Billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda? Søg her!

Olbia, Italien - Costa Smeralda (OLB)
22. feb. — 25. feb.
Samme aflevering
Olbia, Italien - Costa Smeralda (OLB)
ons. 22.2
Middag
lør. 25.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda herunder
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

3 apr. - 14 apr.
Vauxhall Mokka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

41 kr./dag

3 apr. - 14 apr.
Ford Fiesta
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

59 kr./dag

3 apr. - 14 apr.
BMW 1 Series
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

85 kr./dag

3 apr. - 14 apr.
Renault Clio Estate

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

For at leje en bil her er det vigtigt, at du husker den rette dokumentation. Hvordan man lejer en bil i Spanien afhænger af både biludlejningsfirmaet og den type køretøj, du ønsker at leje. Men du skal altid bruge et gyldigt pas og godkendt kørekort med mindst et års gyldighed tilbage. Hvis du har booket din bil online, er det en god idé af have din bookingbekræftelse med dig. Du skal være fyldt 21 år for at leje bil, og i visse tilfælde skal du være 25 år. Dette afhænger af modellen samt, hvilket firma du lejer hos. Der er ofte et ekstragebyr, hvis du er under 25 år.

Når du har takket ja til et tilbud på biludlejning, finder du firmaets skranke ved at følge skiltene til Terminal Autonoleggi. Her kan du i åbningstiderne komme i kontakt med personale, som kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring lejen og din forestående tur. Det er muligt at komme til udlejningsfirmaernes skranker i kørestol, og der findes wi-fi i store dele af lufthavnens områder. Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra kilometer, GPS-udstyr og lignende, er det smart at booke det på forhånd. Det er dog også muligt at leje det på stedet, hvis de har dem til rådighed. Terminalen ligger tæt ved små kiosker, hvor det er muligt at købe mad og drikke. Du har også mulighed for at sidde ned, mens du venter på din bil, eller hvis ventetiden er lang. Biludlejningscenteret tilbyder et stort udvalg af udlejningsbiler, samt pickup-service, så du hurtigt kan komme ud på din rejse.


Find billig billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

Find den lejebil i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda, der passer til dine behov

Biler i Lille

64 kr. - 597 kr.

Alle biltyper

97 kr. - 641 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda er 242 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda er i oktober. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda. I Lufthavn: Olbia Costa Smeralda kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda er 294 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda er i oktober. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda. I Lufthavn: Olbia Costa Smeralda kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

41 kr./dag

3 apr. - 14 apr.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

59 kr./dag

3 apr. - 14 apr.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

B-Rent

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

2,0

Sunnycars

4 kontorer

MEGADRIVE

2 kontorer

AbbyCar Car Rentals

1 kontor

AeroDrive

1 kontor

Alamo

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Olbia

Herunder vises de mest populære hoteller i Olbia

Billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda, så du er klar til næste rejse

Den billigste lejebil i Lufthavn: Costa Smeralda er Ford Fiesta fra B-Rent. Gennemsnitsprisen pr. dag for at leje en Ford Fiesta fra B-Rent er 152 kr.. Den billigste pris pr. dag for Ford Fiesta er 121 kr., som du måske kan finde, afhængigt af hvornår du booker din billeje. Sørg for at sammenligne priser på billeje forud for afhentningsdatoen, så du sikrer dig den bedste pris fra B-Rent og andre biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Costa Smeralda.

De bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Costa Smeralda kan fås, når du booker 42 dage i forvejen, når priserne ligger på 167 kr./dag i gennemsnit. Baseret på sidste års data kan du forvente at betale 295 kr./dag i gennemsnit, hvis du lejer bil i en weekend. Lejepriserne på hverdag ligger i gennemsnit på 182 kr./dag. Selvom du kan finde tilbud på billeje hele året rundt i Lufthavn: Costa Smeralda, er november normalt det bedste måned at leje i, hvor priserne i gennemsnit ligger på 76 kr./dag.

Lufthavn: Costa Smeraldas bedste biludlejningsfirma er Thrifty ifølge 7 anmeldelser på momondo, hvor det har fået 7,1 i gennemsnit.

Billeje i Lufthavn: Costa Smeralda koster 575 kr./dag i gennemsnit. Det koster i gennemsnit 1.497 kr. at leje bil i en uge. Hvis du skal leje bil i Lufthavn: Costa Smeralda for 1 måned, plejer vores brugere at betalt i alt 10.874 kr. i gennemsnit. Disse priser varierer også afhængigt af den biltype, du vælger at leje.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Olbia Costa Smeralda


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Lufthavn: Olbia Costa Smeralda.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.