Find billige fly til Wrocław fra 252 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Wrocław

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Wrocław

Bedste pris på enkeltbillet

252 kr.

Bedste pris på returbillet

899 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 35min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Wrocław fra Danmark i de seneste 72 timer er 252 kr. (København Kastrup til Wrocław).
Den bedste pris på en returbillet til Wrocław fra Danmark i de seneste 72 timer er 899 kr. (København Kastrup til Wrocław).
Det hurtigste fly til Wrocław fra Danmark tager 3t. 35min. (København Kastrup til Wrocław).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Wrocław, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Wrocław

Få indsigter om din flyrejse til Wrocław, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Wrocław?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Wrocław fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.335 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Wrocław fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Wrocław i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.382 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Wrocław?

Brugere, der booker rejser til Wrocław fra Billund, har fundet fly, der er 72% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Wrocław. Hvis du vil finde den billigste pris til Wrocław fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wrocław på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Wrocław fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.701 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Wrocław er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.196 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Wrocław?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Wrocław på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Wrocław på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.248 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.231 kr. i gennemsnit. Fly til Wrocław fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Wrocław?

Det tager i gennemsnit 4t. 10min. at flyve fra Danmark til Wrocław, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Wrocław (den mest populære lufthavn i Wrocław). Hvis du flyver fra Billund til Wrocław, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Wrocław?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Wrocław på, er omkring 58 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.730 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wrocław

Find de billigste fly til disse Wrocław-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wrocław

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wrocław

København (CPH) til Poznan (POZ)

Fly til Wrocław ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Poznan Lawica, hvor den gennemsnitlige pris er 1.554 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNnovember23% billigereAt flyve fra København til Wrocław ​​koster i gennemsnit blot 1.335 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 2.417 kr. at flyve til Wrocław ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNdecember223% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Wrocław fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Wrocław

Hvor lang tid tager det at flyve til Wroclaw?

Når du booker flybilletter til Wroclaw, som er Polens fjerdestørste by, finder du mange muligheder for afgange fra både København, Aarhus og Aalborg. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Wrocław Lufthavn (WRO) kan du finde afgange med en varighed på under fem timer. Disse afgange har kun en enkelt mellemlanding. Hvis du vil finde en flyrejse til Wroclaw fra Aarhus Lufthavn (AAR), skal du medregne en ekstra flyvetid på omkring to timer sammenlignet med dem fra København. Det samme gør sig gældende, hvis din rejse starter i Aalborg Lufthavn (AAL), hvor den gennemsnitlige tur altså tager omkring syv timer.

Hvorfra flyver man direkte til Wroclaw?

Du finder et stort udvalg af flybilletter til Wroclaw fra de tre primære lufthavne i Danmark: Aarhus, Aalborg og København. Der er desværre ingen direkte afgange til byen endnu, men du finder flere flyrejser med kun en enkelt eller to mellemlandinger. Din første mellemlanding er typisk i en anden europæisk lufthavn som Frankfurt Intl (FRA), München (MUC), Warszawa Chopin (WAW) eller Zürich (ZRH). Herefter går turen direkte til Wroclaw i Polen. Hvis du skifter fra indenrigs- til udenrigsflyvninger, kan det hænde, at du skal tjekke dig selv og din bagage ind på ny. Dette er ikke altid tilfældet, men det er værd at være opmærksom på, da dette skal kunne gøres under mellemlandingen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wrocław?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wrocław. Hvis du har planer om at flyve til Wrocław, kan du overveje at booke flyrejse til Zielona Góra Lufthavn (142 km fra Wrocław centrum), Poznan Lawica Lufthavn (146 km fra Wrocław centrum) eller Katowice Pyrzowice Lufthavn (160 km fra Wrocław centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Wrocław på?

Du kan finde tilbud til Katowice Pyrzowice Lufthavn for 722 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Wrocław Lufthavn?

Priser for fly til Wrocław Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Wrocław Lufthavn?

Der er 4 udbydere for fly til Wrocław Lufthavn fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Wrocław Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Wrocław Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Wrocław Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Wrocław Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Wrocław

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wrocław fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
8. apr.
CPH17:25København Kastrup
1t. 20min.
WRO18:45Wrocław
10. apr.
WRO18:10Wrocław
4t. 00min.
1 stop
CPH22:10København Kastrup
Lufthansa
10. feb.
CPH19:10København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
WRO23:25Wrocław
16. feb.
WRO06:55Wrocław
6t. 45min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
1.096 kr.
Find lignende
LOT
8. apr.
CPH19:40København Kastrup
3t. 55min.
1 stop
WRO23:35Wrocław
10. apr.
WRO21:30Wrocław
12t. 05min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
1.348 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. feb.
CPH13:30København Kastrup
9t. 55min.
2 stop
WRO23:25Wrocław
16. feb.
WRO08:45Wrocław
24t. 50min.
1 stop
CPH09:35København Kastrup
1.362 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jan.
CPH09:05København Kastrup
14t. 20min.
2 stop
WRO23:25Wrocław
2. feb.
WRO14:30Wrocław
7t. 45min.
1 stop
CPH22:15København Kastrup
1.464 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. feb.
CPH13:10København Kastrup
10t. 15min.
2 stop
WRO23:25Wrocław
9. feb.
WRO06:00Wrocław
16t. 00min.
1 stop
CPH22:00København Kastrup
1.498 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Wrocław

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Wrocław, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Ryanair
2. dec.
CPH16:30København Kastrup
5t. 10min.
1 stop
WRO21:40Wrocław
Ryanair
2. dec.
CPH22:15København Kastrup
17t. 35min.
2 stop
WRO15:50Wrocław
Flere flyselskaber
27. dec.
CPH14:10København Kastrup
17t. 55min.
2 stop
WRO08:05Wrocław

Visumkrav for Wrocław

Er der krav til pas og visum for at komme til Wroclaw?

Når du rejser til Polen, skal du være i besiddelse af et gyldigt pas. Du kan rejse uden visum i op til 90 dage, men der findes mulighed for at ansøge om forlængelse gennem et EU-opholdskort hos de lokale myndigheder. Det er vigtigt at huske på, at dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Wroclaw.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Wrocław

Hvad kan man se i Wroclaw?

Når du har fundet det perfekte flytilbud til Wroclaw, er du på vej til en by fyldt med oplevelser. Byen emmer af kultur og byder på et væld af spændende kunstoplevelser. Det er populært blandt besøgende at tage et smut forbi museet Panorama Racławick og skulpturen ”Den anonyme passerende” midt i byen. Når kaffen og den medbragte mad skal nydes i solen, gøres det ofte i Ostrów Tumski, der er Wroclaws måske smukkeste park. Det er en oplevelse i sig selv at besøge Wroclaws smukke parker, og derfor vælger mange også at bruge et par timer i Ossolineum-bygningens smukke gårhave. For både store og små er det altid et hit at se Wrocławska Fontanna Multimedialna (Wroclaw Multimediespringvand) i Szczytnicki Park. En gang i timen fremfører dette innovative springvand et storslået show til populær musik. I gåafstand herfra finder du Centennial Hall og Wrocław-dværgene, også kendt som krasnale. Du finder disse dværge over hele byen, og det er en sjov aktivitet for hele familien at se, om I kan finde dem alle sammen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Wrocław?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Wrocław med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Wrocław, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Wrocław?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Wrocław. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Wrocław lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Wrocław, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Wrocław spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wrocław på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.