Find billige fly til Emilia Romagna fra 266 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 6.12
ons. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Emilia Romagna

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Emilia Romagna

Bedste pris på enkeltbillet

266 kr.

Bedste pris på returbillet

409 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Emilia Romagna fra Danmark i de seneste 72 timer er 266 kr. (København Kastrup til Milano Malpensa).
Den bedste pris på en returbillet til Emilia Romagna fra Danmark i de seneste 72 timer er 409 kr. (København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi).
Det hurtigste fly til Emilia Romagna fra Danmark tager 2t. 05min. (København Kastrup til Milano Malpensa).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Emilia Romagna, herunder Scandinavian Airlines, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Emilia Romagna

Få indsigter om din flyrejse til Emilia Romagna, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Emilia Romagna?

Den gennemsnitlige flybillet til Emilia Romagna koster 744 kr./pr. person og den billigste flybillet til Emilia Romagna koster 147 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Emilia Romagna?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Emilia Romagna afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Bologna Guglielmo Marconi (den mest populære lufthavn i Emilia Romagna), så tager det 2t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Bologna Guglielmo Marconi, er den gennemsnitlige rejsetid 2t. 10min..

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Emilia Romagna?

Den bedste dag på ugen at flyve til Emilia Romagna er tirsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en fredag, da denne dag også har tendens til at være billigere. lørdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Emilia Romagna.

Hvilke flyselskaber flyver til Emilia Romagna?

Ud af 11 flyselskaber der flyver til Emilia Romagna, er Ryanair, Scandinavian Airlines og Lufthansa de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Ryanair er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 48% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Emilia Romagna.

De billigste fly til byer i Emilia Romagna

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Emilia Romagna fra Danmark
Bologna
Bologna

Brugbar information om dit fly til Emilia Romagna

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Emilia Romagna

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Bologna?

Hvordan er vejret i Emilia Romagna?

Emilia Romagna har typisk temperature mellem 2 °C(januar) til 24 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Emilia Romagna, bør man planlægge sin rejse i januar, januar eller februar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvor meget koster fly til Emilia Romagna?

I gennemsnit koster et fly til Emilia Romagna 632 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Emilia Romagna for så lidt som 147 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 147 kr., men formår at finde en til 409 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Emilia Romagna?

Priser for fly til Emilia Romagna opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Emilia Romagna?

Antallet af udbydere for fly til Emilia Romagna er 11 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Emilia Romagna?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Emilia Romagna hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Emilia Romagna?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Emilia Romagna kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Emilia Romagna. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Emilia Romagna

Find fly til disse populære byer i Emilia Romagna fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Emilia Romagna

Se de billigste flyrejser til Emilia Romagna fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBologna2t. 05min.368 kr.
KøbenhavnMilano2t. 05min.437 kr.
BillundMilano4t. 00min.471 kr.
BillundBologna2t. 10min.709 kr.
KøbenhavnRimini10t. 10min.1.412 kr.
AalborgMilano5t. 55min.1.678 kr.
AarhusMilano3t. 30min.1.726 kr.
EsbjergMilano26t. 55min.21.758 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Emilia Romagna

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Emilia Romagna?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Emilia Romagna med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Emilia Romagna?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Emilia Romagna.

Kan jeg finde fly til Emilia Romagna med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Emilia Romagna med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Emilia Romagna?

Når alle potentielle fly til Emilia Romagna vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Emilia Romagna lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Emilia Romagna er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Emilia Romagna på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.