Billeje i Bergen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bergen

Bergen, Norge
9. mar — 16. mar
Samme aflevering
Bergen, Norge
tir 9.3
Middag
tir 16.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Bergen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bergen
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.9

Vurdering baseret på 19 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 16 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 27 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Information om din rejse til Bergen

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Bergen?

Norge byder på mange typer af rejseoplevelser. Du har mulighed for at tage på en klassisk skiferie, men du kan også nyde hovedstaden Oslo eller nogle af landets andre storbyer. Den næststørste by hedder Bergen og ligger helt ude på vestkysten, hvor du kan opleve noget af den smukkeste natur i landet samt UNESCO-seværdigheden Bryggen, der er en række gamle forretningsbygninger ved fjorden. Du kan også opleve en masse andet ved at foretage billeje i Bergen. Inden da skal du blot vide mere om udlejningsbureauernes aldersgrænse for leje af bil. Thrifty har en mindstealder på 19 år i forbindelse med biludlejning i Bergen. Alle førere under 25 år skal desuden betale et ekstra gebyr i form af et ung-fører tillæg, som koster ca. 130 NOK (ca. 100 DKK) pr. dag. Hos Sixt er minimumsalderen for billeje i Bergen ligeledes 19 år, mens dagsgebyret er på ca. 125 NOK (ca. 96 DKK) for alle chauffører under 23 år. Du finder lignende regler i forbindelse med billeje i Bergen hos de andre biludlejningsselskaber, hvad enten det er Avis, Europcar, Hertz eller andre udbydere. Lej bil i Bergen, kør kysten tynd, og oplev attraktioner inde i landet!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Fartgrænserne i Norge er noget af det første, du skal have overblik over, inden du begiver dig afsted i din udlejningsbil. I byområder er det tilladt at køre maksimalt 50 km/t. På landeveje må du køre maks. 80 km/t, mens du på de norske motorveje må køre maks. 100 km/t. I Norge ser de lidt strengere på alkohol og kørsel end i Danmark, da promillegrænsen er 0,2. I Norge skal du – ligesom i Danmark – køre med forlygterne tændt hele døgnet. Baglygterne skal være tændt i lygtetændingstiden fra solnedgangstid. Der skal betales vejafgift for at benytte de norske motorveje samt nogle af landets tunneller og broer. Du kører blot igennem de såkaldte AutoPASS, hvorefter bilens nummerplade registreres. Hos langt de fleste udlejningsfirmaer er vejafgiften inkluderet i prisen.

Parkering

Parkering er en del af billeje i Bergen. I Bergen centrum er langt de fleste parkeringspladser langs vejene forbeholdt de lokale beboere kombineret med handicap-pladser. Du kan i stedet parkere din udlejningsbil i byens parkeringshuse. ByGaragen, KlosterGarasjen og NordnesGarasjen er nogle af mulighederne, hvor timeprisen ligger mellem ca. 24-36 NOK (ca. 20-28 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Bergen

Nyd godt af en fuld tank, slå din GPS til og start med at nyde dine fri kilometer på diverse udflugter i Bergen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der tilbyder fri kilometer, men det kan tilkøbes. En dagstur til Hardangerfjord er et sikkert hit. Med sine gletsjere, vandfald og fjorde byder byen på et postkort-sceneri af natur. Bjerget Ulriken giver også gode ferieminder, og du kan tage svævebanen op i 643 meters højde til toppen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du får som regel skadesforsikring, tyverisikring og ansvarsforsikring med i billeje i Bergen. Du har dog mulighed for at justere beløbet, hvilket blandt andet betyder, at du kan betale for at få din selvrisiko af vejen. Det er også værd at overveje tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Bergen, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort kan uden problemer bruges i de tre EØS-lande, som Norge også er en del af, da landet ikke er medlem af EU.

Hvor i Bergen kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lejebiler kan ofte hentes og afleveres i forbindelse med din landing og afgang fra Bergen Lufthavn. Budget, Sixt og Hertz har også afhentnings- og afleveringsmuligheder i indre by.


Afstanden fra Bergen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bergen Fleslands biludlejningsdisk

Biludlejning i Bergen

67 brugere har søgt efter billeje i Bergen med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bergen for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Hertz, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Bergen som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Bergen. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bergen i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 314 kr. for at leje en bil i april i Bergen. Et særligt godt tilbud vil være omkring 231 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Bergen indtil videre. 408 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Bergen, men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 325 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bergen har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Bergen er billigst gennem Hertz på et af deres 4 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 200 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 558 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bergen biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Bergen tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Hertz og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bergen i april måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Bergen i april måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 106 mm nedbør og temperaturer omkring 11 °C. Leje af en Economy i Bergen koster 556 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bergen har flest biludlejningssteder?

Hertz har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 558 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bergen?

Hvis du lejer en bil i Bergen, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bergen er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bergen er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Bergen, Norge i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bergen i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 3 °C og ca. 170 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Klimaet i Bergen under marts måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Bergen. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bergen plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Ford Focus og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Bergen om vejret i resten af Hordaland?

Dem, der gerne vil leje bil i Bergen til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hordaland i marts måned normalt er ca. 3 °C med 170 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Bergen

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bergen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen

 • Få den seneste informatiom om fly til Bergen

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Bergen
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Bergens mest populære områder

  Find hoteller in Bergen
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Bergen