Find billige flybilletter til Wrocław

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor 5.8
tor 12.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Wrocław. De nuværende restriktioner til Wrocław er baseret på Polen rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Polen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wrocław

Find de billigste fly til disse Wrocław-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wrocław

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wrocław

København (CPH) til Poznan (POZ)

Fly til Wrocław ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Poznan Lawica, hvor den gennemsnitlige pris er 1.184 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Wrocław ​​koster i gennemsnit blot 996 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 1.484 kr. at flyve til Wrocław ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNseptember497% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Wrocław fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Wrocław?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Wrocław?

  Brugere, der bestiller rejser til Wrocław fra Billund, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Wrocław. Hvis du vil finde den billigste pris til Wrocław fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Wrocław?

  februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Wrocław fra Danmark, med flest priser fundet omkring 996 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du bestille flyrejser til Wrocław fra Danmark i marts i stedet. Fly til Wrocław i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.021 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Wrocław?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Wrocław på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.216 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Wrocław udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Wrocław for 833 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wrocław på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Wrocław fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.029 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Wrocław er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.464 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Wrocław?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Wrocław på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Wrocław på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.224 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.605 kr. i gennemsnit. Fly til Wrocław fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wrocław?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wrocław. Hvis du har planer om at flyve til Wrocław, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Zielona Góra (142 km fra Wrocław centrum), Lufthavn: Poznan Lawica (146 km fra Wrocław centrum) eller Lufthavn: Katowice Pyrzowice (160 km fra Wrocław centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Wrocław på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Zielona Góra for 943 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Wrocław?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Wrocław. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Wrocław nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Wrocław

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wrocław fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. okt.
CPH15:45København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
WRO19:50Wrocław
20. okt.
WRO09:00Wrocław
1t. 10min.
CPH10:10København Kastrup
1.083 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. okt.
CPH08:35København Kastrup
1t. 15min.
WRO09:50Wrocław
18. okt.
WRO01:35Wrocław
4t. 05min.
1 stop
CPH05:40København Kastrup
1.058 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. okt.
CPH06:30København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
WRO12:30Wrocław
19. okt.
WRO09:00Wrocław
1t. 10min.
CPH10:10København Kastrup
1.077 kr.
Find lignende
LOT
11. okt.
CPH15:45København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
WRO19:50Wrocław
23. okt.
WRO01:35Wrocław
4t. 05min.
1 stop
CPH05:40København Kastrup
LOT
11. okt.
CPH15:45København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
WRO19:50Wrocław
24. okt.
WRO13:50Wrocław
4t. 15min.
1 stop
CPH18:05København Kastrup
1.027 kr.
Find lignende
LOT
13. okt.
CPH03:00København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
WRO08:05Wrocław
23. okt.
WRO01:35Wrocław
4t. 05min.
1 stop
CPH05:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Wrocław

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Wrocław, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. aug.
CPH10:55København Kastrup
8t. 05min.
1 stop
WRO19:00Wrocław
Flere flyselskaber
6. aug.
CPH03:30København Kastrup
13t. 55min.
3 stop
WRO17:25Wrocław
1.772 kr.
Find lignende
Ryanair
17. sep.
CPH12:40København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
WRO04:25Wrocław

Hvilke flyselskaber flyver til Wrocław?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wrocław

Populære fly til Wrocław

Find dine flybilletter til Wrocław blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Wrocław
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris864 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wrocław