Find billige fly til Pakistan fra 1.578 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Pakistan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Pakistan

Bedste pris på enkeltbillet

1.578 kr.

Bedste pris på returbillet

4.080 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 15min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Pakistan fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.578 kr. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Pakistan fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.080 kr. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Det hurtigste fly til Pakistan fra Danmark tager 23t. 15min. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Pakistan, herunder Turkish Airlines, Pakistan International Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Pakistan

Få indsigter om din flyrejse til Pakistan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Pakistan?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Pakistan. Den mest populære by at rejse til i Pakistan er Islamabad, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 48% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Pakistan er Lahore og Karachi.

Hvilke flyselskaber flyver til Pakistan?

Der er 8 flyselskaber, der flyver til Pakistan regelmæssigt, men Qatar Airways, Turkish Airlines og Emirates er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 41% af dem, der søgte efter fly til Pakistan, at rejse med Qatar Airways, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Pakistan? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Pakistan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Pakistan fra Danmark
Islamabad
Islamabad

Brugbar information om dit fly til Pakistan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Pakistan

Hvad er det billigste fly til Pakistan?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Pakistan er:
699 kr. pr. person med Pakistan International Airlines
1.787 kr. pr. person med flydubai
2.692 kr. pr. person med Pegasus Airlines

Hvad er den mest populære lufthavn i Pakistan at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Pakistan?

Det er bedst at flyve til Pakistan på en mandag eller søndag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Pakistan er på en lørdag.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Pakistan?

Priser for fly til Pakistan blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Pakistan?

Fra december 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for fly til Pakistan.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Pakistan?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Pakistan hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Pakistan?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Pakistan kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Pakistan

Find fly til disse populære byer i Pakistan fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Pakistan

Se de billigste flyrejser til Pakistan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnIslamabad9t. 35min.3.956 kr.
KøbenhavnPeshawar13t. 10min.5.803 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Pakistan

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Pakistan?

For tiden er der ingen flyselskaber, der sender direkte fly til Pakistan fra Danmark. Du kan dog sagtens komme afsted – blot med stop undervejs på turen. Flyselskaber som Pakistan International Airlines, Emirates, Qatar Airways, Turkish Airlines og flere andre selskaber flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Islamabad.

Hvor lang tid tager det at flyve til Pakistan?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Islamabad tager ca. ni timer og 30 minutter. Til sammenligning tager en rejse fra Billund Lufthavn til Lahore ca. 12 timer med en eller to mellemlandinger undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Pakistan?

Selvom forårssæsonen fra marts til maj er i høj kurs blandt turister, da alting springer ud og vejret er godt, så er den kølige og tørre vinter fra december til februar også populær. Her søger mange af landets dyr nemlig føde i det fri samtidig med, at du vil opleve de smukke bjerge med hvide toppe.

Kan man rejse til Pakistan uden pas eller visum?

Der er visumpligt, når du rejser med fly til Pakistan. Du kan ansøge om visum hos den pakistanske ambassade i Danmark, hvor det er muligt at få et visum til et ophold på maksimalt seks måneder. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst en måned efter rejsens slutdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Pakistan

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Pakistan?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Pakistan med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Pakistan?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Pakistan med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Pakistan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Pakistan?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Pakistan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Pakistan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Pakistan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pakistan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.