Lej en bil i Luqa, Malta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Luqa, Malta

Luqa, Malta
8. aug — 15. aug
Samme aflevering
Luqa, Malta
søn 8.8
Middag
søn 15.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Luqa, Malta

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

53 kr. - 223 kr.

Alle biltyper

53 kr. - 534 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Luqa, Malta, er 95 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Luqa, Malta, er i marts. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 53 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Luqa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Luqa, Malta, er 213 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Luqa, Malta, er i januar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 162 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Luqa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Luqa, Malta, er 331 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Luqa, Malta, er i november. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Luqa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Luqa, Malta, er 116 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Luqa, Malta, er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Luqa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Luqa, Malta, er 298 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Luqa, Malta, er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Luqa.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Luqa, Malta, er 90 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Luqa, Malta, er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 63 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luqa. I Luqa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Luqa.


Biludlejningsfirmaer i Luqa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Luqa, Malta
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,4

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,3

Comfort

2,6

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

3,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,0

Valuta for pengerne

3,6
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Luqa, Malta til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Luqa Malta Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Luqa

Vi har foretaget 76 søgninger på biludlejning i Luqa denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Luqa for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Luqa udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar, Thrifty og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Luqa, Malta i september?

For en weekend i september er de bedste biludlejningstilbud i Luqa fra omkring 92 kr.-93 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Luqa i september fandt en gennemsnitspris på 123 kr.. De fandt priser helt ned til 49 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luqa har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Luqa hos Goldcar Rental SP, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 51 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Luqa gennem Goldcar Rental SP er 150 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Luqa, Malta biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Luqa ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Luqa. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Luqa i september måned?

Leje af en standardbil i Luqa i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 21 °C og nedbør omkring 80 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Luqa koster 622 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luqa har flest biludlejningssteder?

I byen Luqa, Malta er der 1 udlejningssted ejet af Goldcar Rental SP med en gennemsnitlig daglig pris på 150 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Luqa, Malta?

Hastighedsbegrænsningen i Luqa er 45 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Luqa har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Luqa, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 80 km/t..

Hvordan er vejret i Luqa, Malta i august?

I august er der normalt 10 mm nedbør i Luqa og en gennemsnitstemperatur på 27 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Luqa, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

I betragtning af, at temperaturerne i Luqa typisk er høje i løbet af august, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.


Biludlejning i lufthavne i Luqa

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Luqa

Se flere lejebiler i

Se vores biludlejningstilbud i byer som Gustavia, Oranjestad og Pointe-à-Pitre i

Kom i gang med at planlægge din rejse til Luqa