Find billige flybilletter til Barcelona

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Barcelona (BCN)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Barcelona. De nuværende restriktioner til Barcelona er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Barcelona

Find de billigste fly til disse Barcelona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Lufthavn: Girona Costa Brava

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Barcelona

Billund (BLL) til Lufthavn: Girona Costa Brava (GRO)

Fly til Barcelona ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Girona Costa Brava, hvor den gennemsnitlige pris er 1.212 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARCELONA FRA BILLUNDjanuar24% billigereAt flyve fra Billund til Barcelona ​​koster i gennemsnit blot 921 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARCELONA FRA BILLUNDjuli42% dyrereDet koster cirka 1.731 kr. at flyve til Barcelona ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARCELONA FRA BILLUNDoktober234% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Barcelona fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Barcelona?

For langt de fleste turister er sommeren det bedste tidspunkt at rejse til Barcelona på. Det drejer sig om juni, juli og august, hvor du virkelig kan nyde byens beliggenhed ud til Middelhavet, der indbyder til masser af strand- og badeture. Er du ikke til sommerens varme temperaturer er det også perfekt at rejse om foråret eller efteråret, hvor klimaet er mildere, men stadig lunt.

Mesterarkitekten Gaudí, solskin, tapas, flamenco krydret med storby og strande – Barcelona er et sikkert hit.

Hvilket er det absolut billigste fly til Barcelona?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Barcelona, lå på 57 kr./pr. person fra Milano, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Barcelona. Hvis du vil finde de billigste priser til Barcelona fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Barcelona?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Barcelona fra Danmark, med flest priser fundet omkring 669 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Barcelona i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Barcelona i november har en gennemsnitlig pris på omkring 810 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Barcelona?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Barcelona 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Barcelona for 1.082 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Barcelona helt ned til 135 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Barcelona på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Barcelona fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.127 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.293 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Barcelona.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Barcelona?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Barcelona, hvor du kan finde priser helt ned til 1.154 kr.. Hvis du flyver fra Barcelona om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Barcelona, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.273 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Barcelona?

Rejsende, som flyver til Barcelona, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Girona Costa Brava (75 km fra Barcelona centrum), Lufthavn: Reus (88 km fra Barcelona centrum) eller Lufthavn: Lleida Lleida-Alguaire (142 km fra Barcelona centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Barcelona på?

Lufthavn: Girona Costa Brava har en gennemsnitspris på 1.389 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Barcelona. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Barcelona?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Barcelona. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Barcelona nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Barcelona

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Barcelona fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
20. jun.
BLL05:45Billund
2t. 40min.
BCN08:25Barcelona
24. jun.
BCN06:35Barcelona
2t. 40min.
BLL09:15Billund
Ryanair
20. jun.
BLL05:45Billund
2t. 40min.
BCN08:25Barcelona
24. jun.
BCN06:35Barcelona
2t. 40min.
BLL09:15Billund
Ryanair
20. jun.
BLL05:45Billund
2t. 40min.
BCN08:25Barcelona
24. jun.
BCN06:35Barcelona
2t. 40min.
BLL09:15Billund
Ryanair
20. jun.
BLL05:45Billund
2t. 40min.
BCN08:25Barcelona
24. jun.
BCN06:35Barcelona
2t. 40min.
BLL09:15Billund
TAP AIR PORTUGAL
28. okt.
CPH13:35København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
BCN21:00Barcelona
9. nov.
BCN10:35Barcelona
8t. 00min.
1 stop
CPH18:35København Kastrup
Ryanair
20. jun.
BLL18:10Billund
13t. 15min.
1 stop
BCN07:25Barcelona
24. jun.
BCN06:35Barcelona
2t. 40min.
BLL09:15Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Barcelona

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Barcelona, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
24. jun.
CPH07:45København Kastrup
10t. 15min.
2 stop
BCN18:00Barcelona
Ryanair
30. jun.
CPH03:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
BCN15:40Barcelona
Ryanair
30. jun.
CPH03:20København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
BCN15:40Barcelona

Hvilke flyselskaber flyver til Barcelona?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Barcelona

Valgmulighederne er mange når du skal til Barcelona og vælge flyselskab, heriblandt KLM, Lufthansa, British Airways, Norwegian og Vueling. Med direkte fly tager turen ca. tre timer fra både Billund og Kastrup.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Barcelona samt afstand til centrum

Lige efter Madrid følger lillesøster Barcelona med Spaniens anden største og anden mest travle lufthavn – bedre kendt som Barcelona Lufthavn El Prat. Det er hovedlufthavnen i Catalonien med over 44 millioner rejsende om året, hvorfra der både kører Renfe-tog, Aerobús, metrolinje 9 samt taxaer.

Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum er det billigst at tage et tog med selskabet kaldet Renfe der koster ca. 25 DKK for en enkeltbillet og en rejsetid på ca. 35 minutter. Det er hurtigst at tage metrolinje L9 med en rejsetid på ca. 30 minutter og en billetpris på omkring 34 DKK (informationer tjekket 02/06/2017).


Populære fly til Barcelona

Find dine flybilletter til Barcelona blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Barcelona
Korteste rejsetid
2t. 40min.
Laveste pris
258 kr.
Fly fra København til Barcelona
Korteste rejsetid
2t. 50min.
Laveste pris
356 kr.
Fly fra Aarhus til Barcelona
Korteste rejsetid
6t. 10min.
Laveste pris
700 kr.
Fly fra Aalborg til Barcelona
Korteste rejsetid
6t. 10min.
Laveste pris
755 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Barcelona?

Barcelona er en storby der både er nem at komme rundt i til fods og med offentlig transport. Byens metrosystem har otte linjer der samlet set dækker det meste af byen. En enkeltbillet kan købes for ca. 16 DKK – dog er det billigere at investere i et dagskort, afhængig af hvor længe du opholder dig i byen.

Busnetværket i byen er særdeles velfungerende og er også en mulig måde at komme rundt på som alternativ. Derudover har Barcelona også en udmærket infrastruktur for cyklister, hvis du ønsker at opleve byen fra en tohjulet.


Kan man rejse til Barcelona uden pas eller visum?

Da Spanien er en del af Schengen, kan du rejse visumfrit til landet i op til 90 dage, hvilket er rigeligt for langt de fleste. Ønsker du at blive længere, skal du registrere dig på en lokal politistation eller et udlændingekontor. Du skal også huske pas, da det fungerer som ID, og samtidig skal det være gyldigt under hele rejsen.


Tips og gode råd til Barcelona

Hvordan får man den billigste flybillet til Barcelona?

Kigger man isoleret set på prisen, så er det i månederne marts og november du typisk finder de billigste fly til Barcelona. Sigt efter at købe billetterne 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Barcelona, februar 2018).

Hvad skal man se i Barcelona?

Man kan ikke nævne ordet Barcelona uden også at sige Sagrada Família. Dette specielle mesterværk af Gaudí betager turister fra hele verden. Lidt af den samme byggestil ser du i Park Güell – der dog har sit helt eget præg og udstråling. En af de bedste udsigter får du fra Montjuïc, hvor du også kan tage en kabelbane frem og tilbage. Når sulten skal stilles, så prøv en omgang ’alt godt fra havet’ på La Boquria, der er et autentisk og overdådigt marked. Tag også en tur i det gotiske kvarter, der er byens gamle område fra Middelalderen. Få flere anbefalinger til anderledes oplevelser i Barcelona.

Aktiviteter for børn

Barcelona Zoo er en sikker vinder for børnene i familien. Endnu flere dyr venter i L’Aquàrium, hvor I både kan se klappende delfiner samt farlige hajer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring så du er dækket, skulle der ske uheld undervejs på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Barcelona.

Giver man drikkepenge i Barcelona?

Det er ikke et krav at give drikkepenge, men de fleste ligger ca. 5% af den samlede regning, hvis du er tilfreds med den pågældende service.

Hvor er der god shopping?

I området omkring La Rambla finder du i de mange små gader et væld af spændende butikker, med alt fra smykker til tøj og souvenirs.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class