Find billige fly til Wrocław

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Wrocław

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Wrocław

Bedste pris på enkeltbillet

209 kr.

Bedste pris på returbillet

411 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Wrocław fra Danmark i de seneste 72 timer er 209 kr. (København Kastrup til Wrocław).
Den bedste pris på en returbillet til Wrocław fra Danmark i de seneste 72 timer er 411 kr. (København Kastrup til Wrocław).
Det hurtigste fly til Wrocław fra Danmark tager 4t. 20min. (København Kastrup til Wrocław).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Wrocław, herunder Lufthansa, LOT og Austrian Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wrocław

Find de billigste fly til disse Wrocław-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wrocław

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wrocław

København (CPH) til Wrocław (WRO)

Fly til Wrocław ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wrocław, hvor den gennemsnitlige pris er 1.551 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNjanuar29% billigereAt flyve fra København til Wrocław ​​koster i gennemsnit blot 1.103 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNapril27% dyrereDet koster cirka 1.961 kr. at flyve til Wrocław ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WROCŁAW FRA KØBENHAVNapril637% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Wrocław fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Wrocław?

Når du booker flybilletter til Wroclaw, som er Polens fjerdestørste by, finder du mange muligheder for afgange fra både København, Aarhus og Aalborg. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Wrocław Lufthavn (WRO) kan du finde afgange med en varighed på under fem timer. Disse afgange har kun en enkelt mellemlanding. Hvis du vil finde en flyrejse til Wroclaw fra Aarhus Lufthavn (AAR), skal du medregne en ekstra flyvetid på omkring to timer sammenlignet med dem fra København. Det samme gør sig gældende, hvis din rejse starter i Aalborg Lufthavn (AAL), hvor den gennemsnitlige tur altså tager omkring syv timer.

Du finder et stort udvalg af flybilletter til Wroclaw fra de tre primære lufthavne i Danmark: Aarhus, Aalborg og København. Der er desværre ingen direkte afgange til byen endnu, men du finder flere flyrejser med kun en enkelt eller to mellemlandinger. Din første mellemlanding er typisk i en anden europæisk lufthavn som Frankfurt Intl (FRA), München (MUC), Warszawa Chopin (WAW) eller Zürich (ZRH). Herefter går turen direkte til Wroclaw i Polen. Hvis du skifter fra indenrigs- til udenrigsflyvninger, kan det hænde, at du skal tjekke dig selv og din bagage ind på ny. Dette er ikke altid tilfældet, men det er værd at være opmærksom på, da dette skal kunne gøres under mellemlandingen.

Brugere, der booker rejser til Wrocław fra Bergamo, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Wrocław. Hvis du vil finde den billigste pris til Wrocław fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Wrocław fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.103 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Wrocław fra Danmark i februar i stedet. Fly til Wrocław i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.175 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Wrocław på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.551 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Wrocław udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Wrocław for 411 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Wrocław fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.276 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Wrocław er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.777 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Wrocław på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Wrocław på dette tidspunkt kan findes helt ned til 999 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 1.652 kr. i gennemsnit. Fly til Wrocław fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wrocław. Hvis du har planer om at flyve til Wrocław, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Zielona Góra (142 km fra Wrocław centrum), Lufthavn: Poznan Lawica (146 km fra Wrocław centrum) eller Lufthavn: Katowice Pyrzowice (160 km fra Wrocław centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Zielona Góra for 1.366 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Wrocław

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wrocław fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
25. sep.
CPH03:55København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
WRO16:15Wrocław
28. sep.
WRO17:35Wrocław
9t. 50min.
1 stop
CPH03:25København Kastrup
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:50København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
WRO20:10Wrocław
28. aug.
WRO16:40Wrocław
3t. 15min.
1 stop
CPH19:55København Kastrup
Flere flyselskaber
20. okt.
CPH15:10København Kastrup
26t. 30min.
1 stop
WRO17:40Wrocław
23. okt.
WRO16:40Wrocław
10t. 50min.
1 stop
CPH03:30København Kastrup
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:50København Kastrup
24t. 15min.
2 stop
WRO04:05Wrocław
28. aug.
WRO16:40Wrocław
3t. 15min.
1 stop
CPH19:55København Kastrup
Flere flyselskaber
18. okt.
CPH03:55København Kastrup
15t. 40min.
2 stop
WRO19:35Wrocław
23. okt.
WRO16:40Wrocław
3t. 15min.
1 stop
CPH19:55København Kastrup
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH13:30København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
WRO07:30Wrocław
21. sep.
WRO14:10Wrocław
4t. 00min.
1 stop
CPH18:10København Kastrup
1.045 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Wrocław

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Wrocław, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
21. okt.
CPH09:05København Kastrup
4t. 20min.
1 stop
WRO13:25Wrocław
Ryanair
18. sep.
CPH03:55København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
WRO16:15Wrocław
Ryanair
19. sep.
CPH03:55København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
WRO14:00Wrocław

Hvilke flyselskaber flyver til Wrocław?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wrocław

Hvilke flyselskaber flyver til Wrocław?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Wrocław fra Danmark, LOT, Ryanair, Lufthansa og Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

KLM-fly til Wrocław

Der er 5 fly med KLM til Wrocław på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Amsterdam Schiphol, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 1.068 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Wrocław). KLM har en bedømmelse på 7,6 fra 154 brugeranmeldelser på momondo.

LOT-fly til Wrocław

LOT flyver normalt til Wrocław 24 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Wrocław fra Warszawa Chopin. LOT (bedømmelse: 7,2, 181 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Wrocław, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en LOT-billet, der er fundet på momondo til Wrocław, var fra Billund (870 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Wrocław

Neden for finder du alle lufthavne i Wrocław samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Wroclaw Lufthavn?

Det er nemt og ligetil at komme fra Wroclaw Lufthavn til centrum. Uden for ankomsthallen finder du den offentlige transport, hvor buslinje 106 tager dig til centrum på kort tid, og hvis du vil af på det mest centrale stop, skal du gå efter Pl. Orląt Lwowskich. Hvis du vil til centralstationen, er det Dworcowa du skal stå af på. Det er også muligt at benytte ekspresbussen, der holder samme sted. Den har kun to sop på vejen, og det er den hurtigere løsning til centrum. Det er selvfølgelig også muligt at praje en taxa eller leje en bil. Hvis du ønsker at leje en bil, skal dette helst gøres i forvejen, så du er sikker på, at den står klar til dig, når du ankommer.


Populære fly til Wrocław

Find dine flybilletter til Wrocław blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Wrocław
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris411 kr.

Visumkrav for Wrocław

Når du rejser til Polen, skal du være i besiddelse af et gyldigt pas. Du kan rejse uden visum i op til 90 dage, men der findes mulighed for at ansøge om forlængelse gennem et EU-opholdskort hos de lokale myndigheder. Det er vigtigt at huske på, at dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Wroclaw.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wrocław


De bedste oplevelser og seværdigheder i Wrocław

Når du har fundet det perfekte flytilbud til Wroclaw, er du på vej til en by fyldt med oplevelser. Byen emmer af kultur og byder på et væld af spændende kunstoplevelser. Det er populært blandt besøgende at tage et smut forbi museet Panorama Racławick og skulpturen ”Den anonyme passerende” midt i byen. Når kaffen og den medbragte mad skal nydes i solen, gøres det ofte i Ostrów Tumski, der er Wroclaws måske smukkeste park. Det er en oplevelse i sig selv at besøge Wroclaws smukke parker, og derfor vælger mange også at bruge et par timer i Ossolineum-bygningens smukke gårhave. For både store og små er det altid et hit at se Wrocławska Fontanna Multimedialna (Wroclaw Multimediespringvand) i Szczytnicki Park. En gang i timen fremfører dette innovative springvand et storslået show til populær musik. I gåafstand herfra finder du Centennial Hall og Wrocław-dværgene, også kendt som krasnale. Du finder disse dværge over hele byen, og det er en sjov aktivitet for hele familien at se, om I kan finde dem alle sammen.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Wrocław, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Wrocław. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Wrocław, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Wrocław spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Wrocław

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Wrocław

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.