Billeje i Cypern

Leder du efter billig biludlejning i Cypern? Så søg her!

Larnaca, Cypern
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Larnaca, Cypern
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Cypern

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Cypern
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

28 juni - 5 juli
Opel Combo
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

28 juni - 4 juli
Renault Duster
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

50 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion
Class SUV
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer

131 kr./dag

3 sep. - 11 sep.
Class SUV
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

28 juni - 5 juli
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

62 kr./dag

18 juli - 25 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

23 kr./dag

28 juni - 5 juli
Hyundai Accent

Find billig billeje i Cypern

Find den lejebil i Cypern, der passer til dine behov

Biler i Lille

35 kr. - 284 kr.

Alle biltyper

35 kr. - 688 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cypern er 180 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cypern er i januar. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 35 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Cypern.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cypern er 290 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cypern er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 216 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Cypern.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Cypern er 366 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Cypern er i september. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 286 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Cypern er 358 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Cypern er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cypern.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Cypern er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Cypern er i december. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Cypern.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Cypern er 359 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Cypern er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 385 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cypern. I Cypern kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500

Oplysninger om billeje i Cypern

Hvis man har planer om at leje en bil i Cypern er det første, bør man være opmærksom på, at man på øen kører i venstre side af vejen. Det er ganske vist ikke en unik lov, men det er dog den største forskel mellem trafikreglerne i Danmark og på Cypern. Derudover er der nemlig ikke nogen nævneværdige forskelle, som man behøver at bekymre sig om, da de fleste færdselsregler og farthastigheder minder meget om de danske. Man kan derfor trygt hoppe i en af de mange udlejningsbiler, som står klar i lufthavnen. Naturligvis kan man også ordne billejen allerede hjemmefra. Hos momondo kan man nemt gå på opdagelse i et stort udvalg af billige lejebiler, da vi allerede har samlet de bedste tilbud fra en lang række af anerkendte biludlejningsfirmaer. Dette betyder, at man hurtigt og uden besvær kan begynde sin bilferie på Cypern så snart at man er landet i øens lufthavn.

Hos de fleste biludlejningsfirmaer på Cypern skal man være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Derudover bør man også forvente at skulle betale et ekstra gebyr på al biludlejning, hvis man er under 25 år. I nogle tilfælde er der også en øvre aldersgrænse på 75 år. Disse alderskrav varierer dog afhængig af de individuelle firmaer, samt hvilke typer af udlejningsbiler, som der er tale om. Under alle omstændigheder kræver biludlejning på Cypern at man medbringer en række forskellige identifikationsdokumenter. Først og fremmest skal man altid huske både et gyldigt kørekort samt sit pas. Det kan også være en fordel at medbringe et internationalt kørekort, hvis man planlægger at køre i både den græske og tyrkiske del af øen. Det er normalt ikke noget problem at krydse grænsen i en lejebil, men man bør altid informere det valgte biludlejningsfirma omkring rejseplanerne på forhånd.  Somme tider kan der nemlig forekomme ekstra gebyrer i forhold til forsikringen.

Det er primært i og omkring de større byer, at man vil støde på tæt trafik og lange bilkøer. Især i myldretiden kan det være en god ide at undgå for meget kørsel, da trafikken af og til kan bevæge sig en smule langsomt. Tæt trafik er dog sjældent et problem, hvis man bevæger sig ud i de mere fredelige og naturskønne områder på Cypern. Selvom at motorvejsnetværket på øen vokser, så vil man stadig opleve at skulle køre på små landeveje, hvor kvaliteten af underlaget kan variere. Det er derfor en fordel at undersøge ruten før man tager hjemmefra. De fleste udlejningsbiler kan naturligvis godt holde til grusveje, men planlægger du at udforske de mere vilde naturområder og måske endda køre off-road så bør du altid informere dit biludlejningsfirma. De kan tilbyde dig god vejledning og nogle tilfælde kan det godt svare sig at leje en firshjulstrækker.

Lej en bil på Cypern, hvis du har lyst til at udforske øens mange seværdigheder og smukke naturområder. Du kan nemlig finde utrolig mange betagende udsigter overalt på øen, og som regel er det nemmest at opleve med en bil. Derudover er øens mange attraktioner fordelt rundt omkring på øen og oftest længere væk fra byerne, hvilket betyder, at det er hurtigst at komme dertil i bil. Besøger du for eksempel byen Pafos, er det ideelt at køre en tur op i de utrolige Troodos bjergene, hvor man kan finde utallige klostre og se deres mange fantastiske vægmalerier. Det er også oplagt at køre langs kysten til Limassol, hvor man undervejs kan nyde synet af Middelhavet og de lange hvide sandstrande. Hvad end man foretrækker lange afslappende dage på stranden eller en vandretur i bjergene, så er det altid et godt udgangspunkt at vælge iblandt en af de mange udlejningsbiler på Cypern, da de vil give friheden til både at opleve øens mange hyggelige byer samt den fantastiske natur.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cypern

Herunder vises de mest populære hoteller i Cypern

Billeje i Cypern

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cypern, så du er klar til næste rejse.

Ifølge vores data er KEM RENTAL CARS det billigste biludlejningsfirma i Cypern. Rejsende, som booker lejebil hos KEM RENTAL CARS, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 235 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 121 kr. om dagen, hvis du booker hos KEM RENTAL CARS.

CarWiz har flere biludlejningssteder i Cypern end nogen andre firmaer. Med 28 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Overvej et besøg til Larnaca, som er den mest populære by i Cypern. CarWiz har en stor tilstedeværelse her med over 5 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Folk kører i venstre side i Cypern. Hvis du rejser til Cypern fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Cypern har en score på 5 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Cypern som nr. 31 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Cypern, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Cypern er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Cypern kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man skal være 17 for at indtage alkohol i Cypern, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Rejsende til Cypern foretrækker normalt en Mini. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 30% af vores brugere lejet en Mini til deres rejse til Cypern til en gennemsnitspris på 64 kr. pr. dag.

Benzin i Cypern kostede i sidste uge 13,13 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Cypern, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Ifølge vores data har Cypern hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,19 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,18 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i Cypern

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Cypern

Biludlejning i populære lufthavne i Cypern

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Cypern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cypern


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Cypern ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Cypern. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Cypern, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Cypern.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Cypern.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Cypern.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.