Find billige flybilletter til Asmara

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Asmara

Find de billigste fly til disse Asmara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Asmara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Asmara

København (CPH) til Asmara (ASM)

Fly til Asmara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Asmara Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.234 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ASMARA FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Asmara ​​koster i gennemsnit blot 5.219 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ASMARA FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 8.934 kr. at flyve til Asmara ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ASMARA FRA KØBENHAVNdecember737% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Asmara fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Asmara?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Asmara på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.219 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Asmara i maj, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.367 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Asmara på, er omkring 44 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 6.234 kr..

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Asmara fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 5.607 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Asmara for omkring 6.334 kr..

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Asmara på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Asmara om formiddagen helt ned til 5.346 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Asmara, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.365 kr. pr. billet.Hvilke flyselskaber flyver til Asmara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Asmara

Hvilke flyselskaber flyver til Asmara?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Asmara fra Danmark, Turkish Airlines, Egypt Air, Emirates og Ethiopian Air. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Emirates-fly til Asmara

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Asmara. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Asmara, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.404 kr. (fra København Kastrup). I 122 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6/10.

Turkish Airlines-fly til Asmara

Turkish Airlines flyver normalt til Asmara 3 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Asmara fra Istanbul. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,3, 128 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Asmara, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Asmara, var fra København Kastrup (5.077 kr. retur).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Asmara


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Asmara.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Asmara, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Asmara. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Asmara og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.