Find billige flybilletter til Gdańsk

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Gdańsk (GDN)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Gdańsk. De nuværende restriktioner til Gdańsk er baseret på Polen rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gdańsk

Find de billigste fly til disse Gdańsk-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Gdańsk

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Gdańsk

Aarhus (AAR) til Gdańsk (GDN)

Fly til Gdańsk ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Gdańsk Rebiechowo, hvor den gennemsnitlige pris er 475 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GDAŃSK FRA BILLUNDnovember59% billigereAt flyve fra Billund til Gdańsk ​​koster i gennemsnit blot 221 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GDAŃSK FRA BILLUNDmaj99% dyrereDet koster cirka 1.067 kr. at flyve til Gdańsk ​​fra Billund i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GDAŃSK FRA BILLUNDoktober385% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gdańsk fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gdansk?

Polen er et stort land med mange forskelligartede byer, der trods alt har en fællesnævner i form af mange historiske bygninger. Når du rejser med fly til Gdansk, lander du i en by, der har været skiftevis tysk og polsk gennem tiden. De fleste foretrækker at rejse med fly til Gdansk om sommeren, hvor vejret er varmest. Der kan du for alvor nyde beliggenheden ud til Østersøen i højsæsonen fra juni til august. Foråret og efteråret, især maj og september, er ligeledes rejsevenlige grundet de behagelige temperaturer omkring 18 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Gdańsk?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Gdańsk, lå på 129 kr./pr. person fra Aarhus, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Gdańsk. Hvis du vil finde de billigste priser til Gdańsk fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Gdańsk?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Gdańsk i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 271 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Gdańsk?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Gdańsk fra Danmark er 35 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 648 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 114 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gdańsk på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Gdańsk fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 420 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Gdańsk for omkring 829 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gdańsk?

Det billigste tidspunkt at flyve til Gdańsk på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 333 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Gdańsk, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.277 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Gdańsk?

Lufthavn: Bydgoszcz kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Gdańsk.

Findes der en billigere måde at flyve til Gdańsk på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bydgoszcz for 2.566 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Gdańsk?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Gdańsk. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Gdańsk nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Gdańsk Rebiechowo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gdańsk Rebiechowo fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
13. sep.
CPH08:45København Kastrup
1t. 05min.
GDN09:50Gdańsk Rebiechowo
15. sep.
GDN08:25Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH09:25København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH08:45København Kastrup
1t. 05min.
GDN09:50Gdańsk Rebiechowo
16. sep.
GDN12:00Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH13:00København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH08:45København Kastrup
1t. 05min.
GDN09:50Gdańsk Rebiechowo
16. sep.
GDN12:00Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH13:00København Kastrup
Ryanair
15. aug.
CPH12:40København Kastrup
1t. 05min.
GDN13:45Gdańsk Rebiechowo
22. aug.
GDN11:15Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH12:15København Kastrup
Ryanair
9. aug.
CPH08:45København Kastrup
1t. 05min.
GDN09:50Gdańsk Rebiechowo
16. aug.
GDN07:20Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH08:20København Kastrup
Ryanair
1. aug.
CPH12:40København Kastrup
1t. 05min.
GDN13:45Gdańsk Rebiechowo
29. aug.
GDN11:15Gdańsk Rebiechowo
1t. 00min.
CPH12:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Gdańsk Rebiechowo

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Gdańsk, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
2. aug.
CPH08:45København Kastrup
1t. 05min.
GDN09:50Gdańsk Rebiechowo
Ryanair
8. aug.
CPH12:40København Kastrup
1t. 05min.
GDN13:45Gdańsk Rebiechowo
Ryanair
9. aug.
CPH08:45København Kastrup
1t. 05min.
GDN09:50Gdańsk Rebiechowo

Hvilke flyselskaber flyver til Gdansk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Gdańsk

Der er mange valgmuligheder, når du skal med fly til Gdansk. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske selskaber som SAS og Lufthansa eller den lokale udbyder LOT Polish Airlines. Du kan også købe billige flybilletter til Gdansk med lavprisselskaber som Norwegian og airBaltic. Disse udbydere kræver ofte ekstra betaling for check-in bagage og sædevalg. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med alt fra KLM til Wizz Air. Udbuddet er stort.

Hvem flyver direkte til Gdansk?

Det er muligt at købe flybilletter til Gdansk med direkte flyafgange. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve direkte med SAS, mens du fra Billund Lufthavn kan flyve direkte med lavprisselskabet Wizz Air.

Hvor lang tid tager det at flyve til Gdansk?

Vælger du en af de direkte flyafgange fra enten København eller Billund, er rejsetiden ca. 1 t og 15 min. Vælger du en afgang med en mellemlanding, er rejsetiden ca. 2 t og 45 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Gdańsk samt afstand til centrum

Det er nemmest at tage en af de to lufthavnsbusser i form af nummer 110 eller 210. Rejsetiden er ca. 40 min, og billetprisen er ca. 3,20 PLN (ca. 6 DKK) for en enkeltbillet. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 60 PLN (ca. 105 DKK).


Populære fly til Gdańsk

Find dine flybilletter til Gdańsk blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Gdańsk
Korteste rejsetid
1t. 10min.
Laveste pris
120 kr.
Fly fra København til Gdańsk
Korteste rejsetid
0t. 55min.
Laveste pris
171 kr.
Fly fra Aarhus til Gdańsk
Korteste rejsetid
6t. 35min.
Laveste pris
436 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Gdansk?

Du kommer nemmest rundt i Gdansk til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Det vil sige byens karakteristiske busser og sporvogne. Der er penge at spare ved at købe en 24-timers billet til ubegrænset kørsel. Pris er ca. 13 PLN (ca. 23 DKK).


Kan man rejse til Gdansk uden pas eller visum?

Polen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i landet. Medbring pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Gdansk

Hvad skal man se i Gdansk?

Glæd dig til en lang række spændende seværdigheder i Gdansk. Den kæmpemæssige havnekran Zuraw er en af byens populære attraktioner. En sejltur på floden Motlawa samt en slentretur i den gamle bydel Stare Miasto er ligeledes et must.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er nok at opleve, når du rejser med børn til Gdansk. Old Toys Gallery er sjov at besøge, da museet viser legetøj fra perioden 1920-1989, der står i kontrast til nutidens teknologiske underholdning. Maritime Culture Centre er også et sikkert hit, hvor de yngste kan sejle med skibe og lære om livet på havet.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du ligestillet med de lokale i forhold til sygebehandling. I Polen betyder det ofte delvis egenbetaling. Derfor bør du investere i rejseforsikring, så du er helgarderet.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Polen kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Gdansk?

I Polen giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode indkøbsmuligheder i centre som Galeria Baltycka, Galeria Przymorze og Galeria Morena. (Priser checket: 22/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class