De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Valencia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Valencia

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Valencia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Valencia
Economy90 kr./dag
Lille mellemklasse92 kr./dag
Stor mellemklasse151 kr./dag
Standard241 kr./dag
Lille varevogn338 kr./dag
Mini81 kr./dag
Mellemstor SUV118 kr./dag
Kompakt SUV122 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Valencia

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Valencia

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Valencia?

De billigste udlejningsbiler i Valencia kan normalt findes gennem Record Go. Når du booker hos Record Go, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 56 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Valencia er 188 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Valencia har flest lokationer?

Alquicoche har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Valencia, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Valencia?

Leje af Volkswagen T-Cross og Fiat 500 in Valencia er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen T-Cross in Valencia kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 293 kr./dag og kan gå helt ned til 99 kr./dag. Priser på leje af en Fiat 500 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 156 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 65 kr./dag.

Find billig billeje i Valencia

Find den lejebil i Valencia, der passer til dine behov

Lille biler

73 kr. - 727 kr.

Alle biltyper

84 kr. - 590 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Valencia, Spanien er 208 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Valencia, Spanien er i februar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Valencia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Valencia, Spanien er 166 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Valencia, Spanien er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Valencia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Valencia, Spanien er 382 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Valencia, Spanien er i september. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Valencia, Spanien er 176 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Valencia, Spanien er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Valencia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Valencia, Spanien er 276 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Valencia, Spanien er i september. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Valencia, Spanien er 191 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Valencia, Spanien er i maj. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

87 kr./dag

29 juni - 6 juli
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

90 kr./dag

29 juni - 6 juli
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Valencia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Valencia

Centauro

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

CLICK RENT

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,7

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,4

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,2

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,8

Hurtige fakta om biludlejning i Valencia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Valencia

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste lejebil

98 kr.

Den mest populære model

Volkswagen T-Cross
Det mest populære biludlejningsbureau i Valencia, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CLICK RENT og Ok Mobility
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Valencia i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Valencia er 98 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 220 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Valencia i de seneste 7 dage er Volkswagen T-Cross. Vores brugere foretrækker også Class Convertible som alternativ.

Kørsel i lejebil i Valencia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Valencia, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Valencia, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Valencia biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Valencia tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Valencia i juni måned?

I juni måned i Valencia ligger temperaturerne omkring 25 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 9 mm i gennemsnit i juni måned i Valencia gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Valencia koster 293 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Valencia, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Valencia er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Valencia har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Valencia, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Fiat 500C in Valencia?

Hvordan er vejret i Valencia, Spanien i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Valencia i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 34 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Valencia om vejret i resten af Valencia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Valencia og rundt i Valencia eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 33 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Valencia?

Priser for biler i Valencia opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Valencia?

Der er 92 udbydere for biler i Valencia fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Valencia?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Valencia. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Valencia?

For at leje en bil i Valencia, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Valencia?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Valencia, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Valencia?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Valencia på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Valencia med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Valencia, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Valencia på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Valencia.

Kan jeg finde billeje i Valencia, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Valencia.

Kan jeg søge efter billeje i Valencia med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Valencia med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Valencia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Valencia

Populære typer af udlejningsbiler i Valencia