Find billige fly til Lazio

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Lazio

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Lazio

Bedste pris på enkeltbillet

153 kr.

Bedste pris på returbillet

292 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Lazio fra Danmark i de seneste 72 timer er 153 kr. (København Kastrup til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino).
Den bedste pris på en returbillet til Lazio fra Danmark i de seneste 72 timer er 292 kr. (København Kastrup til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino).
Det hurtigste fly til Lazio fra Danmark tager 2t. 30min. (København Kastrup til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Lazio, herunder Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til byer i Lazio

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Lazio fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Lazio

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Lazio

For priser helt ned til 41 kr./pr. person, kan du finde fly til Lazio afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Lazio 3.318 kr./pr. person.

Den Spanske Trappe er tættest på Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino. Hvis man leder efter alternative muligheder nær Den Spanske Trappe kan man flyve til Lufthavn: Rom-Ciampino.

Temperaturene i Lazio ligger mellem 8 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Lazio er august, og den koldeste måned i Lazio er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje juli, juni, eller maj, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Rejsetiden fra Danmark til Lazio varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Lazio er at flyve fra Billund til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino, hvilket tager ca. 2t. 35min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Fly til Lazio er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 64 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 9.852 kr., og alt fra 9.523 kr. eller mindre er et godt tilbud. 183.071 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Lazio, skal du sørge for at bestille din afrejse på en fredag. Din bedste mulighed er at flyve på en fredag, såvel som en mandag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Lazio.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Lazio? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Lazio.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Lazio

Find fly til disse populære byer i Lazio fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Lazio

Se de billigste flyrejser til Lazio fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnRom2t. 30min.292 kr.
BillundRom2t. 35min.329 kr.
AarhusRom19t. 15min.855 kr.
AalborgRom4t. 45min.921 kr.

Populære fly til Lazio

Find dine flybilletter til Lazio blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rom
Hurtigste flyvetid2t. 30min.
Laveste pris292 kr.
Fly fra Billund til Rom
Hurtigste flyvetid2t. 35min.
Laveste pris329 kr.
Fly fra Aalborg til Rom
Hurtigste flyvetid4t. 45min.
Laveste pris921 kr.
Fly fra Aarhus til Rom
Hurtigste flyvetid19t. 15min.
Laveste pris855 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lazio


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Lazio, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lazio.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lazio. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.