Billeje i Kristiansand, Vest-Agder

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kristiansand, Vest-Agder

Kristiansand, Norge
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Kristiansand, Norge
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Kristiansand

Lej en bil i Kristiansand, hvis du ønsker at se store dele af Norge på din rejse. Der findes mange muligheder for at leje en bil i Kristiansand, og det er også muligt at leje en bil, som du kan krydse internationale grænser med. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du fx tager færgen fra Kristiansand til Danmark med din lejebil, så kan der forekomme ekstragebyrer i forbindelse. Derfor skal du altid have aftalt international kørsel med dit biludlejningsselskab på forhånd inden udlejningen af bilen. Når din rejse går til flere lande, betyder dette ofte ekstra kilometer. Da din billeje i Kristiansand ofte har begrænsede kilometer, bør du se dig om efter en lejebil med fri kilometer eller en længere distance som en del af lejen.

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Kristiansand uden et kreditkort. Det er typisk dette, som du bruger til at bekræfte lejen af bilen online, hvor du også finder de bedste tilbud på billige lejebiler i Kristiansand. Når du lejer en bil uden forhåndsbooking, er det ikke altid tilfældet, at den ønskede bil er ledig ved ankomsten. Men de fleste store selskaber har flere biler til rådighed, så hvis du ikke er kræsen med hvilken bil, du kommer til at leje, så er det muligt at dukke op hos biludlejningsfirmaets filial. Hvis du ønsker at leje en bil kontant, bør du kontakte udlejningsfirmaet direkte. Du skal ofte betale et kontant depositum eller hele bilens leje kontant ved afhentning, når du lejer en bil uden kreditkort. Derudover skal du altid huske at have gyldig identifikation med dig, når du ønsker at leje en bil i Kristiansand.

I Norge minder færdselsreglerne meget om dem, du kender fra Danmark. Dog varierer det norske terræn mere end det danske, hvorfor du skal gøre dig ekstra bekendt med færdselsregler i bjergområder samt fartgrænser på glatte og snedækkede veje. I Norge er det lovpligtigt at have en rød advarselstrekant i bilen og mindst én gul vest i bilen. Det er også påkrævet, at alle er spændt fast med sikkerhedssele, så længe bilen er tændt. Ligesom i Danmark må du i Norge heller ikke tale i telefon, mens du kører, hvis den ikke kan betjenes håndfrit. Mens du kører rundt i din lejebil i Norge, vil du opleve, at der findes flere betalingsveje. Takster herfra bliver typisk opkrævet automatisk gennem deres AUTO Pass-system. Du får scanneren udleveret i forbindelse med leje af bil i Kristiansand.

Hvis du er i besiddelse af et kørekort, der er udstedt i Danmark eller et andet EU-land, kan du benytte dette til at leje en bil i Kristiansand. Du behøver derfor ikke at erhverve dig et international kørekort. Men har du et, kan dette naturligvis også benyttes til leje af bil i Kristiansand. Det er vigtigt, at du også har et gyldigt pas samt et gyldigt kreditkort ved afhentning af bilen. Hvis du har en bookingbekræftelse, er det smart at have den med dig, da dette kan gøre udlejningsprocessen hurtigere. Når du kører i din lejebil i Kristiansand, skal du altid have dit kørekort og gyldig identifikation i bilen. Du skal derudover have bilens forsikringspapirer samt dokumentationen for leje af bilen fra biludlejningsfirmaet. Dette gør sig især gældende, hvis du har lejet en bil, som du påtænker at krydse internationale grænser i.


Find billig billeje i Kristiansand, Vest-Agder

Find den lejebil i Kristiansand, der passer til dine behov

Biler i Lille

286 kr. - 672 kr.

Alle biltyper

286 kr. - 1.029 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kristiansand, Norge er 390 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kristiansand, Norge er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 286 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kristiansand. I Kristiansand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kristiansand, Norge er 345 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kristiansand, Norge er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kristiansand. I Kristiansand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kristiansand

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kristiansand, Vest-Agder
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6
6,0
God
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

10,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Kristiansand

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kristiansand

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigste lejebil

443 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris
Det mest populære biludlejningsbureau i Kristiansand, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kristiansand i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Kristiansand er 443 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 520 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kristiansand i de seneste 7 dage er Toyota Yaris. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kristiansand

Herunder vises de mest populære hoteller i Kristiansand

Kørsel i lejebil i Kristiansand – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kristiansand, så du er klar til næste rejse.

570 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Kristiansand i september. Tilbud fås helt ned til 570 kr.. 0 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Kristiansand, men for september er det ikke unormalt at se priser helt ned til 0 kr., afhængigt af dine ønsker.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Kristiansand hos Hertz, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 358 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Kristiansand gennem Hertz er 433 kr./dag.

På rejser til Kristiansand i september måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Kristiansand i september måned, når temperaturer er på omkring 7 °C og der er 150 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Kristiansand koster 511 kr./dag i gennemsnit.

I byen Kristiansand, Norge er der 1 udlejningssted ejet af Avis med en gennemsnitlig daglig pris på 533 kr..

50 km/t. er fartgrænsen i Kristiansand, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Kristiansand er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Kristiansand så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I august er der normalt 130 mm nedbør i Kristiansand og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Kristiansand, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Vest-Agder i august er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 130 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kristiansand til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kristiansand


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Kristiansand via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kristiansand. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Kristiansand med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Kristiansand.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Kristiansand.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Kristiansand på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.