Billeje i Olbia, Sardinien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Olbia, Sardinien

Olbia, Sardinien, Italien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Olbia, Sardinien, Italien
ons. 5.10
Middag
ons. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Olbia, Sardinien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Olbia, Sardinien
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

18 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

11 kr./dag

8 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

32 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Hyundai i40
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

121 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Toyota Verso
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
BMW 1 Series
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

132 kr./dag

13 okt. - 20 okt.
Skoda Octavia Combi
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

8 okt. - 22 okt.
Vauxhall Mokka
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

15 kr./dag

8 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo

Vigtige oplysninger om billeje i Olbia

Sardinien er jo en ø, og en enhver form for færdsel væk herfra i bil sker derfor ombord på en færge. Det koster ikke noget at tage din lejede bil med på færgen indenrigs til andre dele af Italien. Du skal dog huske at meddele dette i forvejen, når du lejer bilen. Hvis du derimod ønsker at krydse den italienske grænse, fx nordpå til Tyskland, måske med henblik på at køre en tur til Berlin, så skal du være forberedt på, at de fleste udlejningsselskaber kræver et ekstragebyr for at køre ind i et andet land. Generelt er det sådan, at internationale udlejningsfirmaer tillader kørsel til de fleste EU-lande med visse undtagelser omkring enkelte lande i Øst- og Sydeuropa. Der kan også være begrænsninger på, hvilke køretøjer, man må køre over grænsen i. Det er for eksempel ikke tilladt at tage visse kategorier af luksusbiler ud af landet.

Nej. Betaling i kontanter bliver generelt ikke accepteret af udlejerne, heller ikke når du skal lægge dit depositum. Udlejningsselskaberne kræver et internationalt anerkendt kredit- eller debetkort udstedt i førers navn som betingelse for at kunne foretage en reservation. Der skal være dækning på kortet til at betale depositum og faste udgifter i forbindelse med reservation og leje af køretøjet. Det er som regel også et krav, at kortene har sikkerhedsforanstaltninger som hævet skrift, kode og 3D-grafik. Forudbetalte debetkort, kort som kan tankes op og virtuelle kreditkort accepteres heller ikke. Det kan også ske, at der kræves to kreditkort samt præsentation af ID med billede, hvis du skal leje visse typer af køretøj, fx firehjulstrækkere eller særlige mærker af luksusbiler.

Færdselsloven er ikke anderledes på Sardinien, end den er i resten af Italien og ikke meget anderledens end i resten af EU. Der er dog det positive ved Sardinien, at du ikke skal betale vejskat, når du kører på motorvejen, som på resten af det italienske fastland, da der simpelthen ikke er nogen motorveje på øen. Som fører af en lejet bil skal du dog være opmærksom på, at Sardinien er en ø, som er domineret af bjerglandskaber, hvilket betyder, at du skal huske at tilpasse din kørsel til de nogle steder forholdsvis smalle veje og i øvrigt passe på, når du kommer ud i ujævnt terræn. En anden regel, som det er vigtig at huske på, er, at der både på Sardinien og i resten af Italien er krav om at bruge snekæder i vintermånederne, specielt i bjergrige områder. Snekæder følger som regel med uden ekstrabetaling, når man lejer en bil. Dette er den eneste regel, som man som international rejsende skal have in mente, når man lejer bil.

Som udlænding forlanger de fleste udlejningsfirmaer, at skal du kunne forevise et internationalt anerkendt kørekort eller en anerkendt oversættelse med latinske bogstaver, og at det har været gældende i mindst tolv måneder. De fleste udlejere plejer også at kræve, at du kan forevise et gyldigt pas. Som EU-borger burde du derfor ikke have nogen problemer, når du foretager din reservation. Generelt plejer udlejningsfirmaerne at kræve, at føreren har en minimumsalder fra 21 til 25 år, og en maksimal alder op til 85 år. Dette kan dog variere, og nogle udlejere lader yngre førere køre mod et gebyr for ekstra forsikringsdækning, hvilket også er tilfældet med førere, som er ældre end den tilladte aldersgrænse.


Find billig billeje i Olbia, Sardinien

Find den lejebil i Olbia, der passer til dine behov

Biler i Lille

29 kr. - 712 kr.

Alle biltyper

29 kr. - 1.377 kr.

The average price of a Lille rental in Olbia, Italien is 312 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Olbia, Italien is in januar. The price is 91% lower than the rest of the year at just 29 kr. per day. A Lille rental is typically 39% billigere than the average car rental in Olbia. The average price of a vehicle rental in Olbia can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Olbia Lille rentals found on momondo in the past week.

The average price of a Mellemstor rental in Olbia, Italien is 407 kr.. The cheapest time to rent a Mellemstor in Olbia, Italien is in oktober. The price is 31% lower than the rest of the year at just 284 kr. per day. A Mellemstor rental is typically 21% billigere than the average car rental in Olbia. The average price of a vehicle rental in Olbia can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Olbia Mellemstor rentals found on momondo in the past week.

The average price of a SUV rental in Olbia, Italien is 387 kr.. The cheapest time to rent a SUV in Olbia, Italien is in oktober. The price is 53% lower than the rest of the year at just 184 kr. per day. A SUV rental is typically 24% billigere than the average car rental in Olbia. The average price of a vehicle rental in Olbia can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Olbia SUV rentals found on momondo in the past week.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

11 kr./dag

8 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

10 kr./dag

8 okt. - 22 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Olbia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Olbia, Sardinien
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

7,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
6 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Olbia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Olbia

Det mest populære bureau

WowRent

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

161 kr.
Det mest populære biludlejningsbureau i Olbia, der er fundet på momondo i denne måned, er WowRent. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rhodium og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Olbia i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Olbia er 161 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 246 kr./dag.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Olbia

Herunder vises de mest populære hoteller i Olbia

Kørsel i lejebil i Olbia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Olbia, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Olbia er billigst gennem B-Rent på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 83 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 236 kr./dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Olbia opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Olbia så som B-Rent, GREEN MOTION og Thrifty der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 56 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Olbia. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Olbia rejsende. Leje af en Standard i Olbia koster 274 kr./dag i gennemsnit.

Rhodium er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Olbia, Italien. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 247 kr. i Olbia, Italien.

Hvis du lejer en bil i Olbia, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Olbia er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Olbia er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Normalt er vejret i Olbia i september måned 21 °C og den forventede nedbør er 41 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Olbia til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Sardinien i september måned normalt er ca. 21 °C med 38 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Olbia

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Olbia

Lejebiler der er populære i Olbia

Lej en af disse populære biltyper i Olbia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Olbia


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Olbia, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Olbia, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Olbia, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Olbia.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Olbia.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Olbia.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.