Billeje i Italien

Leder du efter billig biludlejning i Italien? Så søg her!

Rom, Italien
1. juni — 8. juni
Samme aflevering
Rom, Italien
tor. 1.6
Middag
tor. 8.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Italien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Italien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Italien?

De billigste udlejningsbiler i Italien kan normalt findes gennem Rhodium. Når du booker hos Rhodium, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 67 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Italien er 419 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Italien?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Italien SURPRICE CAR RENTAL . 10 brugere har givet SURPRICE CAR RENTAL en gennemsnitlig vurdering på 5,0 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 34% brugere valgt at leje bil gennem SURPRICE CAR RENTAL under deres besøg i Italien.

Hvilket udlejningsbureau i Italien har flest biludlejningssteder?

Sunnycars er det biludlejningsfirma i Italien, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 768 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Italien. I Milano har Sunnycars for eksempel 41 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Italien?

38% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Italien, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Italien varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 406 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Bedste tilbud på lejebiler i Italien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Italien
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

29 juni - 16 juli
Volkswagen up!
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

147 kr./dag

29 juni - 16 juli
Ford Fiesta
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

158 kr./dag

29 juni - 16 juli
Volkswagen up!
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

168 kr./dag

26 juni - 2 juli
Ford Focus
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

178 kr./dag

2 juni - 16 juni
Ford Fiesta
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

182 kr./dag

25 juni - 9 juli
Vauxhall Mokka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

183 kr./dag

29 juni - 16 juli
Ford Fiesta
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

189 kr./dag

2 juni - 16 juni
Fiat Panda
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

207 kr./dag

21 juni - 26 juni
Chevrolet Spark

Oplysninger om billeje i Italien

Der er et stort udvalg af udlejningsbiler i Italien, da billeje er et af de mest populære valg blandt turister og besøgende. Hvis du er vant til at køre i Danmark, så varierer færdselslovene ikke meget i Italien, hvilket gør det nemt at vænne sig til den sydeuropæiske trafik. I Italien er det lovpligtigt at alle passagerer i bilen er fastspændt med sikkerhedssele, når bilen er tændt. Hvis du ikke overholder dette, kan det betyde bøde til både fører og passagerer. Derudover skal du altid have en advarselstrekant og et ekstra dæk i din udlejningsbil, når du kører i Italien. Det er anbefalet at du også er i besiddelse af en brandslukker samt en reflekterende vest eller jakke. Modsat hvad mange besøgende tror, så er det omkring byerne kun lovligt at dytte i nødstilfælde. Det kan resultere i en bøde hvis man ignorerer denne lov, dog er det sjældent at disse bøder bliver udstedt.

Lej en bil i Italien, hvis du vil have en ferie med total frihed. Det er nemt og kræver ikke særligt meget dokumentation. For at leje en bil i Italien, skal du bruge et kørekort udstedt i et EU land. Hvis du har dansk kørekort, behøver du derfor ikke en international version, når du henter din udlejningsbil i Italien. Du skal også have et gyldigt pas som dokumentation, når du lejer din bil. Føreren af bilen skal være fyldt 21 år ved afhentning. Hvis føreren er under 25 år, kan der forekomme ekstra gebyrer i form af yderligere forsikring eller et større depositum. I Italien er det lovpligtigt at have bilforsikring. Som besøgende i en længere periode er den bedste løsning et Green Card, der fungerer som en forsikringspolice. Denne kan fås ved grænsekontrollen. Hvis du ønsker yderligere forsikring, er det bedst at kontakte dit valgte biludlejningsfirma i Italien.

Afhængigt af hvor du afhenter din udlejningsbil i Italien vil du opleve en forskellig mængde trafik. I regioner som Lombardiet og Lazio er der absolut mest trafik omkring de store byer som Milano og Rom. Når du kører i storbyerne, kan det derfor være svært at finde parkering, især omkring weekender og helligdage. Hvis du rejser til Rom omkring sommerperioden, er der ekstra trafik grundet de mange besøgende. Det samme gør sig gældende omkring de katolske festivaller og helligdage, samt Roms fødselsdag Natale di Roma. Mange italienere flokkes omkring hovedstaden i disse perioder, så her kan du forvente ekstra trafik.


Find billig billeje i Italien

Find den lejebil i Italien, der passer til dine behov

Biler i Lille

120 kr. - 475 kr.

Alle biltyper

437 kr. - 1.242 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Italien er 266 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Italien er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 120 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Italien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Italien er 523 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Italien er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Italien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Italien er 1.094 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Italien er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 600 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Italien er 505 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Italien er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 241 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Italien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Italien er 959 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Italien er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 555 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Italien er 1.362 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Italien er i august. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 740 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Italien er 498 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Italien er i februar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Italien. I Italien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

29 juni - 16 juli
Volkswagen up!
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

147 kr./dag

29 juni - 16 juli
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Italien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Italien

Sunnycars

768 kontorer

Free2Move

323 kontorer

Hertz

300 kontorer

Leasys Rent

287 kontorer

keddy by Europcar

268 kontorer

MAGGIORE

255 kontorer

Avis

232 kontorer

DRIVALIA

229 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Italien

Nærliggende attraktioner:

Santa Lucia Station6,9 km
Markuspladsen7,6 km
Lido Beach13,2 km

Nærliggende attraktioner:

Ponte Sisto21,1 km
Piazza Navona21,7 km
Pantheon22,0 km
Palatinerhøjen22,1 km
Colosseum22,6 km

Nærliggende attraktioner:

Milan Katedral40,4 km
Teatro Regio102,3 km
Juventus Stadium102,7 km
PalaVela106,7 km
Livigno Ski Area146,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Italien

Herunder vises de mest populære hoteller i Italien

Billeje i Italien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Italien, så du er klar til næste rejse.

I Italien er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Ud af 137 lande blev Italien placeret som nr. 49 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Italien bedømt med 4,4 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Italien


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Italien, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Italien. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.