De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Luqa, Malta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Luqa, Malta

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Luqa, Malta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Luqa, Malta
Economy58 kr./dag
Lille mellemklasse92 kr./dag
Mini71 kr./dag
Varevogn til passagerer407 kr./dag
Cabriolet159 kr./dag
Kompakt SUV107 kr./dag
Kompakt stationcar126 kr./dag
Mellemstor SUV142 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Luqa

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Luqa

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Luqa?

De billigste udlejningsbiler i Luqa kan normalt findes gennem Sun Car Rentals. Når du booker hos Sun Car Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 39 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Luqa er 79 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Luqa?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen T-Cross in Luqa, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Nissan NV200. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen T-Cross, er priserne i gennemsnit på 223 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen T-Cross in Luqa på helt ned til 126 kr. om dagen. Leje af en Nissan NV200 in Luqa ligger i gennemsnit på 239 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 239 kr. om dagen.

Find billig billeje i Luqa, Malta

Find den lejebil i Luqa, der passer til dine behov

Lille biler

61 kr. - 230 kr.

Alle biltyper

93 kr. - 334 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Luqa, Malta er 122 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Luqa, Malta er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Luqa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Luqa, Malta er 227 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Luqa, Malta er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Luqa, Malta er 488 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Luqa, Malta er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 59% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Luqa, Malta er 226 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Luqa, Malta er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 114 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Luqa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Luqa, Malta er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Luqa, Malta er i februar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Luqa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Luqa, Malta er 364 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Luqa, Malta er i maj. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 526 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Luqa, Malta er 210 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Luqa, Malta er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

58 kr./dag

9 Jun - 13 Jun
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

86 kr./dag

1 Jun - 10 Jun
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Luqa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Luqa, Malta

ADDCAR RENTAL

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,6

Dollar

2 kontorer

1First Car Rental

3 kontorer

Autounion Car Rental

2 kontorer

DISCOUNT.QUEBEC

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Luqa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Luqa

Det mest populære bureau

Sun Car Rentals

Populære biltyper

Economy, Mini, Convertible

Billigste lejebil

99 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Luqa, der er fundet på momondo i denne måned, er Sun Car Rentals. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er SICILY BY CAR og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Luqa i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Convertible.
Den laveste pris for en lejebil i Luqa er 99 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 137 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Luqa i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Kørsel i lejebil i Luqa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Luqa, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Luqa, Malta i juni?

For en weekend i juni er de bedste biludlejningstilbud i Luqa fra omkring 526 kr.-526 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Luqa i juni fandt en gennemsnitspris på 208 kr.. De fandt priser helt ned til 47 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Luqa, Malta biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Luqa ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Luqa. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Luqa i juni måned?

I juni måned i Luqa ligger temperaturerne omkring 26 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 10 mm i gennemsnit i juni måned i Luqa gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Luqa koster 203 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Luqa, Malta?

Hastighedsbegrænsningen i Luqa er 45 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Luqa har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Luqa, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 80 km/t..

Hvordan er vejret i Luqa, Malta i maj?

I maj er der normalt 10 mm nedbør i Luqa og en gennemsnitstemperatur på 19 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Luqa, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Luqa?

Priser for biler i Luqa opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Luqa?

Antallet af udbydere for biler i Luqa er 71 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Luqa?

Blandt forskellige lande, herunder Luqa, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Luqa?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Luqa. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Luqa?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Luqa, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Luqa?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Luqa. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Luqa med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Luqa.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Luqa på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Luqa på momondo.

Kan jeg finde billeje i Luqa, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Luqa med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Luqa med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Luqa.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luqa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Luqa

Populære typer af udlejningsbiler i Luqa