Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Kailua-Kona, Hawaii

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kailua-Kona, Hawaii

Kailua-Kona, Big Island, HI, USA
26. mar. — 2. apr.
Kailua-Kona, Big Island, HI, USA
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Kailua-Kona

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kailua-Kona

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kailua-Kona?

De billigste udlejningsbiler i Kailua-Kona kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 252 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kailua-Kona er 269 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kailua-Kona?

Når vores brugere lejer bil in Kailua-Kona, vælger de fleste en Chevrolet Tahoe til 747 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Chevrolet Suburban til i gennemsnit 750 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Chevrolet Tahoe in Kailua-Kona for helt ned til 728 kr./dag og udlejning af Chevrolet Suburban for helt ned til 710 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Kailua-Kona

En ferie eller tur til Kailua-Kona ville ikke være fuldendt uden at stoppe ved nogle af de berømte seværdigheder, såsom Kanaloa Octopus Farm, Manini'owali Beach eller Mauna Kea Summit. Mens offentlig transport er let tilgængelig og til at betale, ville det bare ikke være det samme sammenlignet med at leje en bil. Billeje i Kailua-Kona giver dig mere bekvemt, og du kan nemt bevæge dig rundt til hvor som helst i dit tempo uden at skulle vente på nogen. Hvad angår parkeringsspørgsmålet, behøver du ikke at bekymre dig om det, fordi der er masser af parkeringspladser omkring Kailua-Kona, og selvom de fleste skal betales, er priserne relativt lommevenlige. Derudover er der masser af Kailua-Kona Biludlejning, så det burde ikke være svært at finde en.

Er det værd at leje en bil, mens du besøger Kailua-Kona?

Når du er på ferie, er det tilrådeligt, at du får en billig bil leje i Kailua-Kona at hjælpe dig med at bevæge dig rundt. Selvom der kan være et omfattende bussystem, er Hawaii den eneste ø med et sådant system, men de giver dig ikke mulighed for at medbringe bagage, og du har ikke fleksibiliteten, da de følger en stram tidsplan. Derfor er Biludlejning i Kailua-Kona realistisk den eneste mulighed, du har, der giver komfort, bekvemmelighed og fleksibilitet. Du kan også køre rundt og se seværdighederne i området, især fordi de fleste af dem er spredt ud over hinanden.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg have i tankerne, når jeg kører i Kailua-Kona?

Da Hawaii stadig teknisk set er en del af USA, er deres kørelove ikke så meget anderledes end andre stater på fastlandet. Der er dog nogle mindre forskelle mellem kørsel i Hawaii og det kontinentale USA, som du bør være opmærksom på. For det første kan solnedgangen være tidligere, så hvis du ikke kan lide at køre i mørket, skal du sørge for at holde øje med det. For det andet er gaspriserne relativt højere på grund af forsendelsesomkostningerne, og nogle dele har meget begrænset adgang til tankstationer. Vent ikke til du er tom for at fylde op, hvis du ikke vil have nogen ulemper. En anden ting at huske er, at de fleste veje i Kailua-Kona kun har to baner i begge retninger, så du bør være forsigtig med modkørende trafik. Til sidst har Hawaii en "for høj hastighed"-statut, der har en høj bøde, så selv når du beundrer Kailua-Konas naturlige skønhed, mens du kører gennem vejene, skal du opretholde den fastsatte hastighedsgrænse. Vores råd ville være, før du får din udlejningsbil i Kailua-Kona, slå færdselsloven op.

Kan jeg køre mellem øer med en udlejningsbil fra Kailua-Kona, Hawaii?

Reservationsprocessen for billeje i Kailua-Kona, Hawaii, er ligetil og følger samme procedure, som hvis du lejer en bil fra de fleste amerikanske stater. Mens amerikanske statsborgere og canadiere kan leje et køretøj og køre mellem de to lande, er tingene helt anderledes i Hawaii. Da der ikke er færger mellem Hawaii-øerne, skal du leje separate biler for at flytte mellem øerne. Da HI er i midten af Stillehavet og kilometervis væk fra den nærmeste californiske kyst, er der ingen land-, bro- eller færgeforbindelse fra Hawaii til det amerikanske fastland Det er derfor ikke muligt at leje en bil og forlade Hawaii.

Kan du leje en udlejningsbil i Kailua-Kona, Hawaii uden kreditkort?

Mens nogle biludlejningssteder i Kailua-Kona kan acceptere kontanter, men da cash-only-transaktioner er risikable, vil de fleste faciliteter sandsynligvis bede dig om at bruge dit kreditkort og betale kontant, når du returnerer lejen. Du kan også betale et kontant depositum på forhånd, men billige Biludlejning i Kailua-Kona, Hawaii, herunder de små, uafhængige faciliteter, skal sikre, at du kan stole på. Så før du kører ud af partiet med deres værdsatte besiddelse, skal du give vigtige oplysninger som f.eks. bevis på forsikring, kontant depositum eller postanvisning, herunder de seneste forbrugsregninger, der viser din aktuelle adresse. Du kan også blive bedt om at betale de fulde omkostninger ved den elektriske Biludlejning, herunder et minimum kontant depositum på mindst 25%. Biludlejningsfirmaer som Hertz, Dollar og Thrifty er kendt for at bede lejere om et depositum-id-kort, da det er sådan, de kan køre en kreditkontrol for at godkende en kontant indbetaling på forhånd. Et andet alternativ til et kreditkort er at bruge et betalingskort. De fleste Biludlejning i Kailua-Kona, Hawaii, accepterer dem, da pengene debiteres øjeblikkeligt fra din bankkonto. Hvis du bestiller din bil via momondo-søgemaskinen, kan du se, hvilke firmaer der accepterer Master-kort eller Visa-betalingskort. Bemærk, at når først Kailua-Kona har godkendt betaling med betalingskort, vil biludlejningsselskabet stadig kræve, at du fremviser gyldige former for foto-ID.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Kailua-Kona, Hawaii?

Ud over din almindelige licens skal du medbringe en International Driver's License, hvis din oprindelige licens ikke findes i det latinske alfabet, og sørge for at have et gyldigt foto-id og pas med dig. Hvis du ikke er amerikansk statsborger og har fundet et biludlejnings-sted i Kailua-Kona, Hawaii, skal du bruge et større kreditkort eller et Master-kort eller Visa-betalingskort til et sikkerhedsdepositum, når du henter din elektriske Biludlejning. Gennemgå altid betalingspolitikken for det økonomiske biludlejningsfirma, du vælger at bruge.


Find billig billeje i Kailua-Kona, Hawaii

Find den lejebil i Kailua-Kona, der passer til dine behov

Lille biler

318 kr. - 777 kr.

Alle biltyper

407 kr. - 1.074 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Kailua-Kona, USA er 265 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Kailua-Kona, USA er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kailua-Kona. I Kailua-Kona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Kailua-Kona, USA er 350 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Kailua-Kona, USA er i oktober. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kailua-Kona. I Kailua-Kona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Kailua-Kona, USA er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Kailua-Kona, USA er i februar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 381 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kailua-Kona. I Kailua-Kona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kailua-Kona, USA er 300 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kailua-Kona, USA er i marts. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 276 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kailua-Kona. I Kailua-Kona kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kailua-Kona

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kailua-Kona, Hawaii

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,1

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,7

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,1

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,2

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,4

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,1

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,7

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,8

Hurtige fakta om biludlejning i Kailua-Kona

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kailua-Kona

Populære biltyper

Standard, SUV, Full-size

Billigste lejebil

555 kr.

Den mest populære model

Chevrolet Tahoe
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kailua-Kona i de seneste 72 timer: Standard, SUV, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Kailua-Kona er 555 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 618 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kailua-Kona i de seneste 7 dage er Chevrolet Tahoe. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Suburban som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kailua-Kona

Herunder vises de mest populære hoteller i Kailua-Kona
Royal Kona Resort

Royal Kona Resort

75-5852 Alii Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

0,8 km fra centrum

Outrigger Kona Resort and Spa

Outrigger Kona Resort and Spa

78-128 Ehukai Street, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

9,3 km fra centrum

Mauna Lani, Auberge Resorts Collection

Mauna Lani, Auberge Resorts Collection

68-1400 Mauna Lani Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

36,5 km fra centrum

Kona Coast Resort

Kona Coast Resort

78-6842 Alii Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

8,1 km fra centrum

Courtyard by Marriott King Kamehameha's Kona Beach Hotel

Courtyard by Marriott King Kamehameha's Kona Beach Hotel

75-5660 Palani Road, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

0,7 km fra centrum

Four Seasons Resort Hualalai

Four Seasons Resort Hualalai

72-100 Ka'Upulehu Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

20,9 km fra centrum

Big Island Retreat

Big Island Retreat

78-226 Kahaluu Road, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

7,0 km fra centrum

Holua Resort

Holua Resort

78-7190 Kaleiopapa Street, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

9,5 km fra centrum

Pacific 19 Kona

Pacific 19 Kona

75-5646 Palani Road, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

0,7 km fra centrum

Aston Kona By The Sea

Aston Kona By The Sea

75-6106 Alii Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

2,8 km fra centrum

Wyndham Kona Hawaiian Resort

Wyndham Kona Hawaiian Resort

75-5961 Alii Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

1,7 km fra centrum

Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

75-6040 Alii Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

2,3 km fra centrum

Vacation Condos In Kona

Vacation Condos In Kona

Kailua-Kona, Big Island, HI, USA

0,3 km fra centrum

Kona Village, A Rosewood Resort

Kona Village, A Rosewood Resort

72 300 Maheawalu Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

21,5 km fra centrum

Wyndham Mauna Loa Village

Wyndham Mauna Loa Village

78-7190 Kaleiopapa Street, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

9,5 km fra centrum

Kona Tiki Hotel

Kona Tiki Hotel

75-5968 Alii Drive, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

1,7 km fra centrum

Kanaloa At Kona By Outrigger

Kanaloa At Kona By Outrigger

78-261 Manukai Street, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

8,7 km fra centrum

Banyan Tree Sanctuary Guest House

Banyan Tree Sanctuary Guest House

73-4464 Kohanaiki Road, Kailua-Kona, Big Island, HI, United States

7,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Kailua-Kona – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kailua-Kona, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kailua-Kona, Hawaii biludlejning?

Udlejningsbiler i Kailua-Kona fra populære udlejningssteder så som Hertz, Thrifty og Dollar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Kailua-Kona, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kailua-Kona i april måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Kailua-Kona på i april måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Kailua-Kona har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 50 mm i april måned. Leje af en Cabriolet i Kailua-Kona koster 822 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kailua-Kona, Hawaii?

Hvis du lejer en bil i Kailua-Kona, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Kailua-Kona er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Kailua-Kona er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Kailua-Kona, HI i marts?

Normalt er vejret i Kailua-Kona i marts måned 22 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Kailua-Kona om vejret i resten af Hawaii?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Kailua-Kona til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Hawaii normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 113,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kailua-Kona?

Priser for biler i Kailua-Kona blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kailua-Kona?

Fra marts 2024 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Kailua-Kona.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kailua-Kona?

Blandt forskellige lande, herunder Kailua-Kona, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kailua-Kona?

For at leje en bil i Kailua-Kona, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kailua-Kona?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Kailua-Kona, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kailua-Kona?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Kailua-Kona. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Kailua-Kona med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Kailua-Kona og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kailua-Kona på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Kailua-Kona.

Kan jeg finde billeje i Kailua-Kona, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Kailua-Kona.

Kan jeg søge efter billeje i Kailua-Kona med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Kailua-Kona på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kailua-Kona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Kailua-Kona

Populære typer af udlejningsbiler i Kailua-Kona


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo