Søg og find billige fly til Pakistan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Pakistan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Pakistan

Bedste pris på enkeltbillet

2.087 kr.

Bedste pris på returbillet

4.189 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Pakistan fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.087 kr. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Pakistan fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.189 kr. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Det hurtigste fly til Pakistan fra Danmark tager 12t. 20min. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Pakistan, herunder British Airways, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Pakistan? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Pakistan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Pakistan fra Danmark
Islamabad
Islamabad

Brugbar information om dit fly til Pakistan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Pakistan

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Pakistan er:
837 kr. pr. person med Pakistan International Airlines
1.920 kr. pr. person med Kam Air
2.079 kr. pr. person med flydubai

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Pakistan (Islamabad Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 12t. 20min. og .

I gennemsnit koster et fly til Pakistan 11.204 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Pakistan for så lidt som 1.487 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 1.487 kr., men formår at finde en til 10.860 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Det er bedst at flyve til Pakistan på en tirsdag eller mandag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Pakistan er på en fredag.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Pakistan

Find fly til disse populære byer i Pakistan fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Pakistan

Se de billigste flyrejser til Pakistan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnIslamabad12t. 20min.4.189 kr.
KøbenhavnPeshawar12t. 55min.7.646 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Pakistan

For tiden er der ingen flyselskaber, der sender direkte fly til Pakistan fra Danmark. Du kan dog sagtens komme afsted – blot med stop undervejs på turen. Flyselskaber som Pakistan International Airlines, Emirates, Qatar Airways, Turkish Airlines og flere andre selskaber flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Islamabad.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Islamabad tager ca. ni timer og 30 minutter. Til sammenligning tager en rejse fra Billund Lufthavn til Lahore ca. 12 timer med en eller to mellemlandinger undervejs.

Selvom forårssæsonen fra marts til maj er i høj kurs blandt turister, da alting springer ud og vejret er godt, så er den kølige og tørre vinter fra december til februar også populær. Her søger mange af landets dyr nemlig føde i det fri samtidig med, at du vil opleve de smukke bjerge med hvide toppe.

Der er visumpligt, når du rejser med fly til Pakistan. Du kan ansøge om visum hos den pakistanske ambassade i Danmark, hvor det er muligt at få et visum til et ophold på maksimalt seks måneder. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst en måned efter rejsens slutdato.


Populære ruter til Pakistan

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Islamabad
Hurtigste flyvetid12t. 20min.
Laveste pris4.189 kr.
Fly fra København til Peshawar
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris7.646 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pakistan


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Pakistan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Pakistan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Pakistan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.