Find billige fly til Barcelona

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Barcelona

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Barcelona

Bedste pris på enkeltbillet

172 kr.

Bedste pris på returbillet

280 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 50min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Barcelona fra Danmark i de seneste 72 timer er 172 kr. (Billund til Barcelona).
Den bedste pris på en returbillet til Barcelona fra Danmark i de seneste 72 timer er 280 kr. (Billund til Barcelona).
Det hurtigste fly til Barcelona fra Danmark tager 2t. 50min. (Billund til Barcelona).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Barcelona, herunder Vueling, Norwegian og Air Serbia.

Indsigter og trends for flyrejser til Barcelona

Få indsigter om din flyrejse til Barcelona, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Barcelona?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Barcelona fra Danmark, med flest priser fundet omkring 818 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Barcelona i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Barcelona i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.206 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Barcelona?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Barcelona, lå på 59 kr./pr. person fra Karlsruhe, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Barcelona. Hvis du vil finde de billigste priser til Barcelona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Barcelona?

Rejsetiden fra Danmark til Barcelona afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Barcelona tager det i gennemsnit 2t. 50min., imens det i gennemsnit tager 2t. 45min., hvis du flyver fra Billund til Barcelona. Barcelona er den mest populære lufthavn i Barcelona.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Barcelona?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Barcelona 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Barcelona for 1.519 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Barcelona

Find de billigste fly til disse Barcelona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Barcelona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Barcelona

København (CPH) til Lufthavn: Barcelona (BCN)

Fly til Barcelona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Barcelona, hvor den gennemsnitlige pris er 1.519 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARCELONA FRA KØBENHAVNjanuar46% billigereAt flyve fra København til Barcelona ​​koster i gennemsnit blot 818 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARCELONA FRA KØBENHAVNjuli69% dyrereDet koster cirka 2.569 kr. at flyve til Barcelona ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARCELONA FRA KØBENHAVNjuli410% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Barcelona fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Barcelona

For langt de fleste turister er sommeren det bedste tidspunkt at rejse til Barcelona på. Det drejer sig om juni, juli og august, hvor du virkelig kan nyde byens beliggenhed ud til Middelhavet, der indbyder til masser af strand- og badeture. Er du ikke til sommerens varme temperaturer er det også perfekt at rejse om foråret eller efteråret, hvor klimaet er mildere, men stadig lunt.

Mesterarkitekten Gaudí, solskin, tapas, flamenco krydret med storby og strande – Barcelona er et sikkert hit.

De fleste af dem, der bruger momondo, synes, at oktober er det bedste tidspunkt at flyve til Barcelona på for at se seværdigheder som f.eks. La Rambla og Museu Picasso Barcelona. Temperaturen i Barcelona er normalt under 21 °C, men det er stadig lunt, og sandsynligheden for regn er kun moderat.

Hvis du har planer om at bruge tid på Barceloneta Beach, mens du er i Barcelona, anbefaler momondo, at du planlægger rejsen i juli eller august, hvor temperaturen normalt er højere, og sandsynligheden for regn er lav.

Rejsende, som flyver til Barcelona, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Girona Costa Brava (75 km fra Barcelona centrum), Lufthavn: Reus (88 km fra Barcelona centrum), Lufthavn: La Seu d'Urgell Aeroport De La Seu (124 km fra Barcelona centrum) eller Lufthavn: Lleida-Alguaire (142 km fra fra Barcelona centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Lleida-Alguaire har en gennemsnitspris på 830 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Barcelona. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Ja, fly til Sants-Montjuïc opereres af Barcelona Lufthavn i Barcelona, som er 9,1 km væk.

Den lufthavn, der er tættest på Barcelona City Centre, ligger 12,1 km væk – lufthavnen i Barcelona ved Barcelona.


Gode tilbud på fly til Barcelona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Barcelona fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Barcelona

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Barcelona

Hvilke flyselskaber flyver til Barcelona?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Barcelona

Hvilke flyselskaber flyver til Barcelona?

Vueling, Norwegian, Ryanair og Scandinavian Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Barcelona regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Barcelona med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Barcelona

Neden for finder du alle lufthavne i Barcelona samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Barcelona fra lufthavnen

Lige efter Madrid følger lillesøster Barcelona med Spaniens anden største og anden mest travle lufthavn – bedre kendt som Barcelona Lufthavn El Prat. Det er hovedlufthavnen i Catalonien med over 44 millioner rejsende om året, hvorfra der både kører Renfe-tog, Aerobús, metrolinje 9 samt taxaer.

Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum er det billigst at tage et tog med selskabet kaldet Renfe der koster ca. 25 DKK for en enkeltbillet og en rejsetid på ca. 35 minutter. Det er hurtigst at tage metrolinje L9 med en rejsetid på ca. 30 minutter og en billetpris på omkring 34 DKK.


Populære fly til Barcelona

Find dine flybilletter til Barcelona blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Barcelona
Hurtigste flyvetid2t. 50min.
Laveste pris438 kr.
Fly fra Billund til Barcelona
Hurtigste flyvetid2t. 45min.
Laveste pris280 kr.
Fly fra Aarhus til Barcelona
Hurtigste flyvetid7t. 05min.
Laveste pris502 kr.
Fly fra Aalborg til Barcelona
Hurtigste flyvetid5t. 05min.
Laveste pris610 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Barcelona

Barcelona er en storby der både er nem at komme rundt i til fods og med offentlig transport. Byens metrosystem har otte linjer der samlet set dækker det meste af byen. En enkeltbillet kan købes for ca. 16 DKK – dog er det billigere at investere i et dagskort, afhængig af hvor længe du opholder dig i byen.

Busnetværket i byen er særdeles velfungerende og er også en mulig måde at komme rundt på som alternativ. Derudover har Barcelona også en udmærket infrastruktur for cyklister, hvis du ønsker at opleve byen fra en tohjulet.


Visumkrav for Barcelona

Da Spanien er en del af Schengen, kan du rejse visumfrit til landet i op til 90 dage, hvilket er rigeligt for langt de fleste. Ønsker du at blive længere, skal du registrere dig på en lokal politistation eller et udlændingekontor. Du skal også huske pas, da det fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona


De bedste oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Kigger man isoleret set på prisen, så er det i månederne marts og november du typisk finder de billigste fly til Barcelona. Sigt efter at købe billetterne 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Barcelona, februar 2018).

Man kan ikke nævne ordet Barcelona uden også at sige Sagrada Família. Dette specielle mesterværk af Gaudí betager turister fra hele verden. Lidt af den samme byggestil ser du i Park Güell – der dog har sit helt eget præg og udstråling. En af de bedste udsigter får du fra Montjuïc, hvor du også kan tage en kabelbane frem og tilbage. Når sulten skal stilles, så prøv en omgang ’alt godt fra havet’ på La Boquria, der er et autentisk og overdådigt marked. Tag også en tur i det gotiske kvarter, der er byens gamle område fra Middelalderen. Få flere anbefalinger til anderledes oplevelser i Barcelona.

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld undervejs på ferien.

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Barcelona.

Det er ikke et krav at give drikkepenge, men de fleste ligger ca. 5% af den samlede regning, hvis du er tilfreds med den pågældende service.

I området omkring La Rambla finder du i de mange små gader et væld af spændende butikker, med alt fra smykker til tøj og souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Barcelona på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Barcelona vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Barcelona. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.