Billeje i Girona, Catalonien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Girona, Catalonien

Girona, Catalonien, Spanien
12. aug. — 19. aug.
Samme aflevering
Girona, Catalonien, Spanien
fre. 12.8
Middag
fre. 19.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Girona, Catalonien

Find den lejebil i Girona, der passer til dine behov

Biler i Lille

23 kr. - 516 kr.

Alle biltyper

23 kr. - 3.113 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Girona, Spanien er 150 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Girona, Spanien er i december. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 23 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 73% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Girona. I Girona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Girona, Spanien er 671 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Girona, Spanien er i juni. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 368 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Girona. I Girona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Girona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Girona, Catalonien
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Girona

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Girona

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Compact, SUV, Mini

Billigste lejebil

274 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Girona, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Firefly og Ok Mobility
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Girona i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Girona er 274 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 356 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Girona i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Girona

Herunder vises de mest populære hoteller i Girona

Kørsel i lejebil i Girona – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Girona, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Ok Mobility når du besøger Girona. Med gennemsnitspriser på 180 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Ok Mobility et super udlejningsfirma at leje fra.

Udlejningsbiler i Girona fra populære udlejningssteder så som Budget, Hertz og Alamo tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Girona, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Girona i september måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 83 mm nedbør og temperaturer omkring 15 °C. Leje af en Economy i Girona koster 58 kr./dag i gennemsnit.

50 km/t. er fartgrænsen i Girona, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Girona er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Girona så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Normalt er vejret i Girona i august måned 23 °C og den forventede nedbør er 48 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Catalonien i august er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Girona til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Girona

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Girona

Populære udlejningsbiler i Girona

Lej en af disse populære biltyper i Girona

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Girona


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Girona, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Girona ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Girona med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Girona med fair brændstofregler.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Girona på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Girona.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.