum


Billeje i Danmark

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Danmark, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Danmark?

Hvis du lejer bil i Danmark, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Danmark?

I 2019 blev Danmark rangeret som nr. 16 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Danmark fik en bedømmelse på 5,6 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Danmark?

Grænsen for spirituskørsel i Danmark ligger på 0,05%. Forskellige regioner og byer i Danmark kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Danmark?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 14,66 kr. pr. liter for benzin i Danmark. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Danmark, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,34 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,47 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Danmark?

Priser for biler i Danmark opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Danmark?

Antallet af udbydere for biler i Danmark er 336 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Danmark?

Blandt forskellige lande, herunder Danmark, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Danmark?

For at leje en bil i Danmark, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Danmark?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Danmark, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Danmark?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Danmark på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Danmark med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Danmark, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Danmark på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Danmark.

Kan jeg finde billeje i Danmark, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Danmark på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Danmark med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Danmark med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Danmark på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Danmark


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Danmark
Fri 1.3
Middag
Fri 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo