Find billige fly til Gdańsk

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Gdańsk

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Gdańsk

Bedste pris på enkeltbillet

58 kr.

Bedste pris på returbillet

80 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Gdańsk fra Danmark i de seneste 72 timer er 58 kr. (Billund til Gdańsk Rebiechowo).
Den bedste pris på en returbillet til Gdańsk fra Danmark i de seneste 72 timer er 80 kr. (Billund til Gdańsk Rebiechowo).
Det hurtigste fly til Gdańsk fra Danmark tager 1t. 05min. (København Kastrup til Gdańsk Rebiechowo).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Gdańsk, herunder Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gdańsk

Find de billigste fly til disse Gdańsk-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gdańsk

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gdańsk

Aarhus (AAR) til Gdańsk (GDN)

Fly til Gdańsk ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Gdańsk Rebiechowo, hvor den gennemsnitlige pris er 691 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GDAŃSK FRA KØBENHAVNfebruar27% billigereAt flyve fra København til Gdańsk ​​koster i gennemsnit blot 594 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GDAŃSK FRA KØBENHAVNoktober30% dyrereDet koster cirka 1.051 kr. at flyve til Gdańsk ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GDAŃSK FRA KØBENHAVNjuli333% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gdańsk fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gdańsk?

Polen er et stort land med mange forskelligartede byer, der trods alt har en fællesnævner i form af mange historiske bygninger. Når du rejser med fly til Gdansk, lander du i en by, der har været skiftevis tysk og polsk gennem tiden. De fleste foretrækker at rejse med fly til Gdansk om sommeren, hvor vejret er varmest. Der kan du for alvor nyde beliggenheden ud til Østersøen i højsæsonen fra juni til august. Foråret og efteråret, især maj og september, er ligeledes rejsevenlige grundet de behagelige temperaturer omkring 18 °C.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Gdańsk, lå på 129 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Gdańsk. Hvis du vil finde de billigste priser til Gdańsk fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Gdańsk i februar, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 660 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Gdańsk fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 811 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 80 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Gdańsk fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 309 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Gdańsk for omkring 663 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Gdańsk på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 340 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Gdańsk, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.376 kr. pr. billet.

Lufthavn: Bydgoszcz kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Gdańsk.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bydgoszcz for 1.559 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Gdańsk

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gdańsk fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. aug.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo
27. aug.
GDN17:10Gdańsk Rebiechowo
1t. 20min.
BLL18:30Billund
Ryanair
24. okt.
CPH03:55København Kastrup
1t. 05min.
GDN05:00Gdańsk Rebiechowo
25. okt.
GDN02:30Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH03:30København Kastrup
Ryanair
14. sep.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo
6. nov.
GDN02:05Gdańsk Rebiechowo
1t. 20min.
BLL03:25Billund
Ryanair
31. aug.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo
7. sep.
GDN03:25Gdańsk Rebiechowo
1t. 20min.
BLL04:45Billund
Ryanair
17. sep.
CPH03:50København Kastrup
1t. 05min.
GDN04:55Gdańsk Rebiechowo
20. sep.
GDN02:30Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH03:30København Kastrup
Ryanair
7. sep.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo
14. sep.
GDN03:25Gdańsk Rebiechowo
1t. 20min.
BLL04:45Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Gdańsk

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Gdańsk, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
24. aug.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo
Ryanair
17. aug.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo
Ryanair
24. aug.
BLL05:10Billund
1t. 20min.
GDN06:30Gdańsk Rebiechowo

Hvilke flyselskaber flyver til Gdańsk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Gdańsk

Hvilke flyselskaber flyver til Gdańsk?

For fly fra Danmark til Gdańsk, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Wizz Air, Scandinavian Airlines og Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Gdańsk

11 KLM-fly flyver til Gdańsk i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Amsterdam Schiphol til Gdańsk, der er den mest populære rute, som KLM har til Gdańsk. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Gdańsk, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 852 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 154 af vores brugere.

LOT-fly til Gdańsk

721 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med LOT til Gdańsk, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. LOT har 30 fly til Gdańsk de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 181 momondo-brugere har anmeldt LOT, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,2/10.


Lufthavne i nærheden af Gdańsk

Neden for finder du alle lufthavne i Gdańsk samt deres afstand til centrum

Det er nemmest at tage en af de to lufthavnsbusser i form af nummer 110 eller 210. Rejsetiden er ca. 40 min, og billetprisen er ca. 3,20 PLN (ca. 6 DKK) for en enkeltbillet. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 60 PLN (ca. 105 DKK).


Populære fly til Gdańsk

Find dine flybilletter til Gdańsk blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Gdańsk
Hurtigste flyvetid1t. 05min.
Laveste pris94 kr.
Fly fra Billund til Gdańsk
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris87 kr.
Fly fra Aarhus til Gdańsk
Hurtigste flyvetid1t. 05min.
Laveste pris109 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Gdańsk

Du kommer nemmest rundt i Gdansk til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Det vil sige byens karakteristiske busser og sporvogne. Der er penge at spare ved at købe en 24-timers billet til ubegrænset kørsel. Pris er ca. 13 PLN (ca. 23 DKK).


Visumkrav for Gdańsk

Polen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i landet. Medbring pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Gdańsk


De bedste oplevelser og seværdigheder i Gdańsk

Glæd dig til en lang række spændende seværdigheder i Gdansk. Den kæmpemæssige havnekran Zuraw er en af byens populære attraktioner. En sejltur på floden Motlawa samt en slentretur i den gamle bydel Stare Miasto er ligeledes et must.

Som EU-borger er du ligestillet med de lokale i forhold til sygebehandling. I Polen betyder det ofte delvis egenbetaling. Derfor bør du investere i rejseforsikring, så du er helgarderet.

Vand fra hanen i Polen kan drikkes.

I Polen giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Der er gode indkøbsmuligheder i centre som Galeria Baltycka, Galeria Przymorze og Galeria Morena.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Gdańsk, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Gdańsk. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Gdańsk. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Gdańsk

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Gdańsk

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.