Find billige fly til Indonesien fra 2.930 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Indonesien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Indonesien

Bedste pris på enkeltbillet

2.930 kr.

Bedste pris på returbillet

4.717 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 55min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Indonesien fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.930 kr. (København Kastrup til Denpasar Ngurah Rai).
Den bedste pris på en returbillet til Indonesien fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.717 kr. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Det hurtigste fly til Indonesien fra Danmark tager 20t. 55min. (København Kastrup til Denpasar Ngurah Rai).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Indonesien, herunder Air France, KLM og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Indonesien

Få indsigter om din flyrejse til Indonesien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Indonesien?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Indonesien. Den mest populære by at rejse til i Indonesien er Denpasar, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 84% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Indonesien er Jakarta og Medan.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Indonesien?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Indonesien du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 17t. 50min. at flyve fra København Kastrup til Denpasar Ngurah Rai. På den anden side tager det i gennemsnit 18t. 50min. at flyve fra Billund til Denpasar Ngurah Rai. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Indonesien?

Qatar Airways, Singapore Airlines og Thai Airways er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Indonesien, ifølge vores data. Qatar Airways er vores brugeres foretrukne valg, idet 51% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Indonesien. Vær opmærksom på, at der er 18 forskellige flyselskaber, der flyver til Indonesien regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Indonesien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Indonesien fra Danmark
Denpasar
Denpasar

Brugbar information om dit fly til Indonesien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Indonesien

Hvilke populære vartegn er der i Indonesien?

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Sanur?

At flyve til Denpasar Lufthavn er typisk den bedste måde at besøge Sanur på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er det billigste fly til Indonesien?

De billigste flybilletter til Indonesien fundet fornyligt af momondo brugere er 433 kr. med Citilink, 454 kr. med Batik Air og 479 kr. med AirAsia.

Hvad er den mest populære lufthavn i Indonesien at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Indonesien?

Den bedste dag at flyve til Indonesien er onsdag, efterfulgt af tirsdag. onsdag og tirsdag har som regel de laveste flypriser til Indonesien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en lørdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Indonesien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Indonesien?

Priser for fly til Indonesien blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Indonesien?

Der er 35 udbydere for fly til Indonesien fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Indonesien?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Indonesien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Indonesien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Indonesien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Indonesien. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Indonesien

Find fly til disse populære byer i Indonesien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Indonesien

Se de billigste flyrejser til Indonesien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnJakarta21t. 50min.4.717 kr.
KøbenhavnDenpasar17t. 50min.5.220 kr.
BillundDenpasar21t. 00min.5.485 kr.
AalborgDenpasar18t. 25min.6.790 kr.
KøbenhavnPraya25t. 10min.7.429 kr.
KøbenhavnSurabaya35t. 55min.8.000 kr.
KøbenhavnMedan36t. 10min.8.048 kr.
AarhusDenpasar33t. 00min.8.279 kr.
KøbenhavnKupang31t. 45min.18.652 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Indonesien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Indonesien?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at rejse med direkte fly til Indonesien fra Danmark. Du kan derimod booke en rejse med et eller flere stop undervejs med flyselskaber som Qatar Airways, Emirates, Singapore Airlines, Thai Airways, SAS, KLM og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Indonesien?

Den hurtigste tur fra Københavns Lufthavn til eksempelvis Jakarta tager ca. 15 timer med et enkelt stop undervejs. Ønsker du eksempelvis at rejse fra Billund Lufthavn til Denpasar på Bali, så tager den hurtigste tur ca. 18 timer. Hvis du vælger en af de langsommere ture, så er det ofte muligt at komme billigere afsted.

Hvilken årstid skal man rejse til Indonesien?

Flybilletter til Indonesien med afrejse fra april til oktober er de mest oplagte at booke, hvis du vil undgå regntiden. Til gengæld er det ofte muligt at spare lidt penge på billetterne, hvis du rejser i regnsæsonen, der også byder på mange flotte solskinsdage. Det er noget, som især rygsækrejsende benytter sig af, men det er muligt for alle, der ikke har noget imod kraftige byger nogle gange om dagen.

Kan man rejse til Indonesien uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde godt af maksimum 30 dages visumfrit ophold på rejser til Indonesien. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato. Samtidig skal du forevise en returbillet ved ankomst.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Indonesien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Indonesien?

    Søg tilbud på fly til Indonesien. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Indonesien med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Indonesien?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Indonesien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Indonesien med fleksibel booking på momondo?

Fly til Indonesien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Indonesien?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Indonesien ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Indonesien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Indonesien, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Indonesien spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Indonesien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.