De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Puerto del Rosario, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Puerto del Rosario, Kanariske Øer

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Puerto del Rosario, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Puerto del Rosario, Kanariske Øer
Economy71 kr./dag
Lille mellemklasse82 kr./dag
Stor mellemklasse86 kr./dag
Lille varevogn222 kr./dag
Mini63 kr./dag
Varevogn til passagerer196 kr./dag
Kompakt SUV81 kr./dag
Mellemstor SUV88 kr./dag
Leverandørvalg119 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Puerto del Rosario

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Puerto del Rosario

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Puerto del Rosario?

De billigste udlejningsbiler i Puerto del Rosario kan normalt findes gennem Omega Rent A Car. Når du booker hos Omega Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 58 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Puerto del Rosario er 58 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Puerto del Rosario?

Til gennemsnitligt 156 kr./dag (og helt ned til 104 kr./dag) er udlejning af en Volkswagen T-Cross in Puerto del Rosario det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Toyota Aygo in Puerto del Rosario for 213 kr./dag i gennemsnit (199 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Puerto del Rosario, Kanariske Øer

Find den lejebil i Puerto del Rosario, der passer til dine behov

Lille biler

108 kr. - 311 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 352 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Puerto del Rosario, Spanien er 177 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Puerto del Rosario, Spanien er i maj. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Puerto del Rosario. I Puerto del Rosario kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Puerto del Rosario.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Puerto del Rosario, Spanien er 247 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Puerto del Rosario, Spanien er i september. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Puerto del Rosario. I Puerto del Rosario kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Puerto del Rosario.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Puerto del Rosario, Spanien er 348 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Puerto del Rosario, Spanien er i juni. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Puerto del Rosario. I Puerto del Rosario kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Puerto del Rosario, Spanien er 211 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Puerto del Rosario, Spanien er i maj. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 82 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Puerto del Rosario. I Puerto del Rosario kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Puerto del Rosario.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Puerto del Rosario, Spanien er 364 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Puerto del Rosario, Spanien er i september. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Puerto del Rosario. I Puerto del Rosario kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Puerto del Rosario.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Puerto del Rosario, Spanien er 348 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Puerto del Rosario, Spanien er i juni. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Puerto del Rosario. I Puerto del Rosario kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

63 kr./dag

21 maj - 28 maj
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

71 kr./dag

21 maj - 28 maj
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario, Kanariske Øer

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Cicar

1 kontor

Thrifty

2 kontorer

Top Car Canary

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

4,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

2,0

Europcar

1 kontor

Ace

1 kontor

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

5,9

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

3,4

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Puerto del Rosario

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Puerto del Rosario

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

SUV, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

98 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Puerto del Rosario, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Top Car Canary
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Puerto del Rosario er 98 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 142 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Puerto del Rosario i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen T-Cross som alternativ.

Kørsel i lejebil i Puerto del Rosario – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Puerto del Rosario, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Puerto del Rosario i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 0 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Puerto del Rosario er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Puerto del Rosario koster 162 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Puerto del Rosario, Spanien?

Når du lejer en bil i Puerto del Rosario, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Puerto del Rosario er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Puerto del Rosario.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Puerto del Rosario?

Hvordan er vejret i Puerto del Rosario, Spanien i maj?

Normalt er vejret i Puerto del Rosario i maj måned 19 °C og den forventede nedbør er 1 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Puerto del Rosario om vejret i resten af Kanariske Øer?

Klimaet i Kanariske Øer i maj er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 3,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Puerto del Rosario til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Puerto del Rosario?

Priser for biler i Puerto del Rosario opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Puerto del Rosario?

Antallet af udbydere for biler i Puerto del Rosario er 35 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Puerto del Rosario?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Puerto del Rosario. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Puerto del Rosario?

Alle førere, der lejer en bil i Puerto del Rosario, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Puerto del Rosario?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Puerto del Rosario, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Puerto del Rosario?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Puerto del Rosario ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Puerto del Rosario med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Puerto del Rosario med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Puerto del Rosario på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Puerto del Rosario.

Kan jeg finde billeje i Puerto del Rosario, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Puerto del Rosario på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Puerto del Rosario med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Puerto del Rosario.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Puerto del Rosario på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Puerto del Rosario

Populære biludlejningsbureauer i Puerto del Rosario