Lej en bil i Wrocław, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wrocław, Polen

Wrocław, Polen
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Wrocław, Polen
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Wrocław

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wrocław, Polen
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
9 kontorer
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Wrocław, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wrocławs biludlejningsdisk

Biludlejning i Wrocław

Indtil videre har der i december været 92 søgninger på biludlejning i Wrocław på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Wrocław for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Alamo, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Wrocław. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Wrocław, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Wrocław, Polen biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Wrocław tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Alamo og Global Rent A Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wrocław, Polen?

Rejsende, som lejer en bil i Wrocław, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Wrocław ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 140 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Wrocław?

Til gennemsnitligt 148 kr./dag (og helt ned til 29 kr./dag) er udlejning af en Opel Astra Sports Tourer in Wrocław det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Opel Zafira Tourer in Wrocław for 451 kr./dag i gennemsnit (210 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Wrocław, Polen i december?

Normalt er vejret i Wrocław i december måned 1 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Wrocław i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Wrocław. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Wrocław plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Astra Sports Tourer, Class Minivan og Volkswagen Sharan.

Minder vejret i Wrocław om vejret i resten af Niederschlesien?

Klimaet i Niederschlesien i december er normalt 1 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Wrocław til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Polen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Krakow, Warszawa og Gdańsk i Polen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wrocław