Billeje i Valencia, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Valencia, Spanien

Valencia, VC, Spanien
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Valencia, VC, Spanien
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Valencia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Valencia, Spanien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.9

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 14 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.9

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.4

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Information om din rejse til Valencia

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Valencia?

Spanien er et skønt turistland med et hav af feriemuligheder for enhver smag. Når først du er landet i landets tredjestørste by, kan du med fordel drage nytte af billeje i Valencia. Det giver dig en frihed til at køre rundt i byen, men også frihed til at nyde beliggenheden helt ud til Middelhavet på den spanske østkyst. Inden du når så langt, skal du først have styr på de forskellige udlejningsfirmaers aldersgrænse for leje af bil, som kan variere en del blandt udbyderne. Hos Recordgo skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne foretage biludlejning i Valencia. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 7 EUR (ca. 52 DKK) samtidig med at have haft kørekort i mindst et år. Hos Centauro gælder de samme regler, men der skal du blot betale ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) i ekstra dagsgebyr. Hos Interrent skal du til sammenligning blot være 18 år, og dagsgebyret lyder på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Du finder lignende regler for billeje i Valencia hos udbydere som eksempelvis Avis, Clickrent og Goldcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Lej bil i Valencia og nyd friheden uden at være afhængig af offentlige transportmidler! Først skal du have styr på de gældende trafik- og færdselsregler i Spanien. I byområder må du køre maks. 50 km/t i din udlejningsbil. På landeveje er den maksimale hastighed på 90 km/t, mens den på motorveje er maks. 120 km/t. Ligesom i Danmark, må du i Spanien også have en promille på maks. 0,5, når du kører bil. I Spanien har man til gengæld ingen regler, hvad angår det at køre med lys. Det er dog et krav, at du som minimum kører med nærlys tændt, når du kører gennem tunneller. Når du kører i din lejebil i Valencia, skal der desuden betales vejafgift, når du benytter landets motorveje. Du kan betale ved udgangen med kontanter eller kort.

Parkering

Der er begrænset med parkeringspladser langs gaderne i Valencia – især omkring den gamle bydel. Men du kan eksempelvis parkere din udlejningsbil i områderne ved Ciutat Vella, Extramurs og Eixample, hvor prisen er ca. 1,90 EUR (ca. 14 DKK) i timen. Derudover findes der mange parkeringscentre som eksempelvis San Augustin, Metropark Apa og Cyesa. Prisen pr. time er ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Valencia

Der er rigelig med udflugtsmål i Valencia, så du kan få glæde af dine fri kilometer. Det er blot at slå den lejede GPS til og spænde barnestolen, så hele familien kan begive sig afsted takket være biludlejning i Valencia. Albufera Natural Park er værd at køre efter. Der finder du Spaniens største flod samt byens bedste paella. Det er muligt at tage en sejltur på søen. Sagunto er et andet oplagt udflugtsmål. Det er en gammel romersk by med en fæstning på toppen, hvorfra udsigten er helt fantastisk.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som udgangspunkt tilbyder de fleste udlejningsfirmaer en tyveriforsikring, ansvarsforsikring og en kollisionsskadeforsikring. Men du har selv mulighed for at vælge til og fra, som det passer med dine behov. Du kan eksempelvis betale for at få din selvrisiko i nul, og du kan tilkøbe ekstradækninger, så du eksempelvis opnår dækning på udstyr som ruder, tag, undervogn og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i Valencia, eller skal man have et internationalt?

Du behøver ikke at søge om et internationalt kørekort i forbindelse med billeje i Valencia. Danske kørekort er gyldige i hele EU.

Hvor i Valencia kan man hente og aflevere sin lejebil?

I Valencia Lufthavn kan du med fordel hente din lejebil, når du alligevel lander med fly. Det samme gælder, når du skal hjem igen, hvor du kan aflevere den det samme sted. Udlejningsfirmaer som Budget, Alamo og Europcar har også kontorer i centrum af Valencia. (Information checket 12/05/2019).


Afstanden fra Valencia, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Alicantes biludlejningsdisk

Biludlejning i Valencia

I april har vi foretaget 117 søgninger på biludlejning i Valencia for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Valencia for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Valencia har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Valencia. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Valencia har de billigste biludlejningspriser?

Record Go har typisk de billigste daglige priser i Valencia, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 46 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 25 kr./dag for deres udlejningsbil i Valencia.

Er der et afbestillingsgebyr på min Valencia, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Valencia biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Valencia tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Valencia i maj måned?

I maj måned i Valencia ligger temperaturerne omkring 22 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 23 mm i gennemsnit i maj måned i Valencia gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Valencia koster 446 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Valencia har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Valencia, Spanien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Valencia, Spanien by, og du kan forvente at betale omkring 519 kr./dag for din udlejningsbil i Valencia, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Valencia, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Valencia er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Valencia har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Valencia, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Valencia, Spanien i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Valencia i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 37 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Valencia i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Valencia. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Valencia plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Fiat 500.

Minder vejret i Valencia om vejret i resten af Valencia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Valencia og rundt i Valencia eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 33 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Valencia

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Valencia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia