Billeje i Kristiansand, Vest-Agder

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kristiansand, Vest-Agder

Kristiansand, Norge
9. dec. — 16. dec.
Kristiansand, Norge
lør. 9.12
Middag
lør. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Kristiansand

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kristiansand

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kristiansand?

De billigste udlejningsbiler i Kristiansand kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 246 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kristiansand er 246 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kristiansand?

En Toyota Yaris er den mest populære bil at leje in Kristiansand ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Toyota Yaris på helt ned til 290 kr./dag in Kristiansand, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 331 kr./dag. En anden populær bil at leje in Kristiansand er en Ford Focus Wagon, der i gennemsnit koster 413 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 413 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Kristiansand

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Kristiansand?

Lej en bil i Kristiansand, hvis du ønsker at se store dele af Norge på din rejse. Der findes mange muligheder for at leje en bil i Kristiansand, og det er også muligt at leje en bil, som du kan krydse internationale grænser med. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du fx tager færgen fra Kristiansand til Danmark med din lejebil, så kan der forekomme ekstragebyrer i forbindelse. Derfor skal du altid have aftalt international kørsel med dit biludlejningsselskab på forhånd inden udlejningen af bilen. Når din rejse går til flere lande, betyder dette ofte ekstra kilometer. Da din billeje i Kristiansand ofte har begrænsede kilometer, bør du se dig om efter en lejebil med fri kilometer eller en længere distance som en del af lejen.

Kan du leje en udlejningsbil i Kristiansand uden et kreditkort?

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Kristiansand uden et kreditkort. Det er typisk dette, som du bruger til at bekræfte lejen af bilen online, hvor du også finder de bedste tilbud på billige lejebiler i Kristiansand. Når du lejer en bil uden forhåndsbooking, er det ikke altid tilfældet, at den ønskede bil er ledig ved ankomsten. Men de fleste store selskaber har flere biler til rådighed, så hvis du ikke er kræsen med hvilken bil, du kommer til at leje, så er det muligt at dukke op hos biludlejningsfirmaets filial. Hvis du ønsker at leje en bil kontant, bør du kontakte udlejningsfirmaet direkte. Du skal ofte betale et kontant depositum eller hele bilens leje kontant ved afhentning, når du lejer en bil uden kreditkort. Derudover skal du altid huske at have gyldig identifikation med dig, når du ønsker at leje en bil i Kristiansand.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Kristiansand?

I Norge minder færdselsreglerne meget om dem, du kender fra Danmark. Dog varierer det norske terræn mere end det danske, hvorfor du skal gøre dig ekstra bekendt med færdselsregler i bjergområder samt fartgrænser på glatte og snedækkede veje. I Norge er det lovpligtigt at have en rød advarselstrekant i bilen og mindst én gul vest i bilen. Det er også påkrævet, at alle er spændt fast med sikkerhedssele, så længe bilen er tændt. Ligesom i Danmark må du i Norge heller ikke tale i telefon, mens du kører, hvis den ikke kan betjenes håndfrit. Mens du kører rundt i din lejebil i Norge, vil du opleve, at der findes flere betalingsveje. Takster herfra bliver typisk opkrævet automatisk gennem deres AUTO Pass-system. Du får scanneren udleveret i forbindelse med leje af bil i Kristiansand.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Kristiansand?

Hvis du er i besiddelse af et kørekort, der er udstedt i Danmark eller et andet EU-land, kan du benytte dette til at leje en bil i Kristiansand. Du behøver derfor ikke at erhverve dig et international kørekort. Men har du et, kan dette naturligvis også benyttes til leje af bil i Kristiansand. Det er vigtigt, at du også har et gyldigt pas samt et gyldigt kreditkort ved afhentning af bilen. Hvis du har en bookingbekræftelse, er det smart at have den med dig, da dette kan gøre udlejningsprocessen hurtigere. Når du kører i din lejebil i Kristiansand, skal du altid have dit kørekort og gyldig identifikation i bilen. Du skal derudover have bilens forsikringspapirer samt dokumentationen for leje af bilen fra biludlejningsfirmaet. Dette gør sig især gældende, hvis du har lejet en bil, som du påtænker at krydse internationale grænser i.


Find billig billeje i Kristiansand, Vest-Agder

Find den lejebil i Kristiansand, der passer til dine behov

Lille cars

244 kr. - 572 kr.

Alle biltyper

244 kr. - 1.473 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Kristiansand, Norge er 384 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Kristiansand, Norge er i januar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kristiansand. I Kristiansand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Kristiansand, Norge er 535 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Kristiansand, Norge er i september. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 328 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kristiansand. I Kristiansand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kristiansand

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kristiansand, Vest-Agder

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6

Budget

1 kontor

Hertz

2 kontorer

Avis

6,0
Okay
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

10,0

Sunnycars

3 kontorer

YourRent

2 kontorer

keddy by Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Kristiansand

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kristiansand

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

302 kr.

Den mest populære model

Class Standard Van
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kristiansand i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Kristiansand er 302 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 440 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kristiansand i de seneste 7 dage er Class Standard Van. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kristiansand

Herunder vises de mest populære hoteller i Kristiansand

Kørsel i lejebil i Kristiansand – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kristiansand, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kristiansand i januar måned?

Kristiansand har gennemsnitlige temperaturer på 0 °C og omkring 90 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Kristiansand bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Kristiansand. Leje af en SUV i Kristiansand koster 270 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kristiansand, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Kristiansand, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Kristiansand er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Kristiansand så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Kristiansand, Norge i december?

I december er der normalt 160 mm nedbør i Kristiansand og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Kristiansand, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Kristiansand om vejret i resten af Vest-Agder?

Klimaet i Vest-Agder i december er normalt 0 °C med en forventet nedbør på 160 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kristiansand til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kristiansand?

Priser for biler i Kristiansand opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kristiansand?

Der er 12 udbydere for biler i Kristiansand fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kristiansand?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Kristiansand. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kristiansand?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kristiansand. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kristiansand?

Hvis du booker billeje i Kristiansand via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kristiansand?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kristiansand. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Kristiansand med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Kristiansand med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kristiansand på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Kristiansand.

Kan jeg finde billeje i Kristiansand, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Kristiansand.

Kan jeg søge efter billeje i Kristiansand med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Kristiansand på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kristiansand på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.