Find billige flybilletter til Wrocław

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Wrocław (WRO)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Wrocław. De nuværende restriktioner til Wrocław er baseret på Polen rejserestriktioner.

Se nuværende Polen rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wrocław

Find de billigste fly til disse Wrocław-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wrocław

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wrocław

København (CPH) til Poznan (POZ)

Fly til Wrocław ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Poznan Lawica, hvor den gennemsnitlige pris er 1.180 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Wrocław ​​koster i gennemsnit blot 992 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 1.479 kr. at flyve til Wrocław ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNseptember497% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Wrocław fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Wrocław?

Hvilket er det absolut billigste fly til Wrocław?

Brugere, der bestiller rejser til Wrocław fra Billund, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Wrocław. Hvis du vil finde den billigste pris til Wrocław fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Wrocław?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Wrocław på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 992 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Wrocław i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.017 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Wrocław?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Wrocław er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.212 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Wrocław på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 811 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wrocław på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Wrocław er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.026 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en onsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Wrocław på en onsdag på 1.459 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Wrocław?

Når du flyver til Wrocław fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.220 kr. for fly med afgang om formiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.599 kr. i gennemsnit. Fly til Wrocław fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wrocław?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wrocław. Hvis du har planer om at flyve til Wrocław, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Zielona Góra (142 km fra Wrocław centrum), Lufthavn: Poznan Lawica (146 km fra Wrocław centrum) eller Lufthavn: Katowice Pyrzowice (160 km fra Wrocław centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Wrocław på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Zielona Góra for 940 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Wrocław?

På nuværende tidspunkt inkluderer Polen rejserestriktioner rejser til Wrocław. Indrejserestriktioner

Polen har genoptaget flyvningerne til landet fra lande i EU, Norge, Schweiz samt Georgien, Japan, Canada, Thailand, New Zealand, Sydkorea, Tunesien og Australien. Flyvninger fra Armenien, Bosnien-Hercegovina, Georgien, Jordan, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (undtagen lufthavne i Illinois og New York) er suspenderet. Fra 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Polen til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt, og en liste over undtagelser for indrejse i Polen kan findes her på Polish Government Website . Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Polen. De får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for deres ophold. Alle andre flyvninger forbliver suspenderet, undtagen humanitære og medicinske flyvninger, flyvninger til beskyttelse af den offentlige orden, nødflyvninger, flyvninger efter premierministerens ordre og repatrieringsflyvninger, der udføres af udenlandske luftfartsselskaber efter udenlandsk ordre. Listen over lande, hvis indbyggere kan rejse ind i Polen, revideres af den polske regering og ajourføres ofte på dette side (på polsk).

karantænekrav

Statsborgere fra EU og EØS er ikke længere forpligtet til at komme i karantæne ved ankomsten. Rejsende, der kommer ind i Polen fra et andet land uden for EU/EØS kan blive nødt til at isolere sig i 10 dage. Der er undtagelser, herunder for personer, der kan fremvise gyldig dokumentation på at have modtaget en COVID-19 vaccine, godsførere, indehavere af arbejdstilladelser, flykabinepersonale, ægtefælle og børn til polske statsborgere, togpersonale, landbrugsmedarbejdere, studerende og skoleelever, der studerer i Polen, samt medlemmer af diplomatiske missioner, konsulater eller internationale organisationer og deres familier.

Hvis du planlægger rejser til Wrocław nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Wrocław Kopernikus Lufthavnen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wrocław Kopernikus Lufthavnen fundet af momondos brugere for nylig
KLM
15. maj
07:50København Kastrup
25t. 45min.
1 stop
09:35Wrocław Kopernikus Lufthavnen
19. maj
10:05Wrocław Kopernikus Lufthavnen
8t. 25min.
1 stop
18:30København Kastrup
Flere flyselskaber
15. maj
17:20København Kastrup
26t. 30min.
2 stop
19:50Wrocław Kopernikus Lufthavnen
19. maj
16:00Wrocław Kopernikus Lufthavnen
12t. 50min.
3 stop
04:50København Kastrup
2.602 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. maj
17:50København Kastrup
43t. 05min.
2 stop
12:55Wrocław Kopernikus Lufthavnen
19. maj
16:00Wrocław Kopernikus Lufthavnen
15t. 20min.
1 stop
07:20København Kastrup
Flere flyselskaber
15. maj
17:50København Kastrup
43t. 05min.
2 stop
12:55Wrocław Kopernikus Lufthavnen
19. maj
09:30Wrocław Kopernikus Lufthavnen
42t. 35min.
2 stop
04:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Wrocław Kopernikus Lufthavnen

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Wrocław, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
20. apr.
02:00København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
09:35Wrocław Kopernikus Lufthavnen
1.104 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. apr.
14:20København Kastrup
23t. 45min.
2 stop
14:05Wrocław Kopernikus Lufthavnen
1.760 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. apr.
14:20København Kastrup
29t. 30min.
3 stop
19:50Wrocław Kopernikus Lufthavnen
2.290 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Wrocław?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Wrocław

Populære fly til Wrocław

Find dine flybilletter til Wrocław blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Wrocław
Korteste rejsetid
43t. 05min.
Laveste pris
812 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class