Billeje i Cypern

Leder du efter billig biludlejning i Cypern? Så søg her!

Larnaca, Cypern
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Larnaca, Cypern
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Cypern

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cypern

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cypern?

Ifølge vores data er KEM RENTAL CARS det billigste biludlejningsfirma i Cypern. Rejsende, som booker lejebil hos KEM RENTAL CARS, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 641 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 122 kr. om dagen, hvis du booker hos KEM RENTAL CARS.

Hvilket udlejningsbureau i Cypern har flest biludlejningssteder?

CarWiz har flere biludlejningssteder i Cypern end nogen andre firmaer. Med 38 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Overvej et besøg til Larnaca, som er den mest populære by i Cypern. CarWiz har en stor tilstedeværelse her med over 7 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Cypern?

Rejsende til Cypern foretrækker normalt en Economy. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 56% af vores brugere lejet en Economy til deres rejse til Cypern til en gennemsnitspris på 226 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Cypern

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Cypern
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

1 dec. - 3 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

141 kr./dag

15 nov. - 18 nov.
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

155 kr./dag

15 nov. - 18 nov.
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

156 kr./dag

1 dec. - 3 dec.
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

156 kr./dag

1 dec. - 3 dec.
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

169 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Fiat 500
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

171 kr./dag

1 dec. - 3 dec.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

178 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

187 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Ford Fiesta

Oplysninger om billeje i Cypern

Har Cypern nogen unikke færdselsregler?

Hvis man har planer om at leje en bil i Cypern er det første, bør man være opmærksom på, at man på øen kører i venstre side af vejen. Det er ganske vist ikke en unik lov, men det er dog den største forskel mellem trafikreglerne i Danmark og på Cypern. Derudover er der nemlig ikke nogen nævneværdige forskelle, som man behøver at bekymre sig om, da de fleste færdselsregler og farthastigheder minder meget om de danske. Man kan derfor trygt hoppe i en af de mange udlejningsbiler, som står klar i lufthavnen. Naturligvis kan man også ordne billejen allerede hjemmefra. Hos momondo kan man nemt gå på opdagelse i et stort udvalg af billige lejebiler, da vi allerede har samlet de bedste tilbud fra en lang række af anerkendte biludlejningsfirmaer. Dette betyder, at man hurtigt og uden besvær kan begynde sin bilferie på Cypern så snart at man er landet i øens lufthavn.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil på Cypern?

Hos de fleste biludlejningsfirmaer på Cypern skal man være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Derudover bør man også forvente at skulle betale et ekstra gebyr på al biludlejning, hvis man er under 25 år. I nogle tilfælde er der også en øvre aldersgrænse på 75 år. Disse alderskrav varierer dog afhængig af de individuelle firmaer, samt hvilke typer af udlejningsbiler, som der er tale om. Under alle omstændigheder kræver biludlejning på Cypern at man medbringer en række forskellige identifikationsdokumenter. Først og fremmest skal man altid huske både et gyldigt kørekort samt sit pas. Det kan også være en fordel at medbringe et internationalt kørekort, hvis man planlægger at køre i både den græske og tyrkiske del af øen. Det er normalt ikke noget problem at krydse grænsen i en lejebil, men man bør altid informere det valgte biludlejningsfirma omkring rejseplanerne på forhånd.  Somme tider kan der nemlig forekomme ekstra gebyrer i forhold til forsikringen.

Hvilke områder på Cypern har mest trafik?

Det er primært i og omkring de større byer, at man vil støde på tæt trafik og lange bilkøer. Især i myldretiden kan det være en god ide at undgå for meget kørsel, da trafikken af og til kan bevæge sig en smule langsomt. Tæt trafik er dog sjældent et problem, hvis man bevæger sig ud i de mere fredelige og naturskønne områder på Cypern. Selvom at motorvejsnetværket på øen vokser, så vil man stadig opleve at skulle køre på små landeveje, hvor kvaliteten af underlaget kan variere. Det er derfor en fordel at undersøge ruten før man tager hjemmefra. De fleste udlejningsbiler kan naturligvis godt holde til grusveje, men planlægger du at udforske de mere vilde naturområder og måske endda køre off-road så bør du altid informere dit biludlejningsfirma. De kan tilbyde dig god vejledning og nogle tilfælde kan det godt svare sig at leje en firshjulstrækker.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Cypern?

Lej en bil på Cypern, hvis du har lyst til at udforske øens mange seværdigheder og smukke naturområder. Du kan nemlig finde utrolig mange betagende udsigter overalt på øen, og som regel er det nemmest at opleve med en bil. Derudover er øens mange attraktioner fordelt rundt omkring på øen og oftest længere væk fra byerne, hvilket betyder, at det er hurtigst at komme dertil i bil. Besøger du for eksempel byen Pafos, er det ideelt at køre en tur op i de utrolige Troodos bjergene, hvor man kan finde utallige klostre og se deres mange fantastiske vægmalerier. Det er også oplagt at køre langs kysten til Limassol, hvor man undervejs kan nyde synet af Middelhavet og de lange hvide sandstrande. Hvad end man foretrækker lange afslappende dage på stranden eller en vandretur i bjergene, så er det altid et godt udgangspunkt at vælge iblandt en af de mange udlejningsbiler på Cypern, da de vil give friheden til både at opleve øens mange hyggelige byer samt den fantastiske natur.


Find billig billeje i Cypern

Find den lejebil i Cypern, der passer til dine behov

Lille

112 kr. - 249 kr.

Alle biltyper

298 kr. - 889 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Cypern er 186 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Cypern er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 67% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Cypern.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Cypern er 467 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Cypern er i marts. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Cypern.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Cypern er 809 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Cypern er i marts. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 489 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Cypern er 436 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Cypern er i december. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cypern.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Cypern er 442 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Cypern er i december. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 270 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Cypern.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Cypern er 969 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Cypern er i november. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 624 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Cypern.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Cypern er 711 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Cypern er i april. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 581 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

1 dec. - 3 dec.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

141 kr./dag

15 nov. - 18 nov.
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

155 kr./dag

15 nov. - 18 nov.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Cypern

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cypern

CarWiz

38 kontorer

Autounion Car Rental

19 kontorer

GREEN MOTION

16 kontorer

keddy by Europcar

15 kontorer

Sunnycars

13 kontorer

AbbyCar Car Rentals

11 kontorer

Europcar

11 kontorer

Oscar Rent a Car

11 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Cypern

Nærliggende attraktioner:

Nissi Beach33,8 km

Nærliggende attraktioner:

Nissi Beach138,5 km

Nærliggende attraktioner:

Nissi Beach46,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cypern

Herunder vises de mest populære hoteller i Cypern

Billeje i Cypern

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cypern, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Cypern?

Folk kører i venstre side i Cypern. Hvis du rejser til Cypern fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Cypern?

Cypern har en score på 5 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Cypern som nr. 31 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Cypern, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Cypern?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Cypern er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Cypern kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man skal være 17 for at indtage alkohol i Cypern, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Cypern?

Benzin i Cypern kostede i sidste uge 12,10 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Cypern, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Ifølge vores data har Cypern hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,41 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,87 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cypern?

Priser for biler i Cypern opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cypern?

Antallet af udbydere for biler i Cypern er 414 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cypern?

Blandt forskellige lande, herunder Cypern, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cypern?

For at leje en bil i Cypern, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Cypern

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Cypern

Biludlejning i populære lufthavne i Cypern

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Cypern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cypern


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cypern?

Du bør booke billeje i Cypern ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cypern?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Cypern. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Cypern med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Cypern, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cypern på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Cypern.

Kan jeg finde billeje i Cypern, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Cypern.

Kan jeg søge efter billeje i Cypern med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Cypern.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cypern på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.