Billeje i Campania

Leder du efter billig biludlejning i Campania? Så søg her!

Napoli, Napoli, Italien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Napoli, Napoli, Italien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Campania

I den dårende dejlige Napolibugt og ved Amalfikysten finder du Campania, der er spækket med bugter og store klippesten. Det er en fordel at kunne køre rundt til disse steder, og at du ikke er afhængig af offentlig transport, da Italien kan være et stort land at finde rundt i. Nen så er det fornemt, at du kan finde en lejebil. Det gør sig gældende, at kørselsforholdene er en anelse mere avanceret, og du bør i høj grad leje en bil, der er behagelig at sidde i, da du sagtens kan rende ind i vejarbejde, trafikknudepunkter og zigzag-veje. Alt efter om du leder efter luksusudlejningsbiler eller bare gerne vil finde billige lejebiler, så lejer de fleste en forholdsvis lille bil i sommermånederne, hvor det i efterårs- og vintermånederne kan være en fordel at leje en bil med pigdæk. Af motorveje findes A3, som starter i Napoli og fører dig ud af byen for at opleve naturområderne.

I de indre byer gælder de samme færdselsregler som i resten af Europa, hvor hastighedsgrænsen er lavere for mere sikker kørsel. Skiltningen kan dog vise noget andet, og så gælder disse regler for hastighed. Vær dog opmærksom på, at hastighedsgrænsen på motorveje og landeveje vil se helt anderledes ud, hvis du ikke har haft et gyldigt kørekort i mere end tre år. Her er hastighedsgrænsen højere på landeveje og stiger markant på motorveje. Bemærk også, at enhver person i en personbil skal bære en sikkerhedsvest i tilfælde af en ulykke eller stop. Derudover er der nogle miljøzoner, hvor du skal have tilladelse til at køre i.

De særlige dokumenter for at leje en bil i Campania er et kørekort, som har været gyldigt i et år, samt at du skal være mindst 18 år gammel. Derudover kan du risikere, at der opkræves et gebyr for unge chauffører under 25 år. Kig også efter om din udlejningsbil er dækket af en ansvarsforsikring, da du ellers selv hæfter for dette.


Find billig billeje i Campania

Find den lejebil i Campania, der passer til dine behov

Biler i Lille

93 kr. - 605 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 1.346 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Campania er 337 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Campania er i november. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Campania. I Campania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Campania er 626 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Campania er i december. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Campania. I Campania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Campania er 788 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Campania er i december. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Campania. I Campania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Campania er 516 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Campania er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Campania. I Campania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Campania er 459 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Campania er i december. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Campania. I Campania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Campania er 577 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Campania er i december. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Campania. I Campania kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Campania

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Campania

Ecovia

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,0

Hertz

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,1

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

B-Rent

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

NOLEGGIARE

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

Sunnycars

22 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Campania

Herunder vises de mest populære hoteller i Campania

Billeje i Campania

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Campania, så du er klar til næste rejse.

Baseret på vores data ligger prisen for at leje bil i Campania på 286 kr. om dagen i gennemsnit. Du kan dog være heldig at finde priser på helt ned til 105 kr. om dagen, som udgør en forskel på 77% i forhold til den højeste pris pr. dag på 477 kr..

SURPRICE CAR RENTAL er det billigste biludlejningsfirma i Campania ifølge vores data fra de seneste 72 timer. Du kan finde priser på helt ned til 105 kr. om dagen fra SURPRICE CAR RENTAL . keddy by Europcar er også et billigt udlejningsfirma, hvor vi for nylig har set priser på helt ned til 142 kr. pr. dag. Du kan også overveje MAGGIORE , som for nylig har udlejet fra 155 kr. pr. dag.

Det bedste biludlejningsfirma i Campania er Hertz med en vurdering på 7,3/10 fra 38 momondo-brugere. Hertz har 14 udlejningssteder i Campania, bl.a. i Sorrento.

Overvej at leje en bil i Campania i februar måned. Det er det billigste tidspunkt på året at leje bil her, og du kan ofte finde tilbud på kun 302 kr. om dagen i gennemsnit. august er til gengæld den dyreste måned at leje bil i Campania på, og priserne ligger ofte omkring 704 kr. om dagen i gennemsnit. Sørg for at booke bil mindst 1 dag i forvejen for at få de bedste tilbud.

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Campania i 7 dage. For en 7-dages leje er gennemsnitsprisen 228 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 1.595 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 539 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Campania koster generelt omkring 10.204 kr. i alt afhængigt af datoerne.


Biludlejning i populære byer i Campania

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Campania

Biludlejning i populære lufthavne i Campania

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Campania

Kom i gang med at planlægge din rejse til Campania


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Campania, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Campania, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Campania med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Campania.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Campania på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Campania.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.