Billeje i Puerto del Rosario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Puerto del Rosario

Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spanien
2. mar — 9. mar
Samme aflevering
Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spanien
tir 2.3
Middag
tir 9.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Puerto del Rosario til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Puerto del Rosario Fuerteventuras biludlejningsdisk

Biludlejning i Puerto del Rosario

I februar til og med i dag 42 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Puerto del Rosario.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Puerto del Rosario for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Puerto del Rosario. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Puerto del Rosario biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Puerto del Rosario biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Puerto del Rosario tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Puerto del Rosario i marts måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 17 °C og nedbør på 4 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i marts måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Puerto del Rosario er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Puerto del Rosario koster 74 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario har flest biludlejningssteder?

ORLANDO er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Puerto del Rosario. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 63 kr. i Puerto del Rosario.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Puerto del Rosario?

Når du lejer en bil i Puerto del Rosario, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Puerto del Rosario er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Puerto del Rosario.

Hvordan er vejret i Puerto del Rosario, Spanien i februar?

Normalt er vejret i Puerto del Rosario i februar måned 16 °C og den forventede nedbør er 14 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Puerto del Rosario i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Puerto del Rosario. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Puerto del Rosario plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Volkswagen Polo og Ford Focus.

Minder vejret i Puerto del Rosario om vejret i resten af Kanariske Øer?

Klimaet i Kanariske Øer i februar er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 26,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Puerto del Rosario til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Puerto del Rosario

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Puerto del Rosario