Søg og find billige fly til Maldiverne

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Maldiverne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Maldiverne

Bedste pris på enkeltbillet

2.361 kr.

Bedste pris på returbillet

5.117 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 15min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Maldiverne fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.361 kr. (København Kastrup til Male Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Maldiverne fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.117 kr. (København Kastrup til Male Intl).
Det hurtigste fly til Maldiverne fra Danmark tager 19t. 15min. (København Kastrup til Male Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Maldiverne, herunder Air France, KLM og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Maldiverne

Få indsigter om din flyrejse til Maldiverne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Maldiverne?

Prisen for at flyve til Maldiverne varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 2.205 kr. eller så høje som 88.207 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Maldiverne for 20.040 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 20.568 kr. er den gennemsnitlige pris.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Maldiverne?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Maldiverne. Den mest populære by at rejse til i Maldiverne er Malé, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 694% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Maldiverne er Addu City og Maamingili.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Maldiverne?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Maldiverne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Male Intl (den mest populære lufthavn i Maldiverne), så tager det 11t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Male Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 43t. 40min..

Hvilke flyselskaber flyver til Maldiverne?

Du kan finde fly til Maldiverne med 20 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Qatar Airways, Turkish Airlines eller Emirates, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Qatar Airways er det mest foretrukne, idet 32% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Maldiverne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Maldiverne fra Danmark
Malé
Malé

Brugbar information om dit fly til Maldiverne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Maldiverne

De billigste flybilletter til Maldiverne fundet fornyligt af momondo brugere er 36 kr. med FlexFlight, 836 kr. med SpiceJet og 1.179 kr. med Wizz Air Abu Dhabi.

Det er bedst at flyve til Maldiverne på en mandag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Maldiverne er på en lørdag.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Maldiverne

Find fly til disse populære byer i Maldiverne fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Maldiverne

Se de billigste flyrejser til Maldiverne fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnMalé11t. 15min.5.117 kr.
BillundMalé43t. 40min.6.064 kr.
AalborgMalé45t. 10min.6.832 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Maldiverne

Der er ingen direkte fly fra Danmark til Maldiverne, så du er tvunget til at tage minimum en mellemlanding. Flyvninger går derfor typisk over enten Frankfurt, London eller Sheremetyevo, ligesom du ofte kan have stop i De Forenede Arabiske Emirater. Transport mellem øerne finder sted med små indenrigsfly – såkaldte lufttaxaer – og færger.

Temperaturen på Maldiverne ligger i højsæsonen stabilt på omkring 30 grader med meget begrænset regnfald, hvorimod den fra maj til november, og dermed i lavsæsonen, ligger mellem 25-30 grader og en højere luftfugtighed. Priserne på både fly og hotel er på deres højeste omkring jul og nytår hvor mange folk stikker af fra højtiden og nyder den under palmerne i stedet.

Rejsetiden fra Danmark til Maldiverne, og hovedstaden Male, ligger typisk mellem 12 og 22 timer – alt afhængigt af hvor lang tid du skal vente når du mellemlander.

Maldiverne har en overraskende afslappet visa-procedure. Alle rejsende får tildelt et gratis 30-dages visa ved ankomst, såfremt du kan fremvise et gyldigt rejsedokument, som eksempelvis en returbillet, eller et bevis for, at du har finansielle midler nok til at kunne forsørge dig selv. Beviset for finansielle midler er typisk en hotelreservation eller en kontant sum svarende til 1000 kroner pr. dag.


Populære ruter til Maldiverne

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Malé
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris5.117 kr.
Fly fra Billund til Malé
Hurtigste flyvetid43t. 40min.
Laveste pris6.064 kr.
Fly fra Aalborg til Malé
Hurtigste flyvetid45t. 10min.
Laveste pris6.832 kr.

Find fly til Maldiverne

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Maldiverne


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Maldiverne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Maldiverne med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Maldiverne ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Maldiverne, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Maldiverne spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.