Billeje i Lazio

Leder du efter billig biludlejning i Lazio? Så søg her!

Rom, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Rom, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Lazio

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lazio
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

12 nov. - 19 nov.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

18 kr./dag

18 aug. - 25 aug.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

10 kr./dag

12 nov. - 19 nov.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

24 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

3 nov. - 12 nov.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

19 aug. - 26 aug.
Hyundai i40
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

84 kr./dag

12 nov. - 19 nov.
Skoda Octavia Combi
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

12 nov. - 19 nov.
Mazda CX-3

Find billig billeje i Lazio

Find den lejebil i Lazio, der passer til dine behov

Biler i Lille

88 kr. - 617 kr.

Alle biltyper

184 kr. - 1.400 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lazio er 297 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lazio er i januar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lazio.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lazio er 521 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lazio er i oktober. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lazio.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lazio er 978 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lazio er i november. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lazio er 501 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lazio er i oktober. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 135 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lazio.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lazio er 839 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lazio er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 512 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Lazio er 778 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Lazio er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Lazio er 745 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Lazio er i marts. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 452 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lazio. I Lazio kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

10 kr./dag

12 nov. - 19 nov.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

12 nov. - 19 nov.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Lazio

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lazio
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
36 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3
18 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
57 kontorer
21 kontorer
21 kontorer
18 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Lazio

Nærliggende attraktioner:

Piazza Navona21,7 km
Colosseum22,6 km
Piazza del Popolo22,6 km
Den Spanske Trappe22,8 km

Nærliggende attraktioner:

Colosseum13,2 km
Piazza Navona15,0 km
Den Spanske Trappe15,1 km
Piazza del Popolo15,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Lazio

Herunder vises de mest populære hoteller i Lazio

Billeje i Lazio

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lazio, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at bruge omkring 604 kr. om dagen i gennemsnit på en lejebil i Lazio. Afhængigt af den by, du har planer om at besøge, kan du finde udlejningspriser på ned til omkring 62 kr. om dagen eller op til omkring 1.854 kr. om dagen, hvilket er en forskel på 96%.

Firefly er det billigste biludlejningsfirma i Lazio ifølge vores data fra de seneste 72 timer. Du kan finde priser på helt ned til 62 kr. om dagen fra Firefly. Win Rent er også et billigt udlejningsfirma, hvor vi for nylig har set priser på helt ned til 124 kr. pr. dag. Du kan også overveje Rhodium, som for nylig har udlejet fra 128 kr. pr. dag.

Hvis du har planer om at tage til Lazio, kan du overveje at leje bil hos Sixt, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 6 udlejningssteder. 41 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 7,0 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Sixt i Rom og mange andre byer i Lazio.

I øjeblikket er det billigst at leje bil i Lazio i Rom og Fiumicino hos henholdvis Firefly og SURPRICE CAR RENTAL . Firefly i Rom har billeje fra omkring 92 kr./dag, mens SURPRICE CAR RENTAL i Fiumicino tilbyder billeje fra 462 kr./dag og op.

Overvej at leje bil i Lazio i 7 dage, som er det antal dage, som flest folk bruger i området. Den gennemsnitlige pris på billeje for 7 dage er 227 kr.. Weekendudlejninger og udlejninger på 1 uge koster i gennemsnit hhv. 526 kr. og 1.586 kr.. Hvis du har behov for at leje bil i længere tid, koster billejen for 1 måned i Lazio i alt i gennemsnit 8.742 kr..


Biludlejning i populære byer i Lazio

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Lazio

Biludlejning i populære lufthavne i Lazio

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Lazio

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lazio


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Lazio. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Lazio. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Lazio med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Lazio med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Lazio.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Lazio.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.