Søg og find billige fly til Indonesien

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 3.10
man. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Indonesien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Indonesien

Bedste pris på enkeltbillet

2.744 kr.

Bedste pris på returbillet

5.234 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Indonesien fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.744 kr. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Den bedste pris på en returbillet til Indonesien fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.234 kr. (Billund til Denpasar Ngurah Rai).
Det hurtigste fly til Indonesien fra Danmark tager 19t. 20min. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Indonesien, herunder Air France, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Indonesien

Få indsigter om din flyrejse til Indonesien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Indonesien?

Det billigste fly til Indonesien, fundet for nylig på momondo, var 2.926 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 14.329 kr. anses for at være en god pris for fly til Indonesien. 14.679 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Indonesien, mens 86.901 kr. er den dyreste.
See prices from:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Indonesien?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Indonesien. Den mest populære by at rejse til i Indonesien er Denpasar, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 2.329% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Indonesien er Jakarta og Mataram.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Indonesien?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Indonesien du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 16t. 20min. at flyve fra København Kastrup til Denpasar Ngurah Rai. På den anden side tager det i gennemsnit 22t. 05min. at flyve fra Billund til Denpasar Ngurah Rai. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Indonesien?

Singapore Airlines, Thai Airways og Qatar Airways er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Indonesien, ifølge vores data. Singapore Airlines er vores brugeres foretrukne valg, idet 30% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Indonesien. Vær opmærksom på, at der er 23 forskellige flyselskaber, der flyver til Indonesien regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Indonesien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Indonesien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Indonesien fra Danmark
Denpasar
Denpasar

Brugbar information om dit fly til Indonesien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Indonesien

At flyve til Lufthavn: Denpasar er typisk den bedste måde at besøge Seminyak Beach på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

De billigste flybilletter til Indonesien fundet fornyligt af momondo brugere er 229 kr. med Indonesia AirAsia, 263 kr. med Thai Lion Air og 336 kr. med Garuda Indonesia.

Den bedste dag at flyve til Indonesien er onsdag, efterfulgt af torsdag. onsdag og torsdag har som regel de laveste flypriser til Indonesien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en søndag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Indonesien.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Indonesien

Find fly til disse populære byer i Indonesien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Indonesien

Se de billigste flyrejser til Indonesien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundDenpasar22t. 05min.5.234 kr.
KøbenhavnDenpasar16t. 20min.5.295 kr.
KøbenhavnJakarta16t. 00min.5.759 kr.
AalborgDenpasar25t. 10min.5.922 kr.
KøbenhavnSurabaya43t. 20min.6.308 kr.
AarhusDenpasar45t. 05min.7.468 kr.
KøbenhavnPraya45t. 35min.8.527 kr.
KøbenhavnMedan42t. 15min.10.111 kr.
KøbenhavnKupang31t. 45min.21.212 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Indonesien

Sydøstasien består af mange tiltalende lande, hvor flyrejser til Indonesien altid er i høj kurs. Landet består af mere end 13.000 øer, og du kan møde mange forskelligartede kulturer. Du kan vække drømmen til live på en af de mange bounty-øer med svajende palmer, hvidt puddersand samt de smukkeste koralrev. En rejse med fly til Indonesien fører dig ind i et eksotisk univers med sjældne dyr, frodig natur, vulkanlandskaber samt et meget gæstfrit folkefærd. Mange turister forbinder landet med hovedstaden Jakarta, der er en smeltedigel af indtryk. Dette smukke ørige indbyder til meget mere end storbyferie, for du kan med fordel flyve indenrigs til destinationer som Denpasar på Bali, Surabaya på Østjava, Batam nær Singapore samt mange andre steder. Det er blot at anvende søgemaskinen her på momondo, hvor du kan sammenligne de forskellige rejser. Indonesien-rejser kan foretages hele året rundt, men de fleste turister rejser i den tørre sæson, der varer fra april til oktober. Landet oplever en regnsæson fra november til marts, og dermed skelnes der kun mellem to sæsoner. Da Ækvator gennemskærer Indonesien, er klimaet ret balanceret hele året rundt, hvilket i dette tilfælde betyder høje temperaturer samt høj luftfugtighed. Det er især i landets vestlige egne, som Vestsumatra, Vestkalimantan, Vestjava og Vestpapua, at regnmængderne er størst. Kalimantan og Papua ligger på henholdsvis Borneo og Papua Ny Guinea, som Indonesien ejer en del af. Dermed er der masser af egne og regioner at opleve, når du er landet med fly til Indonesien.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Indonesien?

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at rejse med direkte fly til Indonesien fra Danmark. Du kan derimod booke en rejse med et eller flere stop undervejs med flyselskaber som Qatar Airways, Emirates, Singapore Airlines, Thai Airways, SAS, KLM og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Indonesien?

Den hurtigste tur fra Københavns Lufthavn til eksempelvis Jakarta tager ca. 15 timer med et enkelt stop undervejs. Ønsker du eksempelvis at rejse fra Billund Lufthavn til Denpasar på Bali, så tager den hurtigste tur ca. 18 timer. Hvis du vælger en af de langsommere ture, så er det ofte muligt at komme billigere afsted.

Hvilken årstid skal man rejse til Indonesien?

Flybilletter til Indonesien med afrejse fra april til oktober er de mest oplagte at booke, hvis du vil undgå regntiden. Til gengæld er det ofte muligt at spare lidt penge på billetterne, hvis du rejser i regnsæsonen, der også byder på mange flotte solskinsdage. Det er noget, som især rygsækrejsende benytter sig af, men det er muligt for alle, der ikke har noget imod kraftige byger nogle gange om dagen.

Kan man rejse til Indonesien uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde godt af maksimum 30 dages visumfrit ophold på rejser til Indonesien. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato. Samtidig skal du forevise en returbillet ved ankomst.


Populære ruter til Indonesien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Denpasar
Hurtigste flyvetid16t. 20min.
Laveste pris5.295 kr.
Fly fra Billund til Denpasar
Hurtigste flyvetid22t. 05min.
Laveste pris5.234 kr.
Fly fra Aalborg til Denpasar
Hurtigste flyvetid25t. 10min.
Laveste pris5.922 kr.
Fly fra København til Jakarta
Hurtigste flyvetid16t. 00min.
Laveste pris5.759 kr.
Fly fra Aarhus til Denpasar
Hurtigste flyvetid45t. 05min.
Laveste pris7.468 kr.
Fly fra København til Praya
Hurtigste flyvetid45t. 35min.
Laveste pris8.527 kr.
Fly fra København til Medan
Hurtigste flyvetid42t. 15min.
Laveste pris10.111 kr.
Fly fra København til Surabaya
Hurtigste flyvetid43t. 20min.
Laveste pris6.308 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Indonesien


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Indonesien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Indonesien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Indonesien ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Indonesien, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Indonesien spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.