Lej en bil i Valencia, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Valencia, Spanien

Valencia, VC, Spanien
1. nov. — 8. nov.
Samme aflevering
Valencia, VC, Spanien
man. 1.11
Middag
man. 8.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Valencia, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

37 kr. - 461 kr.

Alle biltyper

37 kr. - 629 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Valencia, Spanien, er 100 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Valencia, Spanien, er i december. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 37 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Valencia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Valencia, Spanien, er 139 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Valencia, Spanien, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 147 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Valencia. I Valencia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Valencia.


Biludlejningsfirmaer i Valencia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Valencia, Spanien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
5 kontorer
5 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Valencia

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Valencia?

Spanien er et skønt turistland med et hav af feriemuligheder for enhver smag. Når først du er landet i landets tredjestørste by, kan du med fordel drage nytte af billeje i Valencia. Det giver dig en frihed til at køre rundt i byen, men også frihed til at nyde beliggenheden helt ud til Middelhavet på den spanske østkyst. Inden du når så langt, skal du først have styr på de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil, som kan variere en del blandt udbyderne. Hos Recordgo skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage biludlejning i Valencia. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 7 EUR (ca. 52 DKK) samtidig med at have haft kørekort i mindst et år. Hos Centauro gælder de samme regler, men der skal du blot betale ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) i ekstra dagsgebyr. Hos Interrent skal du til sammenligning blot være 18 år, og dagsgebyret lyder på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Du finder lignende regler for billeje i Valencia hos udbydere som eksempelvis Avis, Clickrent og Goldcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Lej bil i Valencia og nyd friheden uden at være afhængig af offentlige transportmidler! Først skal du have styr på de gældende trafik- og færdselsregler i Spanien. I byområder må du køre maks. 50 km/t i din udlejningsbil. På landeveje er den maksimale hastighed på 90 km/t, mens den på motorveje er maks. 120 km/t. Ligesom i Danmark, må du i Spanien også have en promille på maks. 0,5, når du kører bil. I Spanien har man til gengæld ingen regler, hvad angår det at køre med lys. Det er dog et krav, at du som minimum kører med nærlys tændt, når du kører gennem tunneller. Når du kører i din lejebil i Valencia, skal der desuden betales vejafgift, når du benytter landets motorveje. Du kan betale ved udgangen med kontanter eller kort.

Parkering

Der er begrænset med parkeringspladser langs gaderne i Valencia – især omkring den gamle bydel. Men du kan eksempelvis parkere din udlejningsbil i områderne ved Ciutat Vella, Extramurs og Eixample, hvor prisen er ca. 1,90 EUR (ca. 14 DKK) i timen. Derudover findes der mange parkeringscentre som eksempelvis San Augustin, Metropark Apa og Cyesa. Prisen pr. time er ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Valencia

Der er rigelig med udflugtsmål i Valencia, så du kan få glæde af dine fri kilometer. Det er blot at slå den lejede GPS til og spænde barnestolen, så hele familien kan begive sig afsted takket være biludlejning i Valencia. Albufera Natural Park er værd at køre efter. Der finder du Spaniens største flod samt byens bedste paella. Det er muligt at tage en sejltur på søen. Sagunto er et andet oplagt udflugtsmål. Det er en gammel romersk by med en fæstning på toppen, hvorfra udsigten er helt fantastisk.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt tilbyder de fleste udlejningsfirmaer en tyveriforsikring, ansvarsforsikring og en kollisionsskadeforsikring. Men du har selv mulighed for at vælge til og fra, som det passer med dine behov. Du kan eksempelvis betale for at få din selvrisiko i nul, og du kan tilkøbe ekstradækninger, så du eksempelvis opnår dækning på udstyr som ruder, tag, undervogn og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i Valencia, eller skal man have et internationalt?

Du behøver ikke at søge om et internationalt kørekort i forbindelse med billeje i Valencia. Danske kørekort er gyldige i hele EU.

Hvor i Valencia kan man hente og aflevere sin lejebil?

I Valencia Lufthavn kan du med fordel hente din lejebil, når du alligevel lander med fly. Det samme gælder, når du skal hjem igen, hvor du kan aflevere den det samme sted. Udlejningsfirmaer som Budget, Alamo og Europcar har også kontorer i centrum af Valencia.


Afstanden fra Valencia, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Alicantes biludlejningsdisk

Biludlejning i Valencia

I oktober har vi foretaget 31 søgninger på biludlejning i Valencia for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Valencia for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Valencia har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Valencia. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Valencia har de billigste biludlejningspriser?

Record Go har typisk de billigste daglige priser i Valencia, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 47 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 25 kr./dag for deres udlejningsbil i Valencia.

Er der et afbestillingsgebyr på min Valencia, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Valencia biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Valencia tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Valencia i november måned?

Leje af en standardbil i Valencia i november måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 12 °C og nedbør omkring 52 mm i november, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Valencia koster 1.035 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Valencia har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Valencia, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Valencia, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 1.076 kr./dag for din udlejningsbil i Valencia, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Valencia, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Valencia er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Valencia har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Valencia, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Valencia?

Når vores brugere lejer bil in Valencia, vælger de fleste en Ford Escape til 210 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Ka til i gennemsnit 210 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Escape in Valencia for helt ned til 0 kr./dag og udlejning af Ford Ka for helt ned til 1 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Valencia?

Alamo udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Valencia for 843 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Mercedes-Benz V-Class in Valencia kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Valencia, Spanien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Valencia i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 74 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Valencia typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Valencia om vejret i resten af Valencia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Valencia og rundt i Valencia eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 62,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Valencia

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Valencia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia