Fly Europa Spanien Barcelona

Find billige flybilletter til Barcelona

fre.. 19.10.
fre.. 26.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Barcelona?

+210%
+140%
+70%
Grundpris
Pris
693 - 2.021 DKK
Temperatur
13 - 29 °C
Nedbør
36 - 78 mm

For langt de fleste turister er sommeren det bedste tidspunkt at rejse til Barcelona på. Det drejer sig om juni, juli og august, hvor du virkelig kan nyde byens beliggenhed ud til Middelhavet, der indbyder til masser af strand- og badeture. Er du ikke til sommerens varme temperaturer er det også perfekt at rejse om foråret eller efteråret, hvor klimaet er mildere, men stadig lunt.

Mesterarkitekten Gaudí, solskin, tapas, flamenco krydret med storby og strande – Barcelona er et sikkert hit.


Flytilbud fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser fundet af momondos brugere
Ryanair
Ryanair
CPH
09 okt.
Lufthavn: København Kastrup
7t 40m
1 stop
BCN
Lufthavn: Barcelona-El Prat
Ryanair
BCN
16 okt.
Lufthavn: Barcelona-El Prat
14t 15m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
428 kr
Vueling
Vueling
CPH
21 okt.
Lufthavn: København Kastrup
2t 50m
BCN
Lufthavn: Barcelona-El Prat
Vueling
BCN
25 okt.
Lufthavn: Barcelona-El Prat
3t 00m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
492 kr
Primera Air Scandinavia
Primera Air Scandinavia
CPH
07 okt.
Lufthavn: København Kastrup
2t 55m
BCN
Lufthavn: Barcelona-El Prat
Primera Air Scandinavia
BCN
12 okt.
Lufthavn: Barcelona-El Prat
3t 00m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
760 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Barcelona?

Valgmulighederne er mange når du skal til Barcelona og vælge flyselskab, heriblandt KLM, Lufthansa, British Airways, Norwegian og Vueling. Med direkte fly tager turen ca. tre timer fra både Billund og Kastrup.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Barcelona samt afstand til centrum
Lufthavn: Barcelona-El Prat
11 km fra centrum
Lufthavn: Girona Costa Brava
82 km fra centrum
Lufthavn: Reus
92 km fra centrum

Lige efter Madrid følger lillesøster med Spaniens anden største og anden mest travle lufthavn – bedre kendt som Barcelona Lufthavn El Prat. Det er hovedlufthavnen i Catalonien med over 44 millioner rejsende om året, hvorfra der både kører Renfe-tog, Aerobús, metrolinje 9 samt taxaer.

Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum er det billigst at tage et tog med selskabet kaldet Renfe der koster ca. 25 DKK for en enkeltbillet og en rejsetid på ca. 35 minutter. Det er hurtigst at tage metrolinje L9 med en rejsetid på ca. 30 minutter og en billetpris på omkring 34 DKK (informationer tjekket 02/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Barcelona?

Barcelona er en storby der både er nem at komme rundt i til fods og med offentlig transport. Byens metrosystem har otte linjer der samlet set dækker det meste af byen. En enkeltbillet kan købes for ca. 16 DKK – dog er det billigere at investere i et dagskort, afhængig af hvor længe du opholder dig i byen.

Busnetværket i byen er særdeles velfungerende og er også en mulig måde at komme rundt på som alternativ. Derudover har Barcelona også en udmærket infrastruktur for cyklister, hvis du ønsker at opleve byen fra en tohjulet.


Kan man rejse til Barcelona uden pas eller visum?

Da Spanien er en del af Schengen, kan du rejse visumfrit til landet i op til 90 dage, hvilket er rigeligt for langt de fleste. Ønsker du at blive længere, skal du registrere dig på en lokal politistation eller et udlændingekontor. Du skal også huske pas, da det fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen.


Hurtige facts om Barcelona

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Barcelona
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
5,86 DKK
Mad
Billig restaurant
73 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
15 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona


Tips og gode råd til Barcelona

Hvordan får man den billigste flybillet til ?

Kigger man isoleret set på prisen, så er det i månederne marts og november du typisk finder de billigste fly til Barcelona. Sigt efter at købe billetterne 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Barcelona, februar 2018).

Hvad skal man se i ?

Man kan ikke nævne ordet Barcelona uden også at sige Sagrada Família. Dette specielle mesterværk af Gaudí betager turister fra hele verden. Lidt af den samme byggestil ser du i Park Güell – der dog har sit helt eget præg og udstråling. En af de bedste udsigter får du fra Montjuïc, hvor du også kan tage en kabelbane frem og tilbage. Når sulten skal stilles, så prøv en omgang ’alt godt fra havet’ på La Boquria, der er et autentisk og overdådigt marked. Tag også en tur i det gotiske kvarter, der er byens gamle område fra Middelalderen. Få flere anbefalinger til anderledes oplevelser i Barcelona.

Aktiviteter for børn

Barcelona Zoo er en sikker vinder for børnene i familien. Endnu flere dyr venter i L’Aquàrium, hvor I både kan se klappende delfiner samt farlige hajer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld undervejs på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Barcelona.

Giver man drikkepenge i Barcelona?

Det er ikke et krav at give drikkepenge, men de fleste ligger ca. 5% af den samlede regning, hvis du er tilfreds med den pågældende service.

Hvor er der god shopping?

I området omkring La Rambla finder du i de mange små gader et væld af spændende butikker, med alt fra smykker til tøj og souvenirs.

*Flypriser til Barcelona er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.