Billeje i Valencia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Valencia

Valencia, Valencia, Spanien
7. dec. — 14. dec.
Samme aflevering
Valencia, Valencia, Spanien
ons. 7.12
Middag
ons. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Valencia

Spanien er et skønt turistland med et hav af feriemuligheder for enhver smag. Når først du er landet i landets tredjestørste by, kan du med fordel drage nytte af billeje i Valencia. Det giver dig en frihed til at køre rundt i byen, men også frihed til at nyde beliggenheden helt ud til Middelhavet på den spanske østkyst. Inden du når så langt, skal du først have styr på de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil, som kan variere en del blandt udbyderne. Hos Recordgo skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage biludlejning i Valencia. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 7 EUR (ca. 52 DKK) samtidig med at have haft kørekort i mindst et år. Hos Centauro gælder de samme regler, men der skal du blot betale ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) i ekstra dagsgebyr. Hos Interrent skal du til sammenligning blot være 18 år, og dagsgebyret lyder på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Du finder lignende regler for billeje i Valencia hos udbydere som eksempelvis Avis, Clickrent og Goldcar.

Lej bil i Valencia og nyd friheden uden at være afhængig af offentlige transportmidler! Først skal du have styr på de gældende trafik- og færdselsregler i Spanien. I byområder må du køre maks. 50 km/t i din udlejningsbil. På landeveje er den maksimale hastighed på 90 km/t, mens den på motorveje er maks. 120 km/t. Ligesom i Danmark, må du i Spanien også have en promille på maks. 0,5, når du kører bil. I Spanien har man til gengæld ingen regler, hvad angår det at køre med lys. Det er dog et krav, at du som minimum kører med nærlys tændt, når du kører gennem tunneller. Når du kører i din lejebil i Valencia, skal der desuden betales vejafgift, når du benytter landets motorveje. Du kan betale ved udgangen med kontanter eller kort.

Der er begrænset med parkeringspladser langs gaderne i Valencia – især omkring den gamle bydel. Men du kan eksempelvis parkere din udlejningsbil i områderne ved Ciutat Vella, Extramurs og Eixample, hvor prisen er ca. 1,90 EUR (ca. 14 DKK) i timen. Derudover findes der mange parkeringscentre som eksempelvis San Augustin, Metropark Apa og Cyesa. Prisen pr. time er ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK).

Der er rigelig med udflugtsmål i Valencia, så du kan få glæde af dine fri kilometer. Det er blot at slå den lejede GPS til og spænde barnestolen, så hele familien kan begive sig afsted takket være biludlejning i Valencia. Albufera Natural Park er værd at køre efter. Der finder du Spaniens største flod samt byens bedste paella. Det er muligt at tage en sejltur på søen. Sagunto er et andet oplagt udflugtsmål. Det er en gammel romersk by med en fæstning på toppen, hvorfra udsigten er helt fantastisk.

Som udgangspunkt tilbyder de fleste udlejningsfirmaer en tyveriforsikring, ansvarsforsikring og en kollisionsskadeforsikring. Men du har selv mulighed for at vælge til og fra, som det passer med dine behov. Du kan eksempelvis betale for at få din selvrisiko i nul, og du kan tilkøbe ekstradækninger, så du eksempelvis opnår dækning på udstyr som ruder, tag, undervogn og hjul.

Du behøver ikke at søge om et internationalt kørekort i forbindelse med billeje i Valencia. Danske kørekort er gyldige i hele EU.

I Valencia Lufthavn kan du med fordel hente din lejebil, når du alligevel lander med fly. Det samme gælder, når du skal hjem igen, hvor du kan aflevere den det samme sted. Udlejningsfirmaer som Budget, Alamo og Europcar har også kontorer i centrum af Valencia.


Find billig billeje i Valencia

Find den lejebil i Valencia, der passer til dine behov

Biler i Lille

42 kr. - 432 kr.

Alle biltyper

42 kr. - 910 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Valencia, Spanien er 211 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Valencia, Spanien er i december. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 42 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Valencia, Spanien er 258 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Valencia, Spanien er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Valencia, Spanien er 367 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Valencia, Spanien er i oktober. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Valencia, Spanien er 200 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Valencia, Spanien er i juni. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Valencia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Valencia

Ok Mobility

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Centauro

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

7,5

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,4

Enterprise

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,2

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Free2Move

6 kontorer

Sunnycars

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Valencia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Valencia

Det mest populære bureau

CLICK RENT

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Compact

Billigste lejebil

361 kr.

Den mest populære model

Renault Espace
Det mest populære biludlejningsbureau i Valencia, der er fundet på momondo i denne måned, er CLICK RENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og DRIVALIA
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Valencia i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Valencia er 361 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 407 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Valencia i de seneste 7 dage er Renault Espace.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Valencia

Herunder vises de mest populære hoteller i Valencia

Kørsel i lejebil i Valencia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Valencia, så du er klar til næste rejse.

DRIVALIA har typisk de billigste daglige priser i Valencia, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 40 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 37 kr./dag for deres udlejningsbil i Valencia.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Valencia biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Valencia tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

CLICK RENT er meget populært i Valencia, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 1 biludlejningssted i Valencia, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 148 kr./dag for din udlejningsbil i Valencia, Spanien.

Hastighedsbegrænsningen i Valencia er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Valencia har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Valencia, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Valencia i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 51 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Valencia og rundt i Valencia eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 45 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Valencia

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Valencia

Lejebiler der er populære i Valencia

Lej en af disse populære biltyper i Valencia

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Valencia, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Valencia på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Valencia, der tilbyder gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Valencia.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Valencia.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Valencia med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.