Lej en bil i Pescara, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pescara, Italien

Pescara, Pescara, Italien
29. okt. — 5. nov.
Samme aflevering
Pescara, Pescara, Italien
fre. 29.10
Middag
fre. 5.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Pescara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pescara, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Pescara, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Pescara

I oktober til og med i dag 37 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Pescara.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Pescara for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Pescara har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Budget og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Pescara. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Pescara, Italien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Pescara opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Pescara så som Budget, Europcar og SICILY BY CAR der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pescara, Italien?

Pescaras hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Pescara er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Pescara?

Leje af Fiat Panda og Hyundai Accent in Pescara er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat Panda in Pescara kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 128 kr./dag og kan gå helt ned til 33 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 127 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 52 kr./dag.

Hvordan er vejret i Pescara, Italien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Pescara i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 74 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Pescara i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Pescara. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Pescara plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Hyundai Accent og Fiat 500.

Minder vejret i Pescara om vejret i resten af Abruzzo?

Klimaet i Abruzzo i oktober er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 74 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Pescara til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pescara