Find billige flybilletter til Emilia Romagna

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Emilia Romagna. De nuværende restriktioner til Emilia Romagna er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til byer i Emilia Romagna

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Emilia Romagna fra Danmark
Bologna
Bologna

Brugbar information om dit fly til Emilia Romagna

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Emilia Romagna
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Emilia Romagna?

    Den gennemsnitlige flybillet til Emilia Romagna koster 2.082 kr./pr. person og den billigste flybillet til Emilia Romagna koster 120 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Bologna?

    Størstedelen af momondos brugere, som flyver til Emilia Romagna bruger ofte tid i Bologna, hvilket bliver besøgt 197% oftere end andre byer. Ved flyruter til Bologna er den mest populære lufthavn Lufthavn: Venedig Marco Polo.

  • Hvordan er vejret i Emilia Romagna?

    Temperaturene i Emilia Romagna ligger mellem 2 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Emilia Romagna er juli, og den koldeste måned i Emilia Romagna er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje januar, januar, eller februar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Emilia Romagna?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Emilia Romagna. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Emilia Romagna nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Emilia Romagna? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Emilia Romagna.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Emilia Romagna

Find fly til disse populære byer i Emilia Romagna fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Emilia Romagna

Se de billigste flyrejser til Emilia Romagna fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundBologna145 kr.
KøbenhavnBologna208 kr.
AarhusMilano308 kr.
KøbenhavnMilano390 kr.
BillundMilano403 kr.
KøbenhavnRimini1.982 kr.
AalborgMilano2.580 kr.
EsbjergMilano4.323 kr.

Populære fly til Emilia Romagna

Find dine flybilletter til Emilia Romagna blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Bologna
Hurtigste flyvetid2t. 10min.
Laveste pris145 kr.
Fly fra København til Bologna
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris208 kr.
Fly fra Aarhus til Milano
Hurtigste flyvetid5t. 50min.
Laveste pris308 kr.
Fly fra København til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris390 kr.
Fly fra Billund til Milano
Hurtigste flyvetid7t. 55min.
Laveste pris403 kr.
Fly fra København til Rimini
Hurtigste flyvetid24t. 25min.
Laveste pris1.982 kr.
Fly fra Aalborg til Milano
Hurtigste flyvetid15t. 50min.
Laveste pris2.580 kr.
Fly fra Esbjerg til Milano
Hurtigste flyvetid27t. 25min.
Laveste pris4.323 kr.

Find fly til Emilia Romagna

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Emilia Romagna