Billeje i Bergen, Hordaland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bergen, Hordaland

Bergen, Norge
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Bergen, Norge
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Bergen, Hordaland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bergen, Hordaland
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

130 kr./dag

2 aug. - 11 aug.
Daihatsu Sirion
Peugeot 308
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

174 kr./dag

2 aug. - 11 aug.
Peugeot 308
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

128 kr./dag

29 juli - 29 aug.
Renault Mégane
Toyota 4Runner
eller lignende Luksus SUV
Op til 5 passagerer

317 kr./dag

22 juli - 5 aug.
Toyota 4Runner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

122 kr./dag

22 juli - 5 aug.
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

128 kr./dag

22 juli - 5 aug.
Hyundai Accent
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

177 kr./dag

22 juli - 5 aug.
Toyota Rush
Audi S4 Avant
eller lignende Premium stationcar
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

205 kr./dag

2 aug. - 11 aug.
Audi S4 Avant
Toyota Avensis Touring Sports
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

199 kr./dag

2 aug. - 11 aug.
Toyota Avensis Touring Sports

Find billig billeje i Bergen, Hordaland

Find den lejebil i Bergen, der passer til dine behov

Biler i Lille

222 kr. - 745 kr.

Alle biltyper

287 kr. - 1.368 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bergen, Norge er 484 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bergen, Norge er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 222 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen. I Bergen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bergen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bergen, Norge er 555 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bergen, Norge er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen. I Bergen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bergen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bergen, Norge er 448 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bergen, Norge er i september. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 340 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen. I Bergen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bergen.

Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

128 kr./dag

29 juli - 29 aug.
Renault Mégane
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

122 kr./dag

22 juli - 5 aug.
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

124 kr./dag

22 juli - 5 aug.
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Bergen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bergen, Hordaland
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,0

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,0
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,5

Value

4,5
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bergen

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bergen

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigste lejebil

368 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris
Det mest populære biludlejningsbureau i Bergen, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bergen i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Bergen er 368 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 887 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bergen i de seneste 7 dage er Toyota Yaris. Vores brugere foretrækker også Ford Focus Wagon som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Bergen

Norge byder på mange typer af rejseoplevelser. Du har mulighed for at tage på en klassisk skiferie, men du kan også nyde hovedstaden Oslo eller nogle af landets andre storbyer. Den næststørste by hedder Bergen og ligger helt ude på vestkysten, hvor du kan opleve noget af den smukkeste natur i landet samt UNESCO-seværdigheden Bryggen, der er en række gamle forretningsbygninger ved fjorden. Du kan også opleve en masse andet ved at foretage billeje i Bergen. Inden da skal du blot vide mere om udlejningsbureauernes aldersgrænse for leje af bil. Thrifty har en mindstealder på 19 år i forbindelse med biludlejning i Bergen. Alle førere under 25 år skal desuden betale et ekstra gebyr i form af et ung-fører tillæg, som koster ca. 130 NOK (ca. 100 DKK) pr. dag. Hos Sixt er minimumsalderen for billeje i Bergen ligeledes 19 år, mens dagsgebyret er på ca. 125 NOK (ca. 96 DKK) for alle chauffører under 23 år. Du finder lignende regler i forbindelse med billeje i Bergen hos de andre biludlejningsselskaber, hvad enten det er Avis, Europcar, Hertz eller andre udbydere. Lej bil i Bergen, kør kysten tynd, og oplev attraktioner inde i landet!

Fartgrænserne i Norge er noget af det første, du skal have overblik over, inden du begiver dig afsted i din udlejningsbil. I byområder er det tilladt at køre maksimalt 50 km/t. På landeveje må du køre maks. 80 km/t, mens du på de norske motorveje må køre maks. 100 km/t. I Norge ser de lidt strengere på alkohol og kørsel end i Danmark, da promillegrænsen er 0,2. I Norge skal du – ligesom i Danmark – køre med forlygterne tændt hele døgnet. Baglygterne skal være tændt i lygtetændingstiden fra solnedgangstid. Der skal betales vejafgift for at benytte de norske motorveje samt nogle af landets tunneller og broer. Du kører blot igennem de såkaldte AutoPASS, hvorefter bilens nummerplade registreres. Hos langt de fleste udlejningsfirmaer er vejafgiften inkluderet i prisen.

Parkering er en del af billeje i Bergen. I Bergen centrum er langt de fleste parkeringspladser langs vejene forbeholdt de lokale beboere kombineret med handicap-pladser. Du kan i stedet parkere din udlejningsbil i byens parkeringshuse. ByGaragen, KlosterGarasjen og NordnesGarasjen er nogle af mulighederne, hvor timeprisen ligger mellem ca. 24-36 NOK (ca. 20-28 DKK).

Nyd godt af en fuld tank, slå din GPS til og start med at nyde dine fri kilometer på diverse udflugter i Bergen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der tilbyder fri kilometer, men det kan tilkøbes. En dagstur til Hardangerfjord er et sikkert hit. Med sine gletsjere, vandfald og fjorde byder byen på et postkort-sceneri af natur. Bjerget Ulriken giver også gode ferieminder, og du kan tage svævebanen op i 643 meters højde til toppen.

Du får som regel skadesforsikring, tyverisikring og ansvarsforsikring med i billeje i Bergen. Du har dog mulighed for at justere beløbet, hvilket blandt andet betyder, at du kan betale for at få din selvrisiko af vejen. Det er også værd at overveje tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul, tag og undervogn.

Danske kørekort kan uden problemer bruges i de tre EØS-lande, som Norge også er en del af, da landet ikke er medlem af EU.

Lejebiler kan ofte hentes og afleveres i forbindelse med din landing og afgang fra Bergen Lufthavn. Budget, Sixt og Hertz har også afhentnings- og afleveringsmuligheder i indre by.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bergen

Herunder vises de mest populære hoteller i Bergen

Kørsel i lejebil i Bergen – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bergen, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 594 kr. for at leje en bil i juli i Bergen. Et særligt godt tilbud vil være omkring 557 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Bergen indtil videre. 485 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Bergen, men for juli er det ikke unormalt at se priser helt ned til 314 kr., afhængigt af dine ønsker.

Biludlejning i Bergen er billigst gennem Hertz på et af deres 5 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 276 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 823 kr./dag.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Bergen tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, Budget og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Bergen i juli måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 190 mm nedbør og temperaturer omkring 14 °C. Leje af en Economy i Bergen koster 851 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har 5 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 823 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvis du lejer en bil i Bergen, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bergen er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bergen er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bergen i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 132 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Dem, der gerne vil leje bil i Bergen til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hordaland i juni måned normalt er ca. 13 °C med 132 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bergen

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bergen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bergen. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Bergen ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Bergen med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Bergen med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Bergen.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Bergen med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.