Lej en bil i Wrocław, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wrocław, Polen

Wrocław, Polen
21. jun — 28. jun
Samme aflevering
Wrocław, Polen
man 21.6
Middag
man 28.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Wrocław

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wrocław, Polen
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,5

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
9 kontorer
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Wrocław, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wrocław Kopernikus Lufthavnens biludlejningsdisk

Biludlejning i Wrocław

Indtil videre har der i juni været 3 søgninger på biludlejning i Wrocław på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Wrocław for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Wrocław. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Wrocław, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Wrocław, Polen biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Wrocław tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wrocław, Polen?

Rejsende, som lejer en bil i Wrocław, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Wrocław ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 140 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Wrocław, Polen i juni?

Normalt er vejret i Wrocław i juni måned 16 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Vejret i Wrocław i juni vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Wrocław.

Minder vejret i Wrocław om vejret i resten af Niederschlesien?

Klimaet i Niederschlesien i juni er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wrocław til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wrocław