Find billige fly til Jakarta

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Jakarta

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jakarta

Bedste pris på enkeltbillet

3.216 kr.

Bedste pris på returbillet

4.838 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 10min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Jakarta fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.216 kr. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Den bedste pris på en returbillet til Jakarta fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.838 kr. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Det hurtigste fly til Jakarta fra Danmark tager 16t. 10min. (København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Jakarta, herunder KLM, Singapore Airlines og ANA.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jakarta

Find de billigste fly til disse Jakarta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Jakarta Soekarno Hatta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jakarta

København (CPH) til Lufthavn: Jakarta Soekarno Hatta (CGK)

Fly til Jakarta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jakarta Soekarno Hatta, hvor den gennemsnitlige pris er 6.119 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JAKARTA FRA KØBENHAVNmarts13% billigereAt flyve fra København til Jakarta ​​koster i gennemsnit blot 5.328 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JAKARTA FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 7.679 kr. at flyve til Jakarta ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JAKARTA FRA KØBENHAVNjuli343% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jakarta fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jakarta?

De fleste flyrejser fra Danmark til Soekarno-Hatta Lufthavn (VGK) i Jakarta tager mellem 16 og 24 timer. Du bør forvente et eller to stop undervejs på turen, og det er antallet samt længden på disse mellemlandinger, som afgør den samlede rejsetid. Den lange rejse betyder dog ikke, at flyvningen er hverken uoverkommelig eller besværlig. Du finder nemlig mange gode flytilbud til Jakarta, hvad end du flyver fra Billund (BLL) eller Københavns Lufthavn (CPH). Det er typisk de samme flyselskaber som fx Turskish Airlines eller Singapore Airlines, der står for et stort antal af rejserne. Det betyder, at uanset om din tur begynder i Jylland eller København, så kan du forvente omkring den samme rejsetid og antal af mellemlandinger.

Det er desværre endnu ikke muligt at flyve direkte til Jakarta i Indonesien fra Danmark. Hvad end du flyver fra Billund eller København, så skal du være forberedt på en eller to mellemlandinger undervejs. De foregår typisk i store og internationale lufthavne som fx Istanbul eller Doha, hvor der altid er gode muligheder for at slappe af eller nyde lufthavnenes forskellige butikker og spisesteder. Der er ikke den store forskel på, om du flyver fra Jylland eller Sjælland, da du normalt kan vælge mellem det samme udvalg af flyselskaber, som inkluderer Turkish Airlines eller Qatar Airways for blot at nævne et par stykker. Det betyder også, at du typisk kan forvente den samme rute, det samme antal mellemlandinger og den samme rejsetid, uanset hvilken dansk lufthavn du rejser fra.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Jakarta for 183 kr./person, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jakarta. Hvis du vil finde den billigste pris til Jakarta fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Jakarta med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.372 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Jakarta 0 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Jakarta for 6.148 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Jakarta fra Danmark helt ned til 4.838 kr. på momondo.

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Jakarta på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.621 kr.. Fly fra Danmark til Jakarta på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.104 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Jakarta på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Jakarta om morgenen helt ned til 6.547 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Jakarta på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 6.942 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jakarta. Hvis du har planer om at flyve til Jakarta, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Jakarta Soekarno Hatta (20 km fra Jakarta centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Jakarta Lufthavn: Jakarta Halim Perdana Kusuma, hvor gennemsnitsprisen er 12.825 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja, fly til Menteng opereres af Jakarta Halim Perdana Kusuma Lufthavn i Jakarta, som er 10,4 km væk.Gode tilbud på fly til Jakarta

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jakarta fundet af momondos brugere for nylig
Oman Air
16. jan.
CPH13:00København Kastrup
37t. 30min.
2 stop
CGK02:30Jakarta Soekarno Hatta
27. jan.
CGK09:55Jakarta Soekarno Hatta
32t. 10min.
2 stop
CPH18:05København Kastrup
4.838 kr.
Find lignende
KLM
17. jan.
CPH04:55København Kastrup
26t. 15min.
2 stop
CGK07:10Jakarta Soekarno Hatta
27. jan.
CGK14:25Jakarta Soekarno Hatta
19t. 45min.
2 stop
CPH10:10København Kastrup
5.775 kr.
Find lignende
KLM
15. jan.
CPH01:00København Kastrup
30t. 10min.
2 stop
CGK07:10Jakarta Soekarno Hatta
27. jan.
CGK14:25Jakarta Soekarno Hatta
24t. 15min.
2 stop
CPH14:40København Kastrup
5.847 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
16. jan.
CPH13:05København Kastrup
17t. 55min.
1 stop
CGK07:00Jakarta Soekarno Hatta
27. jan.
CGK04:50Jakarta Soekarno Hatta
33t. 25min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
6.157 kr.
Find lignende
Singapore Airlines
17. jan.
CPH07:30København Kastrup
23t. 35min.
1 stop
CGK07:05Jakarta Soekarno Hatta
26. jan.
CGK09:10Jakarta Soekarno Hatta
22t. 25min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
6.165 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. jan.
CPH13:05København Kastrup
17t. 55min.
1 stop
CGK07:00Jakarta Soekarno Hatta
27. jan.
CGK09:55Jakarta Soekarno Hatta
32t. 10min.
2 stop
CPH18:05København Kastrup
6.222 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Jakarta

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Jakarta, så se nogle af vores tilbud herunder fra Qatar Airways, Thai Airways og Turkish Airlines
Flere flyselskaber
30. nov.
CPH12:50København Kastrup
46t. 50min.
3 stop
CGK11:40Jakarta Soekarno Hatta
3.216 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. okt.
CPH05:30København Kastrup
47t. 00min.
3 stop
CGK04:30Jakarta Soekarno Hatta
3.237 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
25. okt.
CPH10:55København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
CGK03:25Jakarta Soekarno Hatta
3.245 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Jakarta?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jakarta

Hvilke flyselskaber flyver til Jakarta?

Qatar Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Jakarta. Turkish Airlines, Emirates og Singapore Airlines er også populære valg på flyrejser til Jakarta fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Jakarta, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Emirates-fly til Jakarta

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Jakarta. Selskabet flyver 21 fly om ugen til Jakarta, og de flyver oftest fra Denpasar Ngurah Rai. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.534 kr. (fra København Kastrup). I 129 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Cathay Pacific-fly til Jakarta

Et andet populært valg for fly til Jakarta er Cathay Pacific (8,1/10, 34 anmeldelser). De fleste Cathay Pacific-fly, der lander i Jakarta, kommer fra Hongkong Hong Kong Intl, men der er 5 Cathay Pacific-fly til Jakarta fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Cathay Pacific, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 4.156 kr. (København Kastrup til Jakarta, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Jakarta

Neden for finder du alle lufthavne i Jakarta samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Jakarta fra lufthavnen

Når du skal fra Jakarta Lufthavn til centrum byen er den nemmeste mulighed at køre i enten taxi eller en udlejningsbil. Uden for ankomsthallen finder du flere taxier, som kan køre dig direkte til dit hotel. Du kan også leje en bil fra en af de mange anerkendte biludlejningsfirmaer, som du finder inde i lufthavnen. Det er dog også muligt at vælge mellem forskellige offentlige transportmidler. Der holder forskellige busser rundt omkring i lufthavnen, som du kan tage direkte til centrum af Jakarta. En af dem er i øvrigt en decideret lufthavnsbus, hvilket gør det let at komme fra de forskellige terminaler til dit foretrukne transportmiddel. Hvilket kunne være toget, der jævnligt afgår fra den centrale station imellem terminal 1 og 2.


Populære fly til Jakarta

Find dine flybilletter til Jakarta blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jakarta
Hurtigste flyvetid16t. 00min.
Laveste pris5.011 kr.

Visumkrav for Jakarta

Det er ikke nødvendigt at have et visum for at rejse til Indonesien så længe, at dit ophold er på under 30 dage. Hvis du derimod planlægger at være i landet i længere end en måneds tid, skal du ansøge om et visum, før din rejse begynder. Derudover skal du altid medbringe et pas, der har været gyldigt i minimum et halvt år. Det er også nødvendigt at kunne fremvise dokumentation for flybilletter til din hjemrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jakarta


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jakarta

Den indonesiske hovedstad har en masse at byde på. I den travle storby kan du opleve en fantastisk aktivitet på markedet Menteng, hvor du kan finde lokale tekstiler, krydderier og kunst. Det store marked kan være overvældende for sanserne, men på den absolut bedste måde. Når du er i byen, er det værd at tage dig tid til at besøge enten nationalmuseet eller Taman Mini Indonesia Indah, hvor du kan lære mere om landets komplekse historie og de mange tusind øer, som Indonesien består af. Du kan også blot vandre rundt i Kota Tua, som er byens kulturelle og kreative hjerte. Her finder du både lokale butikker og hyggelige spisesteder. Det er ydermere ideelt at bruge en dag på blot at slappe af i Ragunan Zoo eller på den lange sandstrand Ancol Beach. Jakarta er en travl storby, hvis stemning og livlige gader er perfekte til en mindeværdig ferie.


Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Jakarta. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Jakarta på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Jakarta. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Jakarta og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Jakarta

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Jakarta

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.