Billeje i Italien

Leder du efter billig biludlejning i Italien? Så søg her!

Rom, Italien
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Rom, Italien
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Italien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Italien
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

76 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

59 kr./dag

29 juni - 29 juni
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

21 sep. - 28 sep.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

66 kr./dag

5 sep. - 19 sep.
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

80 kr./dag

10 sep. - 24 sep.
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

55 kr./dag

29 juni - 29 juni
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

60 kr./dag

5 sep. - 19 sep.
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

95 kr./dag

13 sep. - 18 sep.
Renault Duster
Mercedes-Benz A-Class
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

66 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Mercedes-Benz A-Class

Find billig billeje i Italien

Find den lejebil i Italien, der passer til dine behov

Biler i Lille

118 kr. - 426 kr.

Alle biltyper

354 kr. - 991 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Italien er 257 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Italien er i oktober. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Italien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Italien er 498 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Italien er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Italien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Italien er 937 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Italien er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 511 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Italien er 418 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Italien er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Italien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Italien er 1.038 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Italien er i november. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Italien er 937 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Italien er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 369 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Italien er 638 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Italien er i august. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

21 sep. - 28 sep.
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

41 kr./dag

22 sep. - 29 sep.
Mini Countryman
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

37 kr./dag

22 sep. - 29 sep.
Fiat 500

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Italien

Nærliggende attraktioner:

Livigno Ski Area205,0 km
Milan Katedral245,3 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral655,1 km
Livigno Ski Area709,7 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral476,4 km
Livigno Ski Area552,0 km

Oplysninger om billeje i Italien

Der er et stort udvalg af udlejningsbiler i Italien, da billeje er et af de mest populære valg blandt turister og besøgende. Hvis du er vant til at køre i Danmark, så varierer færdselslovene ikke meget i Italien, hvilket gør det nemt at vænne sig til den sydeuropæiske trafik. I Italien er det lovpligtigt at alle passagerer i bilen er fastspændt med sikkerhedssele, når bilen er tændt. Hvis du ikke overholder dette, kan det betyde bøde til både fører og passagerer. Derudover skal du altid have en advarselstrekant og et ekstra dæk i din udlejningsbil, når du kører i Italien. Det er anbefalet at du også er i besiddelse af en brandslukker samt en reflekterende vest eller jakke. Modsat hvad mange besøgende tror, så er det omkring byerne kun lovligt at dytte i nødstilfælde. Det kan resultere i en bøde hvis man ignorerer denne lov, dog er det sjældent at disse bøder bliver udstedt.

Lej en bil i Italien, hvis du vil have en ferie med total frihed. Det er nemt og kræver ikke særligt meget dokumentation. For at leje en bil i Italien, skal du bruge et kørekort udstedt i et EU land. Hvis du har dansk kørekort, behøver du derfor ikke en international version, når du henter din udlejningsbil i Italien. Du skal også have et gyldigt pas som dokumentation, når du lejer din bil. Føreren af bilen skal være fyldt 21 år ved afhentning. Hvis føreren er under 25 år, kan der forekomme ekstra gebyrer i form af yderligere forsikring eller et større depositum. I Italien er det lovpligtigt at have bilforsikring. Som besøgende i en længere periode er den bedste løsning et Green Card, der fungerer som en forsikringspolice. Denne kan fås ved grænsekontrollen. Hvis du ønsker yderligere forsikring, er det bedst at kontakte dit valgte biludlejningsfirma i Italien.

Afhængigt af hvor du afhenter din udlejningsbil i Italien vil du opleve en forskellig mængde trafik. I regioner som Lombardiet og Lazio er der absolut mest trafik omkring de store byer som Milano og Rom. Når du kører i storbyerne, kan det derfor være svært at finde parkering, især omkring weekender og helligdage. Hvis du rejser til Rom omkring sommerperioden, er der ekstra trafik grundet de mange besøgende. Det samme gør sig gældende omkring de katolske festivaller og helligdage, samt Roms fødselsdag Natale di Roma. Mange italienere flokkes omkring hovedstaden i disse perioder, så her kan du forvente ekstra trafik.

Et af de mest populære valg for rejsende med lejebil i Italien, er at køre de smukke ruter rundt i landet. Rejsen er ligeså meget en oplevelse som destinationen, når du kører gennem de italienske landskaber. Mellem Sorrento og Salerno kan du køre på de lange strækninger langs Amalfikysten. På turen kan du besøge landsbyer som Positano, Ravello og Amalfi, der alle byder på lokale hoteller og autentiske italienske restaurantbesøg. Hvis du vil smage italiensk vin under dine overnatninger er Via Chiantigiana det perfekte valg for dig. Vejen strækker sig mellem Firenze og Siena i det sydlige Toscana, hvor du finder nogle af landets mest populære vingårde. Ruten i vinlandet har ikke mange tankstationer, så det er smart at fylde tanken op når du er omkring byerne. Når du besøger de mange vingårde, finder du også et stort udvalg af overnatningsmuligheder i naturskønne omgivelser.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Italien

Herunder vises de mest populære hoteller i Italien

Billeje i Italien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Italien, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Italien kan normalt findes gennem Rhodium. Når du booker hos Rhodium, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 68 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Italien er 649 kr./dag.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Italien SICILY BY CAR . 10 brugere har givet SICILY BY CAR en gennemsnitlig vurdering på 6,1 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 10% brugere valgt at leje bil gennem SICILY BY CAR under deres besøg i Italien.

Sunnycars er det biludlejningsfirma i Italien, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 733 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Italien. I Milano har Sunnycars for eksempel 40 biludlejningssteder.

I Italien er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Ud af 137 lande blev Italien placeret som nr. 49 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Italien bedømt med 4,4 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Italien. Både bosiddende og besøgende i Italien kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

30% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Italien, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Italien varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 131 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 14,97 kr. pr. liter for benzin i Italien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Italien, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,19 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,18 kr. pr. liter.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Italien


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Italien, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Italien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Italien og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Italien på momondo.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Italien.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Italien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.